NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 apr 2025, 14:09

NeRi_K je napisao/la:
21 apr 2025, 13:52
Svi oni koji malo ozbiljnije prate stanje u našem nogometu znaju da je Premijer liga BiH miljama ispred Prve lige FBiH, a pogotovo ispred Prve lige RS.

Od naredne sezone 10 ekipa igra Premijer ligu BiH, a barem pet ekipa ima budžet 5+ miliona konvertibilnih maraka, mi smo nažalost daleko od toga. I ove godine imamo situaciju da se Stupčanici uopće ne ulazi u Premijer ligu, jer izgleda da su malo ko konkretnije bacili računicu na papir i vidjeli da mogu jedino biti prolaznici u idućoj sezoni.

Spajanjem Prve lige FBiH i RS možemo dobiti dodatno na kvaliteti, a tek tada za mnoge neće biti mjesta u toj ligi.

Ja se iskreno nadam da se lagano vraćaju dugovi, jer ima ova stavka u Budžetu od 120.000 KM, da ćemo u maju dobiti završen pomoćni teren, te da ćemo do iduće kalendarske godine dobiti rekonstruisan glavni teren i atletsku stazu. To su preduvjeti za stabilan klub i iskreno se nadam da ćemo stabilni dočekati da igramo u jedinstvenoj Prvoj ligi ili kako god se ona već zvala.
U ova dva posta iznio si dva dijametralno suprotna pogleda na ovu situaciju.

Kao prvo Jedinstvo kako je planirano krajem ove sezone ulazi u isplatu zadnje trecine duga, provjerite malo koliko su duzni klubovi generalno na balkanu… Mi dugom nemamo problem to je suplja kojom vam godinama mazu oci.

Ova uprava radi konkretno nikakve sponzore i velike pare nisu nasli i ne znam odakle to uopste. Stoji Sedic kao gradonacelnik iza njih i to je to, kratko jasno.

Jedinstvu ne trebaju godine i godine stabilizacije, a pogotovo ne u ovoj najskupljoj ligi svijeta, nama treba bolja organizacija u samom klubu uz to da grad nastavi biti uz Jedinstvo. Mi kad sve ostalo dovedemo do nivoa Premijer lige, rezultat ce sam doci.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 apr 2025, 15:24

InatSilniBosanski je napisao/la:
21 apr 2025, 14:09
NeRi_K je napisao/la:
Svi oni koji malo ozbiljnije prate stanje u našem nogometu znaju da je Premijer liga BiH miljama ispred Prve lige FBiH, a pogotovo ispred Prve lige RS.

Od naredne sezone 10 ekipa igra Premijer ligu BiH, a barem pet ekipa ima budžet 5+ miliona konvertibilnih maraka, mi smo nažalost daleko od toga. I ove godine imamo situaciju da se Stupčanici uopće ne ulazi u Premijer ligu, jer izgleda da su malo ko konkretnije bacili računicu na papir i vidjeli da mogu jedino biti prolaznici u idućoj sezoni.

Spajanjem Prve lige FBiH i RS možemo dobiti dodatno na kvaliteti, a tek tada za mnoge neće biti mjesta u toj ligi.

Ja se iskreno nadam da se lagano vraćaju dugovi, jer ima ova stavka u Budžetu od 120.000 KM, da ćemo u maju dobiti završen pomoćni teren, te da ćemo do iduće kalendarske godine dobiti rekonstruisan glavni teren i atletsku stazu. To su preduvjeti za stabilan klub i iskreno se nadam da ćemo stabilni dočekati da igramo u jedinstvenoj Prvoj ligi ili kako god se ona već zvala.

Kao prvo Jedinstvo kako je planirano krajem ove sezone ulazi u isplatu zadnje trecine duga, provjerite malo koliko su duzni klubovi generalno na balkanu… Mi dugom nemamo problem to je suplja kojom vam godinama mazu oci.

Ova uprava radi konkretno nikakve sponzore i velike pare nisu nasli i ne znam odakle to uopste. Stoji Sedic kao gradonacelnik iza njih i to je to, kratko jasno.

Jedinstvu ne trebaju godine i godine stabilizacije, a pogotovo ne u ovoj najskupljoj ligi svijeta, nama treba bolja organizacija u samom klubu uz to da grad nastavi biti uz Jedinstvo. Mi kad sve ostalo dovedemo do nivoa Premijer lige, rezultat ce sam doci.
Ja znam da NK Jedinstvo nije opterećeno velikim dugom, ali i prije je bilo govora da je tadašnja Uprava vratila dio dugovanja, a na kraju se ispostavilo da su napravili nova dugovanja.

Uvijek spominjem da je potrebno uraditi reviziju poslovanja, a kako je NK Jedinstvo Udruženje građana, kako se vecinom financiraju iz gradskog budžeta koji pune građani ovoga grada poslovanje bi trebalo biti transparentno i javno.

Kakve sam ja sve informacije dobio iz kluba unazad 15 godina, pa po tome smo u najmanju ruku trebali biti Chelsea, tako da kod mene doza sumnje uvijek postoji.

Dobro si rekao "Mi kad sve dovedemo do nivoa Premijer lige", ali još uvijek nemamo pomoćni teren, glavni je raspad sistema, atletska ne postoji, glavna tribina se raspada, omladinska škola je daleko od rezultata kakve bi trebala imati, tako da smo mi još uvijek poprilično daleko od Premijer lige.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 apr 2025, 15:40

NeRi_K je napisao/la:
21 apr 2025, 15:24
21 apr 2025, 14:09
NeRi_K je napisao/la:

Ja znam da NK Jedinstvo nije opterećeno velikim dugom, ali i prije je bilo govora da je tadašnja Uprava vratila dio dugovanja, a na kraju se ispostavilo da su napravili nova dugovanja.

Uvijek spominjem da je potrebno uraditi reviziju poslovanja, a kako je NK Jedinstvo Udruženje građana, kako se vecinom financiraju iz gradskog budžeta koji pune građani ovoga grada poslovanje bi trebalo biti transparentno i javno.

Kakve sam ja sve informacije dobio iz kluba unazad 15 godina, pa po tome smo u najmanju ruku trebali biti Chelsea, tako da kod mene doza sumnje uvijek postoji.

Dobro si rekao "Mi kad sve dovedemo do nivoa Premijer lige", ali još uvijek nemamo pomoćni teren, glavni je raspad sistema, atletska ne postoji, glavna tribina se raspada, omladinska škola je daleko od rezultata kakve bi trebala imati, tako da smo mi još uvijek poprilično daleko od Premijer lige.
Ne sporim ja da samo mi daleko, niti sam optimista kad je Jedinstvo u pitanju. Pomocni teren je gotov do pocetka priprema, tako meni licno predsjednik skupstine rece. Glavni se treba raditi prema sporazumu sa NSBiH, ali je ta prica izgleda utihnula…

Sta ako se to sve sredi vec ovo ljeto…?

Reviziju je nemoguce uraditi jel je svaka uprava ostavljala takve grozote iza sebe da ne postoji nikakav aspekt za tako nesto. Ima desetak ljudi kojima bih ja da mogu vec sutra zabranio dozivotno
ulaz na stadion.

Nas u Bihacu najvise u svemu yebe to sto smo neslozni, i sto skacemo jedni drugima u stomak, Semanic sve sto je govorio bilo je istinito. Dok god se noge podapinju nema od nas nista, a kad se ujedinimo e onda smo Sila Nebeska.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 21 apr 2025, 21:17

E OVAKO VIDIM DA SE POLEMIKA VRŠI NEKAKVA i uvijek iste teme šta bi trebalo i kako

DUGOVI- ja ne znam jel vi onako nehotice kroz medije, raju čujete da iko ima suficit od klubova, ustanova, preduzeća. Bolnica duzna 14 miliona- radi sve normalno 1,6 miliona KM mjesecno ide na plate radnicima, jeste kad čuli da su Vodovod i Komrad poslovali u +, a deru nas svaki put, NE i oni su u dugovima, šumarija posluje u minusu par godina…Jedinstvo nikad ne može biti na pozitivnoj 0, nema države i grada koja nije u kreditima, shvatite da je to takav sistem napravljen da uvijek budeš dužan primjer ,, uđi u crveno na banci,,

STABILIZACIJA- dečki moji ja dolazim na utakmicu da gledam, navijam, psujem mame sudiji i protivnicima ko ne voli naš klub u tih 90min. jer ga pobogu volim jer je naš jer smo rođeni ovdje i kraj priče, ja bih potpisao borbu za PL svake sezone, jer mene i Vas svih ovdje ne treba interesovati ima li novca za plate,sudije, stanove ima li teren postoje ljudi koji su plaćeni da misle o tome a ne ja ko navijač. Neka konačno neko shvati da PL DONOSE DOBRE IGRE DOBRI IGRAČI I TRENER a ne 0 KM dugova, engleska trava i ostalo; primjer Posušja, Leotara, Igmana i drugih manjih klubova jesu oni imali šta bolje uslove od nas kad su ušli, NE, već i trenutno nakon par godina rade i grade dok su u PL.

OMLADINSKA ŠKOLA- kojeg smo to mi igrača izbacili dalje u veće klubove, ko su nam treneri u omladinskoj školi, prošao sam sve kategorije i znam kakvi i ČIJI igraju, neka mi samo neko kaže ne možemo izbaciti jer su OPET slabi uslovi. Hajde stavite se u poziciju da je vaše dijete talenat, sigurno bi ulagali u njega i gurali ga da srasta u Jedinstvu ahaaa…što je najgore kao dijete zavoliš klub i sanjaš da igraš u njemu ali o tvom napretku sudi neko ko je bio prosječan igrač i zato ne izbacujemo kvalitetne seniore

Uvijek ponavljam, novac je u današnjem fudbalu sve kako na višem nivou tako i kod nas, živi dokaz je borba protiv Slobode kad smo trebali ući, mene ne interesuje jel H.A prodao jel E.M oprao lovu, ali ljudino grad je živio klub, kroz koji je tad prošlo milion KM na kojekakve načine…

Ja sam kao dijete prvi put došao 2006. godine na utakmicu protiv Sarajeva i sjedio sa didom na stepenicama betonskim jel nije bilo mjesta a i bio sam kad je 25 ljudi bilo na utakmici protiv Orašja kad su igrali Semir Slomić i Enes Brčkalić, tako da dečki moji ko je bio tu uvijek bit će i za ubuduće jer ne možeš se prestat nadat boljem ako to istinski voliš i podržavaš!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 apr 2025, 14:00

21 apr 2025, 00:33
Ali prije svega ovoga hajcao i nadao se svemu ovome je brat @harden.

Pisao je o ovoj ekipi i igracima jos u prelaznom roku kad je malo ko pojma imao i vjerovao vise od Adzema.
Tako je :salut: drago mi je da se sjecas.

Nisu ljudi bili svjesni kakve su nam pripreme prije sezone bile i kako je nespremna ekipa bila. Ovo sad su Avengeri naspram onih Winxica koje je spremao Demirovic levat. Na tu razliku u spremi ide onda razlika u kvalitetu i KARAKTERU. Oni igraci ko Lelic i Ljuca ( koji se svadjao svojim igracima, odbijao trenirati itd ) + one karakterne amebe ko Nuhanovic i Hadzikadunic su NAZALOST bili placeni dosta vise od ovih sada momaka. Samo treba dovoditi mladje igrace koji su zeljni igre i dokazivanja, a ne penzionere koji su dosli po pare.

ADMIR ADZEM je najbolji trener lige i covjek koji je dosao da napravi rezultat a ne uzme pare.

A sad malo o kvalitetu igraca. Samo bih rekao da je nama Mariagga bio ko Ronaldinho, nosioc svega i dvije klase iznad svih igraca osim Victora, a sad imamo ekipu koja je nivo njega i uopce se ne primjeti igrao on ili ne.

Jedan problem sa ekipom koji imamo jest sto sljedecd godine nemamo niti jednog U21 igraca osim Stipica, znaci trebaju mininalno 3, al hajde o tome mozemo kad zavrsimo sa pricom oko opstanka.

Radnicki rutinski dobijen, moglo se dati 6 da je Husovic bio pri sebi a ne promasio 2 puta prazan gol sa 3 metra. Bez povreda i zutih sto je najbitnije.
Do kraja se mora dobiti sve kuci i Rahic u gostima ili TC.

Nadam se da momcima nista ne kasni, svakako su malo placeni, zasluzili su PREMIJE. Poslije ove sezone se mora u pregovore igracima i povecati im plate.

Idemo dalje, najbitnije utakmice slijede, svaki mec je FINALE!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 apr 2025, 19:05

Da dodam jos da nikad nismo bolje prekide izvodili, na prekidima smo prejaki i to ne govorim zbog ovog meca sa Radnickim koji nije nikakvo mjerilo. Poslije prve prijateljske u Cazinu sam napisao da cemo biti jaki na prekidima, super skakaci Salkanovic, Fontemachi itd, a Obradov, Zara i dva Bozica stvarno vrhunski centarsut imaju za ovu ligu. Mateja cim je usao odmah asistirao u prvom dodiru. U Travniku gol iz prekida, Mateo centrirao Fontemachi zabio. Protiv Radnika brzo izveden prekid Zare nam izmislio gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 apr 2025, 06:54

Jaki smo u svakom smislu sto pokazuje da smo 9 utakmica bez poraza. Niko iz lige nas pobijedio nije, i sa kim god smo igrali i nerijeseno bili smo bolja ekipa. Adzema ostaviti, neopisivo kakvog trenera smo dobili i ko god ga je doveo svaka mu cast Bgm. Pojacati mu ugovor i ostaviti ga narednih pet godina, jer vidi se da zna.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 23 apr 2025, 13:00

nebeskasila je napisao/la:
23 apr 2025, 06:54
Adzema ostaviti, neopisivo kakvog trenera smo dobili i ko god ga je doveo svaka mu cast Bgm. Pojacati mu ugovor i ostaviti ga narednih pet godina, jer vidi se da zna.
Jedino cega se bojim je to da nece ostati. Znamo svi da je on Željin i da mu je Željo u srcu. Sad su u maloj krizi i ne bi me čudilo da krenu pozivi na kraju sezone da im bude trener. Imam loš predosjećaj u vezi toga…

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 23 apr 2025, 13:26

Da li se utakmice igraju u nedjelju?

Subota dan žalosti u BiH

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 apr 2025, 13:41

BihacSN je napisao/la:
23 apr 2025, 13:26
Da li se utakmice igraju u nedjelju?

Subota dan žalosti u BiH
Rahic svakako igra u nedjelju, utakmica je na rasporedu 27.04.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 apr 2025, 20:42

@Bihac1299

NK Jedinstvo nije dužno banci, već su dužni Poreznoj Upravi, bivšim igračima, trenerima i dobavljačima. Na svu sreću cifra je u odnosu na dugove drugih klubova mizerna, spominjala se prije nekoliko godina cifra od cca 400.000 KM. Prije odlaska Hasan Semanić je predočio Skupštini kluba dugovanja od cca 50.000 KM po u tome trenutku otvorenim tužbama. Vidim da u ovogodišnjem Budžetu Grada ima stavka dugovanja, tako da iskreno vjerujem da se lagano i ta dugovanja svode na nulu.

Slažem se da Premijer ligu donose kvalitetni igrači, ali da bi imali kvalitetne igrače moramo imati novac, da bi stvorili kvalitetne igrače moramo imati uslove. Itekako je bitan kvalitetan pomoćni teren kako bi se mogli omladinci razvijati na bolji način. A ulaziti u Premijer ligu sa ruševnom tribinom i oranicom od terena nema smisla, jer bi na kraju morali igrati u drugom gradu.

Za ulazak u Premijer ligu nam treba za jednu sezonu skoro milion maraka, a za igranje Premijer lige debelo preko dva miliona maraka. Grad Bihać ne može izdvojiti toliki novac, zato pitam šta i kako dalje kad se potroše gradske pare.

Vidim da si dosta mlađi, Semir Slomić je igrao u Bihaću 2012. godine i došao je u Jedinstvo na moju preporuku tadašnjem predsjedniku Upravnog odbora.

Ja volim ovaj klub više od svega, živim za trenutak kada ćemo igrati Premijer ligu, sve ove godine poraza na svim mogućim poljima nisu me odvojile od tribine, ali treba samo biti realan.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 apr 2025, 21:20

Ni Harry Potter nam ne moze pomoci da imamo 2 milke po sezoni. Treba od sponzora naci milion, ok to ne bi bio problem da su u Bihacu svi slozni, samo to nikad nije bio slucaj...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 23 apr 2025, 22:49

NeRi_K je napisao/la:
23 apr 2025, 20:42
@Bihac1299

NK Jedinstvo nije dužno banci, već su dužni Poreznoj Upravi, bivšim igračima, trenerima i dobavljačima. Na svu sreću cifra je u odnosu na dugove drugih klubova mizerna, spominjala se prije nekoliko godina cifra od cca 400.000 KM. Prije odlaska Hasan Semanić je predočio Skupštini kluba dugovanja od cca 50.000 KM po u tome trenutku otvorenim tužbama. Vidim da u ovogodišnjem Budžetu Grada ima stavka dugovanja, tako da iskreno vjerujem da se lagano i ta dugovanja svode na nulu.

Slažem se da Premijer ligu donose kvalitetni igrači, ali da bi imali kvalitetne igrače moramo imati novac, da bi stvorili kvalitetne igrače moramo imati uslove. Itekako je bitan kvalitetan pomoćni teren kako bi se mogli omladinci razvijati na bolji način. A ulaziti u Premijer ligu sa ruševnom tribinom i oranicom od terena nema smisla, jer bi na kraju morali igrati u drugom gradu.

Za ulazak u Premijer ligu nam treba za jednu sezonu skoro milion maraka, a za igranje Premijer lige debelo preko dva miliona maraka. Grad Bihać ne može izdvojiti toliki novac, zato pitam šta i kako dalje kad se potroše gradske pare.

Vidim da si dosta mlađi, Semir Slomić je igrao u Bihaću 2012. godine i došao je u Jedinstvo na moju preporuku tadašnjem predsjedniku Upravnog odbora.

Ja volim ovaj klub više od svega, živim za trenutak kada ćemo igrati Premijer ligu, sve ove godine poraza na svim mogućim poljima nisu me odvojile od tribine, ali treba samo biti realan.
Moze Jedinstvo imati i 5 mil, budzet samo sto kod nas svako vodu na svoj mlin gura.

Ja sam se zbog Jedinstva za vratove hvatao i sreca moja sto su pojedinci kilometrima od mene robije bih zaradio.

Siguran sam da znas o cemu pricam i sada je isto sve, smo sto nisu zeleni i crveni vec su dosli neki drugi.Kad dode neko sa mudima i zalupi sakom Jedinstvo se rapidno vraca tamo gdje pripada, do tada cemo slaviti pobjede nad Rahicima i Kosovama.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 apr 2025, 01:03

Novac će sam doći u klub sa kvalitetnom upravom, jednostavno imaš rupu od Bihaća do Zenice gdje nemaš niti jednog kluba koji može biti zanimljiv što sponzorima, što navijačima i djeci potencijalima u nogometu.

Jednostavno ako budeš imao kvalitetne ljude koji će znati vući prave korake za dvije sezone možeš hladno igrati PL, samo što je naš problem lopovluk dok se u klubu pojavi koja marka. Smjeni se dobra uprava i onda se ide krčmenje.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 apr 2025, 06:57

Iceplayer je napisao/la:
24 apr 2025, 01:03
Novac će sam doći u klub sa kvalitetnom upravom, jednostavno imaš rupu od Bihaća do Zenice gdje nemaš niti jednog kluba koji može biti zanimljiv što sponzorima, što navijačima i djeci potencijalima u nogometu.

Jednostavno ako budeš imao kvalitetne ljude koji će znati vući prave korake za dvije sezone možeš hladno igrati PL, samo što je naš problem lopovluk dok se u klubu pojavi koja marka. Smjeni se dobra uprava i onda se ide krčmenje.
Ma dolazice sponzori iz Sarajeva, Mostara, to je najmanji problem kad ljudi skontaju da se pare ulazu na pravi nacin. Pa jel Preminger iz Bihaca bio sponzor Velezu, ne znam jel i dalje. U nas se radi kako treba dva mjeseca, i odmah pricamo neke velike price. Mi nismo za PL naredne tri sezone kad bi radili svaki dan 24h. Ako bi usli u PL da ostanemo, ne da budemo kanta ko Sloboda. Pa nama ce sad biti zahtjevna ova liga jer ce biti nikad jaca, pogotovo ako se spoji sa RS. Mi se u Prvoj ligi borimo za opstanak ima 10 godina. Previse smo optimisticni.
Pomocni teren zavrsiti, glavni teren prioritet. Tribina glavna ce se srusiti jedan dan, rupe su da dijete moze upasti. Reflektore nemamo. Kakva PL, daleko smo mi od toga.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 apr 2025, 11:32

24 apr 2025, 06:57
Ma dolazice sponzori iz Sarajeva, Mostara, to je najmanji problem kad ljudi skontaju da se pare ulazu na pravi nacin. Pa jel Preminger iz Bihaca bio sponzor Velezu, ne znam jel i dalje. U nas se radi kako treba dva mjeseca, i odmah pricamo neke velike price. Mi nismo za PL naredne tri sezone kad bi radili svaki dan 24h. Ako bi usli u PL da ostanemo, ne da budemo kanta ko Sloboda. Pa nama ce sad biti zahtjevna ova liga jer ce biti nikad jaca, pogotovo ako se spoji sa RS. Mi se u Prvoj ligi borimo za opstanak ima 10 godina. Previse smo optimisticni.
Pomocni teren zavrsiti, glavni teren prioritet. Tribina glavna ce se srusiti jedan dan, rupe su da dijete moze upasti. Reflektore nemamo. Kakva PL, daleko smo mi od toga.
Ma druze nisi ti svjestan sta se sve moze napraviti u godinu dana. Teren i tribine sredis, nadogradis ekipu na vec postojecu bazu kao kad je Cala izborio opstanak pa sljedece godine borba za PL, pomocni teren ce biti gotov do pocetka sljedecih priprema, jesi ti svjestaj koliko je to vec nivoa ozbiljnosti iznad ovog... a nije to neka naucna fantastika, uz dobar rad se to moze odraditi u godinu dana.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 24 apr 2025, 13:02

harden je napisao/la:
24 apr 2025, 11:32
24 apr 2025, 06:57
Ma druze nisi ti svjestan sta se sve moze napraviti u godinu dana. Teren i tribine sredis, nadogradis ekipu na vec postojecu bazu kao kad je Cala izborio opstanak pa sljedece godine borba za PL, pomocni teren ce biti gotov do pocetka sljedecih priprema, jesi ti svjestaj koliko je to vec nivoa ozbiljnosti iznad ovog... a nije to neka naucna fantastika, uz dobar rad se to moze odraditi u godinu dana.
Bas tako, sve se vrti oko onoga da mi nismo slozni tu prica pocinje i zavrsava.

Zaboravljaju ljudi puno stvari. Stupcanica ovu pricu gradi 4-5 godina, a krenuli su od uslova 10000x losiji nego kod nas trenutno.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 24 apr 2025, 13:45

Ako se srede uslovi oko stadiona i pomocni teren, postoje razne kombinacije za daljnji napredak kluba… Ali sve pocinje i zavrsava sa Infrastrukturom
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 apr 2025, 13:56

Mene sve strah tih kombinacija, niko ne dolazi kad nema para, samo dodju kad se ima sta pokrasti. Odnijet ce i cijevi za drenazu sa stadiona prvom prilikom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 apr 2025, 14:44

Nisam optimistican nikako sto se tice te neke price o PL. Kad vidim da se radi velika tribina, kad se zapocne teren glavni, kad pocnu trenirati na pomocnom, kad se stabilizuje klub pa nas ne napusti cijela ekipa na kraju sezone, pa kad pocnemo na vrijeme pripreme, mozda se budem nadao boljim vremenima. Svaki put sam imao veliku nadu, a na kraju se razocaram tako da sad manje nade ima. Naravno da bi volio vise nego ista da se to sve ispuni, pa da krenemo pravim putem, ali nakon samo dva mjeseca normalnog funkcionisanja ne mogu ocekivati previse

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.