Previše sam se puta ove sezone opekao na Netse, Kingse i slične ekipe pa sada pušem i na hladno. Samo utakmicu po utakmicu polako.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Winters je napisao/la:
![]()
Meni se cini da se malo udaralo po travi pred utakmicuWinters je napisao/la:
![]()
Nisam nikad ocekivao da ce biti ovako dobar suter.Bassha je napisao/la:Gledajući statistiku NBA lige od Božića :
- Dario je treći tricaš lige s postotkom od 45.6%(ispred su samo Durant i Curry)
-drugi igrač po postotku ubačaja s linije slobodnih bacanja 90.9% ( Chris Paul 1.)
-u postotku ukupnog šuta iz igre Dario je 5.igrač NBA lige!!
Bice blizuClutch je napisao/la:40?Winters je napisao/la:Welcome back Ersanity!![]()
Dosta klimavo u prvom poluvremenu i dijelom 3/4 no neizmjerno važna b2b pobjeda. Samo da se do kraja sezone rješe ovi na papiru slabiji protivnici i lako se može do 40 pobjeda što mi je bilo nezamislivo sredinom 12. mjeseca.
TTP
Ja razmišljam o 50
Još uvijek nije oficijelno out tako da ko zna. Brown je ovih dana istaknuo dvije bitne stvari:phily je napisao/la:Imali kakvih naznaka da će fultz početi igrat prije playoffs?
Nakon što su 2016. sezonu završili sa 10 pobjeda, Sixersi će samo 2 godine kasnije ostvariti ~50 pobjeda i izgledno imati home court prednost u prvoj rundi playoffa , sa igračima od 24 i 21 godinu kao liderima."We don't think that it will necessarily be linear — that every year you will add five wins and after 10 years you will get to 50. That's not the way we think about the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.