Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Papalukas
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Papalukas » 23 mar 2013, 09:43

totalno sam operisan od nacionalizma i tih po meni nebitnih stvari. Cijelu sezonu sam navijao za igokeu,da dodju do te prve pozicije, i nekako mi je bas bilo drago iako oni sebe ne nazivaju bosanskim klubom,nego srpskim. Nekako sam vjerovao da je ipak ovo sve Bosna,kakav god da je. Redovno sam citao po srpskim portalima, prvenstveno ****.rs, srpski F4 ce biti (racunajuci tu i igokeu) ali eto na to bih se samo nasmijao. I onda sezona gotova, i dodje jedno glavato stvorenje kakav je dodik, i pocne pricu o tome kako je to uspjeh RS, kako se RS treba ocijepiti, kako je RS nezavisna drzava, kako je RS ovo zasluzio,i onda shvatim da sam jedan veliki levat bio. Ne mogu samo da vjerujem kako ljudi koji realno nemaju sta da jedu, ciji je standard zivota, bruto plata mnogo manja nego u Federaciju tu pricu podrzavaju. Vjerujte nakon ovoga svega, ovih clanaka o srpstvu i igokei kao ponosu te ideologije, da bih volio da ih partizan ili radnicki lagano razbije na F4, i da ne vide tu euroligu
Ovi su mi najjaci sto su operisani od nacionalizma,a gdje sti ti to gledao,evo ja zivim u RS pa nisam vidio Dodika da se oglsaio oko Igokee nikako,daj reci mi gdje se to gleda da pogledam i ja,ili su to samo televizije koje se mogu gledati u federaciji :).Ne brini ti za nasu platu,meni je drago sto je vama tamo dobro,ajd valjda ce biti i nama bolje.
A sto se tice Evro lige,odavno ispricana prica.....

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 23 mar 2013, 20:50

Dok je glupanima bitnija politika od sporta nikad necemo nista postic.
To je sport i kosarka. Ne znam koji qrac moraju srat i izmisljat toplu vodu. Smatrajte vi igokeu i srpskim i spanskim i turskim klubom al on je bosanski klub kako god da okrenes i ko sta god pricao u evropi i svijetu koliko god je mrzili ili voljeli pored njenog imena je zastava BiH. I svi bosanci i hercegovci koji imalo vole kosarku kao sport a ne iz nekih drugih razloga bi sigurno dali podrsku igokei.

Ja kao zenicanin ove sezone pratim ABA ligu i to zbog igokee, ni zbog koga drugog jer je to tim iz BiH i volim pogledati dobru utakmicu svega sto je nase a toga danas ima jako malo.
Vjerujte da mi je u nekim neizvjesnim tekmama srce tuklo ko kad igra fudbalska reprezentacija BiH, ali to je sport.

Pustite se tih prica i nekih izmisljanja i dodjite u Zenicu ko ljudi i bez ikakvih incidenata ispratite mec, navijace citava arena samo nemojte pravit belaja i potencirat nekakvu srbiju i nece bit problema.
Ovdje jedina teoretska mogucnost koja bi mogla biti problem je to da navijaci iz RSa imaju problem sa nama iz federacije sto bi Igokeu predstavili kao tim iz BiH, a problema od navijaca iz federacije mogo bih se okladit u svoju glavu da ne bi bilo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 15:18

Bosanskohercegovački :D

Kako bi bolio da i na final four pobijede obe utakmica. U inat svima ;)

Svaka čast na brilijantnoj sezoni, nadam se da će se sada na ovoj ekipi graditi jedan jako kvalitetan kolektiv koji će biti u vrhu košarke u ABA ligi godinama a ne samo jednoj sezoni.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 24 mar 2013, 15:22

paolomontero je napisao/la:totalno sam operisan od nacionalizma i tih po meni nebitnih stvari. Cijelu sezonu sam navijao za igokeu,da dodju do te prve pozicije, i nekako mi je bas bilo drago iako oni sebe ne nazivaju bosanskim klubom,nego srpskim. Nekako sam vjerovao da je ipak ovo sve Bosna,kakav god da je. Redovno sam citao po srpskim portalima, prvenstveno ****.rs, srpski F4 ce biti (racunajuci tu i igokeu) ali eto na to bih se samo nasmijao. I onda sezona gotova, i dodje jedno glavato stvorenje kakav je dodik, i pocne pricu o tome kako je to uspjeh RS, kako se RS treba ocijepiti, kako je RS nezavisna drzava, kako je RS ovo zasluzio,i onda shvatim da sam jedan veliki levat bio. Ne mogu samo da vjerujem kako ljudi koji realno nemaju sta da jedu, ciji je standard zivota, bruto plata mnogo manja nego u Federaciju tu pricu podrzavaju. Vjerujte nakon ovoga svega, ovih clanaka o srpstvu i igokei kao ponosu te ideologije, da bih volio da ih partizan ili radnicki lagano razbije na F4, i da ne vide tu euroligu
I to jeste uspjeh Republike Srpske ne znam zašto ne bi to rekao jer je to svima jasno.
Ko je tebi to rekao,očigledno federalna najveci faktor rušenja BIH kao države.Nije da toga nema ali stvarno imas to i u FBiH bolje bi bilo da se pozbaviš sa sobom i problemima u tvom kraju a neslušati medije koji ti skreću pozornost.Ta ista televizija i mediji u BiH umjesto da pričaju o "diskriminaciji" ULEB-a i Eurolige nad Igokeom sa bitnim stvarima oni pričaju o "srednjem" prstu na utakmici Igokea-Crvena Zvezda.To ti je problem ljudi u Bosni i gotovo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 15:29

Merdanović, slažem se sa dosta stvari što si napisao no sigurno da znaš da dva entiteta pokušavaju međusobno da se napadaju godinama nekim glupostima dok zajedno jedu pečenje i uživaju. Sve se to vraća na našim plećima.

Svača čast entitetu što je pomogao samoj ekipi. KK Bosna je i RK Bosna su bili jako kvalitetniji no najedanput propadoše zbog nesposobnost ljudi i sada im je svako krivo.

Ja ću uvijek biti za ekipu koja predstavlja moju državu.

Pogledaj stranicu hrsport, tamo je KK Široki kao njihov klub :lol:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 24 mar 2013, 16:20

Dok je glupanima bitnija politika od sporta nikad necemo nista postic.
To je sport i kosarka. Ne znam koji qrac moraju srat i izmisljat toplu vodu. Smatrajte vi igokeu i srpskim i spanskim i turskim klubom al on je bosanski klub kako god da okrenes i ko sta god pricao u evropi i svijetu koliko god je mrzili ili voljeli pored njenog imena je zastava BiH. I svi bosanci i hercegovci koji imalo vole kosarku kao sport a ne iz nekih drugih razloga bi sigurno dali podrsku igokei.

Ja kao zenicanin ove sezone pratim ABA ligu i to zbog igokee, ni zbog koga drugog jer je to tim iz BiH i volim pogledati dobru utakmicu svega sto je nase a toga danas ima jako malo.
Vjerujte da mi je u nekim neizvjesnim tekmama srce tuklo ko kad igra fudbalska reprezentacija BiH, ali to je sport.

Pustite se tih prica i nekih izmisljanja i dodjite u Zenicu ko ljudi i bez ikakvih incidenata ispratite mec, navijace citava arena samo nemojte pravit belaja i potencirat nekakvu srbiju i nece bit problema.
Ovdje jedina teoretska mogucnost koja bi mogla biti problem je to da navijaci iz RSa imaju problem sa nama iz federacije sto bi Igokeu predstavili kao tim iz BiH, a problema od navijaca iz federacije mogo bih se okladit u svoju glavu da ne bi bilo.
Sve je ovo fino sto si napisao,al to nema nikakve veza sa mnom,tobom ili nekim trecim.Iskreno ja imam sa Igokeom isto koliko i ti,cak kao Banjalucanin imam razlog da navijam protiv njih,al sam isto kao i ti navijao za njih kroz cijelu sezonu,a poslije ovih desavanja oko evrolige postali su mi jos drazi.Samo me nerviraju ovde pisanja,jedva se ceka da se popljuje narod iz RS i slicno.Kao da se vrsi anketa u RS gdje ce igrati Igokea pa ljudi ovde iznose predloge i kritikuju zasto ovo a zasto ne drugo.To odlucuju ljudi koje boli ona stvar i za ovaj forum i za nas ljubitelje sporta,nepotrebno se ovde razglabaju neke stvari.
Ja prvi bi volio da se igra u Banja Luci da pogledam dobru utakmicu,naravno da bi dao punu podrsku Igokei al problem je sto se nece nazalost u BiH ove godine zaigrati evroliga :(

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 24 mar 2013, 16:57

Neutral je napisao/la:Merdanović, slažem se sa dosta stvari što si napisao no sigurno da znaš da dva entiteta pokušavaju međusobno da se napadaju godinama nekim glupostima dok zajedno jedu pečenje i uživaju. Sve se to vraća na našim plećima.

Svača čast entitetu što je pomogao samoj ekipi. KK Bosna je i RK Bosna su bili jako kvalitetniji no najedanput propadoše zbog nesposobnost ljudi i sada im je svako krivo.

Ja ću uvijek biti za ekipu koja predstavlja moju državu.

Pogledaj stranicu hrsport, tamo je KK Široki kao njihov klub :lol:
Nespobnost ljudi se treba da kazni krivično ili nekim drugim vidiom.Kod nas jednostavno niko nepreuzima odgovornost na sebe a ljudi koji na neke načine skreću pažnju kroz medije dobijaju epitet "huligana".
Široki predstavlja BiH,ali ima više igrača sa hrvatskim pasošem u timu i to je veci problem nego sto ti portali pišu na koje ne treba posebnu pažnju obraćati.
Tako isto i Igokea ima samo jednog igrača sa BiH pasošem i tu je veliki problem.Ali za taj problem nisu krivi ljudi u Širokom i Igokei nego ljudi u našim savezima koji su nesposobni da provedu neke odluke i sa kojim odugovlače decenijama.
Znači veci je problem u savezima koji treba da ograniči broj stranih igrača(to 10.put ponavljam) u BiH prvenstvu preko kojeg se samo možete kvalifikovati u ABA ligu.A u ABA ligi ima pravo koliko hoce imati "stranih " igrača takav je slučaj i u Makabiju,CSKA itd.. gdje nekad se dovedu igrači da igraju samo Euroligu.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 25 mar 2013, 09:36

hocel igrat igokea euro ligu ?

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 25 mar 2013, 17:31

konobar23 je napisao/la: Po svemu sudeci Cedevita ili Olimpija ce u kvalifikacije nezasluzeno.
Otkud ti to da nece Igokea igrati kvalifikacije? Za kvalifikacije nije neophodno da imas ispunjene uslove. Tamo svake godine igra masa klubova bez uslova - Buducnost, Banvit, Budivelnik... Uostalom, svi oni koji igraju kvalifikacije imaju osiguran nastup u Evrokupu. Po meni je ovo vrlo realna varijanta ako Igokea zaista ne bude igrala samu Evroligu.
merdanovic je napisao/la: Tako isto i Igokea ima samo jednog igrača sa BiH pasošem...
Otkud ti ovo?! Ja ih iz glave znam najmanje cetiri.

IK-IK
Kontakt:

Post Postao/la IK-IK » 30 mar 2013, 17:51

F4 ipak u Laktasima.

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 13 apr 2013, 20:01

Nadam se da ce trener Bajić ostati na zemlji poslije ove sezone i da nece puno para trositi bez obzira na Euroligu(pitanje je,hocemo li je i igrati uopce)!!

Sto se tice igrackog kadra,nevjerujem da ce sve igrace zadrzati,tu prije svega mislim da ce Hemonds i Jorović otici,jer su odigrali maestralno kroz citavu sezonu.Ako nista nadam se da ce zadrzati Adamovića,Klještana,Gajovića i donekle kostur iz ove sezone.Nadam se da ce malo podmladiti momcad..

-Ove sezone sam dosta pratio kako nasu ligu,tako i Srbijansku ligu i svidjelo mi se par mladjih igraca iz uslovno receno manjih klubova.Odmah da kazem da je razlika u kvaliteti dosta izrazajna u odnosu na nasu ligu.

Vojvodina ima dosta zanimljiv sastav i tu bih ja mozda potrazio neka od pojacanja ali bih izdvojio pleja MARKA BOLTIĆA ( 193cm,1987god.) i krilnog igraca DRAGANA ZEKOVIĆA ( 210cm,1987god.)

MEGA VIZURA ima dosta mlad i leprsav tim.Prednjace Bobi Marjanovic i Novica Velickovic,ali za oko mi je zapao mladi VASILIJE MICIC ( 191cm,1994god.) koji je po meni jedan od najboljih mladih igraca u evropi.Igra poziciju organizatora i pravi je lider na terenu mladog tima Vizure.Djeli asistencije kao Teodosic.Bas glavom igra.
-Igrac na kojeg mi Igosi mogli baciti oko je i ubojiti suter tima LUKA DRČA ( 198 cm,1987god.).Jednostavno momak ima izgradjen šut i to koristi maksimalno.Ubojit' je iza linije za 3 poena.

KK VRŠAC ima dva dobra igraca.Jedan je naš,DEJAN JEFTIĆ ( 200cm.1989 god.) o kojem netreba puno pricati,a drugi je NEMANJA RADOVIĆ ( 206cm,1991 god.).Definitivno dvojac koji moze igrati ABA ligu bez problema.Jeftica krasi dobar sut za tri poena i dobar ulaz.U odbrani je solidan,bez nekih nepromisljenih gluposti.
-Radovic je strasan igrac,momak sa svojih 206cm je uvijek prvi u kontri svog tima.zabija 15ak poena po susretu i hvata oko 10skokova u prosjeku.

Iz naše lige bih izdvojio igrača MLADOSTI iz MG,DRAŠKA KNEŽEVIĆA ( 185cm,1993god.) koji je pravi dragulj.Za njega se iskreno nadam da se završiti u Igokei. "Mali" igra fenomenalno...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 14 apr 2013, 16:11

nisam siguran al mislim da je micic vec dog sa zvedom :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 14 apr 2013, 16:58

nesvrstani je napisao/la:nisam siguran al mislim da je micic vec dog sa zvedom :)
Cisto sumnjam.Bio je vec u mladjim kategorijama Zvezde,tako da ja licno nevjerujem da ce zavrsiti u Zvezdi.(ali sve je moguće)

Mega Vizura u 17h igra bas protiv CZ,vidjet cemo kako ce se snaci prije svega Micic,Lukovic,Drca uz BOBIJA I NOVICU...
-Ako neko zeli pogledati moze ovdje https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#nowepg" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Sinoc DRAŠKO KNEžEVIĆ (Mladost MG) potvrdio samo o kakvom se mladom igracu radi..Momak je trenutno prvi strijelac lige a '93 god. i o njemu sam ranije pisao....Nadam se da Dragan Bajic čita moje postove :lol: :lol:
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 15 apr 2013, 15:23

Draško Kneževic sa svojih 19godina je vec promijenio 4 tima.
Šampion Alf-om,Borac,Budućnost,Mladost.

" onclick="window.open(this.href);return false;
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 apr 2013, 12:11

Miljan je napisao/la:Draško Kneževic sa svojih 19godina je vec promijenio 4 tima.

Gledao sam ovog Jeftića i Markovića koji sad igra u Radniku iz Bijeljine prošle godie u ABA ligi. Komotno mogu obojica igrati u Igokei. Marković mu je i sljedeće godine mladi igrač u BiH, plus Draško pa Bajić neće imati potrebe da se žali mada se slažem sa njim glede ovog pravila u play off-u dok ga treba pooštriti u nižim ligama i u ligi 12. Svakako ako neko uđe u ligu 6 može i Jordana dovesti u prelaznom roku. I pored toga nadams e da će Igokea davati šansu ovim mladima jer je to dobro i za klub i za te igrače. Bocka i još par igrača su stvarno bezveze u Igokei, a mogli su na njihovoj minutaži praviti igrače za sljedeće godine. na taj način mogu uštediti dosta love u budućnosti, a rezultat bi bio bare bare.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 17 apr 2013, 09:45

Da napisem koji red o sinocnjoj utakmici u Mrkonjicu. Na stranu rezultat od 30 razlike, zaista smo se lijepo proveli, kao i uvijek kad sam u Mrkonjicu. Vidio sam se sa meni dragim ljudima, navijaci Mladosti su bili na nivou, kao i uvijek, i zaista mi je drago sto smo otisli na utakmicu.

Sto se tice samog toka meca, prvih 12-13 minuta je bila u egalu, Mladost je povela 24:22, na krilima Bjelica, koji je ubacio par lijepih suteva, usput se boreci sa Edvardsom. Medjutim, tu je uslijedila serija Igokee od 16:0, koja je bila presudna za dalji tok meca. Razigrao se Brkic (19 poena, trojke 5/7), razigrao se Stemberger (18 poena, trojke 3/5), razigrao se Bocka (17 poena, sut za 2 poena 8/9, upisana mu samo jedna ukradena lopta, mada je imao bar jos 2-3), i to je bilo to. Jorovica nije islo, pa ga je Bajic uglavnom odmarao. Odnos poena igraca sa klupe dovoljno govori - Igokea 66, Mladost 23. Da ne pominjem procenat suta iz igre Igokee - 75.6 % !!!

Kod Mladosti, jedino je pomenuti Bjelic (17 poena) vrijedan pomena, ostali prilicno skromni. Mali Knezevic je totalno zaustavljen, sto je bilo vrlo vazno, jer nikako nije uspijevao da udje u svoj ritam. Meni su ljudi iz Mladosti i prije utakmice rekli da ce oni tesko vezati dvije dobre utakmice, pogotovo nakon onako izgubljenog meca protiv Sirokog.

Sve u svemu, liga ide u ocekivanom smjeru, vjerovatno ce predstojeci mec u Aleksandrovcu izmedju Igokee i Sirokog odluciti ko ce biti prvi na kraju, i ko ce imati prednost domaceg terena u eventualnom finalu, a to bi moglo puno da znaci na samom kraju.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 17 apr 2013, 14:17

Cujem kupujete navijace u Mrkonjicu za F4 ABA lige. :lol:

Sto se tice utakmice, bilo je i nekih sudijskih odluka za Bogu plakat, em smo miljama slabiji, em nek nas jos handri gospoda.
Bjelic je pojeo Edwardsa, 3-4 puta Corsley baca cigle preko njega, Hammonds los veoma, 2-3 cista flotera masi.
Jorovic umislio da je Durant pa svaki faul nad njim (a nijedan nije bio grub) nesto se ljuti, nece da se pozdravi kad mu se izvinjavaju. :roll:
Joksimovic flopina teska, posle svadje sa Kesicem se baca na parket u sledecem napadu i svira se faul u napadu Kesicu.
I na kraju Corsley se sili i lupa bananu djetetu, mogao ga je pustiti da pokusa zabiti.

slika
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 17 apr 2013, 14:32

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Miljan je napisao/la:Draško Kneževic sa svojih 19godina je vec promijenio 4 tima.

Gledao sam ovog Jeftića i Markovića koji sad igra u Radniku iz Bijeljine prošle godie u ABA ligi. Komotno mogu obojica igrati u Igokei. Marković mu je i sljedeće godine mladi igrač u BiH, plus Draško pa Bajić neće imati potrebe da se žali mada se slažem sa njim glede ovog pravila u play off-u dok ga treba pooštriti u nižim ligama i u ligi 12. Svakako ako neko uđe u ligu 6 može i Jordana dovesti u prelaznom roku. I pored toga nadams e da će Igokea davati šansu ovim mladima jer je to dobro i za klub i za te igrače. Bocka i još par igrača su stvarno bezveze u Igokei, a mogli su na njihovoj minutaži praviti igrače za sljedeće godine. na taj način mogu uštediti dosta love u budućnosti, a rezultat bi bio bare bare.
Ja se nadam da ce podmladiti ekipu,zadrzat petorku ovog tima i dovesti mlađe igrace,pa da od njih pravi okosnicu za sljedece sezone!
-A Jeftić je mašina.Skoro pa Ante Mašić.
Marković 11pts,17skokova protiv Bosne
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 17 apr 2013, 14:56

DejaNMG je napisao/la:Cujem kupujete navijace u Mrkonjicu za F4 ABA lige. :lol:

Sto se tice utakmice, bilo je i nekih sudijskih odluka za Bogu plakat, em smo miljama slabiji, em nek nas jos handri gospoda.
Bjelic je pojeo Edwardsa, 3-4 puta Corsley baca cigle preko njega, Hammonds los veoma, 2-3 cista flotera masi.
Jorovic umislio da je Durant pa svaki faul nad njim (a nijedan nije bio grub) nesto se ljuti, nece da se pozdravi kad mu se izvinjavaju. :roll:
Joksimovic flopina teska, posle svadje sa Kesicem se baca na parket u sledecem napadu i svira se faul u napadu Kesicu.
I na kraju Corsley se sili i lupa bananu djetetu, mogao ga je pustiti da pokusa zabiti.
Najprije da ti kazem da su se vasi navijaci sami nudili, cisto da ne bude zabune. Inace, super su momci, pala je i razmjena salova, sve najbolje o njima.

Po pitanju sudjenja malo pretjerujes, ali okej, nije sporno. Onaj sudija Milicevic je teska taraba, sto jest jest, zabrlja na jednoj strani, pa se vadi na drugoj, a zabrlja jos vise. Bilo je gresaka na obe strane, kao i na svakoj utakmici, mozda poneka odluka na renome igraca, ali i to je normalno, i to se treba zasluziti.

Sto se tice Jorovica, on je uvijek prgav, bio Durant ili ne bio, tako da tu nema nista novo. Ja recimo nisam vidio to sto i ti, ali mozda si bio bolje pozicioniran. Pogotovo ovo za Joksimovica nema veze sa zivotom, ako je iko miran i stalozen, on je taj. Ali hajde, mozda ni to nisam vidio. Jedino ne znam kako se Korsli mogao siliti ako je vec prije toga bio pojeden, ali moguce je. Mozda mu nisu rekli koje je taj "mali" godiste, pa nije znao da ga treba pustiti.

Sve u svemu, zelim Mladosti sve najbolje u nastavku lige, da dograbe to trece mjesto, pa se mozda opet vidimo u Mrkonjicu u plej-ofu. Jedino sto cu se morati malo vise potruditi da pazim sta se desava na terenu, da mi nesto krucijalno ne promakne.

:D

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 20 apr 2013, 13:02

Bajic da je pametan pa ovu petorku Mega Vizure da uzme sa sljedecu sezonu ABA lige,bilo bi idealno.

Vasilije Micić
Saša Avramović
Nemanja Dangubić
Luka Drča
+
Dragan Zeković (Vojvodina)
Marko Boltić (Vojvodina)
+
KNEžEVIć (Mladost) :lol:

Iz ovog tima Igokee bih ostavio Hemondsa,Dozeta,Jorovića,Corslija i mozda Brkića i Štembu
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.