Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Slažem se s tobom Johny, nije toliko ni do igrača, stručni štab nam je definitivno loš ili Wengera apsolutno nije briga šta njegovi saradnici imaju za reć' o svemu. Sluša li on njih uopšte, traži li savjete ? Pa danas govorim zar je on toliki amater da nije mogao reći igračima danas kakvo ponašanje da očekuju od Bartona ?
Ne znam više stvarno, nemamo ekipa ni za šta osim za 4-to mjesto, a i da imamo ekipu bilo bi upitno da li bi Wenger doveo ih do nekog uspjeha ? Nažalost to nikada nećemo saznati jer on nikada neće pojačat ekipu kako treba. Ovo mu je zadnji ugovor definitivno. Poslije toga vidjet ćemo, mada bih najsretniji bio kad bi Wenger postao onaj stari kakav je bio do 2005-te.
Ne znam više stvarno, nemamo ekipa ni za šta osim za 4-to mjesto, a i da imamo ekipu bilo bi upitno da li bi Wenger doveo ih do nekog uspjeha ? Nažalost to nikada nećemo saznati jer on nikada neće pojačat ekipu kako treba. Ovo mu je zadnji ugovor definitivno. Poslije toga vidjet ćemo, mada bih najsretniji bio kad bi Wenger postao onaj stari kakav je bio do 2005-te.
Evo 6 godina se po jutru dan poznav'o i 6 godina bez titule.
Svaku sezonu otvorimo fenomenalno i onda kolaps, sad mi je baš drago da nismo pobjedili jer želim vidjeti kako će se dalje stvari odvijati.
Ekipu imamo,imamo stručnjaka na klupi-Wengera,čovjeka koji je ovu ekipu sagradio na način kako niti jedan drugi trener ne bi mogao.
Takodje, imamo i težak raspored na početku sezone,što je jako,jako važno.

Svaku sezonu otvorimo fenomenalno i onda kolaps, sad mi je baš drago da nismo pobjedili jer želim vidjeti kako će se dalje stvari odvijati.
Ekipu imamo,imamo stručnjaka na klupi-Wengera,čovjeka koji je ovu ekipu sagradio na način kako niti jedan drugi trener ne bi mogao.

Takodje, imamo i težak raspored na početku sezone,što je jako,jako važno.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Twiter:
JackWilshere: I think @Joey7Barton was in the wrong today! He should not have got involved and assaulted Gervinho like that. #justsaying
Takve igrace trebamo, al takvih je nazalost malo u ekipi. Jacky je drzak al ono u pravoj mjeri, neda nase. Za 2-3 godine vidim ga kao pravog kapitena!
JackWilshere: I think @Joey7Barton was in the wrong today! He should not have got involved and assaulted Gervinho like that. #justsaying
Takve igrace trebamo, al takvih je nazalost malo u ekipi. Jacky je drzak al ono u pravoj mjeri, neda nase. Za 2-3 godine vidim ga kao pravog kapitena!
Barton odgovara:Profesor je napisao/la:Twiter:
Joey7Barton @JackWilshere Hardly assault?
Jacky:
@joey7barton that is a form of assault my friend it should not happen on a football pitch!
Ovaj Twitter je preso sve mjere. Sad Barton sjedi na twitteru i diskutuje o toj situaciji sa svakakvim likovima. A lik je trebao dobit crveni, jer kad je on napao Gervinha, lopta je bila u igri. Znaci ono je cist crveni. Ali i Song i Gervinho se bezveze glupiraju radi morona.
Ali odbrana vam je dobro izgledala sa Vermalenom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma Verminator je beton. Kako li nam je samo falio prosle sezoneCartman je napisao/la:Ovaj Twitter je preso sve mjere. Sad Barton sjedi na twitteru i diskutuje o toj situaciji sa svakakvim likovima. A lik je trebao dobit crveni, jer kad je on napao Gervinha, lopta je bila u igri. Znaci ono je cist crveni. Ali i Song i Gervinho se bezveze glupiraju radi morona.

- Sir Matt
- Kontakt:
Ajmo bit realni . Uopšte nikoga ne branim ali nadovezat ću se na ovu rečenicu odnosno zamjerku . Ono balavče na ovoj temi još nije napisalo normalan , argumetnovan , lišen gluposti , zdrav post + ima barem dva klona na forumu . Jedan je Megamon . Zašto onda njemu ne postaviš isto pitanje kao Tedu ? Ne , vi njega esate .Bosco je napisao/la:imaš li ti neko svoje vlastito mišljenje a da nije glupo i da si ga u stanju potkrijepiti sa nekim argumentima i činjenicama.![]()
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Megamon
- Kontakt:
gdje si klonirani trapiste,cujem da su te klonirali po uzoru na ovcu dolly.Sir Matt je napisao/la:Ajmo bit realni . Uopšte nikoga ne branim ali nadovezat ću se na ovu rečenicu odnosno zamjerku . Ono balavče na ovoj temi još nije napisalo normalan , argumetnovan , lišen gluposti , zdrav post + ima barem dva klona na forumu . Jedan je Megamon . Zašto onda njemu ne postaviš isto pitanje kao Tedu ? Ne , vi njega esate .Bosco je napisao/la:imaš li ti neko svoje vlastito mišljenje a da nije glupo i da si ga u stanju potkrijepiti sa nekim argumentima i činjenicama.![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pročitaj njegove postove i Tedove i sve će ti se ukazat. Inače poštujem bruku Mancheterovaca, ali ovaj Ted je zalut'o nekako medju vas koji ste mi baš gotivni.Sir Matt je napisao/la:Ajmo bit realni . Uopšte nikoga ne branim ali nadovezat ću se na ovu rečenicu odnosno zamjerku . Ono balavče na ovoj temi još nije napisalo normalan , argumetnovan , lišen gluposti , zdrav post + ima barem dva klona na forumu . Jedan je Megamon . Zašto onda njemu ne postaviš isto pitanje kao Tedu ? Ne , vi njega esate .Bosco je napisao/la:imaš li ti neko svoje vlastito mišljenje a da nije glupo i da si ga u stanju potkrijepiti sa nekim argumentima i činjenicama.![]()
- -Paja
- Kontakt:
Sir Edamer je toliko inteligentan, ovaj Megamon ga je jednom nazvao po vrsti sira i on odma misli da je moj klon
Ali evo Edameru ako ja imam vise od ovog jednog akaunta a ti to dokazes, a dokazati je lako samo kontaktiras admina, ja cu sam da se brisem sa foruma ali ako ne uspijes dokazati ti se obrisi ili u drugom slucaju dodji kao mali mis na ovu temu i moli za oprost i postedu
Molio bi da me neko citira da Edamer vidi post jer sam mu na ignore listi a nekako mu smetaju mu moji krajnje objektivni postovi i realan pogled na stvari sto me veoma zbunjuje ocigledno ta opcija ignore nesto steka

Ali evo Edameru ako ja imam vise od ovog jednog akaunta a ti to dokazes, a dokazati je lako samo kontaktiras admina, ja cu sam da se brisem sa foruma ali ako ne uspijes dokazati ti se obrisi ili u drugom slucaju dodji kao mali mis na ovu temu i moli za oprost i postedu

Molio bi da me neko citira da Edamer vidi post jer sam mu na ignore listi a nekako mu smetaju mu moji krajnje objektivni postovi i realan pogled na stvari sto me veoma zbunjuje ocigledno ta opcija ignore nesto steka

Dio Arsenala
Uvijek me iznenadi kako je dobar sa loptom. Kad je tek doso u Englesku, mislio sam da je klasicni tenk od centar-halfa. Ali ima bolju tehniku od pola napadaca, plus dobar udarac. Valjda ce i Koscielny bit sigurniji s njim pored sebe. Tako je barem izgledao danas, iako nisu imali nesto previse posla.Profesor je napisao/la:Ma Verminator je beton. Kako li nam je samo falio prosle sezoneCartman je napisao/la:Ovaj Twitter je preso sve mjere. Sad Barton sjedi na twitteru i diskutuje o toj situaciji sa svakakvim likovima. A lik je trebao dobit crveni, jer kad je on napao Gervinha, lopta je bila u igri. Znaci ono je cist crveni. Ali i Song i Gervinho se bezveze glupiraju radi morona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kos je danas po mom misljenju bio i bolji od njeg, jest da je onda TV dobro iznio loptu, ali Kos je danas bio zakon sve je pokupio.. Mi nemamo igraca da igra nesto pretjerano fizicki ali zato citaju dobro igru, a Kos ima fenomenalan pas, kako danas prebaci skoro pa citav teren i pogodi Robina..Cartman je napisao/la: Uvijek me iznenadi kako je dobar sa loptom. Kad je tek doso u Englesku, mislio sam da je klasicni tenk od centar-halfa. Ali ima bolju tehniku od pola napadaca, plus dobar udarac. Valjda ce i Koscielny bit sigurniji s njim pored sebe. Tako je barem izgledao danas, iako nisu imali nesto previse posla.
Celik!3,2,2.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... p-worrying
--
“I tell the fans they should not worry. I have a history over the last 15 years and if you look at the quality of the players I have brought to this club you will see that I did not do badly.
Nadam se da ce zadrzat Samira i Cesca, te tome da su ovo sve spekulacije, kao sto je i do sada bilo. Nemamo sredine bez njih. Nisam nista novo rek'o, svi vec to znate, ali tako je ..
--
“I tell the fans they should not worry. I have a history over the last 15 years and if you look at the quality of the players I have brought to this club you will see that I did not do badly.
Nadam se da ce zadrzat Samira i Cesca, te tome da su ovo sve spekulacije, kao sto je i do sada bilo. Nemamo sredine bez njih. Nisam nista novo rek'o, svi vec to znate, ali tako je ..
- Ahmet Paşa
- Kontakt:
Nadam se da ce zadrzat Samira i Cesca, te tome da su ovo sve spekulacije

Toga treba izbaciti naglavacke iz kluba.
Koliki god on bio smrad, gnjida od covjeka, ima taj zadnji pas koji nam treba, ocajnicki nam treba.Ahmet Paşa je napisao/la:![]()
- Ahmet Paşa
- Kontakt:
On je svoje najbolje dane odigrao, igraci odlaze - dolaze novi itd nosikiriki, klub ostajeEdin.- je napisao/la:Koliki god on bio smrad, gnjida od covjeka, ima taj zadnji pas koji nam treba, ocajnicki nam treba.Ahmet Paşa je napisao/la:![]()

-
- Kontakt:
Jao Žervinja ccc

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Ahmet Paşa
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Kakav crveni nista mu nije uradio ne mogu da vjerujem sta nam sudije rade, onaj cigan je sam sve isprovocirao i na kraju samo zuti, cigan glupi slomite mu nogu!