FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2011, 12:57

Ma nemoze se ni Wenger zatvoriti sve i da hoce jel zna da nema igrace sposobne za to,nemoze on sa onim igracima prema naprijed pokusati da zatvori utakmicu,pa zna da bi popusio jos vise ovako mu je bolje da krene igrati,isto ko Mourinho sa Realom sto je mislio ali nemoguce je i njima sa onakvim igracima igrati bunker...bit ce dobra tekma veceras
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 feb 2011, 13:39

T-MAC je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Jel vas strah? :lol:
jos da kazes cega,bili bi zahvalni... 8-)
Paye poslije tekme :lol: :lol: :lol:

Evo sad ozb da pricamo...

Arsenal ce se braniti prvih 20-tak minuta, ali nece to biti bunker, nego oprezni napadi, sa velikom paznjom po svoj gol, mozda i prvih pola sata... Eh kad bi Arsenal zabio pred kraj poluvremena ili pocetkom drugog, onda bi to bila voda u usima vasim igracima, zaboravili bi da postoji revans i krenuli bi svim silama naprijed k'o protiv Gihona, onda bi moglo svasta biti, jedna kontra i to je to...

Kad bi vi zabili prvi gol, onda se pravo tesko vratiti, mislim da bi uslijedio jos jedan i katastrofa, zato kazem, treba oprezno braniti prvih pola sata, sa blagim napadima, i tako ce Wenger igrati 100%.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 feb 2011, 13:50

EdinTM87 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Jel vas strah? :lol:
jos da kazes cega,bili bi zahvalni... 8-)
Paye poslije tekme :lol: :lol: :lol:

Evo sad ozb da pricamo...

Arsenal ce se braniti prvih 20-tak minuta, ali nece to biti bunker, nego oprezni napadi, sa velikom paznjom po svoj gol, mozda i prvih pola sata... Eh kad bi Arsenal zabio pred kraj poluvremena ili pocetkom drugog, onda bi to bila voda u usima vasim igracima, zaboravili bi da postoji revans i krenuli bi svim silama naprijed k'o protiv Gihona, onda bi moglo svasta biti, jedna kontra i to je to...

Kad bi vi zabili prvi gol, onda se pravo tesko vratiti, mislim da bi uslijedio jos jedan i katastrofa, zato kazem, treba oprezno braniti prvih pola sata, sa blagim napadima, i tako ce Wenger igrati 100%.
Vecu glupost nisam odavno procitao, samo cu to da kazem! Ti stvarno mislis da profesionalcima ulazi voda u usi, pogotovo ekipi kao sto je Barca, mislim koja ima i glavu i rep????
Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 13:57

Ako igraci nisu u stanju zabiti minimalno 3 komada poluamaterskoj ekipi koja je u stanju prokockati 4-0 i još strijepiti da kraja da izgubi utakmicu, onda nisu ni zaslužili prolaz dalje.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 16 feb 2011, 13:58

Ma kakvo taktiziranje, nismo mi Inter, idemo od prve minute 1000% pa sta bude neka bude, totalni fudbal pa neka i izgubimo, imacemo priliku za popravni u Barceloni u najgorem slucaju, a cak i ako tada ne uspijemo, kapa dole Arsenalu i navijam za njih u nastavku LP!
ALI, sumnjam da ce do toga doci, cak sta vise ubijeđen sam da bi se sve moglo i veceras zavrsiti...

VISCA BARCA
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2011, 14:05

Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Arsenala/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 feb 2011, 14:05

Sretno veceras slika
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 feb 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 feb 2011, 14:07

Nije bitno koliki ce rezultat biti na kraju 1-0 ili vise,bitno je da pobjedimo i da dadnemo bar jedan gol u prvom poluvremenu... ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 feb 2011, 14:20

Mes Que Un Club

slika
Mes Que Un Club

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 16 feb 2011, 14:30

Hoce li i paja od sada brojati 1-xavi, 2-messi, 3-villa, 4-pedro, 5 iniesta :?: Nesto slicno frankovcima :D
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 feb 2011, 14:31

Sve do danas sam bio siguran u prolaz Barce ali sada kad je utakmica otkucala postajem pesimistican...imam neki osjecaj da bi Arsenal veceras taktikom mogao iznenaditi i da ce se tek u Barci odlucivati o pobjedniku... ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 14:35

van gall je napisao/la:Sve do danas sam bio siguran u prolaz Barce ali sada kad je utakmica otkucala postajem pesimistican...imam neki osjecaj da bi Arsenal veceras taktikom mogao iznenaditi i da ce se tek u Barci odlucivati o pobjedniku... ;)
Veceras ce nastupiti u napadu trojac Villa - Messi - Pedro (trio koji je nocna mora za svaku odbranu i koji je dosad u prvenstvu zabio 51 gol) , a iza njih ce igrati Iniesta i Xavi...dakle, petorka od koje se krv ledi u žilama svakom protivniku na svijetu.
Valja ti je to dovoljan razlog da ne budeš pesimista...pripremi tiket, uplati hladno na 2 i uživaj u fudbalu ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 feb 2011, 14:38

Mandrak je napisao/la:
van gall je napisao/la:Sve do danas sam bio siguran u prolaz Barce ali sada kad je utakmica otkucala postajem pesimistican...imam neki osjecaj da bi Arsenal veceras taktikom mogao iznenaditi i da ce se tek u Barci odlucivati o pobjedniku... ;)
Veceras ce nastupiti u napadu trojac Villa - Messi - Pedro (trio koji je nocna mora za svaku odbranu i koji je dosad u prvenstvu zabio 51 gol) , a iza njih ce igrati Iniesta i Xavi...dakle, petorka od koje se krv ledi u žilama svakom protivniku na svijetu.
Valja ti je to dovoljan razlog da ne budeš pesimista...pripremi tiket, uplati hladno na 2 i uživaj u fudbalu ;)
Tiket sam odigrao juce na vise od 3 gola i ulozio cenera ali da sam danas igrao vjeruj da nebi to odigrao :D
svejedno mi je ko ce proci obe ekipe igraju lijep nogomet a naravno da je Barca favorit po svemu ne samo u ovoj utakmici nego u svakoj al et... :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 feb 2011, 14:39

Mandrak je napisao/la:Ako igraci nisu u stanju zabiti minimalno 3 komada poluamaterskoj ekipi koja je u stanju prokockati 4-0 i još strijepiti da kraja da izgubi utakmicu, onda nisu ni zaslužili prolaz dalje.
sto se neko furaaaaaaaaa :lol:
Dio Arsenala

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 feb 2011, 14:40

Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Arsenala/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
...nisi naveo provociranje...znaci u slucaju poraza arsenala mzoemo ih provocirati???... :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 14:43

-Paja je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ako igraci nisu u stanju zabiti minimalno 3 komada poluamaterskoj ekipi koja je u stanju prokockati 4-0 i još strijepiti da kraja da izgubi utakmicu, onda nisu ni zaslužili prolaz dalje.
sto se neko furaaaaaaaaa :lol:
E Patak tebe cekam, de malo pripazi one svoje klonove da ne divljaju previše, pogotovu veceras nakon potopa..moraš malo zavesti reda na onoj temi , to se od tebe kao njihovog uzora ocekuje...evo i Monolog je zaprijetio sankcijama, budite dostojanstveni poslije vecerašnje orgije nad vama - to je neki red (i realovci su bili dostojanstveni koliko-toliko).

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 feb 2011, 14:44

malo me je strah ove utakmice jer ipak je to Arsenal,ali siguran sam da pobjedjujemo... :mrgreen:

P.S.samo trebamo izaci na stadion sa zeljom za pobjedom,nadam se da ce Pep staviti prvih 11... :D i da nece ubacit milita :mrgreen:
Zadnja izmjena: DAVID VILLA, dana/u 16 feb 2011, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 feb 2011, 14:51

jao ne mogu vjerovat sta citam.. koji vam je ba.. dosao dan tekme i sad odjednom sve pesimisti :o :o
lagana pobjeda osigurana u prvom poluvremenu...

1:3
pedro
villa
pedro
:!:
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 feb 2011, 15:33

Jos malo pa tekma

Nece tu biti nikakvih kod Pepa, a ni Venger nece taktizirati sigurno i zato i postujem uvijek arsenal i navijam da osvoje englesku ligu.

Pep nema nikakve potrebe za taktiziranjem, igrace sa najboljim timom, jedino po meni ce Maxwel uletiti umjesto Pujola, jer je ipak iskusniji u ovim utakmicama od Adriana. Sto se tice ovoga kako neki strahuju da ce igrati Milito, nema sanse da ga vidimo veceras, jedine dileme po meni su maxwel ili adriano, a prednost ima maxwell mislim, a druga dilema je da ce Pep mozda ostaviti Pedra na klupi, a od pocetka da igra keita u sredi, a iniesta na klupi, to je neka defanzivnija postava koju ju pep znao koristiti u gostima, ali vecer opet ne vjerujem, jedino nece biti Puyola, abidal ce na stopera, maxwel na beka, ostalo sve standardno.

Sto se tice arsenala mislim da nema sanse da se oni nesto zatvaraju jer i ne znaju tu, niti imaju igrace za toga, djouru i koscelni na stoperima su jako ranjivi, i tu cemo mislim i dobiti bitku, kad nasi brzi napadaci pedro, messi i vilja izvrse presing na njih, pogubit ce se
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 feb 2011, 15:40

+ velika prednost za barcu je ipak neiskustvo golmana koliko god on bio talentovan ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.