Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 23 maj 2024, 20:24

NoDi80 je napisao/la:
23 maj 2024, 20:22
Klubovi s najvise pobjeda bh sudija

Njegomirovic

slika

Gigovic

slika

Kazlagic

slika
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 23 maj 2024, 20:27

Zadnji put ove sezone :mrgreen:
Službena lica za 33. kolo
Tuz-Vel (Dragan Todić - Ilinčić/Makarić - Kesić)
Gošk-Slg (Dražen Marić - Čaušević/Đozić - Gigović)
Igm-Zri (mateo musa - Kadić/Ćosić - Jelić)
Šir-Sar (Luka Bilbija - Žugić/Dujmović - Petrović)
Pos-Zvi (Elvedin Topuzović - Milić/Vukašinović - Ljajić)
Želj-Bor (Haris Halkić - nanić/Maksimović - Džemidžić)

Ovi opet sa sobom vode kera nanića :bow: :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 maj 2024, 20:27

Borac bez sudija je ko zeljeznicar malo mozda bolji
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 maj 2024, 20:27

stojko je napisao/la:
23 maj 2024, 20:09
Antikloc je napisao/la:
23 maj 2024, 20:00
upohaluhizugnimda je napisao/la:
23 maj 2024, 19:56

Nisu mu Sarajlije prijetile, nego pitari.
Pitari su jedine Sarajlije u gradu. I treba mu prijetiti. To je ljudsko smeche i sljam. Sto je sudio protiv Sarajeva,sudio je. Smrdonja je dobio kapiju.
Sve lijepo objasnjeno. Nek sudi braci i nek se nastavi hvaliti kako je on odlucio rezultat i namjerno nije svirao faule za Sarajevo. Krme (i)vicino!!!
Djesi tobeti piçkin dime, ko ti DaDe takVo ime

Ogrno ti se prezident zastavom, jos veli da vidim junaka koji ce je skinuti :rol:
Ti si najjaci iz redova nebeskog naroda.
Alal ti vera :ljepota:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 maj 2024, 20:30

:salut:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 maj 2024, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 23 maj 2024, 20:31

Da li su se igraci Veleza prosle godine okrenuli prema zastavi tokom himne?

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 23 maj 2024, 20:31

Čestitke za navijače Zrinjskog na osvojenom kupu.

Dupli poraz za Srbe danas. 🫣
Odin, I await thee
Your true son am I

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 23 maj 2024, 20:34

Dok su navijači Borca žestoko izviždali himnu BiH, a nogometaši istog tima iskazali nepoštovanje prema zastavi, veći dio nogometaša Zrinjskog okrenuo se prema zastavi Bosne i Hercegovine.

Zastavi BiH su se tokom intoniranja himne okrenuli Goran Karačić, Hrvoje Barišić, Toni Šunjić, Kerim Memija, Antonio Ivančić i Nardin Mulahusejnović.
Respect momci :bih:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 maj 2024, 20:35

Da ne spamam
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 maj 2024, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 23 maj 2024, 20:36

MostarskiBijeli je napisao/la:
23 maj 2024, 20:23
Cernica22 je napisao/la:
23 maj 2024, 20:07
23 maj 2024, 20:04

Drug od vas se uvijek neko hefta na moje postove kad spomenem velicinu Zrinjskog.
Sta hoces reci da nismo najbolji i najuredjeniji godinama.
Kralo se svima,krao je i taj Zeljo pa sta,sad trebamo kasete vadit jer se vi uvijek vracate 20 godina unazad.
Budite jednom realni,ili ako ne mozete to bar ne pisite na temu Zrinjskog.

I sta hoces na kraju reci majke ti da se Borcu nije bar 10 bodova nabilo silom? Brate znaci nisi real and uopce kad je rijec o Zrinjskom,shvatam.
Zivio
Ma kakvi kralju, nista ja u prethodnom postu nisam rekao protiv Zrinskog niti imam namjeru, svaka cast na rezultatima u posljednjih par godina. Samo kazem da njih niko nije skinuo s prvog mjesta skoro od pocetka, ljudi iskoristili vase igranje na 3 fronta i to je to. Vasi kiksevi koje sam naveo je bodovno tacno to sto vas je kostalo titule. Sudijsku protekciju koju vi uzivate svakako nema potrebe da umanjujemo, ali to je tradicija od kad postoji ova liga samo se mijenja klub.
Hoces da kazes da je Borac uzeo titulu regularno,da nisu i oni trebali imati bar 2 Posusja, 2 Ugljevika u toku sezone?
Ne kazem da mi nismo prosipali bodove gdje nismo trebali,to se desava i vecim klubovima u Europi od nas,ali cinjenica da bih mogao sad nabrojati 7 njihovih utakmica gdje su trebali ostavit bodove,ali nisu.
Dupla se trebala i ove godine uzet da nije stvar visih sila i dogovora izmedju politika nasih i njihovih nazalost.
Navijam za sport pa kako god da bude,bio moj klub prvi ili sesti,ali me nemoj ubjedjivat u neke stvari.Posusje je protiv nas ulazilo 200% dok je Sloga protiv njih 10%.
Borac i regularno ne idu u istu recenicu. Oni imaju svoj nacin
osvajanja, a vi svoj koji je svakako dosta posteniji od njihovog, ali ste znali u startu sezone da su na vasem primjeru vidjeli sta sad znaci titula pravak i put prvaka u europskim kvalifikacijama i jasno vam je bilo cime ce se sluziti. Svakako da su oni trebali imati takvih utakmica, desio bi se njima Igman u proslom kolu ili eventualno Sarajevo onda kad su im iz ofsajda dali go, ali vi ste titulu izgubili u Ugljeviku i kuci s Posusjem. X na Grbavici, poraz na Kosevu, poraz od nas u derbiju svakako nisu kiksevi, ali budimo realni svak u njihovoj poziciji bi iskoristio vas poraz kuci od Posusja i tako dalje. Da ne idemo dalje u rasprave- ne osporavam sekundu kvalitet tvog tima koji je svakako kvalitetniji od ovogodisnjeg prvaka.
19V22

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 23 maj 2024, 20:38

Cernica22 je napisao/la:

Drug od vas se uvijek neko hefta na moje postove kad spomenem velicinu Zrinjskog.
Kralo se svima,krao je i taj Zeljo pa sta,sad trebamo kasete vadit jer se vi uvijek vracate 20 godina unazad.

I sta hoces na kraju reci majke ti da se Borcu nije bar 10 bodova nabilo silom? Brate znaci nisi real and uopce kad je rijec o Zrinjskom,shvatam.
Zivio
Ma kakvi kralju, nista ja u prethodnom postu nisam rekao protiv Zrinskog niti imam namjeru, svaka cast na rezultatima u posljednjih par godina. Samo kazem da njih niko nije skinuo s prvog mjesta skoro od pocetka, ljudi iskoristili vase igranje na 3 fronta i to je to. Vasi kiksevi koje sam naveo je bodovno tacno to sto vas je kostalo titule. Sudijsku protekciju koju vi uzivate svakako nema potrebe da umanjujemo, ali to je tradicija od kad postoji ova liga samo se mijenja klub.
Hoces da kazes da je Borac uzeo titulu regularno,da nisu i oni trebali imati bar 2 Posusja, 2 Ugljevika u toku sezone?
Ne kazem da mi nismo prosipali bodove gdje nismo trebali,to se desava i vecim klubovima u Europi od nas,ali cinjenica da bih mogao sad nabrojati 7 njihovih utakmica gdje su trebali ostavit bodove,ali nisu.
Dupla se trebala i ove godine uzet da nije stvar visih sila i dogovora izmedju politika nasih i njihovih nazalost.
Navijam za sport pa kako god da bude,bio moj klub prvi ili sesti,ali me nemoj ubjedjivat u neke stvari.Posusje je protiv nas ulazilo 200% dok je Sloga protiv njih 10%.
Vi ste izgubili titulu u Ugljeviku i Mostaru sa Borcem tu su vas utakmicu jednostavno pobjedili Vama nije lopta jednostavno htjela u gol i tjt.
Borac i pored svih lakrdija u njihovu korist i protekcije koju su imali, postali su prvaci zahvaljujući Jagodiću i njegovom poklonu od 6 bodova.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 23 maj 2024, 20:42

Tko god misli da je Peljto korumpiran sudac kao svi ostali suci u BiH, treba na pregled očiju, a usput i mozga. Naravno da pogriješi čovjek, svi griješe, ali ne razumijem vrijeđanje i prijetnje sucu koji je kvalitetom daleko iznad naše lige. Baš mi je žao što neće biti glavni sudac na Euru, jer zaslužuje.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 maj 2024, 20:44

TheNoblesMo je napisao/la:
23 maj 2024, 20:42
Tko god misli da je Peljto korumpiran sudac kao svi ostali suci u BiH, treba na pregled očiju, a usput i mozga. Naravno da pogriješi čovjek, svi griješe, ali ne razumijem vrijeđanje i prijetnje sucu koji je kvalitetom daleko iznad naše lige. Baš mi je žao što neće biti glavni sudac na Euru, jer zaslužuje.
Covjeku se svaka greskica ovdje gleda nazalost. Realnost je da je troduplo bolji sudija od svih ostalih u BiH.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 maj 2024, 20:46

Ovo je kretenski ne ostaviti navijace ekipe koja je osvojila trofej da to proslave sa igracima.
Nevjerovatno.
- FKS -

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 maj 2024, 20:47

jurisicduska je napisao/la:
23 maj 2024, 20:27
Borac bez sudija je ko zeljeznicar malo mozda bolji
Dino vodi mec ide 20ta pobjeda
slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 maj 2024, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 maj 2024, 20:48

Hajdeee je napisao/la:
23 maj 2024, 20:46
Ovo je kretenski ne ostaviti navijace ekipe koja je osvojila trofej da to proslave sa igracima.
Nevjerovatno.
A zar si nesto bolje ocekivao od dronjaka :?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 maj 2024, 21:12

Cernica22 je napisao/la:

Zivio
Normalno da bi vi uzeli mada i ovo vam je mjera,vasi iz kluba cute i yo je to neka se zadovolje i sa ovim vicinim mrvama

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 23 maj 2024, 21:17

Znači da smo imali regularnu sezonu, sa prosječnim suđenjem (ne dobrim već prosječnim) tabela bi izgledala ovako:
1. Zrinjski
2. Sarajevo
3. Velež/Borac

Finale kupa Zrinjski - Sarajevo.

Ovako smo sudjelovali najvećoj smijuriji ovog stoljeća. Nadam se samo da će Sipa reagovati kad već Uefu boli uho za stanjem u fudbalu van Liga 5.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 maj 2024, 21:17

Ja nikako ne razumijem dolazak u 10 minuti utakmice i izlazak u 80.pogotobo ovo danas,desilo bi se predpostavljam svakoj navijackoj grupi isto. Presli ljudi citavu drzavu da isprate utakmicu
pokusavaju ovako izbjeci incident,a zapravo danas je to moglo da se desi bas pri 'izbacaju'

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.