NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tillman
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la tillman » 29 dec 2014, 23:25

@ salty, sigurna opcija je da će novi trener biti onaj koji je poznat po discipliniranju igrača...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2014, 23:31

Nova anketica, glasajte kod svakog para za jednu ekipu. :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 dec 2014, 00:00

Bolje bi bilo da svi koji hocemo igrati postavimo parove i prognoze za svaku utakmicu do kraja. Cini mi se da smo jedne godine to i uradili.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 00:03

A sta ovo defabzivni kordinator ostao jos uvjek samo ofanzivni otjeran sad slusam na radiju evo vozim se I slusam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BoxBox
Kontakt:

Post Postao/la BoxBox » 30 dec 2014, 00:15

1) Arizona - Carolina
2) Baltimore - Pittsburgh
3) Cincinnati - Indianapolis
4) Detroit - Dallas
Mig Nek i ovo predje u takmicenje haha :) Bodovanje neko, nesto.. ima nacina :) Da vam i ovdje lekciju ocitam :)
Zadnja izmjena: BoxBox, dana/u 30 dec 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 00:34

1) Arizona - Carolina
4) Detroit - Dallas

ma da ne volim ni Dallas kao ni Lionse volio bi da se porokaju ali ozbiljno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 01:26

tillman je napisao/la:@ salty, sigurna opcija je da će novi trener biti onaj koji je poznat po discipliniranju igrača...
Mislis da cemo rebuilding slijedecu sezonu ?..pa ja ne znam akom se na ovo odlucimo bicemo veliki idioti ..covjece imas ovakve recivere i RB potencijalno OL moze biti na svom mjestu jer je godinu prije bila puno bolja nego ove godine ...da smo pametni kao Dallas pa poslozio ono sto ti treba ebiga..ali nismo ko nam je kriv :)...i znas nisam disadan sa Cutlerom jer sam evo u ove dvije utakmice vidjeo da i bez gresaka QB mi ne mozemo pobjedit ..covjek postigne 2TD bez greske odigra tekmu a onaj na suprotnoj strani manje yardi , bez TD i 2 INT pobjedi nas...pa do koga je tu problem ddo cega je de mi reci ?...vi n volite Cutlera jer nas nije odveo tamo gdje mi svi zelimo, ali brate objeektivno Rogersa malo ko moze dobit a da ne pricam o Cutleru i njegovim mogucnostima da prekuca Rogersa ....zato draftat QB spremit da Cutleru dat to sto ima garantovano neka odigra sa ovom ekipom, ako ne uspije neka ide u pizdu materinu i to je to ...jer ne znam opratis li ti collegee uopste i vidis li ti u ovoj ad generacciji i jednog normalnog QB :)..nisam nikako optimista sto se tice QB pozicije za nas u buducnosti ... da hoce Chargersi recimo nam trade Riversa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 dec 2014, 08:46

BoxBox je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Adam Schefter ‏@AdamSchefter

In a deal turned into NFL today, Tom Brady restructured his contract to give NE $24 million more in cash to spend this winter, per ****.
Welcome back Revis :D :D
Tom Brady :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
To se u nas kaze, ne laje kera radi sela vec radi sebe :)

nisam siguran u to, barem ne kad je tomo u pitanju

slika

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 30 dec 2014, 09:56

Edin TM87 je napisao/la:Prvi post navijaca PO ekipe na ovoj stranici :wave: :urnebes:

Hajmo malo ljudi pisat o PO-u, koga briga ko ce preuzet ove otpisane :lol:

amer, rio, randy, jesta, work, lilard, mig, mello (raven?) aktivirajte se malo :)

Ocekujem pobjedu protiv Cinncija, laksu nego prosle godine protiv Chiefsa, a dalje sta bude, nemamo jos uvijek kvalitet da napadnemo Patse ili Broncose + smo iskasapljeni povredama poprilicno.
Iznimno sam nezadovoljan cinjenicom da su Steelersi treci seed. Trenutno mi se cine kao najstabilniji tim u konferenciji i nadao sam se da ce ih Denver izbjeci koliko je god to moguce, jbg. Ne bi me iznenadilo kad bi otisli do SB-a.
Cinci je bezveze ekipa, hendlat ce ih Luck ljevicom. Dalton choke-a i to je to.

Carolina prolazi Arizonu koja je zalutala tu cisto zbog dobrog starta, nema ih nigdje ima mjesec i po.
Detroit mi je najdraza ekipa u konferenciji, ali su tanki u gostima i Stafford nije kvalitet da odigra cijelu utakmicu na nekom nivou. Dobar je na trenutke, ali nema stabilnu ruku. Sa druge strane, Dallas je najvise pokazao u konferenciji kroz sezonu, tako da je vrlo vjerovatno da ce proci Lionse, ali ne treba zaboraviti da znaju i oni choke-at. NAvijat cu za MEgatrona, naravno. Suh je ispao levat, jbg. Pitanje je hoce li vise i zaigrat za Lionse, koliko ja znam. Jest udarac, ali im je Levy svakako najstavilniji igrac ove godine u odbrani pa i u cijeloj ekipi u Tate-a, tako da je vaznije da je on tu i mislim da ce secondary imati ljucnu rijec po pitanju zaustavljanja Deza. Murray ce malo vise trcat, ali ne treba zaboraviti da su Lionsi jednaod boljih odbrana protiv trcanja, tako da ce i to mozda biti limitirano. Uglavnom, ovo je dvoboj koji cekam ovaj vikend.

EDIT
A sto se tice ovih hejtera pusti. Smeta nekima sto su Bearsi krs od ekipe. Nisam im ja kriv.
A ovi sto se kao ibrete sto simpatiziram Broncose, kao da se radi o Jagsima, a ne o jednoj od najuspjesnijih fransiza ikad. :yawn:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 11:17

Kontam se mozel Arizona pobjediti Carolinu, svakako moze. Cak su mi i blagi favoriti..Zanemariti atmosferu i sve, mislim da su bolja ekipa. Ove godine su pobjedili STL, Dallas i Giantse u gostima tako da svakako mogu i Carolinu koja je tu gdje jeste cisto jer su Saintsi, Tampa i Atl veoma lose ekipe i u duelima sa njima su i obezbjedili PO..

Ovo ostalo bih tipovao na Dallas, Pitt i Coltse

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 dec 2014, 16:09

Pobjedili jesu, dok su imali QB-a.

1) Arizona - Carolina
4) Detroit - Dallas
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 dec 2014, 17:24

kad_kako je napisao/la:Pobjedili jesu, dok su imali QB-a.

1) Arizona - Carolina
4) Detroit - Dallas

da. dok je igrao kurt warner :mrgreen:

apropo izbora pobjednika, bilo bi jako cool da bude ovako kako si ti napisao (=Luck@Manning), ali bojim se ne samo da će Steelersi pobijediti nego i da bi mogli otići do kraja. sa ostala tri izbora se slažem.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 30 dec 2014, 17:46

1) Arizona - Carolina
4) Detroit - Dallas

@salty
pa rebuilding defensa traje već 2 sezone...
jednostavno mislim da jedan "jak" karakter kao glavni HC bi preokrenuo franšizu...
što se tiče college QB-a, Mariota jest najbolji, ali on ide u Tampu (tamo će i Trestman vjerojatno, na mjesto OC-a)... Winston je dokazani pobjednik... navodno Titansi će ići nagodinu sa Mettenbergerom, a ako on ne bude ostvarivao napredak, ionako će onda uzeti 2016 na draftu novog QB-a (taj draft će imati bolje prospecte).... tako da bi Winston lako mogao pasti do Redskinsa, Jetsa ili Bearsa... a ako ga nijedna ekipa ne uzme (očekujem da RG3 ostane QB za Skinse, Geno je odigrao sjajno zadnju tekmu, šta će ovi naši uradit je upitno) ostaju još Ramsi (vječito ozlijeđeni Bradford), Brownsi ( :rol: ) i Billsi (Orton će u mirovinu) kao potencijalne mete u prvoj rundi koje bi uzele QB-a... ipak vjerujem da će Winston bit biran u prvoj rundi od Jetsa...
od ostalih, Sean Mannion je slična verzija Cutlera, ima dosta dobru i jaku ruku što se ne može utrenirat, ali ostale stvari mogu se vježbat... Brett Hundley je po meni jako podcijenjen, imao je lošu godinu, ali mislim da je on QB kojeg možeš uzet u 3. il 4. rundi i probat raditi sa njime... Dak Prescott je meni precijenjen, ne bih ja njeg htio u ekipi (hint: ima istog trenera kao i Tebow dok je bio u Floridi), Garret Grayson je isto kao i Hundley i Mannion, draftaj pa ga razvijaj, nešto što Patsi rade sa Garapollom, a ostaje još i Bryce Petty, kojeg bih uz Hundleya htio u Bearsima... ove ostale nisam gledao pa ne znam šta bih rekao o njima...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 dec 2014, 17:56

1) Arizona - Carolina
4) Detroit - Dallas
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 18:01

hahahaha jest meni smjesnoo sve to brate ...Tampa,Brownsi,Titansi,Raidersi,Radskinsi,Jetsi pa jedno vrijeme Miami ali izgleda nasli su QB , pa sad Buffalo , evo i Texansi lutaju poo tom pitanju..St LOUIS je ipak u nesto boljoj poziciji meni je onaj QB solidan mislm puno bolji nego sto ove ekipe imaju ..jarane ja se bojim se da mi necemo nikad naci naseg QB kojeg mi trazimo..posebno ne u ovoj diviziji jer mi trazimo QB koji mora pobjedit Rogersa ..ali sa ovom ekipom jedino bi Rogers mogao pobjedit svoje Packerse jer bi igrao za nas a ne za njih :)

kakav ba Winston i pobjednik..njega ne treba draftat NFL , nego zakon ...prvo ni igracke kvalitete, a drugo njegova narav mi u Bearsima ne treba ..nedo bog da ga mi uzmemo mislim hlo ba dovedi njega i trade sve recivere koji ce ti qurac ebi ih..trade i Fortea ne treba ti vise ni RB ...umjesto da nas ova historija QB uci necemu mi se jos nadamo Winstonu ojjjjj bozeee

ako naam zapadne u trecoj rundi da uzmemo recimo Bryce Pettya onda ce biti ok , jer ja mislim da ce u ddrugoj rundi mozda cak i u prvoj Radskinsi uzeti Brett Hundleya mada bi ja njega i najvise volio

Winston na **** collegu ima 24TD i 27 INT pa ovo ima i Cutler koji ce nam **** ovo ?..lik ba moe samo trcat a bacat moze ali u qurcu :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 dec 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 30 dec 2014, 18:12

@salty...
i ja nisam za Winstona... no way... pisao sam već, Hundley il Petty su opcije koje se meni sviđaju za razvojnog QB-a
što se tiče buduće sezone, vidjet ćemo, ja bih stavio Clausena za startera ili doveo Hoyera, on mi je solidna opcija... naravno, to govorim bez toga dal će ostat Cutler il ne...

meni je Miami najbolje prošao od ovih allways losing ekipa, uzeli su Tannehilla, prihvatili njegove boljke, i sad je on već dobar starter...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 18:23

Ma da za tu dvojicu sam i ja objektivno ako vec ne mozemo Mariotu uzeti ..ma da i meni Mariota vala i on puno trci ebiga ..nego meni se svidja i Sean Mannion takodjer ...ne znam sta je sa Kevin Hogana on mi nije izgledao los ali ovvee godine mu brojke nisu na nivou ..on ima tu neku ruku dugu loptu baca ..uglavnom izffleda da cemo draftat u prvoj rundi S ..mislim logicno ebiga..ne treba trosit pick na QB koji nisu nesto obecavajuci ove godine..u drugoj ili trecoj rundi ako nas zapadnu ovi momci dobro jest...samo kad im vidim da im se onako ruzno lopta vrti dok leti meni odmah muka nesto :)

nemoj brate Hoyera ziv bio jok to brate ..nemoj mi nikog od njih tamo gdje se pate ljudi..raidje bi Ortona molio da se ne povlaci i neka dodjee u Bearse ..samo nemoj Hoyera vidio sam ih u ovim kljucnim utkamicama sta rade ..ne treba nam to..imaju i oni tamo recivere odlicne nisu znali to iskoristiti..imaju i odbranu i sve...mi to nemamo ebiga kod nas bi bili jos gori duplo,,radije neka ostane ovaj prvi ili Cutler ako se popravi odbrana i ovo, ako ne onda ga poslat u pm i da idemo iz pocetka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 18:38

gledam ovog i oni ga stavljaju kao da je treci najbolji QB na draftu i nevjerujem ...pa ako on bude u Bearsima njemu ce Marshal ebat nanu naninu ..ja nisam vidjeo 5 pasova od covjeka samo trci nesto..a pored nase OL ce kurcu trcat..kad ne moze Forte nee moci ni on garant :)

Uglavnom samo ovakve treba odmah kutarisat..ako budemo mjenjali Cutlera ili ovog drugog za ovakve nigdje nas nema ni za slijedecih 10-15 godina

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 30 dec 2014, 19:01

@ salty, zato sam i napisao da mi je on precijenjen... al odošmo previše u offtopic... čekaj da prođe playoff i SB, pa ćemo onda o prospectima i combineu i tome ostalom :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 dec 2014, 19:27

Sta mislis o ovome covjeku ? ...meni ne izgleda los ali i njemu ce trebati jedno 2 godine sigurno .ovakav ne moze u NFL posebno ne sa ovom nasom trenutnom ekipom samo ima finee brojke

2014 for 3,779 yards with 32 touchdowns and five interceptions.

Garrett Grayson :

[youtube][/youtube]

Brett Hundley:

ok je ali iskustvo nam govori da ne reba vjerovati QB crncu ebiga ..jednostavno sto nebi vjerovaro RB bijelcu kao sto vjerujem crncu ebiga tako isto QB crnac mi je neto neprihvatljivo :)

3,019 yards with 21 touchdowns and five interceptions.

[youtube][/youtube]

Sean Mannion:

Ovo je moj izbor i prvi izbor nadam se da ce zavrsiti kod nas ..ima ruku baca daleko , ali mi on izgleda ko Cutler ludo baca a vidio sam i da u double coverage..uglavnom ako draftamo QB on je izbo po mjeri za nase treutne recivere ..plus ima i visinu ..prpotektovan je od 2 do 4 runde...ja bi ga cak i u drugoj uzeo da ne rizikujem..jer je po meni bolji od ostalih
Samo nisma impresioniran brojkama ove godine smao 15td I 8 iNT ...zznaci iza njega je jedna losija seaona, ali je 2013 bila odlicna ..kazu da mu je OL bila jenda od losih na collegu i da reciveri kako su otisli prosle godine iz ekipe ovi se nisu prlagodili i nije imao dobru sezonu

[youtube][/youtube]

Shane Carden :

previse mi je nizak ebiga poklopit ce ga pored nase OL odbrane :) ..mislim da nam ne treba on uopste ..ali ima fine brojke skoro 4500 yardi 28TD i samo 8 INT

[youtube][/youtube]

Cody Kessler:

Lik je imao strasno dobre brojeve ,,sad ne znamm gledo sam ga dva puta protiv Notre Dame

3,505 yards with 36 touchdowns and four interceptions.

Bryce Petty

vec smo ga spominjali znaci i on dolazi u obzir svakako ..pored Manniona on mi je jedan od tih kojeg bi trebali uzeti ...njega protektuju izmedju 4 i 6 runde , a moguce je da ode i ranije jer puno ekipa treba QB ..jedni od njih smo i mi ako nista za buducnost ..njegove brojke su :

3,305 yards with 26 touchdowns and six interceptions. He has three rushing touchdowns.

[youtube][/youtube]

Kevin Hogan

o ovome sam vec govorio ..ipk igra za jak college , jake utakmice su iza njega ..nema pretjerano dobre brojke da bi se svrsavalo na njega ali po meni ima materijala

Hogan has completed 66 percent of his passes this season for 2,603 yards with 17 touchdowns and eight interceptions.

[youtube][/youtube]

To je to oprilike 10 QB koji mogu nesto vise ..nisam vodje racuunao ovu dvojicu koji ce otici sigurno prije njih i Prescotta sam ranije spominjao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.