tuzlak1987 je napisao/la:
Druze oni su njemu to i porucili. A i on je sam znao kakva je situacija (da nema novca i da nece biti igraca). Ostavili ga nisu jer nemaju za njega i igraca, pa cisto da ga ne zavlace ako ima vece ciljeve.
Opet kakav raskid? Po Nalinom ugovora nije bilo i rekao je pricati ce na kraju sezone o nastavku saradnje i ostati aku se poklope ambicije. Ako imas ugovor jos godinu onda sta imas pricati, radi.
Recimo da je on otisao u Zrinjski da li bi mi dobili 200k? Zar covjek koji voli klub stavlja takve sumnjive klauzule u ugovore.
Ma ko mu je šta poručio, prvi put kad su mu se obratili dok je bio kući, je da više nije trener, i to preko SMS poruke.
Para ima od grada, još nekoliko sponzora i mogla se fina ekipa sastavit sa još nekoliko naših omladinaca, pa u ovako lošoj konkurenciji drugih ekipa i pokušati nešto.
Dakle nisu se ništa ni dogovarali, već ga samo otkantali, kako to ne kontaš, i samim time nas zafrkali golemo.
Pa nije on pravio ugovor, stvarno pišeš smiješne stvari, jel kad počneš radit kažeš poslodavcu "de nemojte mi plate davat, i odštete ako dobijem otkaz, ja volim ovu firmu"? I zar su poslije spašavanja od katastrofe opet upitni njegovi motivi?
Čuj sumnjive klauzule, a sad ti dadoh dokaz da su takve stvari sastavni dio svakog profesionalnog ugovora...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.