FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovolim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolim » 20 mar 2014, 21:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
reks je napisao/la:Ne bih se bas složio da se na temi Fk Željezničar ne mogu komentarisati pisanja i novinarska stajališta o navedenem klubu.Tema je Željo i sve što je vezano za klub po definiciji teme može biti predmet komentara.Svojevremeno mi je jedan post o navijačkom novinarstvu bio izbrisan tako da razumijem reakcije.Ako treba lična :lol: a tu sam,naravno.Generalno ta ideja nije loša
Ali da se vratimo temi a u žiži iste su povrede i zdravstveni bilten.Ne bih ja ni Tomića ni Hasanovića gurao .Pustiti da se povrede saniraju i onda ih nakon Leotara gurnuti u vatru.Najvažnije je ne izgubiti od Širokog.Oni uvjek dobro igraju kod nas.Tako bi uz očekivanu pobjedu protiv leotara ušli u finiš prvenstva na prvom mjestu sa širim rosterom .Naravno idealno bi bilo da pobjedimo ali ni remijem ne bih bio nezadovoljan.Enigma su mi Benjo i ovaj lijevi bek .Bilo bi sjajno da on preuzme mjesto u vezi,on mi jedini izgleda dovoljno "jak"da ga se odmah može gurnuti u vatru.Ovo sa lijevim bekom me najviše ljuti.Sve je u fazi spekulacija.Zadnja zvanična iz kluba je bila da ako zadovolji potpisaće.Otada ništa a tome ima vremena.O kupu i netreba puno jer smo dovoljna osakaćeni povredama da jedva guramo i u prvenstvu.Mislim jedva dovoljno da se održimo na vrhu
Realno, Tomić i pod blokadom treba Zelji, ali mnogo se rizikuje. Ne znam, veza bez Tomica, mada nije moj tip igraca, izgleda ocajno. Vidjet cemo, ne bi bilo iznenadjenje ni da zaigra :).
Izgleda ocajnoo????????

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 20 mar 2014, 22:06

a nije ni tvoj tip igraca :)

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 20 mar 2014, 22:18

zeljovolim je napisao/la:a nije ni tvoj tip igraca :)
O ukusima se ne raspravlja, tebi je sjajan, meni nije, ne znam sta je tu cudno...
Ne znam onda sta je tebi dobro ,al eto sto kazes o ukusima se ne raspravlja..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 mar 2014, 22:18

Ubi ce nas Široki po Bucanovoj strani, da barem imamo igraca koji zna loptu ubaciti
NO PYRO NO PARTY

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 20 mar 2014, 22:23

zeljovolim je napisao/la:
zeljovolim je napisao/la:a nije ni tvoj tip igraca :)
O ukusima se ne raspravlja, tebi je sjajan, meni nije, ne znam sta je tu cudno...
Ne znam onda sta je tebi dobro ,al eto sto kazes o ukusima se ne raspravlja..
Njegov tip je sigurno Jajalo :?:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 mar 2014, 22:36

Nema vise opcija, opcije je kondicioni trener sve poj.ebo
NO PYRO NO PARTY

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 20 mar 2014, 22:36

@Baja nek si postavio ponovo, uvijek kad procitam ismijem se :lol: :lol: 7 godina isao u Gimnaziju haha, upola manji :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 mar 2014, 23:03

Buu je napisao/la:Ubi ce nas Široki po Bucanovoj strani, da barem imamo igraca koji zna loptu ubaciti
Postoji li neka opcija da Bucan igra vise prema naprijed?
Jedina moguća opcija bi bila da je Kerla normalan, pa da stane na poziciju štopera, Zeljković na desnog beka, Stana na lijevog, a Bučan na krilo. Al'...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 mar 2014, 23:14

E fakat će biti zanimljivo kako ce nas tim izgledati u subotu.
Ne vjetujem da ce Zola poceti, ustvari zelim da nd počne pa se nekako i nadam da neće. Cini mi se da je svaka druga opcija sa potpuno zdravim igracem je bolja.
Opet se nameće prijeka potreba da mi damo puni doprinos na tribinama.
U subotu je to važno kao rijetko kad. Sad kad smo baš izranjavani, moramo onima koji budu mogli igrati dati veliku podršku.
Na kraju krajeva, to je najbolji način ds se borimo protiv nepravdi koje se nanose našem klubu.Evo i danas je malo riječi bilo o tome i na ovom forumu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 mar 2014, 23:19

Trazi li klub novog kondicionog trenera ?
NO PYRO NO PARTY

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 mar 2014, 23:44

voltron30 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ubi ce nas Široki po Bucanovoj strani, da barem imamo igraca koji zna loptu ubaciti
Postoji li neka opcija da Bucan igra vise prema naprijed?
Jedina moguća opcija bi bila da je Kerla normalan, pa da stane na poziciju štopera, Zeljković na desnog beka, Stana na lijevog, a Bučan na krilo. Al'...
Ti si izgleda zaboravio kako je Stanic igrao na toj lijevoj strani ... Ja koliko se sjecam , boga smo molili da vise nikad ne zaigra na toj poziciji ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2014, 23:47

Buu je napisao/la:Trazi li klub novog kondicionog trenera ?
Mi bi prije trebali investirati u kakvog dobrog hodžu, jer ovo što nam se dešava nije normalno.
DRUG NEBI TI PUNCA

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 mar 2014, 23:55

cjenovnik na upit 8-)
FORZA MARŠAL !!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 20 mar 2014, 23:56

bagrcavi je napisao/la:
Mi bi prije trebali investirati u kakvog dobrog hodžu, jer ovo što nam se dešava nije normalno.
Jbga, malo pretjerujemo sa tim kondicionim. Koliko znam, pripreme nam je vodio jedan profesor sa DIFa i čuo sam riječi hvale za istog sa nekoliko strana.

Kad pogledamo, Borussia Dortmund je u istoj situaciji. Sad im i Schmelzer mjesec dana van terena, a svakako nemaju pola ekipe. Sumnjam da im je tako loš kondicioni trener, a uz to igraju na 100 puta boljim terenima.

Treba vidjeti da ovi igrači igraju jako puno u, za naše uslove, visokom tempu. Svake godine osvajaju titule i normalno je da su pohabani.

Vani konkurencija čini svoje, pa u igri ostaju samo najjači, najspremniji i najbolji. Kod nas prolazi sve, ko i malo zna taj i igra. Na višem nivou sve dolazi do izražaja - svaka kutija cigara od juniora pa do danas, svaka piva od juniora pa do danas. Žalosno je što našoj djeci najčešće nema ko reći kako treba sportski živjeti, kako se treba trenirati, kako odmarati, kako razvijati.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 mar 2014, 23:57

Mislim da ima mnogo i do igraca. Ne znam, ali i nasi igraci, ne samo Zeljini, tokom pauze treniraju sa svakakvim indijancima, sto svakako ne bi trebali. Nauka je to, ali oni koji su bolje upoznati, mogu nam objasniti. Ljudskom organizmu treba i odmor, pa ne odmaraju vrhunski sportisti onako reda radi. A, kod nas je bitno reci, ja radim na pauzi. Sta, s kim, kojim intenzitetom? Ma to nema veze...
Ali zato je tu kondicioni trener koji klub placa. On ima pravo da ovim neambicioznim glupanima zabrani bilo kakve indijance sa DIFa. Ali izgleda da je i on jedan takav indijanac. Kondicioni trener je trebao svakom igracu dati poseban plan i program i to sve nadgledati. Ne moze citav tim imati isti program treniranja. Svaki igrac je razlicit. Ko se ne drzi njegovog plana i programa uprava ga treba zestoko kazniti.
I klub mora angazirati nutricionistu, jednostavno mora.
NO PYRO NO PARTY

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 21 mar 2014, 00:01

Ma kakve veze ima kondiocioni trener kad u ekipi imamo najmanje pet igraca koji redovno puse cigare po kafama, trznim centrima i tako dalje. Ne moze tu pomoci ni devet kondiocioni trenera..

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 21 mar 2014, 00:27

http://www.ekspresno.info/tomislav-tomi ... za-siroki/" onclick="window.open(this.href);return false;

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 mar 2014, 00:32

monsen je napisao/la:Ma kakve veze ima kondiocioni trener kad u ekipi imamo najmanje pet igraca koji redovno puse cigare po kafama, trznim centrima i tako dalje. Ne moze tu pomoci ni devet kondiocioni trenera..
Ne treba ti kondicioni trener. Imas GPS pojase. Zada im trener svaki trening po 10 kilometara. Moze ih i iz kuce pratit.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 21 mar 2014, 00:51

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
monsen je napisao/la:Ma kakve veze ima kondiocioni trener kad u ekipi imamo najmanje pet igraca koji redovno puse cigare po kafama, trznim centrima i tako dalje. Ne moze tu pomoci ni devet kondiocioni trenera..
Ne treba ti kondicioni trener. Imas GPS pojase. Zada im trener svaki trening po 10 kilometara. Moze ih i iz kuce pratit.
Ma njima treba malo prvo po plati, pa onda im trebaju radne navike-sportske, pa tek onda kondicioni i sve ostalo ..
Ovako kako jeste sad trebamo biti zadovoljni i ovim sto imamo...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 21 mar 2014, 07:08

Najvise je do igraca.Prije par godina vilsonovo je vrvilo nasim igracima,dok danas mozes sresti samo Amara i Lutvu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 33 gosta.