Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Zulum koji se čini ovom momku nije realan.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Mislim da je trebao imati mjesta u prvih 11,ali nadam se da ce bar pola sata dobiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ti si dežurni seronja postao. Aferim.MiranGlasnic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:34Sad se njemu čini zulum…prije godinu Esmiru…imamo 3 jaka krila i kmečimo. Milina…
Trebao si igrat za Njemacku majstore
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa moguce da bi tako bilo od onih koji selektora ne mogu ocima vidjetiMiranGlasnic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:38Da su počeli on i Memić…bilo bi kockar šilji ki.tu na Esmiru…je li tako?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Postavljam logična pitanja i logične zaključke na kontradiktornosti i idiotluke forumskih znalaca…
sva sreca ovog sam na ignore stavio prije par dana, frajer svakoj serpi poklopac
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Mozda smo svi mi glupi jer smatramo da jedno od najtalentovanijih mladih krila jevrope mora igrati ovakve utakmice od prve minute. 
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ti halali svojoj inteligenciji. Sinoć pjeniš oko imaginarnog sastava…tražiš da ćelavac umre…danas hvališ sastav…pa kmečiš što nema Kerima. Ne vidiš ništa loše u tome….ja sam 40+ boomer….šta da čovjek zaključi u vezi tvojih prenosa i mentalnih vratolomija…
Boli me qurac šta ćeš ti zaključiti.MiranGlasnic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:50Ti halali svojoj inteligenciji. Sinoć pjeniš oko imaginarnog sastava…tražiš da ćelavac umre…danas hvališ sastav…pa kmečiš što nema Kerima. Ne vidiš ništa loše u tome….ja sam 40+ boomer….šta da čovjek zaključi u vezi tvojih prenosa i mentalnih vratolomija…![]()
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Očekivan odgovor.CAGarfia je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:58Boli me qurac šta ćeš ti zaključiti.MiranGlasnic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:50Ti halali svojoj inteligenciji. Sinoć pjeniš oko imaginarnog sastava…tražiš da ćelavac umre…danas hvališ sastav…pa kmečiš što nema Kerima. Ne vidiš ništa loše u tome….ja sam 40+ boomer….šta da čovjek zaključi u vezi tvojih prenosa i mentalnih vratolomija…![]()
Barjaktarevic jel on igra ,ako je na terenu ne znam sto ga ne mijenja,Kerim ako nista barem bi jednom opalio prema golu
De ne seri vise i ti. Kao da su drugi sta bolji, osim odbrane.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi covjek Sto je mogao uradit uradio je, ne moze kad su sunjic i taha tu, a top funkcionise s dedicem vidili smo, fali samo Kerim yebo vas Memic vise covjek nema tehniku nikako, u pionirima sam manje gubio loptu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zabio bi jedan do sad da je poceo.
Samo nek kaze neko da nije disciplinovan. Ovaj momak je tesko blago.
Majstoreeeeeeee
Majstoreeeeeeee
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aldin-8, Celtic, FerdinandF, Hazre, omanovski, ovisnik, PSV, RacioEmocionalan, soko, THEC, Zeko87 i 96 gostiju.