FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 22:05

Sarajevo_republika je napisao/la:Kako sam se samo razocarao :S nemogu da vjerujem............prvo onakva igra Sarajeva, hahaha, pa ono je smjesno, volim vise sarajevo od i'cega, ali brate sa ovakvom ekipom mi titulu mozemo da sanjamo, mora tu doci jos pojacanja na polusezoni + novi trener.....................iskreno Sarajevo nema sa ovakvim timom kvalitet za titulu, jedino je moze na silu osvojiti, a da se osvrnem na sjevernu tribinu, nisam vjerovao mislim glupo je reci, ali realno slabo izdanje sjevera, nece da navijaju...........poludio sam, ja galamim ko ludjak, a oko mene likovi sute :S bas sam se razocarao, vratio sam se sokiran kuci.
Nisi ti ni bio na Kosevu i samim tim nisi ni mogao cuti navijanje.Instant navijaci pun mi vas je qrac :twisted:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 22:07

Banoviiiiici cujete li nas :D Ajde pali boli nas uvo sta ti mislis,mi smo bodrili svoj tim do zadnje sekunde i bodricemo ga do kraja, bilo 10-0 za nas ili 0-10 za Borac mi cemo uvijek biti uz svoj tim!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 12 sep 2010, 22:08

samosarajvo je napisao/la:Malo objektivnosti. Svi vi sad pljujete HA HU..gdje ste bili protiv Zrinjskog,Celika,Buducnosti ?? :/
Borac je po imenima najaca ekipa u BiH. Samo je trebalo da se uigraju.Mi odigrali solidno ali opet nedovoljno. Malo nam je i srece falilo.
Navijanje solidno sa obizrom da smo gubili 90 minuta utakmice. Koreografija i sve ostalo na nivou.
Treba biti ponosan na FkS i na Horde Zla pogotovo. Ono podrzavanje igraca na kraju je bilo za 10!
Ne treba da nas euforija fata poslje 4 pobjede.NIPOSTO! IDemo dalje,svi protiv SLoge pa onda u Prijedor ! ! ! !
I na kraju naravno CESTITE BORCU NA POBJEDI.SASVIM ZASLUZENO!

Nema veze,nema veze igraj Sarajvo igraj Sarajvo
I ja kazem, igraj Sarajevo, nema veze....nije problem, i najbolji nekad podbace

ali reci da smo igrali solidno i da nas 'nije htjelo' je, bez ljutnje, stvarno smijesno.

Odigrali smo KATASTROFALNO, OCAJNO, davali smo lopte igracima Borca, nismo trcali, ma nista, veliko NISTA
nema igraca da ga mozes izdvojiti da je nesto pametno napravio, ne znas ko je bio gori, kao da su se trudili da budu sto gori... ja nemam drugo objasnjenje... valjda cemo izvuci pouke iz ovoga

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 sep 2010, 22:09

Cestitke borcu zasluzena pobjeda , nasa igra katastrofa ali nema veze nisam nezadovoljan jer ne ocekujem titulu ove godine iskreno vazna mi je stabilizacija kluba i volim sto su nas pojedili valjda cemo nauciti na greskama i da nam se ovo vise ne ponavlja ;)

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 12 sep 2010, 22:09

Hairlija je napisao/la:
Sarajevo_republika je napisao/la:Kako sam se samo razocarao :S nemogu da vjerujem............prvo onakva igra Sarajeva, hahaha, pa ono je smjesno, volim vise sarajevo od i'cega, ali brate sa ovakvom ekipom mi titulu mozemo da sanjamo, mora tu doci jos pojacanja na polusezoni + novi trener.....................iskreno Sarajevo nema sa ovakvim timom kvalitet za titulu, jedino je moze na silu osvojiti, a da se osvrnem na sjevernu tribinu, nisam vjerovao mislim glupo je reci, ali realno slabo izdanje sjevera, nece da navijaju...........poludio sam, ja galamim ko ludjak, a oko mene likovi sute :S bas sam se razocarao, vratio sam se sokiran kuci.
Nisi ti ni bio na Kosevu i samim tim nisi ni mogao cuti navijanje.Instant navijaci pun mi vas je qrac :twisted:

Pa jesi cuo da je vodja u par navrata je'o svima sve ( mislim gruba rijec, ali indirektno i neka je svaka mu cast, i jesu pi.ke, sta dolazi na sjever ako ce stajati ko retardiran ) ? mozda ti nisi bio, reci realno slabo izdanje sjevera kao sto i jeste, za razliku od utakmice sa zrinjskim kada je bilo malo je reci perfektno, veceras ocjena - trojka !

p.s ja bi to sve natjerao da navija kao sto su grobari uradili, znaci udaraj ga dok nepocne navijati, ako nece navijati koji ku.ac dolazi na sjever? cak nece ni zastavama da masu, skup manekena..........sve bi ja to dobro nadr..irao pa bujrum na sjever, joj poludio sa totalno veceras :S
Zadnja izmjena: Sarajevo_republika, dana/u 12 sep 2010, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 22:11

Sarajevo_republika je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

Pa jesi cuo da je vodja u par navrata je'o svima sve ? mozda ti nisi bio, reci realno slabo izdanje sjevera kao sto i jeste, za raliku od utakmice sa zrinjskim kada je bilo malo je reci perfektno, veceras trojka !
Da ides stalno,ti bi znao da to covjek radi da digne atmosferu.
I bezveze mlatis gluposti covjek nikome nije opsovao sve,nego koristio druge rijeci tj. nikoga pojedinacno nije uvrijedio ;)
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 12 sep 2010, 22:13

Stvarno se moram umjesat jer vidim ovaj emir iz Banovica puno pise gluposti i zavadja po drugim temama .
Samo jedan klub Velež Mostar

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 sep 2010, 22:14

ajde da ne brišemo postove, ali da nas četrnaestogodišnjaci popuste malo.

tema nisu navijači, mora li uvijek poslije svake utakmice samo da se analizira tribina? hairlija, primjetiš li ikad da se na terenu igra utakmica?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 22:16

admin je napisao/la:ajde da ne brišemo postove, ali da nas četrnaestogodišnjaci popuste malo.

tema nisu navijači, mora li uvijek poslije svake utakmice samo da se analizira tribina? hairlija, primjetiš li ikad da se na terenu igra utakmica?
Jok ba nevidim na daleko :mrgreen:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 sep 2010, 22:18

ma ipak je trebao kuckovic za FK Sarajevo potpisati....nek im je Avdic zadovoljio uslove pihh
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:20

MoSa LjoŽe je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

Ahahahah bolje je tebi da ustanes sa stolice kad cujes Asim Ferhatovic Hase.I vama sad drago sto je Golub zabio go iz penala.Nema veze sto je dao go kad ga nije bilo nigdje nije se ni primjetio i Arsenijevic je mogao dati onaj go iz penala pa nebi bio ni na cemu kad je katastrofalno odigrao.

Da ne spominjem' Ivicu osima i ostale naše velikane oduljila bih' se rasprava,Ko je rek'o da nam je drago,Vi ste umislili da je Kojašević neki Messi,Jeste messi ali za ekipe poput Budućnosti,slavije i slobode..Kad dođu stoperi kao što je večeras bio Vule trivunovic,eh onda ga može pušiti !
slušaj znalac treba nam jedan u strtučnom pa bi nam ti valjao ali za ...... što se tiće Pixija nije ga ništa ama baš ništa išlo kao i ostatak ekipe a to za Vuleta stoji kako bi tek mogao da komentarišeš vašu igru danas i kvatro stagione a odbrane kao da niste ni imali ai igrali ste pravo nadam se samo da je ovo prolazno i kod vas i kod nas pa da aBda gledamo derby kao što je bilo i prošle godine na šugavici.Pauza nas je uništila i jedne i druge a Borcu je valjala i šta se može idemo dalje a Pixi je i mene iznerviorao ali nadam se da je samo loš dan i tek če te vidjeti ko je Pixi.
Sarajevo ljubavi moja!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 22:26

sekac je napisao/la:
MoSa LjoŽe je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

Ahahahah bolje je tebi da ustanes sa stolice kad cujes Asim Ferhatovic Hase.I vama sad drago sto je Golub zabio go iz penala.Nema veze sto je dao go kad ga nije bilo nigdje nije se ni primjetio i Arsenijevic je mogao dati onaj go iz penala pa nebi bio ni na cemu kad je katastrofalno odigrao.

Da ne spominjem' Ivicu osima i ostale naše velikane oduljila bih' se rasprava,Ko je rek'o da nam je drago,Vi ste umislili da je Kojašević neki Messi,Jeste messi ali za ekipe poput Budućnosti,slavije i slobode..Kad dođu stoperi kao što je večeras bio Vule trivunovic,eh onda ga može pušiti !
slušaj znalac treba nam jedan u strtučnom pa bi nam ti valjao ali za ...... što se tiće Pixija nije ga ništa ama baš ništa išlo kao i ostatak ekipe a to za Vuleta stoji kako bi tek mogao da komentarišeš vašu igru danas i kvatro stagione a odbrane kao da niste ni imali ai igrali ste pravo nadam se samo da je ovo prolazno i kod vas i kod nas pa da aBda gledamo derby kao što je bilo i prošle godine na šugavici.Pauza nas je uništila i jedne i druge a Borcu je valjala i šta se može idemo dalje a Pixi je i mene iznerviorao ali nadam se da je samo loš dan i tek če te vidjeti ko je Pixi.
sve prosjek pa onda veliki razmak pa golman,momak vas je spasio,nije ni jednu loptu zakasnio,sve stize...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:29

r_emir je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Sad znam kako je vama bilo kad smo vas otresli u BL kad ste se spremali da slavite jesenju titulu,
sve u svemu Sarajevo neprepoznatljivo u odnosu na prethodne tri tekme,
cestitke na pobjedi, nema sta, idemo dalje u Prijedor po tricu aBd,
neka su svi vidjeli sta znaci u nasoj ligi Vule Trivunovic, to je najaci igrac odbrane u BH ligi od nastanka,

samo sve razumijem, al da se slade nasem porazu navijaci ciji timovi izgube u ovom kolu,
to mi stvarno ne ide u glavu, da je Sarajevo zijanilo 4-1 u Širokom, da je izgubio kao Čelik itd,
ni na kraj pameti mi nebi bio niko, pa ljudi imate svoje klubove, drzite se svog praga, ako neko treba da me .ebe
to su navijaci Borca, stvarno vas ne razumijem,

p.s. hvala na skandiranju VP u Širokom

Evo ovo je moje mišljenje: Mislim da mnogo ljudi ne voli Sarajevo i da im je drago što je Sarajevo izgubilo upravo zbog pojedinih ljudi koji na ovom forumu veličaju Sarajevo izvan granice normalnog bilo je priče kako će te dobiti Borac 5:0 (neko je govorio) kako ste najbolji navijači(jasno je da ste u vrhu),kako Sarajevo niko ne može pobijediti,kako je Kojašević najbolji igrač lige..... I tako se hvale forumaši,e onda kad neko kaže nešto protiv,ovi forumaši se počnu prepirati i svađati ZATO JE SAD DRUGIMA DRAGO ŠTO JE SARAJEVO IZGUBILO,ZATO IM JE DRAGO ŠTO STE VI TUŽNI,a furali ste priču da ste najjači. Evo sad opet prepucavanje sa manijacima nekim isto tako.
Pa zar nismo najbolji navijači,pa zar vas nije Pixi pobijedio u Banovićima a normalno i ljudski je očekivati da pobijediš pa šta i sa 5:0 i Bogati ako je frajer kao i cijeli tim zaribao jednu tekmu zašto ne može biti najbolji igrač u ligi.Pa zar nije Borac izgubio od Širokog pa su svi pljuvali i po Borcu i po Vuletu a ja sam i tad rekao da je Vule najjači stoper u ligi i da če Borac doći sebi jer pokupovao je sve što se moglo kupiti iiii šta sad?Ko je u pravu i da li jedna utakmica određuje sve ako je tako onda je Borac već Šampion!? ;)
Sarajevo ljubavi moja!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 22:36

sekac je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Sad znam kako je vama bilo kad smo vas otresli u BL kad ste se spremali da slavite jesenju titulu,
sve u svemu Sarajevo neprepoznatljivo u odnosu na prethodne tri tekme,
cestitke na pobjedi, nema sta, idemo dalje u Prijedor po tricu aBd,
neka su svi vidjeli sta znaci u nasoj ligi Vule Trivunovic, to je najaci igrac odbrane u BH ligi od nastanka,

samo sve razumijem, al da se slade nasem porazu navijaci ciji timovi izgube u ovom kolu,
to mi stvarno ne ide u glavu, da je Sarajevo zijanilo 4-1 u Širokom, da je izgubio kao Čelik itd,
ni na kraj pameti mi nebi bio niko, pa ljudi imate svoje klubove, drzite se svog praga, ako neko treba da me .ebe
to su navijaci Borca, stvarno vas ne razumijem,

p.s. hvala na skandiranju VP u Širokom

Evo ovo je moje mišljenje: Mislim da mnogo ljudi ne voli Sarajevo i da im je drago što je Sarajevo izgubilo upravo zbog pojedinih ljudi koji na ovom forumu veličaju Sarajevo izvan granice normalnog bilo je priče kako će te dobiti Borac 5:0 (neko je govorio) kako ste najbolji navijači(jasno je da ste u vrhu),kako Sarajevo niko ne može pobijediti,kako je Kojašević najbolji igrač lige..... I tako se hvale forumaši,e onda kad neko kaže nešto protiv,ovi forumaši se počnu prepirati i svađati ZATO JE SAD DRUGIMA DRAGO ŠTO JE SARAJEVO IZGUBILO,ZATO IM JE DRAGO ŠTO STE VI TUŽNI,a furali ste priču da ste najjači. Evo sad opet prepucavanje sa manijacima nekim isto tako.
Pa zar nismo najbolji navijači,pa zar vas nije Pixi pobijedio u Banovićima a normalno i ljudski je očekivati da pobijediš pa šta i sa 5:0 i Bogati ako je frajer kao i cijeli tim zaribao jednu tekmu zašto ne može biti najbolji igrač u ligi.Pa zar nije Borac izgubio od Širokog pa su svi pljuvali i po Borcu i po Vuletu a ja sam i tad rekao da je Vule najjači stoper u ligi i da če Borac doći sebi jer pokupovao je sve što se moglo kupiti iiii šta sad?Ko je u pravu i da li jedna utakmica određuje sve ako je tako onda je Borac već Šampion!? ;)
Pa u Banovićima je pobijedilo Sarajevo,a ne "Piksi" zanemaruješ učinak drugih igrača.I pobijedio je onaj ko je bio fizički spremniji.A ja sam realno opisao zašto se drugi raduju vašoj izgubljenoj utakmici. nisam htio da se svađam. I kako god budeš reagovao na ovo ja se necu više javljat jer fulam temu,a to mi nije cilj.
Zadnja izmjena: r_emir, dana/u 12 sep 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 12 sep 2010, 22:38

Poraz je neka je !

Prijedor stižemo :)

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 12 sep 2010, 22:40

Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Igraj Saraj'vo nema veze
Sjever spica.
Sudjenje dobro za nasih prostora,koreo odlican
Lesinari sta su trazili to su i dobili

SAmo ti i niko vise Saraj'vo
sasvim nerealno,sjever iskreno nide veze odavno nisam vidio da ste losiji bili,kore prosjecan

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 22:42

vjeran1987 je napisao/la:
Sjever spica.

sasvim nerealno,sjever iskreno nide veze odavno nisam vidio da ste losiji bili,kore prosjecan
HAHAHAH daj nam vas koreo kad je ovaj prosjecan BUAHAHAH sto se nasmijah

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:42

;) :D za r-emir znam ja da je pobijedilo Sarajevo i ne umanjujem ničije zasluge niti jednog igrača pa i onih koji su sjedili na klupi ali morao sam da odgovorim Ljumanu kad su uzjahali na momka pa zar ne može imati loš dan što ste ga onoliko hvalili jad smo pobijedili u Banovićimapa proglašen je i za igrača kola ne znam šta da ti još kažem nego živio ti meni!
Sarajevo ljubavi moja!

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 12 sep 2010, 22:42

imal ko snimak situacije gdje je bila "ruka" :)
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 12 sep 2010, 22:44

samo sarajevo je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
Sjever spica.

HAHAHAH daj nam vas koreo kad je ovaj prosjecan BUAHAHAH sto se nasmijah
ukucaj samo neki od nasih stranica i vidjeces koreografije koje u ovoj drzavi samo mi m ozemo napraviti ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”