Na Pecarisb1996 je napisao/la:Veceras je na Pecari ili na blatu?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Momci rezultat, prvih 11?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vodite 1:0.Android je napisao/la:Momci rezultat, prvih 11?
Pobjeda 2-0. Repic i Baraban dali golove!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Nije lose,ali daleko je to od leprsave igre.Vidi se da jos nisu igraci u formi.Nijedan od igraca po meni se nije nesto posebno istakao(mozda Baraban vise od ostalih).
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Treba nam uz Sesara jedan zadnji vezni i još jedan ofenzivni... Valjda ce Krstanovic proradit
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tko je bio u prvih 11?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Soldo-Dino-Brekalo-Pandza-Markovic-Sesar-Plazonic-Ivankovic-Crnov-Baraban-KrstanovicKingJamesMVP je napisao/la:Tko je bio u prvih 11?
- Evolve
- Kontakt:
Karacic uz rub, dere se, savjetuje, goni igrace da se agresivnije igra, a ne ko ona hebena drvena Marija... Tako je Kara!!
NK Široki Brijeg
Bilo mi je drago to vidit,psuje igracima sve po spisku.Vidi se promjena.Igraci su pretrcali duplo vise nego kod onog kiselog krastavca.Evolve je napisao/la:Karacic uz rub, dere se, savjetuje, goni igrace da se agresivnije igra, a ne ko ona hebena drvena Marija... Tako je Kara!!
Druga postava tj ekipa iz drugog poluvremena puno dinamicnija, okomitija na gol.
Menalo, Barić na krila, Crnova prema sredini sa Repićem, Plazonić i Jure na klupu. Sesara za zadnjeg veznog. Krstanovica u špicu.
Obrana? ne znam, Marković danas jako loše, dok je Dino bio jako dobar. Panzda nesto lošiji, Brekalo dobar.
Menalo, Barić na krila, Crnova prema sredini sa Repićem, Plazonić i Jure na klupu. Sesara za zadnjeg veznog. Krstanovica u špicu.
Obrana? ne znam, Marković danas jako loše, dok je Dino bio jako dobar. Panzda nesto lošiji, Brekalo dobar.
Sesar ne može nigdje igrati, u 3 minuti nije mogao hodati.
- Evolve
- Kontakt:
Da nije imo turnir dan ranijeljutinar je napisao/la:Sesar ne može nigdje igrati, u 3 minuti nije mogao hodati.
NK Široki Brijeg
Je.bo ti takvog profesionalca, sjecam se da je igrao na mjesnim za Kocerin kad je bio u Sarajevu
..
Hocemo li dobiti novu garnituru dresova ili cemo i dalje igrati u ovima? Vidim Cibalia sinoc igrala u novom modelu...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne pricajte neistine(ne zelim se grubo izrazit ali mislim da znate sta sam mislio)Evolve je napisao/la:Da nije imo turnir dan ranijeljutinar je napisao/la:Sesar ne može nigdje igrati, u 3 minuti nije mogao hodati.
Svidja mi se ono kako Sesar igra sam pozadi a uz dva krila imamo i kao 2 "poluspice"... Plaza realno ne moze to igrati ni Jure... Po meni tu Crnov-Repic-Baraban-Baric...
Ja bi kući puno više koristio Menala, ako već napadamo, momak je brz i ima muda,sb1996 je napisao/la:Ne pricajte neistine(ne zelim se grubo izrazit ali mislim da znate sta sam mislio)Evolve je napisao/la:Da nije imo turnir dan ranijeljutinar je napisao/la:Sesar ne može nigdje igrati, u 3 minuti nije mogao hodati.
Svidja mi se ono kako Sesar igra sam pozadi a uz dva krila imamo i kao 2 "poluspice"... Plaza realno ne moze to igrati ni Jure... Po meni tu Crnov-Repic-Baraban-Baric...
Baraban se popravlja ali bi ja opet Menala.
Pozdrav,hoce li biti prenosa u nedjelju na vasem kanalu kao i uvijek? 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
HoćeFanVitez je napisao/la:Pozdrav,hoce li biti prenosa u nedjelju na vasem kanalu kao i uvijek?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Ako je istina sto Sportske pisu da Sirokom od sljedeceg transfera Kozulja ide svega 15 posto, onda je to sramota i nesposobnost clanova uprave. Mizerija za tak og igrača.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kada smo kod Kozulja, on moze igrati za Hrvatsku reprezentaciju, ne? Ovih 14 minuta kod Mese nisu sluzbene?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.