FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Pored ove prednosti Bayern ostaje i dalje prvi pratioc i jedini pratioc Dortmundu i ne zaboravite sezona je duuuuga !!! Ali svaka cast za ovaj rezultat
.... I ne sikirajte se sledece sezone Bayern sigurno osvaja pustite nama ovu jbg ...
BvB Echte Liebe !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon danasnje utakmice mislim da zaista vise nemamo sansi da osvojimo titulu. Utakmica je bila dobra sa puno prilika na obje strane, ali mislim da smo mogli do pobjede. Gledao sam nesto malo utakmice i zaista se moglo vidjeti da Robben jos uvijek nije spreman u potpunosti. Medjutim, Gaal ga je gurnuo u vatru, a Robben nista nije mogao uraditi.
Ma koliko mi bili optimisti, mislim da Borusiji trebamo cestitati titulu.
Ma koliko mi bili optimisti, mislim da Borusiji trebamo cestitati titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Na prvi pogled doktora sumnja se na potrgane ligamente koljena,ako to bude tačno Ribery bi mogao da pauzira ostatak sezone....čeka se detaljna pretraga

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba ovu temu zamrznuti i otvoriti onda kad dodju pojacanja
Thomas Müller - Fußballgott
Saurman od kud ti to jesi negde pročitao ili onako napamet.
Najprije će to i biti.Saurman je napisao/la:Na prvi pogled doktora sumnja se na potrgane ligamente koljena,ako to bude tačno Ribery bi mogao da pauzira ostatak sezone....čeka se detaljna pretraga![]()
![]()
Luiz Gustavo je pravo pojačanje, isplatiće svaki euro uložen u njega. Brz, borben, tehnički potkovan, u svakom pogledu pravi igrač za Bayerna.
Što mi kudite Gomeza, šta je to danas loše uradio
Nije kriv ni Gomez, nit Schweini, niti Lahm, niti iko drugi od igrača. Glavnu krivicu, s razlogom, snosi Gaalonja. Danas toliko loših procjena, nevjerovatno.
- roy_makaay
- Kontakt:
Haj reci da se šališ bgtKlare je napisao/la: Što mi kudite Gomeza, šta je to danas loše uradioPogodio prečku zahvaljujući svom instinktu, i našao se u još jednoj prilici koju je sam sebi stvorio. Imao još nekolicinu dobivenih duela, ne znam u čemu je stvar
![]()
Gustavo odličan,mirna lopta lijevom ko i desnom,jak ,ne boji se.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ma sve mi je i nekako jasno bas sve,za sve nadjem objasnjenje kakvo takvo ali nikako nemogu shavtiti zasto trener ne mjenja napadaca,pa barem zadnjih 10 min,Klose je morao igrati danas bar 20 min morao jer se vidilo da Gomez nije raspolozen.... 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Gubimo bodove zbog promašaja Gomeza-kad se samo sjetim sta je sve promašio protiv BvB,M"Gladbacha,Schalkea itd,, nama treba rasni strijelac sto Gomez nije,za Gustava se slazem dobili smo sjajnog igrača,, u moru danasnjih loših vijesti obradovao me je Kraft od ovog momka će biti nešto sjajno se pokazao iako je bio pod velikim pritiskom..Gall snosi dio odgovornosti ali opet glavni krivac za mene je upravaKlare je napisao/la:Najprije će to i biti.Saurman je napisao/la:Na prvi pogled doktora sumnja se na potrgane ligamente koljena,ako to bude tačno Ribery bi mogao da pauzira ostatak sezone....čeka se detaljna pretraga![]()
![]()
Vidio sam odmah da članak nije jedini problem.
Luiz Gustavo je pravo pojačanje, isplatiće svaki euro uložen u njega. Brz, borben, tehnički potkovan, u svakom pogledu pravi igrač za Bayerna.
Što mi kudite Gomeza, šta je to danas loše uradioPogodio prečku zahvaljujući svom instinktu, i našao se u još jednoj prilici koju je sam sebi stvorio. Imao još nekolicinu dobivenih duela, ne znam u čemu je stvar
![]()
Nije kriv ni Gomez, nit Schweini, niti Lahm, niti iko drugi od igrača. Glavnu krivicu, s razlogom, snosi Gaalonja. Danas toliko loših procjena, nevjerovatno.
Dsboga vratili ubicu Maakaya koji iz jedne prilike postigne 2 gola,posle njega nijedan takav nije dosao ali opet od svih bi volio gledati Klose u napadacu pun mi klinac ovog Gomeza vise.. 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- moustapha
- Kontakt:
Cak i da je to istina, sta je tu cool?Brnjoo je napisao/la:Ribery najmanje 3 mjeseca out
#divovi
Mladi i uvazeni gospodine navedi mi klub kojeg ti pratis koji nije amaterski !D1n0 je napisao/la:Dobro sto Dzeko nije otisao ovaj amaterski Bayern
Neznam kako da ti se obratim al kako god nerazumni covjece odi na temu svog kluba , komentarisi koliko god hoces i kad malo vise budes gledao nogomet i nesto o njemu naucio i procitao ko je Veliki Europski Klub javi se ovdje pa cemo popricati o Amaterskom Bayernu do tad !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Neka, neka malo, a kako tovan gall je napisao/la:Dsboga vratili ubicu Maakaya koji iz jedne prilike postigne 2 gola
Vjeruj mi da je Klose dao ono što je imao, teško više od koristi može biti, možda nekad s klupe nešto, ali teško da on može igrati na visokoj klupskoj razini. Molim Boga da pređe u Real. Eto, ako vam je Gomez loš, zašto ne staviti Mullera u špicu, a Altintopa ili Pranjića na njegovo mjesto. To bi bila isplativija varijanta nego sa Kloseom. Očito da na krilu Muller u Bayernu ne može pružiti ono što pruža u Njemačkoj reprezentaciji. Razlog je trenerska veličina, pod čijom palicom su svi puno bolji.opet od svih bi volio gledati Klose u napadacu pun mi klinac ovog Gomeza vise..
I ne zaboravite još jednom, Gomez je svjetska klasa.
Van Gall-Veoma smo razočarani, trebali smo imati 3 gola prednosti na poluvremenu, drugo poluvrijeme smo loše otvorili uz veliki broj promašenih šansi jedan na jedan s Benagliom..
Nakon toga smo napravili ključnu grešku nakon čega je pobjeda bila nemoguća.
Zaista je nevjerovatno da je ovo peta utakmica ove sezone koja je završila indentično na ovaj način...
Nakon toga smo napravili ključnu grešku nakon čega je pobjeda bila nemoguća.
Zaista je nevjerovatno da je ovo peta utakmica ove sezone koja je završila indentično na ovaj način...
Za mene glavni krivci za poraz Lahm i Bastian pa tek onda Gomez ... kapitenski su sjebali ali ovo je dokaz da Bastian voli da komplikuje sto je pokazivao jos od ranije i da mu je to veliki minus
Da je bio ovdje Kahn ili Effe vidili bi kako bi Bastian dobio jednu finu kritiku i to jos na terenu ali zato mi imamo kapitena koji ima autoritet na nuli i koji ne smije se zavaditi sa igracima nego samo udarati po protivnickim igracima i padati ko da ga je voz pokupio nula od ličnosti sramota da je taj kapiten ...
Da je bio ovdje Kahn ili Effe vidili bi kako bi Bastian dobio jednu finu kritiku i to jos na terenu ali zato mi imamo kapitena koji ima autoritet na nuli i koji ne smije se zavaditi sa igracima nego samo udarati po protivnickim igracima i padati ko da ga je voz pokupio nula od ličnosti sramota da je taj kapiten ...
suvisno je pricat o pojacanjima pa kakvim ljudi pojacanjima???treba stvari pogledat malo detaljnije, preciznije....pa odlicno smo odigrali prvi pola sata, odigrali smo ih šampionski....al da se uvazavaju samo prvih pola sata bayern bi bio sada prvi ili drugi a ne bi sigurno zaostajao 16 bodova za dortmundom.....pa van gaal sad zestoko luta, on je sve igrace ucinio nesigurnima....kako moze ekipa dobro odigrat ak ni jedan igrac vise nije siguran....igraci odredjeni igraju stabilno dobro pa zavrse na klupi....prosle sezone je van gaal zahebavao gomeza, izvodeci ga kada zabije gol....pa je onda govorio kako muller kod njega uvijek igra, pa je mullera na pocetku ove sezone ucinio nesigurnim stavivsi ga na klupu u nekim utakmicama.....pa je van gaal govorio da je van bommel njegov kapiten i mora uvijek igrati a sada je u sukobu sa van bommelom i ne dajemo mu pravu podrsku...njihov odnos je kao opet bolji al nije sve brilijantno u tom odnosu kao prosle sezone....sjetite se samo izmjene kada je van bommel u kup utakmici izmijenjen protiv stuttgarta....pa butt je branio polusezonu cijelu dobro pa je zavrsio na klupi....nadjite mi i jednog vrhunskog evropskog trenera koji mijenja golmana u pola sezone iako je ovaj dobro branio.....pa to sve cini ekipu nestabilnom.....gomeza sam uvijek hvalio, danas je imao losiji dan i trebalo ga je izmijenit i dati priliku kloseu....ako ekipa igra odlicno pola sata a onda lose, do koga je to???ko je zaduzen za taktiku, ko je zaduzen za motivaciju???zasto je dortmund na vrhu zato sto uz joachima lowa ima najboljeg trenera u njemackoj...van gaal je sa svojom filozofijom prosle sezone bio uspjesan, al ove vodi bayern u nevjerovatnu provaliju...ja se ne mogu sjetit nikad pa cak i u losijim vremenima nekad tokom krace dominacije borussije dormund 2-3 godine da je bayern tada imao ovolike zaostatke....ne mogu se ni jedne sezone sjetit gdje smo toliko puta prokockali vodstvo i primili golove u posljednjim minutama...pa bayern nije klub koji prima golove u zadnjim minutama, to je klub koji okrece utakmice u finišu i koji sezonu okrece u finisu....al s ovakvom filozofijom smo dosli do nekih drugih vremena i nadam se da ce se nesto desit da ovako nesto prestane
@gero: u prethodnom jednom postu si rekao uzivas u ovome sto van gaal radi....njegov inat upravi ti je zanimljiv, al taj inat jako skodi klubu.....bayern nikad nije i ne smije biti objekat ismijavanja....van gaal je imao uspjesnu sezonu s bayernom jednu i sad zeli da svima nesto dokaze....on igra poker koji klubu upropastava sezonu al lagano i njega vodi u propast....e ako ovako nastavi onda ga treba hoeness nabit nogom u dupe i otjerat iz kluba i munchena jako, jako daleko
@gero: u prethodnom jednom postu si rekao uzivas u ovome sto van gaal radi....njegov inat upravi ti je zanimljiv, al taj inat jako skodi klubu.....bayern nikad nije i ne smije biti objekat ismijavanja....van gaal je imao uspjesnu sezonu s bayernom jednu i sad zeli da svima nesto dokaze....on igra poker koji klubu upropastava sezonu al lagano i njega vodi u propast....e ako ovako nastavi onda ga treba hoeness nabit nogom u dupe i otjerat iz kluba i munchena jako, jako daleko
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Iako u ove kasne sate, moram da nešto napišem.....
Prvo svaka čast na odličnim postovima na prijašnjim stranicama svim forumašima. Bilo je odlično čitati razna mišljenja forumaša.
Pa eto da se osvrnem na neke odlomke:
To je istina. Niko ne dominira protiv nas, često baš mi dominiramo pa ne uspijevamo postići više iz svega toga. Situacija se promjenila od prošle sezone kada smo daleko dogurali u LP. Čak i danas, kad igramo loše, niko nas baš ne želi podcjenjivat jer zna što bi se moglo dogodit.
Dalje, spomenuli ste trojac= Mexes-Bosingwa-Gabi milito.
Bosigwa- igrač koji je odličan u napadu a loš u obrani. Takav je bio u najboljoj formi. Da li nam treba takav bek?
Mexes, igrač koji bi nam mogao pomoći. Iako mi se ne sviđa njegova osobnost kao igrač nije loš i bio bi pojačanje.
Gabi milito- igrač koji ima pravu kvalitetu za naš klub. Ali problem je što ga ozljede muče pa nije igrač na kojeg se možeš osloniti.
A,:
Svaka ti čast majstore.
Baš nam takav stoper fali, pa pogledajte samo kako je donio sigurnost u obranu i kako momak igra!
Coentrao-dosta već o njemu....
Da se osvrnem na jučerašnju utakmicu.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme. Tako da za drugo pojma nemam što se dešavalo. Vidio samo kako je Švajni gol zaj.ebo.
Evo, @guber , samo za tebe da pripišeš Gomezu još 3 promašena zicera. Ali i da ih ne promašuje više tako često...
Eto, ja priznajem da je Gomez danas 3 puta promašio ceo fudbal. Mislim da 3 puta, iako se ne sjećam točno.
Ali i dalje vjerujem da će zabiti još dosta golova koji će nam donijeti bodove.
Igra nije uopće bila loša prvih pola sata, veoma zadovoljan sam bio onime što sam vidio.
I onda pad. Nekako smo se izgubili nakon ozljede Driblerya. Šteta jer smo zbilja dominirali u utakmici.
Evo mojih zamjerki za ono što sam vidio: promašene prilike Gomeza ( koji nije bio loš do same završnice koja je naravno najbitnija ), penal Lahma - dobro je pucao ali krucijalni promašaj kao onaj Švajnstajgera protiv Gladbacha, jako loša igra Schweinija, Tyme, Bommela.
Zadnja trojica su bili zreli za izmjenu na poluvremenu. Svi tri bez iznimke. Ono što su oni odigrali danas je bilo veoma loše. Sad će neki reći da je van Bommel odigrao dobro jer uzeo 3 lopte na sredini iz kojih smo imali kontre i da je promašio zicer dana. Činjenica je da on danas opet glumio saobraćajnog policajca.
Opet je veoma dobar bio Pranjić- momak je zlatna rezerva. Čovjek koji se ne buni i odigra svoje na bilo kojoj poziciji. Ali definitvno bi ga volio vidjeti na lijevom krilu ili veznom.
Breno, neko je od vas forumaša napisao da ćemo vidjeti kakav je to igrač kada mu dođe robusni napadač. Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe, prvo da vas čujem/pročitam.
Kraft- nakon dvije utakmice ( Roma i Wolfsburg ) ne možeš procijeniti igrača da li je kvaliteta ili ne, a još je k tome i golman kojega trebaš pratiti duže vrijeme. Za sada pokazuje potencijal.
Danas je bila opet ona stara poslovica= ne zabiš gol, dobit ćeš ga.
To se potvrdilo i danas.
Kao i vama, i meni je čudno što Klose nije dobio priliku da igra. Jer vjerujem da Gomez zadnjih 20 minuta nije mogao stajati više a kamoli tek trčati.
Prvo poluvrijeme BADSTUBER odličan. Kako mi je drago što imamo takvu kvalitetu u našim redovima. A još će napredovati.
Nažalost, Ribery se ozlijedio što nikako nije dobro. Baš šteta za takvog majstora a trebao je opet igrati na starom nivou.
Očekujem da Bayern dovede lijevog krilnog igrača. I to obavezno.
Vjerujem da će ipak dovest nekog igrača još sad na zimu. Slažem se, sad će se znati ko je igrač za nas.
@FC Bayern, pošto znam da i dalje pratiš događanja na ovom forumu slobodno daj komentar. Očekujem to jer znam da se i ti želiš uključiti u priču. A nikako ne bih želio da nas napustiš, uvijek je bilo zanimljivo čitat tvoje postove.
Prvo svaka čast na odličnim postovima na prijašnjim stranicama svim forumašima. Bilo je odlično čitati razna mišljenja forumaša.
Pa eto da se osvrnem na neke odlomke:
geronimo je napisao/la:Ja isto ne mogu pobjeci od psovki (upuceno upravi i igracima Bayerna) kada izgledaju kao prebijene babe, kada me je sramota sto nose sveti dres. Zadnji put sam takav osjecaj imao kada je Klinsi bio trener, kada smo primili petardu od Wolfsburga, Bremena, kada nas je Barsa osramotila u samo jednom poluvremenu.
Sa ovim timom, igrom, trenerom Bayern nije nadigran ni od jedne ekipe vec dugo vremena. Porazi koji su dozivjeli su vise stvar nesrece ili sudijskih gresaka, nego neke dominacije protivnika.
Ne znam za tebe, ali meni se sve ovo jako svidja sto se desilo u proteklom periodu (hajmo reci od dolaska Gaala).
To je istina. Niko ne dominira protiv nas, često baš mi dominiramo pa ne uspijevamo postići više iz svega toga. Situacija se promjenila od prošle sezone kada smo daleko dogurali u LP. Čak i danas, kad igramo loše, niko nas baš ne želi podcjenjivat jer zna što bi se moglo dogodit.
Dalje, spomenuli ste trojac= Mexes-Bosingwa-Gabi milito.
Bosigwa- igrač koji je odličan u napadu a loš u obrani. Takav je bio u najboljoj formi. Da li nam treba takav bek?
Mexes, igrač koji bi nam mogao pomoći. Iako mi se ne sviđa njegova osobnost kao igrač nije loš i bio bi pojačanje.
Gabi milito- igrač koji ima pravu kvalitetu za naš klub. Ali problem je što ga ozljede muče pa nije igrač na kojeg se možeš osloniti.
A,:
schweinsteiger je napisao/la:Nama fali jos svjetske klase u timu.Breno,Badstuber,Contento,pa i ovaj Gustavo,jesu to talenti i ima utakmica gdje savrseno odigraju,ali kad se napravi veliki pritisak pokleknu.Sjecate se prosle godine kad nam ManUtd uvali onaj gol sa 20+ metara,to je bio šok.I u sledece dvije akcije,Valencia vozao Badstubera po lijevoj strani kako je htio i onda i ubaci i Nani drugi gol zabi.Da je tu neko bio iskusniji,djavola bi Valencia tako prosao.Treba nam neko iskusan ko bi,npr. kao Ribery znao da izvuce od sudije drugi zuti za onog Raffaela i onda napravi veliki pritisak na ManUtd.
Treba nam klasan stoper k'o oci u glavi,nije Mourinho bezveze doveo Carvalha,koliko im je covjek unio stabilnosti u zadnju liniju svaka mu cast.Nama tu stabilnost treba da pravi vBuyten,ali on gori od Badstubera :S
Rumenigge kao izjavio da je par puta gledao Piquea i to mu je zanimljiv igrac i Bayern poredi s Barcom,pa s ovakvim karakterom i pogledom na Bayern nigdje necemo dospjet.Volim i ja Bayern,ali nisam glup da ga usporedjujem s Barcom,njima svaka cast,ali doci ce i nasih 5 minuta kad uprava malo poveze stvari.
30 miliona za Coentraa ?Ako ce nam to donijeti sigurnog lijevog beka za narednih 5 godina,ma je.bi i finansijsku stabilnost i te pare,a nije kad nam trebaju pobjede,oni ce eksperimentisat na toj lijevoj strani s Braafom,Contentom,Gustavom :S
Svaka ti čast majstore.
Baš nam takav stoper fali, pa pogledajte samo kako je donio sigurnost u obranu i kako momak igra!
Coentrao-dosta već o njemu....
Da se osvrnem na jučerašnju utakmicu.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme. Tako da za drugo pojma nemam što se dešavalo. Vidio samo kako je Švajni gol zaj.ebo.
Evo, @guber , samo za tebe da pripišeš Gomezu još 3 promašena zicera. Ali i da ih ne promašuje više tako često...
Eto, ja priznajem da je Gomez danas 3 puta promašio ceo fudbal. Mislim da 3 puta, iako se ne sjećam točno.
Ali i dalje vjerujem da će zabiti još dosta golova koji će nam donijeti bodove.
Igra nije uopće bila loša prvih pola sata, veoma zadovoljan sam bio onime što sam vidio.
I onda pad. Nekako smo se izgubili nakon ozljede Driblerya. Šteta jer smo zbilja dominirali u utakmici.
Evo mojih zamjerki za ono što sam vidio: promašene prilike Gomeza ( koji nije bio loš do same završnice koja je naravno najbitnija ), penal Lahma - dobro je pucao ali krucijalni promašaj kao onaj Švajnstajgera protiv Gladbacha, jako loša igra Schweinija, Tyme, Bommela.
Zadnja trojica su bili zreli za izmjenu na poluvremenu. Svi tri bez iznimke. Ono što su oni odigrali danas je bilo veoma loše. Sad će neki reći da je van Bommel odigrao dobro jer uzeo 3 lopte na sredini iz kojih smo imali kontre i da je promašio zicer dana. Činjenica je da on danas opet glumio saobraćajnog policajca.
Opet je veoma dobar bio Pranjić- momak je zlatna rezerva. Čovjek koji se ne buni i odigra svoje na bilo kojoj poziciji. Ali definitvno bi ga volio vidjeti na lijevom krilu ili veznom.
Breno, neko je od vas forumaša napisao da ćemo vidjeti kakav je to igrač kada mu dođe robusni napadač. Ja ću svoje mišljenje zadržati za sebe, prvo da vas čujem/pročitam.
Kraft- nakon dvije utakmice ( Roma i Wolfsburg ) ne možeš procijeniti igrača da li je kvaliteta ili ne, a još je k tome i golman kojega trebaš pratiti duže vrijeme. Za sada pokazuje potencijal.
Danas je bila opet ona stara poslovica= ne zabiš gol, dobit ćeš ga.
To se potvrdilo i danas.
Kao i vama, i meni je čudno što Klose nije dobio priliku da igra. Jer vjerujem da Gomez zadnjih 20 minuta nije mogao stajati više a kamoli tek trčati.
Prvo poluvrijeme BADSTUBER odličan. Kako mi je drago što imamo takvu kvalitetu u našim redovima. A još će napredovati.
Nažalost, Ribery se ozlijedio što nikako nije dobro. Baš šteta za takvog majstora a trebao je opet igrati na starom nivou.
Očekujem da Bayern dovede lijevog krilnog igrača. I to obavezno.
CoDE je napisao/la:Da skratimo pricu izgleda da ce se sezona odigrati sa istom ekipom u kojoj ce ponovo odbrana biti najslabija karika ali ponovo cemo imati dobro vezu kao i solidan napad pa tako da je ocekivati slijedecu godinu dobra pojacanja zasto
Slijedece godine i moraju se pojacati jer ce se sada klupko razmotati ko jest a ko nije za ekipu Bayerna i jer se slijedece godine Finale CL igra kod nas na nasem stadionu normalno je ocekivati najveci uspjeh !
Vjerujem da će ipak dovest nekog igrača još sad na zimu. Slažem se, sad će se znati ko je igrač za nas.
@FC Bayern, pošto znam da i dalje pratiš događanja na ovom forumu slobodno daj komentar. Očekujem to jer znam da se i ti želiš uključiti u priču. A nikako ne bih želio da nas napustiš, uvijek je bilo zanimljivo čitat tvoje postove.
imam neki osjecaj da ce o kraja prelaznog roka Bayern dovesti nekog polu ili spic igraca (moja zelja elija iz HSV-a),,mada to mogu samo da prizeljkujem a stvarnost je sasvim druga stvar,,,veoma sam tuzan zbog jucerasnje utakmice i cijele situacije sa nasim klubom...

VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ja sam istog misljenja da bi mogao doci neki igrac, s obzirom na povredu Riberya. Eh sad, sve ce zavisiti od toga koliko ce odsustvovati.isakovich je napisao/la:imam neki osjecaj da ce o kraja prelaznog roka Bayern dovesti nekog polu ili spic igraca (moja zelja elija iz HSV-a),,mada to mogu samo da prizeljkujem a stvarnost je sasvim druga stvar,,,veoma sam tuzan zbog jucerasnje utakmice i cijele situacije sa nasim klubom...![]()
![]()
![]()
Neprovjereno: Ribery ce izbivati dvije sedmice. Nesto vise ce se znati vrlo brzo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ballack2311
- Kontakt:
Ipak samo 5 dana trening pauze!!Omerbavarac je napisao/la:I ja sam istog misljenja da bi mogao doci neki igrac, s obzirom na povredu Riberya. Eh sad, sve ce zavisiti od toga koliko ce odsustvovati.isakovich je napisao/la:imam neki osjecaj da ce o kraja prelaznog roka Bayern dovesti nekog polu ili spic igraca (moja zelja elija iz HSV-a),,mada to mogu samo da prizeljkujem a stvarnost je sasvim druga stvar,,,veoma sam tuzan zbog jucerasnje utakmice i cijele situacije sa nasim klubom...![]()
![]()
![]()
Neprovjereno: Ribery ce izbivati dvije sedmice. Nesto vise ce se znati vrlo brzo.
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... aputt.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.