2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Istok zasad mnogo bolji od zapada.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Al bas dva najsubjektivnija čovjeka se podržavajuLopina je napisao/la:Intrensantno kako se ostrasceni i neobjektivni navijaci medjusobno cijene i postuju, bez ozbzira na to sto navijaju za razlicite klubove.
Sto je najgore u raspravi kad je guro kawaia sbbkbb je bio glavni argument, a sad je to jedan od smrtnih grijeha
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
JoseMourinho je napisao/la:
Sto je najgore u raspravi kad je guro kawaia sbbkbb je bio glavni argument, a sad je to jedan od smrtnih grijehaludilo
Eee bas to.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Isaiah opet.
Dobar je, dobar...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo treba da mu se neko prikljuci. Ko sada Smart.BernardBarnjak je napisao/la:Greivis je napisao/la:Isaiah opet.
Dobar je, dobar...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim da Stevens polako ulazi medju top 3 trenera u ligi, cudo je sta radi s ovim, realno ogranicenim rosterom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze i to mu nikada ne bi uspjelo da Monty nije preferirao cvrstu odbranu prije svega,te pronasao ulogu Evansu na PG/SF kojom ga je preporodio,te je ovaj zajednickim naporima s Davisom izborio PO.I to opet sretno,jer je fakticki presudio onaj sut Davisa u duelu sa Oklahomom.Koliko im Evans nedostaje najbolje pokazuje pocetak ove sezone iako po svim parametrima i ocekivanjima to ne bi trebalo biti tako.neO1 je napisao/la:Moze jedan igrac uvesti ekipu u PO to je dokazao Davis prosle godine.NEZALAGANJE je napisao/la:Jedan igrac ne moze uvesti ekipu u PO na Zapadu.Posebno ne bez Duranta i najboljeg odbrambenog i 3. najefikasnijeg igraca ekipe u Ibaki.
@adriano Ma svako moze imati svoje misljenje.Nije frka i ja to postujem,ali se moje rijeci nece izvrtati od raznih trolova(zbog njihove nemogucnosti pravilnog citanja) koji na ovom podforumu nisu napisali 2 prostoprosirene recenice,a kamo li doprinijeli nekoj kvalitetnoj diskusiji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,njega sam cak i zaboravio,ali je svakako poenta da je imao igrace koji su imali jasne uloge i bili defanzivno orjentisani.Dex je napisao/la:Sefalosha je bio bitniji defanzivac od Perkinsa
Rondo se vraća u svoj prime mode
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Normalno da je Davis uveo sam Pelikane u play off isto kao sto Westbrook nije uveo Oklahomu(kljucan poraz od Indiane kad je uzeo 70 suteva).
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa to i jest fazon, nisam jednom diskutovao s tobom, saltom, raulom i ostalim forumasima i ne slazemo se i ok, ne bi valjalo da se svi slazemo, ali nesto se ne sjecam da smo izvrtali jedni drugima rijeci u tim nasim diskusijama.NEZALAGANJE je napisao/la: @adriano Ma svako moze imati svoje misljenje.Nije frka i ja to postujem,ali se moje rijeci nece izvrtati od raznih trolova(zbog njihove nemogucnosti pravilnog citanja) koji na ovom podforumu nisu napisali 2 prostoprosirene recenice,a kamo li doprinijeli nekoj kvalitetnoj diskusiji.
Pojavom novih nickova je i pocelo izvrtanje rijeci i svaka ozbiljna diskusija je izgubila smisao. Iz tog razloga sam i prestao ozbiljno pisati po forumu (vec 2 ili 3 godine) izuzev u nekim momentima sa odredjenim forumasima s kojim znam da se moze nesto komentarisati. Jednostavno nema smisla kad neko dodje i pocne izvrtati ono sto si napisao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
@epi i @nezalaganje, imate svastaru pa tamo pisite ko je bolji - westbrook ili durant ili hiba gutava, ovu temu necete vise usrati. obecavam vam. posljednje upozorenje.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kobe Bryant will rest tonight vs. the Suns after helping the Lakers snap a four-game skid Sunday. Said Kobe after the game: "I'm barely standing up. My back and my legs, it's killing me. I'm not looking forward to walking to the car. Seriously." Nevjerovatno koliko je covjek potrosen,ali mi nije jasno da mu se nesto ovakvo desava poslije desetak utakmica u sezoni od kojih je propustio vec nekoliko. 
D'Antonijevo forsiranje koje je dovelo prvo do pucanja ahilove pa onda do niza ostalih ostalih povreda su krivi za to. 90% igraca bi se u njegovim godinama i nakon svog tereta koji je nosio kroz karijeru oprostilo od kosarke al Kobe je Kobe. Nece ovo biti ona ista "moja" liga kad se oproste on, Dirk, Timmy, KG i IstinaNEZALAGANJE je napisao/la:Kobe Bryant will rest tonight vs. the Suns after helping the Lakers snap a four-game skid Sunday. Said Kobe after the game: "I'm barely standing up. My back and my legs, it's killing me. I'm not looking forward to walking to the car. Seriously." Nevjerovatno koliko je covjek potrosen,ali mi nije jasno da mu se nesto ovakvo desava poslije desetak utakmica u sezoni od kojih je propustio vec nekoliko.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jabari!

- Donnie Darko
- Kontakt:
23.2
6.2
4.4
2.1
50%
40%
25.6
MP3
6.2
4.4
2.1
50%
40%
25.6
MP3
Wiggins zadnjih 5 utakmica:
26 PPG
52% FG%

26 PPG
52% FG%
Bledsus > NBADonnie Darko je napisao/la:23.2
6.2
4.4
2.1
50%
40%
25.6
MP3
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Momci veceras mozete gledati odbjeglog sina kako poducava Hardena. Sinoc ste imali priliku gledati sta je Russu radio.miki_92 je napisao/la:Bledsus > NBADonnie Darko je napisao/la:23.2
6.2
4.4
2.1
50%
40%
25.6
MP3
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.