FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je sa LCD veceras?
sjever nije bio necem sto se tice navijanja ja mislim nikad losi na pocetku ekstra koreografija ali navijanje dosta slabo i brate kad je bio pocetak utakmice spiker koji je vodio zelio ja da napravi ono evropski spektakl ko i najveci klubovi proziva covjek ime igraca a mi navijaci ono trebamo da kazemo prezime niko nista TO JE BILO SRAMNOOOO ali ima veremena valjda ce se poraditi nesto na tom pitanju.....et toliko od mene i mirza brate ako se ti vec lizes sa avdicem i ihtijarevicem daj onda odmah idi brate dragi nemogu oni vise igrat ni za moscanicuu,i ZNACI MORAMO DOVESTI SPICA BA AVDIC I JAHOVIC NEMOGU BAZEN DA POGODE TREBA IM HILJADU SANSI JAHOVIC JE U BANOVICIMA PROMASIVO STO BI NEKI PROSJECAN SPIC NAZABIJO BEZ IKAKVOG PROBLEMA,NIJE MI JASNO STA MIRZA GLEDA TREBA SPIC I TO POD HITNO MATKO BIO SLOBODAN 3MJESECA I UZME GA SMRDLJIVI ZAPRESIC,STOPJANOVIC ITO TAKO STEVO NIKOLIC KAZE MIRZA NEVALJA,JEKSON PREDOBAR BA JA SAM GA GLEDO U HAJDUKU NA TRENINZIMA JER SAM TAMO BIO POSLOM MA PREJAK BA ZADOVOLJIO BIO ALI RADI PARA NISU GA OSTAVILI ET NEZNAM STA TREBA VISE DA BI MI DOVELI JEDNOG KLASNOG SPICA I JOS SAMMO OVO ALENE SKORO VRATI SE JA CU TI KUCU SVOJU PREPISATI POZZZZZZZZZZ
-
- Kontakt:
hhaha cuj spominju koreografiju a svi moguci je hvale dajte mangupi neku vasu koreo postavite je ovdje da je zahtjevnija od one nase da vidimo ta remek djela haha daleko najaca koreo u BIH
Harkane, zar ti ono nisi deklarisani navijac Vrbanjuše kako si sam pisaoharishp je napisao/la:Rece navijac kluba,koji je igrao ''velicanstveno''i zahvaljujuci nadljudskim naporima uspjela da izbori casni poraz sa 1-4 od ''prejakog'' uskog.nikad_izvini je napisao/la:Neću o utakmici, ne gledam Torpedo, ne zanima me. Danas ste bilo baš odron![]()
S tim da sam radio do 3, nije mi ništa drugo ostalo do da gledam i vašu utakmicu nakon našeg, khm, debakla, iako nas je sudija oštetio kod prvog gola blago rečenoi da vidim i čujem to čuveno navijanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još se cerekam s čim se hvalitePrvo kontam koncert Dine Merlina al bez vokala, samo bek vokali. Nakon gola su se samo čule trube
Ko ateistička sahrana
![]()
Vidim da se pojedini vade na udaljenost mikrofona od tribine. Jah. Al su se trube čule savršeno. Vi niste. Uglavnom, veoma, veoma, veoma, veoma lošeNe znam do čega je, jel do previše truba i previše furanja al ste bil grozni. Nabijate si bezveze komplekse a ne postavljate standarde
Ahahahahahahah.
@Nikad izvini,ponekad izvini.Haj sad kuci uzivaj.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja mislio veceras na utakmici da su pozvani neki sa GUČE da malo poprave atmnosferu.Samo se trube cuju,a pjevanje slabo.
PONOSNO I HRABRO
Sta je sa LCD veceras?
Pa zato sto smo jednom mi pjevali jednom truba isla solo a mi samo plesali joj pajsera
A izmedju pjevanja i plesanja pa onda GUČE, jeste li bar malo navijali za torpedo.benajon je napisao/la:Pa zato sto smo jednom mi pjevali jednom truba isla solo a mi samo plesali joj pajsera

PONOSNO I HRABRO
Mi to zbog lazara i ćuluma, vježbamo za derbi. Odsviraćemo im da se ljudi osjećaju kao kod kuće.Old tawn je napisao/la:Ja mislio veceras na utakmici da su pozvani neki sa GUČE da malo poprave atmnosferu.Samo se trube cuju,a pjevanje slabo.
Dva dana da smo igrali ovakvom igrom ne bi dali gol. Zaslužena pobjeda borca i bespotreban postupak zaštitara.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
-
- Kontakt:
Tobe jarabi. Pa bolan da igrate kao sto smo mi igrali. Objektivno slabo pa nebi ste se culi uopste.
Navijanje s obzirom na rezultat je bilo SOLIDNO,da smo nekim slucajem vodili brat bratu do ilidze bi se culi. Sjecate se zrinjskog,vodili od 35 minute i grmilo je do kraja tekme! Koreografija predobra,PREKUCANA..Ona "manijaci" je bila stvarno dobra ali ova je mnogo zahtjevnija bila...
))
kao sto rekoh,nema predaje,glave gore! ! ! Ovo je bio los dan,kao onaj u lukavici.
Sad se nadam opet 4 pobjede uzastopno.
Navijanje s obzirom na rezultat je bilo SOLIDNO,da smo nekim slucajem vodili brat bratu do ilidze bi se culi. Sjecate se zrinjskog,vodili od 35 minute i grmilo je do kraja tekme! Koreografija predobra,PREKUCANA..Ona "manijaci" je bila stvarno dobra ali ova je mnogo zahtjevnija bila...

kao sto rekoh,nema predaje,glave gore! ! ! Ovo je bio los dan,kao onaj u lukavici.
Sad se nadam opet 4 pobjede uzastopno.
- Elektrika
- Kontakt:
Draga braćo po boji. Večeras smo poraženi na terenu, ali tribina nam je najjača tu nemamo adekvatnog protivnika u državi. Koreografija je boli glava, ne znam da je iko do sad pravio koreografiju grba navijačke grupe. Nije to baš lako uraditi valja spojiti ono sve to je kao jedna velika slagalica, zato kapa do poda momcima koji su učestvovali u pravljenju fantastične koreografije.
Jedan jako bitan detalj na utakmici. Borac postiže gol, čitav sjever diže ruke u zrak i kreće pjesma jer kada igraš ti... uvijek tu smo mi... tebi pjevamo... grmi jednostavno niko nije nešto posebno razočaran što gubimo 0-1. Onda vatromet i bakljada uz navijanje i trubu. Onakvu atmosferu možemo da vidimo samo kad navijaju horde zla i u dalekoj južnoj americi kad igraju Boca Juniors i River Plate!
Jedan jako bitan detalj na utakmici. Borac postiže gol, čitav sjever diže ruke u zrak i kreće pjesma jer kada igraš ti... uvijek tu smo mi... tebi pjevamo... grmi jednostavno niko nije nešto posebno razočaran što gubimo 0-1. Onda vatromet i bakljada uz navijanje i trubu. Onakvu atmosferu možemo da vidimo samo kad navijaju horde zla i u dalekoj južnoj americi kad igraju Boca Juniors i River Plate!
-
- Kontakt:
Igru sam vec komentarisao,a to je lose.Nadat se da im je ovo lekcija za ubudce.
Prije kad se izgubi na Kosevu bi znacilo neki debakl,skandal ili nesto slicno.Sada sa ovom novom upravom niko i ne pomislja na nesto slicno.
SAMO JAKO,GLAVE GORE U PRJEDOR DO POBJEDE
Prije kad se izgubi na Kosevu bi znacilo neki debakl,skandal ili nesto slicno.Sada sa ovom novom upravom niko i ne pomislja na nesto slicno.
SAMO JAKO,GLAVE GORE U PRJEDOR DO POBJEDE
uvijek ista ekipa razara temu... nećemo više tako.
nikad_izvini i samo sarajevo 7 dana pauze... dovoljno vremena da se skonta da SportSport.ba nije tifo forum.
ovdje poredimo snagu klubova na terenu, a ne navijača na tribinama.
za diskusiju o tome koji navijači su bolji, potražite neki drugi forum.
nikad_izvini i samo sarajevo 7 dana pauze... dovoljno vremena da se skonta da SportSport.ba nije tifo forum.
Je li zna neko koju je ocjenu dobio Hilmo?
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
IZ cega?Priroda i drustvo?rumbalija je napisao/la:Je li zna neko koju je ocjenu dobio Hilmo?
Covjek je davno zavrsio skolu

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Stole iz Bora
- Kontakt:
SARAJEVO: Hamzic 6, Arsenijevic 5, Todorovic 5,5, Dzakmic 5,5, (od 59. Ihtijarevic 5,5), Gutic 5,5, Torlak 5,5, Hamzagic 5,5, K.Handzic 5,5 (46.Avdic 5,5), Scepanovic 5,5 (73.Suljic 5), Kojasevic 5, Jahovic 5,5.rumbalija je napisao/la:Je li zna neko koju je ocjenu dobio Hilmo?
Iz Avaza.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Onda to isto primjeni i na "Old tawn"admin je napisao/la:uvijek ista ekipa razara temu... nećemo više tako.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
nije nikom pripadao,napravljhen je al pise "ljuta ****" a kod lesinara na orginalnom pise "ljuta krajina" a uz to je isla parola "ko se ljuti uvalimo mu kruti",malo zdravog navijackog prepucavanja nikom ne steti a i zastitari su bespotrebno pokusali uzet parolu lesinarima koja nije uopste bila uvrijedljiva na nacionalnoj osnovi...
sto se tice igre bili smo nemocni,valjda ce biti bolje protiv sloge i rudara
sto se tice igre bili smo nemocni,valjda ce biti bolje protiv sloge i rudara
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
7 dana pravac banovici ako budete fini vratit ce te seGigant je napisao/la:Onda to isto primjeni i na "Old tawn"admin je napisao/la:uvijek ista ekipa razara temu... nećemo više tako.

Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
Za 15 godina kolko gledam sarajevo ja losiju igru nisam vidio na kosevu,bilo je poraza i svega..al ono je katastrofa, blago receno.Tacnog pasa mi nismo imali bukvalno,sut po golu nismo uputili ne racunajuci onu neku precku iz slobodnog na pocetku i penal,te sut torlaka sa 25 m...bezidejno i potpuno nemocno sarajevo...ja to jos nisam vidio.
Nakon slavije sam rekao da ne trebamo ocajavati i da ce bit bolje sigurno i bilo je,4 vezane pobjede su uslijedlile a jucer nasa ekipa jednostavno nije nista pokazala.Kad se uporedi igra iz banovica,protiv zrinjkog ili slobode gdje smo vrlo dobro igrali jasno je da jucer nije bio nas dan.Jedino to i nista vise, jer ova ekipa je pokazala koliko moze u navedenim utakmicama a jucer ispod svakog nivoa....samo LOS DAN i nista vise,nista nije polazilo za rukom tako da ne trebamo ocajavat...bice bolje sigurno,jucer je samo los dan bio
sad u Prijedor,rudar ima velikih problema u i oko kluba,trebamo to iskoristit i vratit 3 izgubljena boda vec u prijedoru
SARAJEVO SAMPION
Nakon slavije sam rekao da ne trebamo ocajavati i da ce bit bolje sigurno i bilo je,4 vezane pobjede su uslijedlile a jucer nasa ekipa jednostavno nije nista pokazala.Kad se uporedi igra iz banovica,protiv zrinjkog ili slobode gdje smo vrlo dobro igrali jasno je da jucer nije bio nas dan.Jedino to i nista vise, jer ova ekipa je pokazala koliko moze u navedenim utakmicama a jucer ispod svakog nivoa....samo LOS DAN i nista vise,nista nije polazilo za rukom tako da ne trebamo ocajavat...bice bolje sigurno,jucer je samo los dan bio
sad u Prijedor,rudar ima velikih problema u i oko kluba,trebamo to iskoristit i vratit 3 izgubljena boda vec u prijedoru
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, mnon46, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 87 gostiju.