malo mi amerikanci idu na k sa svojim razmisljanjem... mozda je njima sport "samo" sport, zabava, nama ovdje na balkanu, odnosno evropi, nije, mi to ovdje dozivljavamo s emocijama, to je ljubav i strast, a zabava su neke druge stvari itd
Meyers Leonard je pet godina u POR i za to vrijeme nije ni sekunde napredovao, uzasan kosarkas, ckapi prava, odnosno mekusac, malo jaci od curice, pri tome na izuzetno losem ugovoru za ono sto pokazuje, znaci ona klasicna prica: "kasika mu je u med pala"
POR ima najbolje navijace u NBA, lojalne fanove i ako nekome zvizde, onda za to sigurno ima dobar razlog, a Meyers Leonard je jedini kome zvizde, pa nije ovo NY gdje navijaci NYK svako malo zvizde svojim igracima itd
Juka brani svog timskog kolegu, super, vidim da ga mnogo navijaca podrzava, jos vise im porastao u ocima itd... brate, i meni je u jednu ruku zao Leonarda, dobar momak, dobar lik, al to sto je dobra osoba POR nece donijeti nista, dobre igre kojih nema i nikada nije bilo, hoce...
ps to je samo jedna od stvari koje mi smetaju kod amera kada je sport u pitanju, ima toga jos, eh...