0 bodova, sve sminka visi po ice barovima i dalekim obalama...
HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Daj da vidim ?PiazzaGrande je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:17Po riječima igrača Zrinjskog i Slovana.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mislim da su vise spominjali sparinu i vrucinu nego teren,barem ja nisam primjetio.GradKamena2 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:16Daj da vidim ?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma raja priča šta stigne.
Od jednih sam čuo kao da je podloga pretvrda, "odoše zglobovi", gore nego umjetni/plastični travnjak.
Evo sad ovdje kaže da je premekan travnjak.
Barem da se dogovore šta će pričati i pisati...
Od jednih sam čuo kao da je podloga pretvrda, "odoše zglobovi", gore nego umjetni/plastični travnjak.
Evo sad ovdje kaže da je premekan travnjak.
Barem da se dogovore šta će pričati i pisati...
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
Tu im je budućnost po diskotekama ko i onome Šakoti sto je u Dinamo otisao pa sad u Belupo cim u Mostar zviz u Golden iduće sezone ocekujem ga kao pojacanje Medugorja ko i Stanic .....a i druga stvar Zrinjski nema trenere za omladinsku školu i sad je to tko je čiji sin i slično manje vise a niti in znaju pokazati niti ih usmjeriti kroz život ....ti trener moraju tim nomcima biti i pedagog , trener i majka i tata ali toga nažalost nema a o nogometnom znanju neću ni spominjati
- TheNoblesMo
- Kontakt:
UEFA je objavila podgrupe za zdrijeb playoffa Konferencijske lige (ako ispadnemo od Breidablika). Možemo izvuć pobjednike:
Valmiera (Lat) - Partizani (Alb)
Farul (Rum) - Flora (Est)
Struga (Mak) - Hesperange (Lux)
Dobro je što ne možemo izvuć Ferencvaros koji je daleko najjači tamo. Ali nadam se da ovo neće biti ni bitno i da ćemo proći Breidablik.
Ako prođemo onda u playoffu Europske lige možemo izvuć:
Ajax, LASK Linz, Aberdeen, Čukarički, Zorya Lugansk, Royal Union SG
te poražene iz mečeva: Rakow-Aris, Slovan-Maccabi, Dinamo-Aek, Olimpija-Galatasaray, Kopenhagen-Sparta i KI Klaksvik-Molde
Dobro je što ne možemo izvuć Ferencvaros koji je daleko najjači tamo. Ali nadam se da ovo neće biti ni bitno i da ćemo proći Breidablik.
te poražene iz mečeva: Rakow-Aris, Slovan-Maccabi, Dinamo-Aek, Olimpija-Galatasaray, Kopenhagen-Sparta i KI Klaksvik-Molde
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
Odeš na stadion pa vidiš ili sjedneš u teco pa popričaš sa igračima...GradKamena2 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:16Daj da vidim ?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Samo Farula izbjece i opet u slucaju poraza imamo dobre sasne.TheNoblesMo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 09:16UEFA je objavila podgrupe za zdrijeb playoffa Konferencijske lige (ako ispadnemo od Breidablika). Možemo izvuć pobjednike:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Zato se i stvaraju price kako kome odgovara sto sjedite sa igracima pa prenosite kako je kome dan i koga je trener krivo pogledo,a princeze ostanu uvrijeđene.PiazzaGrande je napisao/la: ↑07 avg 2023, 09:20Odeš na stadion pa vidiš ili sjedneš u teco pa popričaš sa igračima...
Nigdje nisam procito da je ijedan igrac Slovana zalio se na teren,a oni ne moraju sutit mogu rec slobodno za medije,ako se ovi nasi boje.
-
Šta ti je kralju, kakva ti je ovo priča...nemaš potrebe stvarati ovakve izmišljene konstrukcije. Sada se ja tebi trebam ispovijedati kao da sam na saslušanju...evo sad ću
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ha ha ha vidi se da je ponedjeljak jutro.Sve nervozno.Polako ekipa ,opustite se ,teren je frišak ,nije ovaj prirodni dio ni korjenje pustio kako treba.Bit će on ok bar 3-4 godine a onda bi moglo bit problema .Bar takva iskustva su Hrvatskoj, rađeni su slicni tereni.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Nemas se ti meni sta ispovjedat,niti trebas niti oces znam kako stvari idu kod nas .PiazzaGrande je napisao/la: ↑07 avg 2023, 10:19Šta ti je kralju, kakva ti je ovo priča...nemaš potrebe stvarati ovakve izmišljene konstrukcije. Sada se ja tebi trebam ispovijedati kao da sam na saslušanju...evo sad ću
-
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Jučer sam pogledao polufinale kupa HNŽ između Međugorja i Brotnja, Čitlučani dobili na penale. Kićo Stanić odigrao-otstajao bez učinka nekih 70 minuta. Kao što je neko spomenuo, za koju godinu će igrati samo na mjesnim zajednicama, a sumnjam i tamo, jel tu momci znaju baratati sa loptom.

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Ohohoo, kakav je ovaj LASK?!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Sve je to tako brate,to će ti reći svatko tko nije opčinjen "našom djecom" i tim budalaštinama.Rijetko neinteligentan igrač.Ne znam na račun čega je dobio drugi mandat u nas,da smo istrpili Prskala 5 utakmica vjerujem da bi se više isplatilo.Taramba je napisao/la: ↑07 avg 2023, 12:59Jučer sam pogledao polufinale kupa HNŽ između Međugorja i Brotnja, Čitlučani dobili na penale. Kićo Stanić odigrao-otstajao bez učinka nekih 70 minuta. Kao što je neko spomenuo, za koju godinu će igrati samo na mjesnim zajednicama, a sumnjam i tamo, jel tu momci znaju baratati sa loptom.
![]()
sta gluposti pises,u zadnji godinu dana omladinska škola se digla na stepenicu više,imaju kondicijskog trenera,fizioterapeute na treninzima,kordinatore,brine se o prehrani.SokolPravde je napisao/la: ↑07 avg 2023, 00:09Tu im je budućnost po diskotekama ko i onome Šakoti sto je u Dinamo otisao pa sad u Belupo cim u Mostar zviz u Golden iduće sezone ocekujem ga kao pojacanje Medugorja ko i Stanic .....a i druga stvar Zrinjski nema trenere za omladinsku školu i sad je to tko je čiji sin i slično manje vise a niti in znaju pokazati niti ih usmjeriti kroz život ....ti trener moraju tim nomcima biti i pedagog , trener i majka i tata ali toga nažalost nema a o nogometnom znanju neću ni spominjati
@supervizor: Baš tako, sa intelegencijom izgleda nije u dobrim odnosima. Zašto su ga bili vratili, ni meni nije jasno bilo. Jedini gol dao Širokom na Barama rukom, a radovao se kao da je eurogol zabio. Nadam se da ćemo Prskala opet češće viđati u zapisniku, ne znam kojeg to boljeg igrača za U21 pravilo imamo.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt: