Ko klinca su me uz ovu pjesmu tentali da za Želju navijam kad bih dolazio kod rođaka u Sarajevo preko ferija.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam sta su oni ali sada ide pjesma ZELJO TO JE MOJ TIM - Bombaj Stampa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko klinca su me uz ovu pjesmu tentali da za Želju navijam kad bih dolazio kod rođaka u Sarajevo preko ferija.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam sta su oni ali sada ide pjesma ZELJO TO JE MOJ TIM - Bombaj Stampa
Da si ih poslusao, sad bi bio mnogo sretniji decko. Ali sta je tu je.Goodison je napisao/la:Ko klinca su me uz ovu pjesmu tentali da za Želju navijam kad bih dolazio kod rođaka u Sarajevo preko ferija.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam sta su oni ali sada ide pjesma ZELJO TO JE MOJ TIM - Bombaj Stampa
Kao što Balaš reče, to ne bira pamet nego srce.SamoZeljo je napisao/la:Da si ih poslusao, sad bi bio mnogo sretniji decko. Ali sta je tu je.Goodison je napisao/la:Ko klinca su me uz ovu pjesmu tentali da za Želju navijam kad bih dolazio kod rođaka u Sarajevo preko ferija.SamoZeljo je napisao/la:Ne znam sta su oni ali sada ide pjesma ZELJO TO JE MOJ TIM - Bombaj Stampa
Ako ne pratite našu temu 1:1 (Jajalo 48.minut)SamoZeljo je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Ako ne pratite našu temu 1:1 (Jajalo 48.minut)SamoZeljo je napisao/la:
Ma i na slikama se vidi da je i na tribinama ludo, još pod svjetlošću reflektora, šteta što nema prenosaFormat je napisao/la:Po ovom na radiu nikad bolji derbiFino ajmo jos gol jedan molim vasssssssssssss,Srdjane nabijem te vise ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.