Da je bio u zeljkanu proglasili bi ga legendom.
Ti šuti, idi prati bivše strukture šta pišu i lažu na forumu medijskog partnera, pa pohiti da nam kažeš šta kažudrakensang je napisao/la: ↑06 nov 2019, 16:36Stvarno vam je bezveze zajebancija s radovanom, odovicem arkanom i ostalim
Kujo pitarska.drakensang je napisao/la: ↑06 nov 2019, 16:36Stvarno vam je bezveze zajebancija s radovanom, odovicem arkanom i ostalim
Samo ne pisi rijec kriminalac. Nakotice ih se jos visedrakensang je napisao/la: ↑06 nov 2019, 16:42To je vama uredu prozivanje recimo za Celu Topica? Bolesnice jesi li skontao s kojeg profila pises **** li ti mamu klosarsku
Hvala sto neces odgovarati.DoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2019, 16:05Dijete drago, bajke su jedno, historija i cinjenice su nesto sasvim drugo. Ocigledno ne znas historiju svog kluba, i opcenito historiji fudbala na ovim prostorima. Kako ces i znat kad jedino sta znas je pisat gluposti na forumu, i sa istog citate gluposti drugih ljudi. Izadji malo, procitaj neku knjigu, ne dopusti sebi da zivis i na kraju umres a nista nisi naucio. Ja dalje necu odgovarati, jer sljedeci put kad udjem bice 10 stranica napisanih gluposti, a to da citam nisam lud kao neki ovdje sto vise i nista ne rade sa svojim zivotomsimidobar je napisao/la: ↑06 nov 2019, 15:59DoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2019, 15:47
Hahahahahahah, da mene takve stvari diraju ja bi do sada 3 srcana dobio. Ove stvari samo pokazuju koliko smo mi veci od vas
Kad vec Ivicu nazivas kriminalcem, jeste osudjen Ivica, ja ne bjezim od toga, ali veoma bitna stavka je gdje je osudjen i u kakvom sistemu. U sistemu koji je sve nase igrace primorao da predju u njihov klub, u sistemu koji je vidio da smo najveca prijetnja njihovom novo ostvarenim klubovima koji su nastali 45, pa su morali i jedan svoj u Sarajevu napraviti da sjebu klub koji se njima nije htio naguziti, al napravili su oni svoju kurvu koja je evo sad citav svijet obisla, pa sve do vijetnama dosla![]()
![]()
![]()
Vi na dnevnoj bazi imate bajkice o selji ? jbte ko da vas je H.K.A osnovao. Za 50 godina bice da su vas napadali dvoglavi zmajevi...
Na sta ja tebe mogu primorat ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.