FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajde Pero vrijeme je, kupi prnje.
Zar ti nisi za podršku dok god je neko u klubu?tuzlak1987 je napisao/la:Hajde Pero vrijeme je, kupi prnje.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I koja je logika da se prodaje GOŠK-u, poslije svih prepucavanja s njima, a pogotovo zbog činjenice da su oni do te utakmice već i ispali, pa čak mislim i matematički, a i da nisu, šanse su im bile samo teoretske?
kod nas samo da je laprdat, neko nešto provali i to se odmah proširi bez i da se prokonta, kamo li i raspita...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otisao nam jedini dobar u klubu, najbolji stoper, vrijeme je i da kapiten ide. Ode sve sto je dobrowobly92 je napisao/la:Zar ti nisi za podršku dok god je neko u klubu?tuzlak1987 je napisao/la:Hajde Pero vrijeme je, kupi prnje.

- Beduin
- Kontakt:
Bila je i tad vecina za pare i uspjeh, ali njih par je bilo protiv a ostali im nisu mogli ili nisu htjeli nista. A i zasto se zamjeriti im, ganjati po gradu... samo smo dozvolili da se razjedinimo i prodamo, e sad ispastajmo i trpimo ove jazavce po Upravama.wobly92 je napisao/la:Nisu ni za to haman, imali smo i to pa su se bunili kuknjavaBeduin je napisao/la: Onda recite da necete vise obecanja i kokuzluk, nego pare i napredak kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
HPCompaq je napisao/la:Podrska presjedniku Kozlicu,nema para ispod zita kao prije i kojekavih neplacenih racuna.Covjek pokysava da radi posteno i cestito,Sta cem nam placenici koji ce uzet brdo para i opstanak u najgoroj lizi na svijetu.Nala p*ederu,mars od kluba gnjido jedna.za 100 godina da zavalis klub.Slobode je bilo i bit ce.Radnik sa malo para izbori europu,nas ljudi muzu godinama a jedva prezivljavamo.

DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Njonjo kingu, kako ti se svidja dosadasnji rad Uprave, ima li kakve nade za nadolazecu sezonu? Skver nam se usutio, ti medju rijetkima branis cast KozeHipnoze&CO
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Husinovic za potpis 30000 dobio jel zasluzio,koliko je Alisoahic,ovaj citavo. Proljece nije igrao a ovaj ako ga pogkedas ruzm0
-
- Kontakt:
Ma dzaba se na ovoj temi piskara i psuje. Treba sačekat da se odrade pripreme i krene sezona, pa ćemo onda sudit trenerima, tim managerima, pomoćnicima i ostalima
P.s. ugodna noć svim Slobodašima

P.s. ugodna noć svim Slobodašima

Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobiju za potpise kao prosjecni gradjani sto rade mukotrpno po 3 godine i jos ih raja zali.SALT je napisao/la:Husinovic za potpis 30000 dobio jel zasluzio,koliko je Alisoahic,ovaj citavo. Proljece nije igrao a ovaj ako ga pogkedas ruzm0

I od mene podrska Kozlicu i novoj upravi.Sloboda moze nastaviti rad samo sa ljubavlju ljudi prema klubu.Vidim neki sa foruma pljuju Jasmina Imamovica. Moja konstatacija je da Gradska uprava na celu sa Jasminom znacajno finansiki podrzava klub i da nije tih para od gradske uprave crno bi nam se pisalo.Sto se tice danasnjeg protesta Fukara bas bi volio da znam od kuda informacija da je Perica Ivetic prodao utaknicu GOSKU.Iskreno nevjerujem za Peru ali ako ovaj sto je to rekao istina neka iznese dokaze i ako je to tacno onda treba dozivotno zabraniti igranje fudbala svima koji su ucestvovali u tim nedozvoljenim radnjama.Uostalom od kuda tek sada ta informacija i zasto na vrijeme to nije prijavljeno nadleznim organima..Pustite novu upravu u miru da radi a ako nedude uspjeha tek onda ih treba kritikovati i stavljati na stub srama.PS samo da napomemenem da sam na prvu utaknice Slobode otisao kao sedmogodisnjak davne 1961 i od tada svaku utaknicu pratim radujem se svakoj pobjedi tugujem i nerviram se kada izgubimo i uvijek kazem bit ce bolje.Zato pustite prepucavanja politicke stranke i ostale pizdarije.Jedna je i vjecna nasa SLOBODA.
Ma bolje u stranku otići, nema od fudbala 'ljeba, jeldetuzlak1987 je napisao/la: Dobiju za potpise kao prosjecni gradjani sto rade mukotrpno po 3 godine i jos ih raja zali.

P.S. laku noć @westsidetz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemol vjerovati Peroniju?wobly92 je napisao/la:Ma bolje u stranku otići, nema od fudbala 'ljeba, jeldetuzlak1987 je napisao/la: Dobiju za potpise kao prosjecni gradjani sto rade mukotrpno po 3 godine i jos ih raja zali.
Jesi zaboravio da je to ona utakmica gdje su nam igračima prijetili na poluvremenu, gdje je Lujo haman i lično sam prijetio, gdje su nas izubijali, pa se i reportaže posebne pravile o toj utakmici, o neprijateljskoj atmosferi? To im prodali, za šta, kad ljudima i nisu trebali bodovi?tuzlak1987 je napisao/la: Hocemol vjerovati Peroniju?
Vjeruješ ovom djetetu, a ne vjeruješ igraču koji je srce ostavio u klubu i vratio se kad je najteže bilo?
Ostavio srce u klubu, dusa draga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A nisu bili ispali, trebalo im je. Isto sa njima mi poznati po namjestanju.wobly92 je napisao/la:Jesi zaboravio da je to ona utakmica gdje su nam igračima prijetili na poluvremenu, gdje je Lujo haman i lično sam prijetio, gdje su nas izubijali, pa se i reportaže posebne pravile o toj utakmici, o neprijateljskoj atmosferi? To im prodali, za šta, kad ljudima i nisu trebali bodovi?tuzlak1987 je napisao/la: Hocemol vjerovati Peroniju?
Vjeruješ ovom djetetu, a ne vjeruješ igraču koji je srce ostavio u klubu i vratio se kad je najteže bilo?
Igraci su svi moderni klosari. Sta je ostavio? Pa nije Hukic i Gerum. Dosao prvi put zbog para, drugi jer nema gdje, debelo pao da ga ni Sloga ne trazi.
-
- Kontakt:
Ja ne vjerujem, ne znam ostale ali Pero sigurno ne. Jedini profesionalac u klubu u svakom smislu rijeci.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pero najsumnjiviji.desperados je napisao/la:Ja ne vjerujem, ne znam ostale ali Pero sigurno ne. Jedini profesionalac u klubu u svakom smislu rijeci.
Ljudi popljuvaše sve , pa zar je moguće da niko ne valja jbt fes. Ko god je bio ili je u klubu nekako je za3bao klub. Ne vidim izlaz iz ove situacije 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
I vi vjerujete pijanoj, klosarskoj, nadrogiranoj balavurdiji sto ne zna 3 igraca nabrojati. Pametnom dosta. Btw. azmir je bio odlican pa vam smetao, pa ste se zalili za mujkanovica da ce us.rati sve do kraja, da ce se ispasti, pa zamalo evropa ne bi. Dosla je nova uprava, sudit se pocelo prema prvim medijskim istupima, nista se konkretno nije desilo, vidjet cemo. Kako god nece biti drasticno losiji, ali sigurno nece ni bolji, jer dok je god ovakva klima oko fk sloboda, ko god da dodje, a me misli uloziti milion km u klub, isto ce biti.