FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

farisija
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 15:49

vec se puno izgubilo na maicu, luciu, JC, sada treba i da wes uradi isto. ako ne pristane na ponudu od 4 mil i za mene nije nikav covjek ni profesionalac. kreten je ulupao lovu od kluba a skoro 2 god nista nije odigrao, kreten prevrtljivi. i u najboljim danima nije vrijedio da prima vise od 6 miliona

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 03 dec 2012, 15:50

SamoZeljo je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:supak je ako ne pristane na 4 mil,sa svojim ne igranjem,povredama i ostalim to je realna ponuda uprave

a takodje se prica da moze otici kao slobodan igrac,da se raskine ugovor kao sa luciom,al to bi bila ludost
Najbolje bi bilo da sve svoje pare pokloni Interu i ostatak svog zivota igra za par stotina maraka, godisnje.
Tada bi dokazao svoju ljubav prema interu i bio pametan. Sigurno postaje i legenda kluba, ako u medjuvremenu ne umre od gladi.
:mrgreen: :mrgreen:

Inter mu nudi produzenje ugovora godinu dana duze nego sto sad ima, ali da smanji platu toliko da bi tu godinu odigrao za nista. Znaci, oni mu bukvalno nude jos godinu ugovora u kojoj on nece zaraditi nijedan euro.
Mozda bi mu opet za godniu ponudili jos jedan ugovor na jos godinu duze i opet smanjili platu.... Mogu oni tako svake godine i na kraju ispade da ce Sneijder do kraja karijere zaraditi ono sto bi po VALIDNOM ugovoru zaradio za +/- dvije godine. :mrgreen:
Mislim da ni u svom Ajaxu nece odigrati godinu dana za 0 (nula) eura a da igra u Interu, u koji je dosao zbog para. SMIJESNO!

Ako se dokaze da ga ucjenjuju (a ucjenjuju ga), mogao bi se raskinuti ugovor pa Inter ne dobije nista a Sneijder kao slobodan igrac ode negdje i zaradjuje jos vise.
Budala je ako to ne pokusa a vec sam citao da njegovi advokati ispituju i to.
Zadnja vijest je bila da on vec ima ponudu od nekog drugog kluba i da ce tu ponudu predstaviti Interu a ovi ako ne prihvate, mozda mogu jos gore proci.
najbole bi bilo da ga ti savjetujes , klub ima prava i mogucnosti , isto tako on ne mora pristati , ako odluci da i dalje zeli 6 mil , dobice ih i gledati tekme sa tribina , bice to najskuplji navijac intera ali klub ima pravo na takvo nesto , objasni mi kako wes moze dobiti raskid ugovora ako klub ispunjava obaveze prema njemu , time sto ga ne stavlja da igra mozda ?

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 15:55

SamoZeljo je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:supak je ako ne pristane na 4 mil,sa svojim ne igranjem,povredama i ostalim to je realna ponuda uprave

a takodje se prica da moze otici kao slobodan igrac,da se raskine ugovor kao sa luciom,al to bi bila ludost
Najbolje bi bilo da sve svoje pare pokloni Interu i ostatak svog zivota igra za par stotina maraka, godisnje.
Tada bi dokazao svoju ljubav prema interu i bio pametan. Sigurno postaje i legenda kluba, ako u medjuvremenu ne umre od gladi.

Inter mu nudi produzenje ugovora godinu dana duze nego sto sad ima, ali da smanji platu toliko da bi tu godinu odigrao za nista. Znaci, oni mu bukvalno nude jos godinu ugovora u kojoj on nece zaraditi nijedan euro.
Mozda bi mu opet za godniu ponudili jos jedan ugovor na jos godinu duze i opet smanjili platu.... Mogu oni tako svake godine i na kraju ispade da ce Sneijder do kraja karijere zaraditi ono sto bi po VALIDNOM ugovoru zaradio za +/- dvije godine. :mrgreen:
Mislim da ni u svom Ajaxu nece odigrati godinu dana za 0 (nula) eura a da igra u Interu, u koji je dosao zbog para. SMIJESNO!

Takva je politika kluba,ono sto on pokaziva zadnjih 2 god nije ni za 0 eura,vec za nogu u guzicu,a ti ne uzimas u obzir njegove godine,izvini i auto koje je staro 5 i 15 godina nije mu ista cijena ,i Sneijderu nije vise 25 vec skoro 29,uzmi i to u obzir,sto se u fudbalu jako puno gleda.

Ako se dokaze da ga ucjenjuju (a ucjenjuju ga), mogao bi se raskinuti ugovor pa Inter ne dobije nista a Sneijder kao slobodan igrac ode negdje i zaradjuje jos vise.
Zadnja vijest je bila da on vec ima ponudu od nekog drugog kluba i da ce tu ponudu predstaviti Interu a ovi ako ne prihvate, mozda mogu jos gore proci.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 15:57

Takva je politika kluba,ono sto on pokaziva zadnjih 2 god nije ni za 0 eura,vec za nogu u guzicu,a ti ne uzimas u obzir njegove godine,izvini i auto koje je staro 5 i 15 godina nije mu ista cijena ,i Sneijderu nije vise 25 vec skoro 29,uzmi i to u obzir,sto se u fudbalu jako puno gleda.

MORATTI; 15.53 - "Sneijder è convocabile, se sta bene col Napoli giocherà"
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 03 dec 2012, 16:01

SiamoNoi je napisao/la:Eto opet Strama ne valja,nema viziju,nema ideju,ne valja Coutinho,ne bore se,nitko ne valja,sve rasprodat...
Jbg nekome nije valjao niti Mourinho...predefenzivni,sve na sreću prolazili,Eto na beku,ovaj ovdje,ovaj ondje,zašto ovaj nije tamo,zašto je ovaj tu,zašto je ovog doveo,zašto nije ovog doveo...
Tako je to kod nas na Balkanu.

A realnost kaže da Strama radi strašan posao odkad je došao,a s vremenom će to biti sve bolje i bolje.Pa kom drago kom krivo.Nekima neće valjat niti ako osvojimo koji naslov u naredim godinama...morali smo uzet i godinu ranije,zašto igra ovu formaciju,zašto je onaj na klupi,zašto nije kupio Pjanića,zašto je otkupio Gargana...
ja stvarno pokusavam biti umjeren u kritikama prema Strami, jer ni u cemu ne valja pretjerivat, ali brate ti pretjerujes kad ga branis, nedas na njega ni milimetra. Hem se "krvimo" oko Strame, hem oko Mamica, nikako mi s tobom ne ide :lol: :P

Ne mozes nam reci da Strama radi strašan posao, to je vec pretjerivanje, ok je da je mlad, poletan, ima ambicije, hajmo reci i da voli Inter ali brate jos je rano za dizati ga u nebesa. Pazi drug, on moze biti fin lijep ovo ono radit trudit se ali on kad zariba kad zavrsimo na desetom mjestu, on dobija nogu, odlazi u neku drugu ekipu i sve iz pocetka, a ja i ti cemo drug i dalje voljeti svoj Inter i navijati za njega ali fazon je sto cemo tad biti samo prosjecan klub(citaj Liverpool) a mislis da ce njega biti briga. Zato ti kazem, ko god igra ili trenira Inter ce uvijek imati moju podrsku ali isto tako cu ga uvijek i bezrezervno kritikovati ako nesto ne valja, jer don't mess with my Inter ;)

pozz
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 dec 2012, 16:02

materazzi je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

najbole bi bilo da ga ti savjetujes , klub ima prava i mogucnosti , isto tako on ne mora pristati , ako odluci da i dalje zeli 6 mil , dobice ih i gledati tekme sa tribina , bice to najskuplji navijac intera ali klub ima pravo na takvo nesto , objasni mi kako wes moze dobiti raskid ugovora ako klub ispunjava obaveze prema njemu , time sto ga ne stavlja da igra mozda ?
Jeste, kad bi igraci bili bubasvabe na koju mozes stati nogom kad hoces a da ne odgovaras. :mrgreen:
Zato sto ima ZAKON po kojem to ne mozes uraditi fudbaleru. Ja ne znam koliko vremenski on smije da ne igra i onda nakon toga moze raskinuti ugovor i otici gdje hoce.
Znam kad ej bilo ono sa Tevezom (iako je Tevez bio kriv a Snieijder ni kriv ni duzan ispasta) i opet je City morao vratiti Teveza jer u protivnom je mogao raskinuti ugovor.

Bas mislis da ce Inter sebi dozvoliti da imaju nekog kome daju 6 miliona a on nista ne radi? Haha. Ako ga ne prodaju, eto njega u Inter i supak ce mu ljubiti da igra. Zivi bili pa vidjeli. ;)

Ovo sto Inter radi je SRAMOTA!
Po vasoj logici je ovo mogao i Sneijder, kad je bio mozda i najbolji igrac Intera i osvojio sve sto se osvojiti moze. Mogao je on tada ucjenjivati Intyer i traziti 12 miliona.
Zbog takvog sranja i postoje UGOVORI kojih se MORAJU pridrzavai i klubovi i igraci.
Inter u ovom slucaju zeli odustati od ugovora koji su potpisali sa Sneijderom. Znaci, krivac svega je Inter a ne Sneijder.

Nije svijet takav kakvim ga ti zamisljas, a i bolje je sto nije jer bi se u protivnom vratili u robovlasnistvo.

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 03 dec 2012, 16:05

Koliko god ovo na prvi pogled izgledalo bezidejno, ja mislim da Inter gradi ekipu koja ce da hara Evropom :D
Samir je jedan od najboljih golmana u svijetu trenutno.
Samuel, Juan i Ranko su neprobojiv zid. Samuel moze odigrati jos 2 sezone na vrhunskom nivou, a ova dvojica su izrazito perspektivni, samo da ne bude nekih ozbiljnijih povreda. Tu je Chivu za back-up koji solidno odigra na stoperu, a za beka je grozan. Dakle treba mlad stoper za back-up koji ce za 2 godine biti dovoljno zreo da zamijeni Samuela.
Sto se tice bekova, tu su Nagatomo, Zanetti i Perreira. Trebat ce jos jedan kvalitetan, jer Zanetti ubrzo odlazi :(
Cambi i Guarin trebaju biti nezamjenjivi u sredini, a ispred njih ce da igra jedno pojacanje koje ce dovesti prodajom Sneidera. (Pjanic, Paulinho, Fernandinho, Pastore ili neko iznenadjenje, ali da bude WC). Tu je jos Cou, na koga se ozbiljno racuna, Duncan, Mariga, Gargano i Deki mogu odlicno odigrati. Iduce sezone nam se vraca Longo koji ce da zamijeni Milita koji odlazi. Tu su Cassano i Palacio, pa i Livaja. Trebat ce Rossi/Lavezzi i eto ga.
Spremni smo da se vratimo tamo gdje pripadamo, na tron.
PAZZA INTER !!!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 16:14

Merlin2 je napisao/la:Koliko god ovo na prvi pogled izgledalo bezidejno, ja mislim da Inter gradi ekipu koja ce da hara Evropom :D
Samir je jedan od najboljih golmana u svijetu trenutno.
Samuel, Juan i Ranko su neprobojiv zid. Samuel moze odigrati jos 2 sezone na vrhunskom nivou, a ova dvojica su izrazito perspektivni, samo da ne bude nekih ozbiljnijih povreda. Tu je Chivu za back-up koji solidno odigra na stoperu, a za beka je grozan. Dakle treba mlad stoper za back-up koji ce za 2 godine biti dovoljno zreo da zamijeni Samuela.
Sto se tice bekova, tu su Nagatomo, Zanetti i Perreira. Trebat ce jos jedan kvalitetan, jer Zanetti ubrzo odlazi :(
Cambi i Guarin trebaju biti nezamjenjivi u sredini, a ispred njih ce da igra jedno pojacanje koje ce dovesti prodajom Sneidera. (Pjanic, Paulinho, Fernandinho, Pastore ili neko iznenadjenje, ali da bude WC). Tu je jos Cou, na koga se ozbiljno racuna, Duncan, Mariga, Gargano i Deki mogu odlicno odigrati. Iduce sezone nam se vraca Longo koji ce da zamijeni Milita koji odlazi. Tu su Cassano i Palacio, pa i Livaja. Trebat ce Rossi/Lavezzi i eto ga.
Spremni smo da se vratimo tamo gdje pripadamo, na tron.
UPRAVO TAKO

Zar ne znas da smo kupili Diakitea? :D

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 16:18

Sneijder: "A queste condizioni io non firmo il rinnovo"

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 16:20

i ja sam optimista, ali mi moramo sad, odmah praviti rezultate, ali vec naredne 2 tekme cemo puno znati, teski protivnici, i da vidimo karakter ovoga tima,ima i pozitivnih primjera, samo problem je sto nisu na nivo intera i renomea koji posjeduje u svjetskim okvirima. citam da nam mnogi ne daju znacajan udio u ligi europe, pa zar je inter na to spao

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 16:26

sanjingr je napisao/la:Zar ne znas da smo kupili Diakitea? :D
I to za dzabe :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 16:29

odmah prevodite te navode na talijanskom, jer ga ne znam :D :D , i sta vam to znaci za dyakitea

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 16:30

pa istice mu ugovor pa se suska da smo ga mi potpisali

Sneijder: "A queste condizioni io non firmo il rinnovo"

kaze da nece potpisat pod ovim uslovima
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 03 dec 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 16:31

SNEIJDER:NE MOGU DA POD OVIM USLOVIMA POTPISEM NOVI UGOVOR, NE IGRAM NI ZA KLUB NI REPREZENTACIJU,BRANCA MI JE REKAO DA MOJE IZUZECE SA POSLJEDNJIH MECEVA JE ODLUKA TRENERA.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 03 dec 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 16:31

jel onaj sto igra u belgijskoj ligi, ko je on ustvari

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 03 dec 2012, 16:32

Sta god da je dzaba, dobro je :D
PAZZA INTER !!!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 16:33

nije, ovaj igra u laziu..Modibo Diakite, stoper

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 16:35

sta god da je dzaba i ne valja :lol: :lol: :lol:, osim sto smo mi imali lucia, JC, otisli dzaba a vrijede nesto

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 17:04

jest jest..tako je

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 03 dec 2012, 17:22

prosle sedmice ode u banovice na 7 dana zbog ovi iz dubrentusa , fakat koje oni komplekse imaju da stalno dolaze na temu Intera!! ako nemaju sta pametno da napisu (a to sigurno nemaju) neznam sta traze ovdje???

Inace losa igra u napadu protiv Palerma, sve ukupno nismo bili tako losi ali treba sto ranije sanse iskoristiti, da bi lakse igrali!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.