Raul7 je napisao/la:Jbm im sve, povrijedise gignaca, najmanje 10 dana out a i remy je upitan. Onaj manchester se uvijek izvuce ali neka, nema predaje, idemo po pobjedu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Raul7 je napisao/la:Jbm im sve, povrijedise gignaca, najmanje 10 dana out a i remy je upitan. Onaj manchester se uvijek izvuce ali neka, nema predaje, idemo po pobjedu.
Vjerovatno ce i biti tako, samo drugacije malo postavljeno. Za ocekivati je da Valbuena udje u drugom poluvremenu. Mnogo ce faliti Gignac ali nadam se da ce se Remy pokazatiSir Matt je napisao/la:What kind of bloke do you think I am , Elem ? Ovdje je više Paja , neki su ga prešli po količini flaurene ali kad bolje razmisliš forum ne bi bio toliko zanimljiv da nije vas , jel .
Očekivati je ovakav sastav Marseilla :
Steve Mandanda
Rod Fanni - Stephen Mbia - Souleymane Diawara – Gabriel Hainze
Lucho Gonzalez - Edouard Cisse - Andre Ayew - Charles Kaboré
Loic Remy - Brandao
Kako ces se razocarat veceras to je drama. Nadam se da ces navratit poslje utakmice da mi das analizu vaseg dominiranja protiv Uniteda.marseille_unique je napisao/la:2 0 za nas sutra bilo bi 1 0 da je gignac zdrav oavko bit ce 2 0
sa zadovoljstvomBIHfan je napisao/la:Kako ces se razocarat veceras to je drama. Nadam se da ces navratit poslje utakmice da mi das analizu vaseg dominiranja protiv Uniteda.marseille_unique je napisao/la:2 0 za nas sutra bilo bi 1 0 da je gignac zdrav oavko bit ce 2 0
Koju si ti utakmicu gledao? 0-0 je rezultat i on je sasvim dobar za United.Sexmachineboy je napisao/la:Čestitam na pobjedi 1:0, zasluženo. Idete dalje, a nama ostaju sljedeče sezone da vas pokušamo zaustaviti.
Ironija. Pročitaj postove iznad, koje si i sam citirao.BIHfan je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledao? 0-0 je rezultat i on je sasvim dobar za United.Sexmachineboy je napisao/la:Čestitam na pobjedi 1:0, zasluženo. Idete dalje, a nama ostaju sljedeče sezone da vas pokušamo zaustaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.