PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zato sto mu je Karadzic yebo mamu u dupe za cokoladicu. Od tada nije bas najbolji.
@Tobe reci nam, jel ti mama dojila samo Karadzicu ili ga je i Husrefu fafala.
@Tobe reci nam, jel ti mama dojila samo Karadzicu ili ga je i Husrefu fafala.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
https://****/o-kojem-bosancu-je- ... kolasincu/
Za hašeta pita samo onaj iz emisije lonci i poklopci
Za hašeta pita samo onaj iz emisije lonci i poklopci

Cuva Bog Zelju svog!
Pazite vi da vam FK Baton ne preotme fudbalere, tu ste isti rang.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- mohikanac12
- Kontakt:
Jel istina da si mamu uhvatio u sendviču, Radovan i Husref?
RADOVAN KARADZIC, BIVSI PSIHOLOG FK SARAJEVO!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
A sto dokoljenka noktaricu isprska momak 

KRIMINALAC!!!

- mohikanac12
- Kontakt:
Jel istina da si sinu dao ime Radovan, po maminom ljubavniku?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
- PonovoRodjen
- Kontakt:
De yebo ti radovani i osimi okot i pokot ti mater yebem dosadnu više nenormalnu
- mohikanac12
- Kontakt:
U sjeni pored aerodroma osam ljudi skupilo se iza hrpe snijega: vojnik i sedam nogometaša. Ili su barem jednom bili nogometaši. Bio je februar 1993. godine, a fudbal u Sarajevu se nije igrao više od godinu dana. Opsada Sarajeva, koja će trajati četiri godine, počela je u aprilu 1992, samo mjesec nakon što je Bosna i Hercegovina proglasila nezavisnost od Jugoslavije. Bitka za kontrolu nad glavnim gradom bila je središte rata koji je odnio više od 100.000 života.
Muškarci su izgledali fizički zdravo i sprint od nekoliko stotina metara ne bi im trebao predstavljati problem. Da bi pobjegli iz grada i došli na slobodni teritorij morali su preći aerodromsku pistu koju su sa snajperima držali pod kontrolom bosanski Srbi koji su željeli zasebnu državu. Trčanje preko piste je najvažnija utrka u životima igrača.
Organizator ovog putovanja bio je Fuad Muzurović, tadašnji trener FK Sarajevo, jednog od dva najveća kluba u državi. Muzurović je želio izvesti svoje igrače na svjetsku turneju, igrajući seriju prijateljskih utakmica koje bi obezbijedile novac za bosansku siročad i ratne veterane, te upoznali svijet sa smrtonosnim sukobom kako bi poduzeo neku akciju.
- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.
DEZERTERI KOJI SU KRALI HUMANITARNU POMOC DOK JE RAJA GINULA!

A OVO JE PSIHOLOG FK SARAJEVO
Muškarci su izgledali fizički zdravo i sprint od nekoliko stotina metara ne bi im trebao predstavljati problem. Da bi pobjegli iz grada i došli na slobodni teritorij morali su preći aerodromsku pistu koju su sa snajperima držali pod kontrolom bosanski Srbi koji su željeli zasebnu državu. Trčanje preko piste je najvažnija utrka u životima igrača.
Organizator ovog putovanja bio je Fuad Muzurović, tadašnji trener FK Sarajevo, jednog od dva najveća kluba u državi. Muzurović je želio izvesti svoje igrače na svjetsku turneju, igrajući seriju prijateljskih utakmica koje bi obezbijedile novac za bosansku siročad i ratne veterane, te upoznali svijet sa smrtonosnim sukobom kako bi poduzeo neku akciju.
- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.
DEZERTERI KOJI SU KRALI HUMANITARNU POMOC DOK JE RAJA GINULA!

A OVO JE PSIHOLOG FK SARAJEVO
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
I onda se cude kako niko drugi osim njih ne pise na ovom forumu. Kako ste bolesni i jedni i drugi, kako vam vise ne dosadi, ako niste jedno 50x jednu te istu pricu ispricali u zadnjih mjesec dana, dajem glavu.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- mohikanac12
- Kontakt:
Da, svima vam smeta ovaj trol koji vec pet godina istu pricu i iste slike postavlja. Svima vam smeta ali zmirite i smijete se jer je o Želji. Nemojte sad kukat.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ja fakat ne znam.. ko da im je mozak programiran na dvije-tri recenice.. furaju se da su namazani a dvije sastavit ne znaju..bhpremierliga12 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 21:42I onda se cude kako niko drugi osim njih ne pise na ovom forumu. Kako ste bolesni i jedni i drugi, kako vam vise ne dosadi, ako niste jedno 50x jednu te istu pricu ispricali u zadnjih mjesec dana, dajem glavu.![]()
![]()
![]()
![]()
Tobe je profesionalna budala, ubice ih iskustvom...
Sto je najgore vrijedjaju sami sebe a veze o tom nemaju...
Al stas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne znam stvarno sta pokusavas da kazes... bilo vam je sega kad smo se svadjali... fol vi lozite namazano..
Uzivajte

PS Ne moze meni Tobe rec ko je Ivica Osim.. kao ni bilo kojem drugom NAVIJACU... ja ne gotivim morza a Ivicu postujem, svjetski covjek.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Jadnimi, Pablo11, Proximic, TefalTava i 40 gostiju.