FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navodno oko 6 hiljada.Buu je napisao/la:Koja se cifra duguje Gusi ?
...a koliko nama duguje Olimpic?Buu je napisao/la:Koja se cifra duguje Gusi ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
E nabijem ga 6000 puta. Ja mislio to petocifreni broj, je.bo ga Efendic. Dobit ce to Guso, ako vec nije dobio
NO PYRO NO PARTY
Cijena karata za utakmicu sa Širokim:
jug - 5 KM
sjever - 8 KM
zapad - 20 KM
Utakmica se igra u subotu u 17:00
jug - 5 KM
sjever - 8 KM
zapad - 20 KM
Utakmica se igra u subotu u 17:00
DRUG NEBI TI PUNCA
avlami97 je napisao/la:...a koliko nama duguje Olimpic?Buu je napisao/la:Koja se cifra duguje Gusi ?
Oko 60 hiljada s kamatama.
ne znam šta ti je tu čudno,i Gušo,Muharemović,Buki,su nesposobni ljudi koji su preko imena našeg kluba željeli da se ubace u politiku,pored toga što su nesposobni oni su i ološi,svako ko ih zna može ti ovo potvrditi,ti ljudi bi rođenu majku prodali za marku,a da su bili dobri fudbaleri bili su.. i Dini Đurbuzoviću se duguju velike pare pa čovjek nikad nije tužio klub,jer taj klub voli više nego sebe.. ne kažem ja treba im se dati ono što su zaradili nego jedva docekali mamlazi da tuže klub,umjesto da su sjeli i sa predstavnicima kluba se dogovorili..Buu je napisao/la:E nabijem ga 6000 puta. Ja mislio to petocifreni broj, je.bo ga Efendic. Dobit ce to Guso, ako vec nije dobio
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne mozes ni tako vala. Guso je nama kao igrac dosta valjao i nek mu se isplati ono sto je covjek zasluzio i rijesena stvar. Sad pljuvat po njemu ne ide ...Željooooo je napisao/la:ne znam šta ti je tu čudno,i Gušo,Muharemović,Buki,su nesposobni ljudi koji su preko imena našeg kluba željeli da se ubace u politiku,pored toga što su nesposobni oni su i ološi,svako ko ih zna može ti ovo potvrditi,ti ljudi bi rođenu majku prodali za marku,a da su bili dobri fudbaleri bili su.. i Dini Đurbuzoviću se duguju velike pare pa čovjek nikad nije tužio klub,jer taj klub voli više nego sebe.. ne kažem ja treba im se dati ono što su zaradili nego jedva docekali mamlazi da tuže klub,umjesto da su sjeli i sa predstavnicima kluba se dogovorili..Buu je napisao/la:E nabijem ga 6000 puta. Ja mislio to petocifreni broj, je.bo ga Efendic. Dobit ce to Guso, ako vec nije dobio
pa napisao sam da je bio dobar igrač al' je kao čovjek dno dna..monsen je napisao/la:Ne mozes ni tako vala. Guso je nama kao igrac dosta valjao i nek mu se isplati ono sto je covjek zasluzio i rijesena stvar. Sad pljuvat po njemu ne ide ...Željooooo je napisao/la: ne znam šta ti je tu čudno,i Gušo,Muharemović,Buki,su nesposobni ljudi koji su preko imena našeg kluba željeli da se ubace u politiku,pored toga što su nesposobni oni su i ološi,svako ko ih zna može ti ovo potvrditi,ti ljudi bi rođenu majku prodali za marku,a da su bili dobri fudbaleri bili su.. i Dini Đurbuzoviću se duguju velike pare pa čovjek nikad nije tužio klub,jer taj klub voli više nego sebe.. ne kažem ja treba im se dati ono što su zaradili nego jedva docekali mamlazi da tuže klub,umjesto da su sjeli i sa predstavnicima kluba se dogovorili..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nemojmo 'rati..svako bi trazio svoje pare,a to sto Dino ne potrazuje jos uvjek lovu koja mu se duguje jeste cinjenica da je jos uvijek u klubu..da nije u klubu,davno bi i on svoje trazio...najzad zaboravljamo i da je Amar svojevremeno nakon prvog mandata trazio svoj zaradjen novac.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Ubise nas golmani i Hasagic nas je tuzio.Guso je veliki igrac bio i valjao mnogo klubu,a i pare koje trazi zaradio je
medjutim zanimljivo kako ljudi koji su sebi obezbijedili egzistenciju tuze Zelju...taj isti Guso ima pet stanova u gradu
svaki ugovor koji je potpisivao vani,a bilo ih znacio je i nekretninu.Inace znam ga i licno i u pitanju je velika seljacina,pa svom bratu koji je obican smrtnik ne pomaze,niti ga finansira,a kamoli da Zelji ovo oprosti
opet se vodim logikom da je te novce zaradio i jbg sta ces 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- champions1921
O dugovima se trebalo na vrijeme voditi računa a ne dopustiti da nas danas mnogi ucjenjuju i tuže. Klub je obavezan platiti te dugove i mislim da je to morao uraditi prije nekih tužbi jer je pomalo ofirno da se radi nekoliko hiljada naš klub pominje u negativnom kontekstu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Ejh,a sad svi zaboravljamo slucajno ili namjerno da je svojevremeno po odlasku sa svog prvog mandata i Amar Osim tuzio klub za velike novce koji su mu se dugovali.Nije sad da Amar Osim sam po sebi nema milione.Znaci u pitanju je princip,i to je sasvim u redu.Meni je bez veze prica da bilo ko treba bilo sta da oprosti zbog ljubavi prema necemu,u ovom slucaju prema klubu.
Da li je onda i Amar Osim bio supak??? Trazio svoje???
Ko je kakav covjek karakterno u privatnom zivotu,u to necu da ulazim,ali svako ima pravo na svoj novac koji mu se duguje.Tu nema price.Pljuvati nekoga zato sto se misli da on iz ljubavi treba da oprosti dugove,zaista po meni nema smisla,bilo da je u pitanju legenda kluba ili igrac koji je u Zelji odigrao tri minute ukupno u zivotu a da mu se duguje.
Ne moze neko biti supak a sada cisti Bog.Ako je Amar tuzio klub kada je otisao iz kluba,tada bi prema ovoj prici on bio supcina velika...a sada je Bog za sve nas.Bez obzira koliko neko dao u zivotu za nesto gdje je radio,ima pravo na svoj novac.Supacki je uopste nesto dugovati Gusi i svim ostalim kojima se duguje.
Ne mora se niko ziv ovde sloziti samnom,ali sam siguran da bi svi vi trazili svoj novac koji vam se duguje,pa cak i da imate dobru lovu privatno.
Da li je onda i Amar Osim bio supak??? Trazio svoje???
Ko je kakav covjek karakterno u privatnom zivotu,u to necu da ulazim,ali svako ima pravo na svoj novac koji mu se duguje.Tu nema price.Pljuvati nekoga zato sto se misli da on iz ljubavi treba da oprosti dugove,zaista po meni nema smisla,bilo da je u pitanju legenda kluba ili igrac koji je u Zelji odigrao tri minute ukupno u zivotu a da mu se duguje.
Ne moze neko biti supak a sada cisti Bog.Ako je Amar tuzio klub kada je otisao iz kluba,tada bi prema ovoj prici on bio supcina velika...a sada je Bog za sve nas.Bez obzira koliko neko dao u zivotu za nesto gdje je radio,ima pravo na svoj novac.Supacki je uopste nesto dugovati Gusi i svim ostalim kojima se duguje.
Ne mora se niko ziv ovde sloziti samnom,ali sam siguran da bi svi vi trazili svoj novac koji vam se duguje,pa cak i da imate dobru lovu privatno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma jbo Gusu, platiti mu, a nek zaboravi na plave vecere, zapad Grbavice i sl. Nisu neke pare, hajd...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
Svoj ti pos'oHz-Sa je napisao/la:da niste kupovali utakmice sad bi to imali platiti...bez ljutnjepozdrav
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tomić ipak nije teže povrijeđen. Hvala Bogu pa nešto koliko toliko pozitivno.
DRUG NEBI TI PUNCA
I kad ga treba ocekivati na terenu ?bagrcavi je napisao/la:Tomić ipak nije teže povrijeđen. Hvala Bogu pa nešto koliko toliko pozitivno.
Evo kažu dolaze na pobjedu iz širokog brijega--
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Da oce bit za Siroki valjalo bi,al mucno..trenira li?terabajt je napisao/la:I kad ga treba ocekivati na terenu ?bagrcavi je napisao/la:Tomić ipak nije teže povrijeđen. Hvala Bogu pa nešto koliko toliko pozitivno.
-
- Kontakt:
Hz-Sa je napisao/la:da niste kupovali utakmice sad bi to imali platiti...bez ljutnjepozdrav

Trenutno korisnika/ca: Konzerva, Levin, MoSaZeLjo1921, Proximic, Simi i 49 gostiju.