FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Svako ima pravo na svoje mišljenje ali meni je bolji igrač Adriano od Maxvela...i volio bih da Adriano počne od početka mislim da je bolji u defanzivi...
mana adriana je to sto je ponekad previse ofanzivan..dacco je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje ali meni je bolji igrač Adriano od Maxvela...i volio bih da Adriano počne od početka mislim da je bolji u defanzivi...
i ostaje prostora nazad..to moze proci kod manjih ekipa ali ne i kod arsenala,pogotovo jer gore imaju walcota,,,

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nemojte sutra osramotit primeru mada bojim se da vam Cesc ne pokaže svoju DNK pa vam zabije koji komad 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Adriano umjesto Maxwella na lijevi bok, tricu im uvaliti i zacepiti im usta lajava i njima i svim njihovim "iznenadnim" simpatizerima tj. svim hejterima Blaugrane...najbolja ekipa na svijetu nebi trebala brinuti od poluamatera koji su u stanju prokockati vodstvo od 4-0 i još zamalo izgubiti utakmicu.
- Megamon
- Kontakt:
Hoce li sutra igrati onaj marsipulami Puyol ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ne....Megamon je napisao/la:Hoce li sutra igrati onaj marsipulami Puyol ?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Jel vas strah? 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- thenaturalone
- Kontakt:
Pogrijesio si temu, ili nije valjda da mislis da se najjaci klub na svijetu plasi tima kojeg je prosle godine Messi sam ponizio. 

jos da kazes cega,bili bi zahvalni...EdinTM87 je napisao/la:Jel vas strah?

- Donnie Darko
- Kontakt:
nije.EdinTM87 je napisao/la:Jel vas strah?
ocekujem laganu tekmu, rezultat 1:3..
i prosle godine se isto ovako pricalo kao dvije ekipe koje igraju slicno bla bla... na terenu je samo jedna ekipa igrala onako kako je navikla... nadam se boljoj realizaciji u odnosu na proslu godinu i ocekujem jedan rani pogodak tj unutar 15ak minuta
pedro i villa sutra ruse

i prosle godine se isto ovako pricalo kao dvije ekipe koje igraju slicno bla bla... na terenu je samo jedna ekipa igrala onako kako je navikla... nadam se boljoj realizaciji u odnosu na proslu godinu i ocekujem jedan rani pogodak tj unutar 15ak minuta

pedro i villa sutra ruse

ser del barça es el millor que hi ha !
Jedino mozda kise,,da im se ne s*****e frizura dok budu trpali Emirima i Emiratima...T-MAC je napisao/la:jos da kazes cega,bili bi zahvalni...EdinTM87 je napisao/la:Jel vas strah?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- thenaturalone
- Kontakt:
Evo ( u slikama ) kako je to bilo proslu tekmu kad su se sreli GIGANT i kindergarten

Vrlo tešku tekmu očekujem.Čak i minimalnim porazom sa datim golom sam zadovoljan.Jedno 2:1 ili 3:2 za njih bi bilo dobro.Arsenal će se naložiti maximalno tako da očekujem veliki pritisak s njihove strane.Prednost treba tražiti u njihovoj deficitarnoj odbrani koja je iskreno niđe veze. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Winston Smith
- Kontakt:
Arsenal ima dvije jedine opcije - ili da se skroz otvori ili da se skroz povuce. Otvorit se nece jer je jasno da ne mogu imat posjed a znate da ne znaju ni parkirat bus. Pogubice se negdje izmedju ovo dvoje, a to je igra protiv koje Barca melje. Vjerovatno ce Walcott i Arshavin bit ta Wengerova opcija za kontre i to je jedini nacin da se primi go, al ako Arsenal da jedan, Barca ce zabit bar tri.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Sinoc je Wenger na pres-konferenciji rekao da se niposto nece zatvarati protiv Barcelone,i tako im omoguciti da igraju svoju igru,vec ce vrsiti stalni presing na njih,i tako pokusavajuci da im preutmu igru.Winston Smith je napisao/la:Arsenal ima dvije jedine opcije - ili da se skroz otvori ili da se skroz povuce. Otvorit se nece jer je jasno da ne mogu imat posjed a znate da ne znaju ni parkirat bus. Pogubice se negdje izmedju ovo dvoje, a to je igra protiv koje Barca melje. Vjerovatno ce Walcott i Arshavin bit ta Wengerova opcija za kontre i to je jedini nacin da se primi go, al ako Arsenal da jedan, Barca ce zabit bar tri.
Treba napomenuti da Arsenal nije Chelsea ili Inter pa da igra defanzivno i ceka kontre.
MVP - Messi-Villa-Pedro
To nam odgovara
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dosao je dan D vrijeme je da se pusti krv topnicima i ove sezone..Messi ce biti glavni egzekutor... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Sretno veceras momci...Jedva cekam tekmu... 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Winston Smith
- Kontakt:
Upravo ce zato Wenger i popusit foru. Mourinho je takodjer najavljivao presing i neutralizaciju Barcine igre. Najavljivao je da poznaje njihov pristup i da zna kako ih zatvorit, a znamo koji je bio epilog.losmi je napisao/la:Sinoc je Wenger na pres-konferenciji rekao da se niposto nece zatvarati protiv Barcelone,i tako im omoguciti da igraju svoju igru,vec ce vrsiti stalni presing na njih,i tako pokusavajuci da im preutmu igru.Winston Smith je napisao/la:Arsenal ima dvije jedine opcije - ili da se skroz otvori ili da se skroz povuce. Otvorit se nece jer je jasno da ne mogu imat posjed a znate da ne znaju ni parkirat bus. Pogubice se negdje izmedju ovo dvoje, a to je igra protiv koje Barca melje. Vjerovatno ce Walcott i Arshavin bit ta Wengerova opcija za kontre i to je jedini nacin da se primi go, al ako Arsenal da jedan, Barca ce zabit bar tri.
Treba napomenuti da Arsenal nije Chelsea ili Inter pa da igra defanzivno i ceka kontre.
Mnogi Arsenal hvale kao jacu ekipu nego prosle sezone a presucuju evidentan napredak Barcelone.
U Arsenalu nema ko izvrsit pritisak kakav treba da se neutralise tehnicki savrsena igra a ta zbrda-zdola taktika veceras ce se pokazat kao potpuni promasaj. Vec sam konstatovao da Arsenal nema sta naucit iz nedjeljne utakmice protiv Gijona tako da ce ostat u raskoraku.
Jedina upitna dilema je na poziciji centralnog beka - sta sa Abidalom i Maxwellom ili Militom eventualno, da li pokusati sa Busquetsom na stoperu a Mascherana gurnut na zadnjeg veznog? Moja je procjena da ce lijeva strana ionako igrat sa zadrskom zbog Walcotta a da ce Alves dobit vise prostora desno s obzirom da Arsenal igra samo sa jednim spicem. To bi dakle trebala bit standardnija varijanta zadnje linije.
Moja procjena: 0-3
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.