Ma taj svakako nema veze neka ide, samo kako će bez kladionice Formule ondje preko puta Arkade....Zoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
sodagrad je napisao/la:Ma taj svakako nema veze neka ide, samo kako će bez kladionice Formule ondje preko puta Arkade....Zoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
Svi su oni isti, a momak je znao zabit, a nije ni upola navikan kao drugi..Uvijek je pruzao dobre partije, i ja ne bi volio da ode, al kako god.
Ni ja ne bih volio da ode. On je dijete Radničkog i sve što mu treba jeste da se dokaže i nametne. Šef stručnog štaba je tu da odredi ko će igrati i kada, a prema do sada viđenom, Vojvodić zna šta radi, tako da niko ne treba da se ljuti zato što je na klupi.
Ovo je timski sport i svaka pobjeda (ili poraz) su zasluga cijelog tima, tj. igrača kako na terenu, tako i na klupi.
Žalosno je to što na ove mlade igrače dosta utjecaja imaju i neki drugi ljudi, ali ne bih o tome sad.
Redži sam i lično poslao poruku da dobro razmisli, a naveo sam mu još neke stvari zbog kojih bi trebao da ostane u Radničkom.
Ovo je timski sport i svaka pobjeda (ili poraz) su zasluga cijelog tima, tj. igrača kako na terenu, tako i na klupi.
Žalosno je to što na ove mlade igrače dosta utjecaja imaju i neki drugi ljudi, ali ne bih o tome sad.
Redži sam i lično poslao poruku da dobro razmisli, a naveo sam mu još neke stvari zbog kojih bi trebao da ostane u Radničkom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Upravo, ja ovo trubim od oktobra... Almira da neko ne želi u klubu vjerovatno bi do sada dobio šut-kartu.Zoom088 je napisao/la:On je dijete Radničkog i sve što mu treba jeste da se dokaže i nametne. Šef stručnog štaba je tu da odredi ko će igrati i kada, a prema do sada viđenom, Vojvodić zna šta radi, tako da niko ne treba da se ljuti zato što je na klupi.
Recept za prvi tim je jednostavan; nametni se. To je to.
"Istina je da sam kontaktiran od stane HNK Orašje. Pod ugovorom sam sa Radničkim i bez dozvole kluba jasno ne idem nigdje, međutim i sam sam zainteresovan za odlazak a šta će biti od svega vidjeti će mo u narednih nekoliko dana", za **** portal govori Redžić.
Steta ce bit ako ode
Znači sutra TOP VIJESTI hehehehe, jedva čekamo svi......
Sutra navece ili u utorak ujutro. Samo bez euforije molim
.
Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
I Mirza Cejvanovic je bio nezadovoljan statusom i minutazom pa sad doslovno place da se vrati u Radnicki.Redza je mlad momak i naivan.Previse vjeruje kojekakvim mesetarima ali nadam se da ce klub naci nacin da ga sprijeci u odlasku valjajuci trenutno njemu a u buducnosti i samom klubuZoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
Nemojte da pišemo o temama koje nemaju veze sa FK Radnički ovdje. Ovom komentaru nije mjesto ovdje.sjena je napisao/la:Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Ono što je bitno jeste da mi nemamo značajno velikih problema, ali također kao što Vojvoda kaže: "Tuđi problemi su upravo to; tuđi problemi."
Saznao sam da jedan od bivsih trenera Radnickog uveliko crva i ulazi medju nase (posebno one mladje) igrace i njihove roditelje. Ukoliko se pokaze tacnim, onda su Redza i ostali oko njega stvarno naivni.sjena je napisao/la:I Mirza Cejvanovic je bio nezadovoljan statusom i minutazom pa sad doslovno place da se vrati u Radnicki.Redza je mlad momak i naivan.Previse vjeruje kojekakvim mesetarima ali nadam se da ce klub naci nacin da ga sprijeci u odlasku valjajuci trenutno njemu a u buducnosti i samom klubuZoom088 je napisao/la:Redžić je nezadovoljan statusom, odnosno minutažom koju ima na prvenstvenim utakmicama. Koliko sam ja čuo traži angažman u HNK Orašje.
ma kad nemas problema bolje pisati o tudjim nego praviti vlastiteCasp3r je napisao/la:Nemojte da pišemo o temama koje nemaju veze sa FK Radnički ovdje. Ovom komentaru nije mjesto ovdje.sjena je napisao/la:Sadikovic presao iz slobode u olmpik.E ovako zavrsava jedan klub kad ga krpelji u obliku ljudi ispijucu i osuse.Gdje su te legende slobode i ti koji bi poginul za klub??????Gdje su oni sto su sve u zivotu stekli na racun tog kluba.Koja bruka i sramota.Sreca pa smo mi FK Radnicki i problema nemamo.
Ono što je bitno jeste da mi nemamo značajno velikih problema, ali također kao što Vojvoda kaže: "Tuđi problemi su upravo to; tuđi problemi."
Ma dečko ako želi da ide neka ide, realno i nije neki igrač to je moje mišljenje složio se ko samnom ili ne, za mene prvi napadači Radničkog su Jaranović i Džanić, ukoliko dođe do nekih promjena u međuvremenu što se tiče igračkog kadra Radničkog (a velike su šanse da hoće) onda i ova dvojca moraju se boriti za prvih 11, tako da Redža tu nema šta da traži......
Jes vala, ima on taj neki psiho problem a mogo je stvarno bit prvi napadac nakon sto je napravio dobru seriju prosle godine u drugoj ligi.sjena je napisao/la:mlad momak i naivan.
Hoce njega gol, zato ne bih volio da ode ali ...
inace ?
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Možeš li molim te napisati ime tog čovjeka?Zoom088 je napisao/la:Saznao sam da jedan od bivsih trenera Radnickog uveliko crva i ulazi medju nase (posebno one mladje) igrace i njihove roditelje. Ukoliko se pokaze tacnim, onda su Redza i ostali oko njega stvarno naivni.
Jaranović igra (i igrao je) krilo?sodagrad je napisao/la:za mene prvi napadači Radničkog su Jaranović i Džanić
1921
1989
1989
Nije provjerena informacija 100%, ali kad bude onda cu javno napisati o kome se radi. 
Ocekujemo te dobre vijesti 
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Može li na PP ime, sumnjam na jednog pa da vidim jesam li upravu. Bez brige, bit će kao da i nisi napisao. Ako je problem, onda ok.Zoom088 je napisao/la:Nije provjerena informacija 100%, ali kad bude onda cu javno napisati o kome se radi.
1921
1989
1989
Eh, svi očekivali neke "aman vijesti", ali bojim se da se još uvijek ništa ne zna.
Jedino mogu napisati da je jedan od onih s kojima se pregovaralo "otpao", a radi se o Damiru Smajloviću, fudbaleru NK Gradina iz Srebrenika.
Almir Redžić ostaje u Radničkom, a sutra bi se ekipi trebao ponovo priključiti Mirza Čejvanović.
Pregovara se s još nekoliko igrača pa vidjećemo ko će doći do nedjelje kada ekipa putuje u Ulcinj na mini pripreme.
Jedino mogu napisati da je jedan od onih s kojima se pregovaralo "otpao", a radi se o Damiru Smajloviću, fudbaleru NK Gradina iz Srebrenika.
Almir Redžić ostaje u Radničkom, a sutra bi se ekipi trebao ponovo priključiti Mirza Čejvanović.
Pregovara se s još nekoliko igrača pa vidjećemo ko će doći do nedjelje kada ekipa putuje u Ulcinj na mini pripreme.
Hvala Zoom, šteta za Damira dobar igrač, ali nema veze imamo i mi kvalitetnih igrača u napadu, eto i Redža je ostao pa nek se bori za prvih 11, a ovaj se znači vraća nakon nekoliko treninga u Slobodi heheheh, ajde dobro će nam doći ako nam zafali igrača, a može on da igra nekoliko pozicija u timu, samo ne znam hoće li biti kakve kazne za njega, ajde eto vidjećemo do nedjelje gdje smo i šta smo što se tiče igračkog kadra.....Zoom088 je napisao/la:Eh, svi očekivali neke "aman vijesti", ali bojim se da se još uvijek ništa ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.