Dobar jaro sa Nurkom neka ga nagovori
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zasto nebi Ty Lawsona u repku
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Valja platiti njegaemir79 je napisao/la:Zasto nebi Ty Lawsona u repku![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa da nam savez mora platiti osiguranje za mirzu, jusufa i lawsona
nismo francuska 
Jer je veoma labilanInterista je napisao/la:zasto ne covjek je najbolji asistent euroligenerminh74 je napisao/la:Ja nebiInterista je napisao/la:Gordic je ove sezone vise nego odlican ako bi se dovodio strani play ja bi volio da to bude Marcus Williams
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://sportsport.ba/ino_kosarka/amerik ... ske/153267" onclick="window.open(this.href);return false; pa ti igraj za tuđu zemlju
Koliki god deb.il i šup.ak bio mislim da bi Emiroglu bio pojacanje za našu reprezentaciju. Kad bi imali ovakvu reprezentaciju neki dobar amer na poziciji organizatora igre, onda Đedović, na poziciji 2, Preldžić na poziciji 3, Mirza 4 i Juka 5, mogla bi se i medalja napasti 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nekad sa 30 bi mozda dobio priliku da igra, ako bi mu dali jer bi to bilo 4. put da mjenja drzavljanstvo...daleko je to od mogucegŽeljooooo je napisao/la:Koliki god deb.il i šup.ak bio mislim da bi Emiroglu bio pojacanje za našu reprezentaciju. Kad bi imali ovakvu reprezentaciju neki dobar amer na poziciji organizatora igre, onda Đedović, na poziciji 2, Preldžić na poziciji 3, Mirza 4 i Juka 5, mogla bi se i medalja napasti
ko ga J**+,ne treba ga ni spominjati na ovoj temi
Preldžić jači i od Di Stefana. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
3 put bi mjenjao državljanstvo i ja ga nevolim nikako, ali bi nas njegov dolazak dobro pojačao, a da ne pričam kada bi još todorović zaigrao za nas jer u srbiji teško da ima mjestamercurial je napisao/la:nekad sa 30 bi mozda dobio priliku da igra, ako bi mu dali jer bi to bilo 4. put da mjenja drzavljanstvo...daleko je to od mogucegŽeljooooo je napisao/la:Koliki god deb.il i šup.ak bio mislim da bi Emiroglu bio pojacanje za našu reprezentaciju. Kad bi imali ovakvu reprezentaciju neki dobar amer na poziciji organizatora igre, onda Đedović, na poziciji 2, Preldžić na poziciji 3, Mirza 4 i Juka 5, mogla bi se i medalja napasti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@nerminh74 Zar Todorovic nije dio "trampe" izmedju naseg i srpskog saveza Todorovic - Karahodzic?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
todorovica smo dali za karahodzica...s tim da ako todorovic u buducnosti ne bi zaigrao za srbiju mozda bi mu oni dali ispisnicu...a preldzic je imao bosansko, pa slovensko, pa tursko, pa sad opet recimo bosansko...sta je previse previse je
mada FIBA zna da se ogrijesila u trenutku kad je preldzicu dala dozvolu da igra za tursku tako da mislim da bi sad dozvolili da igra za nas...samo ne znam koliki je vremenski period potreban da opet promjeni repku...slazem se da bi bio pojacanje za nas, uz njega, amera i nurkica imali bi napokon 10 dobrih igraca u rotaciji i to bi odgovaralo ivanovicu za njegovu agresivnu odbranu
Taj deal je propao zato karahodzic nije zaigrao za nas i obzirom da nije zaigrao za srbiju mogao bi igrati za nasEthel je napisao/la:@nerminh74 Zar Todorovic nije dio "trampe" izmedju naseg i srpskog saveza Todorovic - Karahodzic?
Što ethel više ne piše učinke naših igrača?
Onda vec ima logike prica oko Todorovica, mada mislim da su male sanse za njega, da li Karahodzic nastupio za neku mladu selekciju Srbije?nerminh74 je napisao/la:Taj deal je propao zato karahodzic nije zaigrao za nas i obzirom da nije zaigrao za srbiju mogao bi igrati za nasEthel je napisao/la:@nerminh74 Zar Todorovic nije dio "trampe" izmedju naseg i srpskog saveza Todorovic - Karahodzic?
Imao sam dosta obaveza u prethodnom periodu, ali cu postavljati kad budem mogaomirzatele je napisao/la:Što ethel više ne piše učinke naših igrača?
gdje todorovic igra sad?
Bilbao.mercurial je napisao/la:gdje todorovic igra sad?
sad sam vidio njegovo zakucavanje preko lampea...hezonja mala maca 
10.2.2014.
Enisey 83 - 88 Belfius Mons / Elmedin Kikanović - 30 minuta, 19 poena, 3 skoka, index 18
DJ Cooper* - 35 minuta, 17 poena, 13 asistencija, 2 skoka, index 26
Antwerp Giants 72 - 90 Trabzonspor / Andrija Stipanović - 31 minuta, 18 poena, 2 skoka, index 20
Enisey 83 - 88 Belfius Mons / Elmedin Kikanović - 30 minuta, 19 poena, 3 skoka, index 18
DJ Cooper* - 35 minuta, 17 poena, 13 asistencija, 2 skoka, index 26
Antwerp Giants 72 - 90 Trabzonspor / Andrija Stipanović - 31 minuta, 18 poena, 2 skoka, index 20
Onda vec ima logike prica oko Todorovica, mada mislim da su male sanse za njega, da li Karahodzic nastupio za neku mladu selekciju Srbije?[/quote]Ethel je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Taj deal je propao zato karahodzic nije zaigrao za nas i obzirom da nije zaigrao za srbiju mogao bi igrati za nasEthel je napisao/la:@nerminh74 Zar Todorovic nije dio "trampe" izmedju naseg i srpskog saveza Todorovic - Karahodzic?
nije, isto kao todorović samo je ispisnica problem i isto kao sulejmanović ima pravo odluke kada napuni 21 godinu
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 7 gostiju.