Ari svaka cast za trcanje i znoj,pa covjek je haman vrsio sam pritisak na cetvoricu u odbrani..
Zeljko i Jasmin su fkt dobri,svaka cast da su se snasli nakon 2 tekme sto su zajedno igrali..
Stanu bi uz Tomu isto izdvojio za srce na teren..ostali manje vise standare,uz + kapitenu a -Selimu..
Meni je krivo isto sto se napada Jamak,meni je takav igrac omiljen ima muda,zna podvaliti loptu,kreator je pravi,šut ima dobar al' snage nema nažalost(povreda mala sa priprema)..ugl imao je vcrs taj promasaj,jbg ide se dalje a niko nece da kaze stvari koje on radi pozitivno..
Evo vcrs da je Svraka zabio 2 gola i odlucio derby dizali bi ga svi u nebesa,a 95% ljudi su ga je*avali cjelu sezonu..hocu da kazem da se u modernom fudbalu pozicija Jamaka izuzetno vrednuje ako je igrac "mudar s loptom..
Danas sam stvarno bio razocaran igracima sa klupe..
Zola,kojeg svi vole jednostavno nece uci u svoju formu do kraja sezone,nazalost..takav tip igraca je šablonski(predaja igracu do sebe koji je slobodan,dosta unazad pasova),a karakteristike koje su ga krasile su izdrzljivost i jacina u duelu sto sada nema(od povrede strah a nema kondicije zbog priprema) i vecinom ga svi precjenjuju u njegovim mogucnostima..jer ovaj tip igraca koji od svoje 3 karakteristike samo je jednu zadrzao
Dado-nez sta da kazem..decko usao u igru,nije se ni oznojio i sa deset dodira s loptom nije se moglo ocekivat da ce kao zamjena pomoci klubu..kontao sam da ce sažvakati travu ali eto lose skroz..
Baja nesto slicno kao Dado,neshvacena nepozrtvovanost...
Sad se nadam mozda je pritisak bio u glavama nez sta bi drugo moglo..ako ovako nastave bez trzanja nece oni zadugo u prvih 11..
Jug max popunjen,navijanje strasno u momentima,a bilo je i losije kao brzanje i kasnjenje pjesama(vodje tesko brojnu masu vodile a i mnogo derby navijaca)...
Sve u svemu dobra tekma,nije nimalo lose i dalje se nadam prolazu u kupu..
Sad se okrenuti Slaviji i kopirati ovakvu igru za sigurnu pobjedu..