A sta nam to ti imas objasnjavat molim te. Mozda kako da uzmemo pare od kluba kako bi navijali. Zamisli glupana uzme im seoska varalica poso vodji navijaca, oni dignu parolu protiv njeg hahahah pljuju sve koji su napustili slobodu, ko god ode ne valja, a ko god je trenutno u klubu on je najbolji. Pusti se price, nebitni ste u svom gradu, na svom stadionu… vi ste samo za podyebavanje i ni za sta vise. Vjeruj da ne uzivas vise od mene u ovomantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:59Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:52Samo nas tako provociraj pa da te se moze ponizavat kako spada, plus nesto si se puno upalio za tako muckog provokatoraantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:44
Sad me je ovo stvarno povrijedilo, jer mi je to rekao ni manje ni vise lik iz Zenice.
Pa bolan u drzavi ste uopsteno poznati kao najveci sabani i ti meni nasao prosipat pamet![]()
Al godi mi ovo sto sam ja ko pojedinac uspio isprovocirati vas 4-5 i bas se lozite fino.
Ja nemam razloga da se upalim, samo s vremena na vrijeme vam odgovorim jezikom koji jedino razumijete.
Mene vec duze vrijeme ne dotice prestiz u ovoj cirkus ligi, tako da me po tom pitanju ne mozes isprovocirat uopste.
Robijasima svaka cast za pricu, al velika većina vas za ostale ste stvari previse plitki da bih ja vama objasnjavao.
Uzivajte u ovom ako mislite da vam donosi nesto.
I pusti se antisisoje, nije on tvoj nivo, ti si par nivoa iznad njega
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Imas razloga i upravo si upaljen, jbg hoce to kad provociras bez ikakvog pokrica i osnova. Logicno je da te ne dotice jer ti je klub za koji navijas irelevatan u svakom smislu, pa onda dolazis ovdje prosipat frustracije prema boljem od sebe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:59Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:52Samo nas tako provociraj pa da te se moze ponizavat kako spada, plus nesto si se puno upalio za tako muckog provokatoraantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:44
Sad me je ovo stvarno povrijedilo, jer mi je to rekao ni manje ni vise lik iz Zenice.
Pa bolan u drzavi ste uopsteno poznati kao najveci sabani i ti meni nasao prosipat pamet![]()
Al godi mi ovo sto sam ja ko pojedinac uspio isprovocirati vas 4-5 i bas se lozite fino.
Ja nemam razloga da se upalim, samo s vremena na vrijeme vam odgovorim jezikom koji jedino razumijete.
Mene vec duze vrijeme ne dotice prestiz u ovoj cirkus ligi, tako da me po tom pitanju ne mozes isprovocirat uopste.
Robijasima svaka cast za pricu, al velika većina vas za ostale ste stvari previse plitki da bih ja vama objasnjavao.
Nikad nista nisi pokusao objasniti, jer nemas sta, a nemoj ni pokusavati, bolje i po tebe, a i po nas. U moru deblizima da bar da negdje budemo pošteđeni
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Dobro lutko moja, barem mi to budi uvijek tako pametanVenom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:11Imas razloga i upravo si upaljen, jbg hoce to kad provociras bez ikakvog pokrica i osnova. Logicno je da te ne dotice jer ti je klub za koji navijas irelevatan u svakom smislu, pa onda dolazis ovdje prosipat frustracije prema boljem od sebe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:59Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.
Nikad nista nisi pokusao objasniti, jer nemas sta, a nemoj ni pokusavati, bolje i po tebe, a i po nas. U moru deblizima da bar da negdje budemo pošteđeni

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Popisaj glupana brate moj, samo jos da se i glupko skver ukljici, da i na njeg koji mlaz mokrace ispalimo i dosta za vecerasVenom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:11Imas razloga i upravo si upaljen, jbg hoce to kad provociras bez ikakvog pokrica i osnova. Logicno je da te ne dotice jer ti je klub za koji navijas irelevatan u svakom smislu, pa onda dolazis ovdje prosipat frustracije prema boljem od sebe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:59Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sad ce bit zatisje na forumu do iduceg kola
,ma tesko je tuzlacima objasnit neke stvari nemaju oni ni stava ni obraza ni ponosa ni ljubavi ni borbe.Nekad mi ih zao ali to junacenje neko tad mi ohlade.Oni su ubijedjeni da mi njih mrzimo ili ljubomorni na Husica a nije tako.Njima je sve svejedno ako bude sta sa Husicem dobro i jest ako ne bude koga yebe .Oni zive u masti milionima i investicijama ,mi se bar borimo i bar imamo klub u svojim rukama a oni veze nemaju sta im se desava u klubu a pojedu se od muke a nista ne mogu nit zele nit ih ima nego cekaj sta ce bit .
O navijacima nemas sta pricat sve se to vidi i svako ce neutralan reci da smo uz sarajavske grupe trenutno treci a 2 rang takmicenja.
Nije vise ni bitno ko ce uci jer ko god udje bez novca letis odmah nazad, nego je bitno imat klub u nadi da ces napravit nesto jer svakom je jasno bez novca ne mozes dalje bio Celik,Sloboda,Tosk,Jedinstvo,Stupcanica,Travnik ili neko peti deseti to je najmanje bitno.
Sta vredi sad Tosku imaju dobru ekipu prvi su zasluzeno ali kad ne mogu dalje.,treba milion stvari im.
O navijacima nemas sta pricat sve se to vidi i svako ce neutralan reci da smo uz sarajavske grupe trenutno treci a 2 rang takmicenja.
Nije vise ni bitno ko ce uci jer ko god udje bez novca letis odmah nazad, nego je bitno imat klub u nadi da ces napravit nesto jer svakom je jasno bez novca ne mozes dalje bio Celik,Sloboda,Tosk,Jedinstvo,Stupcanica,Travnik ili neko peti deseti to je najmanje bitno.
Sta vredi sad Tosku imaju dobru ekipu prvi su zasluzeno ali kad ne mogu dalje.,treba milion stvari im.
-
- Kontakt:
3200 gledalaca danas po delegatu.
Derbi prvenstva.
Derbi ZDK.
Opravdao očekivanja.

Derbi prvenstva.
Derbi ZDK.
Opravdao očekivanja.
Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe
....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL
.....prvi cu doci u Zenicu kad budete igrali euro grupne faze

-
- Kontakt:
Pa vratili ste sto ti kazes 700 a napravice seoska varalica minimalno 2 miliona. Pa zna se kako on posluje. Minimalac na racun a 3 milje u kovertu. Mi smo vas davno prepisali, sad ovako vas pisnemo s vremena na vrijeme, posto vi volite da se pisa po vamaSkver je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:04Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL
![]()
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Moze li se onaj video stavit sto ga Avenija stavio tamo ako ne moze nek idu gledat tamo 
da se najezis
- BatistutA19
- Kontakt:
A razmisljas li o novim dugovima je li te strah toga jbem te u glavu ,niko nije reko da niste vratili i sta tada ali vi o toj temi ne zelite pricat ,to je ta nesigurnost kod doticnog gospodina ali vama svedno .Skver je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:04Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL
![]()
![]()
To je sarkazam tvoj za Europu da cemo mi igrat grupu i realno podebavanje kad znas i sam da smo mi miljama oba kluba od toga
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobra vam je ekipica oravo, sklopio je Nebojsa pravo fino. Izgledate dosta spremnije nego mi.
Hegic i Sadik ubise

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ironija ti je kad das cisti go kao Velez danas u BL a sutis ko zadnja ckapi, Sloboda jedina napustila utakmicu u PL i bila kaznjena, Azmir dibio godinu dana uslovne od NS BiH a te evropske ironije nek igra Vicina prcija na Bilinom.....
EvoBatistutA19 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:13Moze li se onaj video stavit sto ga Avenija stavio tamo ako ne moze nek idu gledat tamoda se najezis
-
- Kontakt:
Daj Boze da se desi pa da obje ekipe zaigraju, al slaba nafaka dok je trenutna situacija takva kakva jest.
Nazalost, nije to ni zbog vase situacije ni zbog nase.
Mozes bit dobar koliko hoces, al zadnju rijec ima neko drugi.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nemojte vi samo o postenju, izasli s terena a vec ste davno ispali, ne kazem ja da tu utakmicu niste biki pokradeni al isto tako ste vec bili ispali. Od seoske varalice jedino je vico veci lopov. Ako azmirova stimanja i ugovori jednog dana dodju na naplatu, a nadam se da hoce, dobre ce robije on dobit
Ako je to bilo prošle sezone mogli ste komotno poslije prvih pet utakmica istupiti i napustiti ne utakmicu nego ligu, kvalitetom ste svakako zalutali u istu loveci u mutnim vodama po federalnoj sezonu ranije. Prepošteni Azmir ima dva kluba u ovoj ligi, može odigrati jednim s juniorima i dobiti u prelazu ovaj drugi ako mu je po volji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.