Kazlagic

Djesi tobeti piçkin dime, ko ti DaDe takVo imestojko je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:09Sve lijepo objasnjeno. Nek sudi braci i nek se nastavi hvaliti kako je on odlucio rezultat i namjerno nije svirao faule za Sarajevo. Krme (i)vicino!!!
Respect momciDok su navijači Borca žestoko izviždali himnu BiH, a nogometaši istog tima iskazali nepoštovanje prema zastavi, veći dio nogometaša Zrinjskog okrenuo se prema zastavi Bosne i Hercegovine.
Zastavi BiH su se tokom intoniranja himne okrenuli Goran Karačić, Hrvoje Barišić, Toni Šunjić, Kerim Memija, Antonio Ivančić i Nardin Mulahusejnović.
Borac i regularno ne idu u istu recenicu. Oni imaju svoj nacinMostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:23Hoces da kazes da je Borac uzeo titulu regularno,da nisu i oni trebali imati bar 2 Posusja, 2 Ugljevika u toku sezone?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:07Ma kakvi kralju, nista ja u prethodnom postu nisam rekao protiv Zrinskog niti imam namjeru, svaka cast na rezultatima u posljednjih par godina. Samo kazem da njih niko nije skinuo s prvog mjesta skoro od pocetka, ljudi iskoristili vase igranje na 3 fronta i to je to. Vasi kiksevi koje sam naveo je bodovno tacno to sto vas je kostalo titule. Sudijsku protekciju koju vi uzivate svakako nema potrebe da umanjujemo, ali to je tradicija od kad postoji ova liga samo se mijenja klub.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:04
Drug od vas se uvijek neko hefta na moje postove kad spomenem velicinu Zrinjskog.
Sta hoces reci da nismo najbolji i najuredjeniji godinama.
Kralo se svima,krao je i taj Zeljo pa sta,sad trebamo kasete vadit jer se vi uvijek vracate 20 godina unazad.
Budite jednom realni,ili ako ne mozete to bar ne pisite na temu Zrinjskog.
I sta hoces na kraju reci majke ti da se Borcu nije bar 10 bodova nabilo silom? Brate znaci nisi real and uopce kad je rijec o Zrinjskom,shvatam.
Zivio
Ne kazem da mi nismo prosipali bodove gdje nismo trebali,to se desava i vecim klubovima u Europi od nas,ali cinjenica da bih mogao sad nabrojati 7 njihovih utakmica gdje su trebali ostavit bodove,ali nisu.
Dupla se trebala i ove godine uzet da nije stvar visih sila i dogovora izmedju politika nasih i njihovih nazalost.
Navijam za sport pa kako god da bude,bio moj klub prvi ili sesti,ali me nemoj ubjedjivat u neke stvari.Posusje je protiv nas ulazilo 200% dok je Sloga protiv njih 10%.
Vi ste izgubili titulu u Ugljeviku i Mostaru sa Borcem tu su vas utakmicu jednostavno pobjedili Vama nije lopta jednostavno htjela u gol i tjt.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:23Hoces da kazes da je Borac uzeo titulu regularno,da nisu i oni trebali imati bar 2 Posusja, 2 Ugljevika u toku sezone?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:07Ma kakvi kralju, nista ja u prethodnom postu nisam rekao protiv Zrinskog niti imam namjeru, svaka cast na rezultatima u posljednjih par godina. Samo kazem da njih niko nije skinuo s prvog mjesta skoro od pocetka, ljudi iskoristili vase igranje na 3 fronta i to je to. Vasi kiksevi koje sam naveo je bodovno tacno to sto vas je kostalo titule. Sudijsku protekciju koju vi uzivate svakako nema potrebe da umanjujemo, ali to je tradicija od kad postoji ova liga samo se mijenja klub.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:04
Drug od vas se uvijek neko hefta na moje postove kad spomenem velicinu Zrinjskog.
Kralo se svima,krao je i taj Zeljo pa sta,sad trebamo kasete vadit jer se vi uvijek vracate 20 godina unazad.
I sta hoces na kraju reci majke ti da se Borcu nije bar 10 bodova nabilo silom? Brate znaci nisi real and uopce kad je rijec o Zrinjskom,shvatam.
Zivio
Ne kazem da mi nismo prosipali bodove gdje nismo trebali,to se desava i vecim klubovima u Europi od nas,ali cinjenica da bih mogao sad nabrojati 7 njihovih utakmica gdje su trebali ostavit bodove,ali nisu.
Dupla se trebala i ove godine uzet da nije stvar visih sila i dogovora izmedju politika nasih i njihovih nazalost.
Navijam za sport pa kako god da bude,bio moj klub prvi ili sesti,ali me nemoj ubjedjivat u neke stvari.Posusje je protiv nas ulazilo 200% dok je Sloga protiv njih 10%.
Covjeku se svaka greskica ovdje gleda nazalost. Realnost je da je troduplo bolji sudija od svih ostalih u BiH.TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:42Tko god misli da je Peljto korumpiran sudac kao svi ostali suci u BiH, treba na pregled očiju, a usput i mozga. Naravno da pogriješi čovjek, svi griješe, ali ne razumijem vrijeđanje i prijetnje sucu koji je kvalitetom daleko iznad naše lige. Baš mi je žao što neće biti glavni sudac na Euru, jer zaslužuje.
A zar si nesto bolje ocekivao od dronjaka
Normalno da bi vi uzeli mada i ovo vam je mjera,vasi iz kluba cute i yo je to neka se zadovolje i sa ovim vicinim mrvamaMostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:23Hoces da kazes da je Borac uzeo titulu regularno,da nisu i oni trebali imati bar 2 Posusja, 2 Ugljevika u toku sezone?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:07Ma kakvi kralju, nista ja u prethodnom postu nisam rekao protiv Zrinskog niti imam namjeru, svaka cast na rezultatima u posljednjih par godina. Samo kazem da njih niko nije skinuo s prvog mjesta skoro od pocetka, ljudi iskoristili vase igranje na 3 fronta i to je to. Vasi kiksevi koje sam naveo je bodovno tacno to sto vas je kostalo titule. Sudijsku protekciju koju vi uzivate svakako nema potrebe da umanjujemo, ali to je tradicija od kad postoji ova liga samo se mijenja klub.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:04
Zivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.