FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
potoisa neki nizozemac za nas
- tuzlak1987
- Kontakt:
OK eto saznali smo i razloge sto smo u Gabeli primali debilne golove iz kontri.
I bgm covjek upravufukaroni je napisao/la:skaut slobode izjavljuje da nam dolazi golman lijevo krilo iz ajaksove skole top špic i poznata desetka bas me interesuje dali lazu ili je ovo istina ovo sam danas cuo na presici a skaut je tuzlak radi u holandiji bavi se 21 god sa sklapanjem ekipa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:

Mrki da nam se zadrzis nakon slikanja u dresu

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako je stanje
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skandirali su odlazak Uprave te su uputili teške optužbe na račun bivšeg trenera Zlatana Nalića i nekadašnjeg predsjednika Senada Mujkanovića te nekoliko igrača.Brcanskamalta je napisao/la:Kako je stanje
Fukare su optužili bivše rukovodstvo i pojedine igrače prije svih Pericu Ivetića i Aleksandra Ignjatovića da su prodali utakmicu protiv GOŠK-a za iznos od 30.000 KM.
Suncano inace, 30 plus.
Ovo je lvl onaj Phil Jackson i Miki, lik sa 7 godina odigr'o malo za Ajax, od tad po nižim ligama. "Pojačanje" sa 0 logike, imamo sigurno boljih u juniorima od njega, a vjerovatno ćemo ga platit k'o da je Ronaldo lično. Tbjrb.
Podrat mu pasos odma, sto je sigurno sigurno 

-
- Kontakt:
slobodaTZ je napisao/la:Podrat mu pasos odma, sto je sigurno sigurno

- Probisvjet
- Kontakt:
Nije potrebno. Koza hipnoza ga omandjijo.Libertad87 je napisao/la:slobodaTZ je napisao/la:Podrat mu pasos odma, sto je sigurno sigurno![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Fukare iznesu teske optuzbe na racun prijasnje Uprave i igraca, zahtjevaju transparentnost i iskrenost a onda nisu protiv ove nove Uprave bez ikakvog osnova. Onda recite da necete vise obecanja i kokuzluk, nego pare i napredak kluba. J3bes vise prezivljavanje, samo zbog toga nisam za ovu niti ijednu slicnu Upravu. Pun mi qurac "dajte im vremena" i "idemo lagano cistiti dugove i praviti temelje kluba".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisu ni za to haman, imali smo i to pa su se bunili kuknjavaBeduin je napisao/la: Onda recite da necete vise obecanja i kokuzluk, nego pare i napredak kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
oduzet ko nekad moldavkama i rumunkamaslobodaTZ je napisao/la:Podrat mu pasos odma, sto je sigurno sigurno
& $ ?
Nego, de ti meni kaži, šta tebi znači ovo 1921?sloboda1921 je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- transandino
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba ovu temu ugasit. Ko i klub.
Ako nista ne sramotit dalje sjetu na neka bolja vremena.
Cast izuzecima.
Ako nista ne sramotit dalje sjetu na neka bolja vremena.
Cast izuzecima.
Eto koliko smo spremni na promjene, zato pokrijte se po glavi.
Podrska presjedniku Kozlicu,nema para ispod zita kao prije i kojekavih neplacenih racuna.Covjek pokysava da radi posteno i cestito,Sta cem nam placenici koji ce uzet brdo para i opstanak u najgoroj lizi na svijetu.Nala p*ederu,mars od kluba gnjido jedna.za 100 godina da zavalis klub.Slobode je bilo i bit ce.Radnik sa malo para izbori europu,nas ljudi muzu godinama a jedva prezivljavamo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Kakvo ba malo para.ljudi lopine ne prijavljulju bolan bolan
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bgm teske optuzbe....Sramota...Mora da je to sisoja uplatio u provinciji tam kju pju fuj, pa se ova obojica ugradili.
Nejse, nema para uredu ba...
Daj sta ima guraj....
Ali mjenjaj statut trazi investitore....
Nece nijedan doci i reci evo pare mjenjajte to...Ljudi hoce pripremljen teren.
Zamislite ba sebe,dodjes i drzi ti Jasmin ders,
Stadion je nas, klub je svih nas, moras nam podnositi finansijski,biti socijalisticki orjentisan, omladinski nema i to mi napravili drugi klub pa kontrolisemo...Znaci tvoje je da das pare, i ne pricas puno...
Mjenjajte stanje iz korjena za bolje sutra nekih novih generacija..Mi necemo docekat svakako, nazalost
Nejse, nema para uredu ba...
Daj sta ima guraj....
Ali mjenjaj statut trazi investitore....
Nece nijedan doci i reci evo pare mjenjajte to...Ljudi hoce pripremljen teren.
Zamislite ba sebe,dodjes i drzi ti Jasmin ders,
Stadion je nas, klub je svih nas, moras nam podnositi finansijski,biti socijalisticki orjentisan, omladinski nema i to mi napravili drugi klub pa kontrolisemo...Znaci tvoje je da das pare, i ne pricas puno...

Mjenjajte stanje iz korjena za bolje sutra nekih novih generacija..Mi necemo docekat svakako, nazalost
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.