Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Al su nervozni pijacari veceras 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bjezi bola Pastrmka jadan nije docekao europu na Grbavici a ovi ostali ce izumrijet nece znati kako je osvojit titulu prvaka voljene nam BiH

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
gdje mi je komšo?Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 21:14Bjezi bola Pastrmka jadan nije docekao europu na Grbavici a ovi ostali ce izumrijet nece znati kako je osvojit titulu prvaka voljene nam BiH![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uzela ga navodno koronaRigoletto je napisao/la: ↑15 sep 2021, 21:53gdje mi je komšo?Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 21:14Bjezi bola Pastrmka jadan nije docekao europu na Grbavici a ovi ostali ce izumrijet nece znati kako je osvojit titulu prvaka voljene nam BiH![]()

Rahmet mu dusa a i jes bio kralj
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hoce li brato zadat jedan vic da se smije raja od zalika do brankovca, podrazumijeva se naravno mostarska
Btw.usput će pomenuti Baketa i ine u sarajevu

Btw.usput će pomenuti Baketa i ine u sarajevu

HŠKZ
-
- Kontakt:
Eno ih opet, džaba sve, izbija malograđanština i primitivizam iz njih. Uzeli pojedinca i likuju, kakvi frajeri
Plus što je fora vrh, otkrili su čari fotošopa.

Plus što je fora vrh, otkrili su čari fotošopa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fgmr
Fina gracka mostarska raja
Ovaj balorda je medresu završio

Ps. Kikaši do jučer pjevali "osama osama osama bin laden", a danas o primitivizmu i kulturi pišu
vrhocami
Fina gracka mostarska raja
Ovaj balorda je medresu završio

Ps. Kikaši do jučer pjevali "osama osama osama bin laden", a danas o primitivizmu i kulturi pišu

HŠKZ
Niko se ne može pohvaliti poratnom pričom i donekle se tu može naći opravdanje za sve navijače.
Prošlo je dosta godina i primitivizam bi trebao iščeznuti.
Vi nikako da isplivate iz kolotečine..pjesme o zapadnom Mostaru, kamenjem na igrače...stvarno sramota.
Barem se ogradite i osudite da vas ne bi sve u isti koš stavio.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kakav Osama, šta pričaš ti. Šlag?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hocete li gađat golmana topovskim?Mostarac45 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 00:42Hoce te li sa kamencuga ko na igrace danas, **** ste ultra fazonnn
Igrači im se valjaju citavo drugo poluvrijeme, trebali smo im "cveće doneti"
Poslije Bilbijinog majstorskog gola, nisam vidio da je itko više ležao
Još jednom Nemanja majstore
Poslije Bilbijinog majstorskog gola, nisam vidio da je itko više ležao

Još jednom Nemanja majstore

HŠKZ
Jeli osuđeno?GradKamena2 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 09:13Hocete li gađat golmana topovskim?Mostarac45 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 00:42Hoce te li sa kamencuga ko na igrace danas, **** ste ultra fazonnn
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kakvo ležanje, na nosilima iznesena dvojica, jednom jezik čupali, sudija ništa...
Poslije gola su jedino ležali igrači Zrinjskog i što je još zanimljivo..ležalo se u sudijskoj naknadi koja nije nadoknađena.
Realno druže ovom pobjedom smo vas makli iz ekipa što će se boriti za titulu
Ionako ste zalutali među velikane bh fudbala
zadovoljite se VHS emocijama na stogodišnjicu kluba 

Ionako ste zalutali među velikane bh fudbala

HŠKZ
Barak Obama **** pusi nama, u nasim je srcima Bin Laden Osama.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.