Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Cuj uzasna utakmica. Svasta.Neutral je napisao/la:Mirza igra gore nego Evans svojevremeno. Reggie makar nije uzimao šest šuteva. Užasna utakmica i to je činjenica.
i mene zanimagojzerica je napisao/la:Šta je to uradio?
trenutno ima 2 najgori index u ekipi -21, gori od njega samo joe jonhson -23semir01 je napisao/la:pa ako ne uzme suteve kako ce postici poeneNeutral je napisao/la:Mirza igra gore nego Evans svojevremeno. Reggie makar nije uzimao šest šuteva. Užasna utakmica i to je činjenica.![]()
i kad ti Redzo uzima suteve.... cudi me pa ih nije Redzo vratio protiv Lejkersa...
Jel to Bgt treba gledat kako debil Bleč uzima 20 suteva a njega da niko ziv ni 2%...Neutral je napisao/la:Mirza igra gore nego Evans svojevremeno. Reggie makar nije uzimao šest šuteva. Užasna utakmica i to je činjenica.
I nije cudo s obzirom na tri TO i onakav procenat suta.klasik je napisao/la:trenutno ima 2 najgori index u ekipi -21, gori od njega samo joe jonhson -23semir01 je napisao/la:pa ako ne uzme suteve kako ce postici poeneNeutral je napisao/la:Mirza igra gore nego Evans svojevremeno. Reggie makar nije uzimao šest šuteva. Užasna utakmica i to je činjenica.![]()
i kad ti Redzo uzima suteve.... cudi me pa ih nije Redzo vratio protiv Lejkersa...
armin je napisao/la:Mirza u drugom poluvremenu 3 trice i 2 skoka i eto prvog double-doubla u karijeri.