Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 22:36

felipe-s je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Mogu se samo nasmijat na to,ali mozda nije svjestan sta je napiso.

Kaze Juventus ima najbolju skolu ?
Aha, ima. :lol:
Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta
pa sto onda real nemoze nisata da napravi...i oni imaju isto tako dobre igrace...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 jan 2010, 22:38

felipe-s je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Mogu se samo nasmijat na to,ali mozda nije svjestan sta je napiso.

Kaze Juventus ima najbolju skolu ?
Aha, ima. :lol:
Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta
Svi ovi uspjesi su vecinom njegova zasluga,ali k'o da niste upuceni...Uostalom boli me neka stvar sta vi mislite,ja znam sta jeste.
8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 22:42

Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta[/quote]

Svi ovi uspjesi su vecinom njegova zasluga,ali k'o da niste upuceni...Uostalom boli me neka stvar sta vi mislite,ja znam sta jeste.
8-)[/quote]
Ebote Gvardiola i onaj mali kepec sto lici na liliputanca

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2010, 22:44

u juventusu je najmanje problem u treneru kako ne shvatate...samo sto se potrefilo da ciro na nesrecu vodi ovu ekipu u ovim teskim trenucima za klub zbog nerada nase nesposobne uprave pa se sve lomi preko njega....evo uostalom i da dodje bolji strucnjak zar stvarno mislite da bi se nesto promjenilo drasticno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 22:46

felipe-s je napisao/la:Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta
8-)[/quote]
Ebote Gvardiola i onaj mali kepec sto lici na liliputanca[/quote]
ovdje se trazi neka ozbiljna rasprava, a ne glupiranje...
a i cim ti kazes da ovo nije Gvardiolin uspjeh, odma se vidjelo sta znas...bravo majstore ti si upravu...a onda se nisu trebali truditi da potpisu novi ugovor sa Gvardiolom, mogli su komotno nekoga staviti, volonterski, da ne daju pare bezveze...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 22:47

sarajlija89 je napisao/la:u juventusu je najmanje problem u treneru kako ne shvatate...samo sto se potrefilo da ciro na nesrecu vodi ovu ekipu u ovim teskim trenucima za klub zbog nerada nase nesposobne uprave pa se sve lomi preko njega....evo uostalom i da dodje bolji strucnjak zar stvarno mislite da bi se nesto promjenilo drasticno
Naravno da bi... Ne bi izgledali smijesno prtiv kijeva i ostalih odron ekipa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 22:48

sarajlija89 je napisao/la:u juventusu je najmanje problem u treneru kako ne shvatate...samo sto se potrefilo da ciro na nesrecu vodi ovu ekipu u ovim teskim trenucima za klub zbog nerada nase nesposobne uprave pa se sve lomi preko njega....evo uostalom i da dodje bolji strucnjak zar stvarno mislite da bi se nesto promjenilo drasticno
a Ciro je jedan od legendi kluba, ako se ne varam, i na ovaj nacin nece dobiti puno simpatija, cak sta vise njegova reputacija ce padati, to mu je lose...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 22:50

ovdje se trazi neka ozbiljna rasprava, a ne glupiranje...
a i cim ti kazes da ovo nije Gvardiolin uspjeh, odma se vidjelo sta znas...bravo majstore ti si upravu...a onda se nisu trebali truditi da potpisu novi ugovor sa Gvardiolom, mogli su komotno nekoga staviti, volonterski, da ne daju pare bezveze...[/quote]

Gvardiola je dosao na pravo mjesto u pravo vrijeme.... Barcelona vec 20 godina igra taktiku koju sada gvardiola prezentira... Bilo je manjih promjena samo dok je van hal vodio ekipu a oduvijek je isto 433... Druga stvar stomak mi se prvrce od vas koji sada za barcu navijate jer je trnutno najbolja ekipa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 22:55

felipe-s je napisao/la:ovdje se trazi neka ozbiljna rasprava, a ne glupiranje...
a i cim ti kazes da ovo nije Gvardiolin uspjeh, odma se vidjelo sta znas...bravo majstore ti si upravu...a onda se nisu trebali truditi da potpisu novi ugovor sa Gvardiolom, mogli su komotno nekoga staviti, volonterski, da ne daju pare bezveze...
Gvardiola je dosao na pravo mjesto u pravo vrijeme.... Barcelona vec 20 godina igra taktiku koju sada gvardiola prezentira... Bilo je manjih promjena samo dok je van hal vodio ekipu a oduvijek je isto 433... Druga stvar stomak mi se prvrce od vas koji sada za barcu navijate jer je trnutno najbolja ekipa[/quote]
ma da trener je sasvim nebitan u ekipi, igraci sami prave taktiku, treniraju, sve sami oni to rade...pa mislim svaka im cast...
sta Gvardiola nema pojma zato sto vodi Barcelonu, al onaj ko vodi manji tim on je veliki trener...to je neka tvoja filozofija...
a eto kad toliko tvrdis da Pep nevalja, hajde mi reci te raloge zbog kojih covjek ne valja..
a ovaj drugi dio posta ne bih komentariso...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 22:59

Prvo zeljovac procitaj sta sam gore napisao... nisam rekao da ne valja vec da nije tolika klasa od trenera... Covjek je trener tek godinu i nesto i vama je vec najbolji na svijetu... de malo spustite se na zemlju

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 jan 2010, 23:00

E sto me nervira kad pocne pricat vako,"ebo trenera,vidi kakve igrace ima" i tako to.Da,imamo dobre igrace,i sta ?
Ko im taktike smislja ? Prenosi svoje znanje na njih ? Prica s igracima ? i jos puno stvari...

I nemoj mi ti pricat otkad mi navijamo za Barcu,kao da navijam za njih od prije godinu dana,ne pricaj gluposti molim te kad veze nemas.

Haj zdra'o.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 20 jan 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2010, 23:01

joj nemojte opet ...tema je juventus..a ne barcelona i guardiola....moderatori imal vas ;) kvarite temu jbo ga...citam o ferari odjednom nesto o barci sto nema veze sa juventusom heh

neko kaze da bi sa drugim trenerom bilo bolje..mozda ali nista drasticno...jer bi i on imo ovaj igracki kadar...juventusu su potrebne korijenite promjene..od uprave,struke,igrackok kadra......
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 23:02

felipe-s je napisao/la:Prvo zeljovac procitaj sta sam gore napisao... nisam rekao da ne valja vec da nije tolika klasa od trenera... Covjek je trener tek godinu i nesto i vama je vec najbolji na svijetu... de malo spustite se na zemlju
pa pravi igrace, odnosno treneri se prepoznaju odma, a ne nakon nekoliko godina kad napravi sve sto je mogao da napravi...lako je tad zakljuciti..a istina Pep jeosvojio sve sto je mogo...
al eto reci mi zasto kislis da nije tolika klasa, odnosno da je prosjecan trener,...
samo mi to reci, daj neki argument...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 23:03

nidjo_barca je napisao/la:E sto me nervira kad pocne pricat vako,"ebo trenera,vidi kakve igrace ima" i tako to.Da,imamo dobre igrace,i sta ?
Ko im taktike smislja ? Prenosi svoje znanje na njih ? Prica s igracima ? i jos puno stvari...

I nemoj mi ti pricat otkad mi navijamo za Barcu,kao da navijam za njih od prije godinu dana,ne pricaj gluposti molim te kad veze nemas.

Haj zdra'o.
Gvardiola je tek godinu u poslu i tebi je vec najbolji.... Mene to nervira..

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 23:06

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:Prvo zeljovac procitaj sta sam gore napisao... nisam rekao da ne valja vec da nije tolika klasa od trenera... Covjek je trener tek godinu i nesto i vama je vec najbolji na svijetu... de malo spustite se na zemlju
pa pravi igrace, odnosno treneri se prepoznaju odma, a ne nakon nekoliko godina kad napravi sve sto je mogao da napravi...lako je tad zakljuciti..a istina Pep jeosvojio sve sto je mogo...
al eto reci mi zasto kislis da nije tolika klasa, odnosno da je prosjecan trener,...
samo mi to reci, daj neki argument...
Pa procitaj... ovo mu je druga sezona u karijeri... Eto zato... ne pozna se noc po jutru

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 23:06

felipe-s je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:E sto me nervira kad pocne pricat vako,"ebo trenera,vidi kakve igrace ima" i tako to.Da,imamo dobre igrace,i sta ?

Haj zdra'o.
Gvardiola je tek godinu u poslu i tebi je vec najbolji.... Mene to nervira..
pa hajde napisi zbog cega smatras da nije najbolji, i to molim te na temu Barcelona...da se prebacimo, upravu je sarajlija...molim te napisi mi to na temu Barcelona...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 23:15

Treba novi trener i totalna rekonstrukcija napada

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2010, 23:17

felipe-s je napisao/la:Treba novi trener i totalna rekonstrukcija napada
od uprave do igraca...samo par njih moze nositi dres juventusa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 jan 2010, 23:45

Guardiola nije neki strucnjak kao Fergi, Lippi, Hiddink ali sigurno nije muto.. treba dobar trener koji ce njih sve motivisati prije svega a mi toga nemamo.. sto nama najvise fali..

upravu si, kiksno sam sa Iagom.. on je prije 2 godine dosao u Juve, mada mi nikad nije bilo jasno zasto je Barca tek tako dala odlicnog igraca.. trenutno Juventusova Pirmavera je najjaca na svijetu.. prosle godine su bili u finalu lige prvaka i izgubili od Manchestera, a te iste sezone osvojili Viareggio Kup koji je najjaci kup za omladince.. kojeg su osvojili do sada 6 puta, od kojih je 4 u zadnjih 7 godina.. a u Italiji nemaju kvalitetnog protivnika pa se cesto dogodi da igraci koji bi trebali igrati za Primaveru, idi po Serie B i pune sebi iskustvo.. Barcina je tu negdje sa nama, ali Manchesterova nije ni blizu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jan 2010, 00:04

daffy je napisao/la:Guardiola nije neki strucnjak kao Fergi, Lippi, Hiddink ali sigurno nije muto.. treba dobar trener koji ce njih sve motivisati prije svega a mi toga nemamo.. sto nama najvise fali..

upravu si, kiksno sam sa Iagom.. on je prije 2 godine dosao u Juve, mada mi nikad nije bilo jasno zasto je Barca tek tako dala odlicnog igraca.. trenutno Juventusova Pirmavera je najjaca na svijetu.. prosle godine su bili u finalu lige prvaka i izgubili od Manchestera, a te iste sezone osvojili Viareggio Kup koji je najjaci kup za omladince.. kojeg su osvojili do sada 6 puta, od kojih je 4 u zadnjih 7 godina.. a u Italiji nemaju kvalitetnog protivnika pa se cesto dogodi da igraci koji bi trebali igrati za Primaveru, idi po Serie B i pune sebi iskustvo.. Barcina je tu negdje sa nama, ali Manchesterova nije ni blizu..

yago je bio u omladinskim kategorijama barce..juve se pojavio i ponudio mu profesionalni ugovor i on prihvatio ;) valjda mu barca nije ponudila ugovor

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.