NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa kvota znas i sam da bi pojedini volili da je zvijezda izgubila i da je lose odigrala pa da se mogu ovdje nasladivati.i ti jasmine i ti zmajevac predstavite se i lijepo prozivajte ljude koji vam smetaju.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma brate puko mi je film sa ovim pojedincima ko da im je Zvijezda familiju pobila ! Rekao sam im da odu do kluba i neka se istresu do mile volje i da puste nas da ko ljudi razmjenjujemo misljenja!astra1922 je napisao/la:pa kvota znas i sam da bi pojedini volili da je zvijezda izgubila i da je lose odigrala pa da se mogu ovdje nasladivati.i ti jasmine i ti zmajevac predstavite se i lijepo prozivajte ljude koji vam smetaju.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja sam ovdje od 2009 i više nema me šta vezat za ovaj forum, ljudi nama treba NAŠ forum koj i je za naše simpatizere. Treba nam forum da zbliži naše navijače.
Dragon Town
Bravo majstore to i jest cilj toga al na zalost nekima je cilj nesto drugo!zmaj_Bosne je napisao/la:Ja sam ovdje od 2009 i više nema me šta vezat za ovaj forum, ljudi nama treba NAŠ forum koj i je za naše simpatizere. Treba nam forum da zbliži naše navijače.
zar se neki nemogu staviti na ignor i da ne gledas sta pisu ili ?
Cuj da nas zblizi pa nismo "toplii"pa da se zblizavamo, nije gradacac Amerika pa da nam trebaju forumi da bi se svako sa svakim upozno, vecinom se svi znamo....Kvota je napisao/la:Bravo majstore to i jest cilj toga al na zalost nekima je cilj nesto drugo!zmaj_Bosne je napisao/la:Ja sam ovdje od 2009 i više nema me šta vezat za ovaj forum, ljudi nama treba NAŠ forum koj i je za naše simpatizere. Treba nam forum da zbliži naše navijače.
Kvota Procito sam ja plan od do....... i klub organizator je duzan da napravi plan obezbjedjenja utakmice, da procjeni dovoljan broj redara i obuci ih, u saglasnosti sa lokalnom PU da odredi dovoljan broj policajaca i da fizicki odvoji gostojucu navijacku skupinu i po potrebi da organizuje securiti agenciju...... meni je stvarno zao sto je ovako ispalo.... vi ili niste svjesni sta se desilo u subotu ili necete da budete svjesni...... da su i nasi ustali vrlo lahko se je mogo desit jos jedan vedran Puljic, ko bi zaustavio tucu od 2000 ljudi ..... poginut neko **** sve ako ce stedit na kornjacama nek stavi kartu 6 KM i neka marka ide za policiju ako im je toliko stalo da usecare koju marku
Zvijezda nije smjela pustiti te huligane na stadion ili ako je već bilo javljeno da će ih doći 100, 100 ih se pušta na stadion, a ostali se vraćaju kući! Tako se to radi.. svakako da je se oko organizacije trebalo bolje poradit, al nije tu gamad napušenu trebalo pustit iz grada!! Zamislite da su RD isto uradili u BL? Trebalo je tim maloumnim hašišarima dodat po nosu, pa kad pročitaju u novinama Gradačac, da im koljena zaklecaju!Kvota je napisao/la:Tkanton zamolio bi te da dobro procitas jos jednom zakonik o odrzavanju utakmica pa onda pisi a ti Zmajevac vise nego ocigledno si neprijatelj ovog kluba i idi na temu TEMPO gdje ti je i mjesto ma dosta nam je vise tebe i Jasmina !Tkanton je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... ednost.pdf
Pravilnik saveza i prema njemu klub je duzan sve organizirat, znaci mi smo jedini krivci, ako nema dovoljno policije moraju obezbijedit zastitarsku agenciju....... sreca pa nije bilo mrtvih ..... jbt ko da nam je prva utakmica
Ovaj klub je svetinja nas mnogobrojnih volimo i cijenimo neciji trud a vama ako se ne svidja ne masirajte nam zivce vise ! Ma **** vise, ako ste sposobni toliko izvali lovu pa smrdite koliko vam volja a do tad pusti te nas da uzivamo u u svemu sto ljudi placaju da bi se mi dusevno hranili ! Zmajevac jel te imalo stid da jos nikad nista nisi pozitivno napisao o nasem klubu i cak sta vise jedva cekas neki los komentar da ispoljis svoje glupo misljenje ! Ti si parazit koga nema citava kompletan forum! fuj! Ako mi ne vjerujes obidji sve teme i ako nadjes goreg od sebe ja se trajno odjavljujem sa teme NK ZVIJEZDA
Pojedine samo kulirat,za Tkanton smo odavno ustanovili da nije za zvijezdu,nek pise sta oce samo to i moze 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Jbg ljudi ispade sad vas par voli Zvijezdu ostali su dusmani. Treba pohvalit svce sto se radi al brate mili treba i kazati kad nesto ne valja, prema tome ovo je forum svako ima svoje misljenje koje se nekom moze a i ne mora svidjat.Sta je bilo bilo je..dobro se sve zavrsilo, ko je kriv nek i plati za to..Treba gledat dalje u subotu jako vazna utakmica, nadam se ranom golu i onda popravljanju gol razlike 

Eto nek ti volis, nije fazon samo volit nesto po bilo koju cijenu, j.e.b.o. i stadion i Premier ligu ako cemo to ostvarit po cijenu sigurnosti nasih navijaca na stadionu, i da sutra koje kakve prikaze, lesinari i ostala napusena bica mogu utrcat medju penzionere i djecu i sutat ih..... ja ne napadam klub, za ovo su vjerovatno odgovorna 2-3 covjeka i u zvijezdi i u policiji......Nah1d je napisao/la:Pojedine samo kulirat,za Tkanton smo odavno ustanovili da nije za zvijezdu,nek pise sta oce samo to i moze
brzo ide vrijeme nova utakmica za par dana...protiv borca po meni najvise je skripalo na jahicevom mjestu dosta je lopti izgubio a posto je pocrvenio njegovo mjesto ce zauzeti savic.mislim da ce to biti jedina izmjena u odnosu na sastav protiv borca...sa savicem bi trebali dosta dobiti na posjedu lopte tako da uz jaci pritisak trebali bi brzo probiti bunker neugodnih gostiju.gosk je do sada uvijek bio tvrd orah zvijezdi i na strani i kod kuce.neka nam je sretno uz ovu pobjedu sve bi lakse bilo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma dobit će tei ih sigurno,ja sam gledo Goško protiv sloge u Kupu u Doboju niš posebno Sloga ih lagano dobila... 

Za utakmicu sa Goskom ja bi imao jednu bitnu rokadu u sastavu,naravno ako me Odovic poslusa,a to je stoperski par Mus-Bogdanovic,lijevi bek Morankic,a Husic na mjesto Djurdjevica koji ide na klupu.
-
- Kontakt:
Zarko Karamatic zavrsi u Radniku iz Bijeljine, a mi dovodimo nedokazanog Ramica i to na posudbu.Karamtic je dosta bolji igrac, steta sto ga nasi nisu doveli,kada su vec bili prisiljeni dovoditi spica zbog Pandzine povrede.
Jest tesko skontat neke stvari.Bosanski zmaj je napisao/la:Zarko Karamatic zavrsi u Radniku iz Bijeljine, a mi dovodimo nedokazanog Ramica i to na posudbu.Karamtic je dosta bolji igrac, steta sto ga nasi nisu doveli,kada su vec bili prisiljeni dovoditi spica zbog Pandzine povrede.
karamatic bi nas kostao preko 20 000 za polusezonu a ovaj mozda 4-5000 vjerovatno je to razlog.znal neko trenirajul nasi kakva je situacija imal povrijedenih uvrijedenihBosanski zmaj je napisao/la:Zarko Karamatic zavrsi u Radniku iz Bijeljine, a mi dovodimo nedokazanog Ramica i to na posudbu.Karamtic je dosta bolji igrac, steta sto ga nasi nisu doveli,kada su vec bili prisiljeni dovoditi spica zbog Pandzine povrede.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije to razlog.Ta bi iluzija upalila da je čovjek potpisao za Zelju,Borac ili Široki,pa i da nemaju para čovjek se odlučio za veći klub,ne budimo djeca,sta mislite koliko će dobiti u Radnikuastra1922 je napisao/la:karamatic bi nas kostao preko 20 000 za polusezonu a ovaj mozda 4-5000 vjerovatno je to razlog.znal neko trenirajul nasi kakva je situacija imal povrijedenih uvrijedenihBosanski zmaj je napisao/la:Zarko Karamatic zavrsi u Radniku iz Bijeljine, a mi dovodimo nedokazanog Ramica i to na posudbu.Karamtic je dosta bolji igrac, steta sto ga nasi nisu doveli,kada su vec bili prisiljeni dovoditi spica zbog Pandzine povrede.

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 06 mar 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
ma ja mislim da ne bi bilo pametno platiti karamatica dva dana prije prvenstva iako da se i mene pitalo imao bi mjesta u nasem klubu da je dosao na pocetku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sutra bih se trabala znati kolika nas kazna ocekuje
U červrtak disciplinska zasijeda biće utakmica protiv GOŠK bez prisustva publike i novčana kazna samo da ne bude gore kazne na primjer dvije ili tri utakmice bez gledalaca ajmo sad doć na sledeće utakmice da kupnjom karte olakšamo plaćanje kazne, joj neko ba mora letit ili šef osiguranaj ili direktor ....star čovjek došo da gleda utakmicu platio kartu i ruku mu slomili a ovaj na operaciji u Tuzli ne ponovilo se nikad više, jel ko išo iz kluba čovjeku u Tuzlu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.