S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
bolje išta nego ništa 
Naji se govana. Coppa finale je najveci derbi odigran, izgubili ste ga, dzaba se tjesis. Slaviti drugo mjesto moze samo luzerska ekipa.No10 je napisao/la:Game Over! Nisu oni nista zasluzili, usao je Frosinone u A ligu pa eto im gradski derbi koji mogu dobiti. Danas je ulog bio veci nego u finalu Coppe, ne vidimo se u lp, poz.
Vidis da si pglu, ako ces vec glumit mangupa javi se u pp mozemo i uzivo da se pocastimo
, nek ti drug Chini objasni, gledajuci sa financijskog aspekta jel bolje osvojit Coppu ili uci u lp. Niko ne slavi dr. mjesto, samo se slavi "Game Over" za vas.
Roma non si tifa, si ama!
Inace ne raspravljam sa djecom, ali evo da ti odgovorim. Znaci roma nije slavila svoju pobjedu nego poraz Lazija. Sta to govori o romi? Da imaju taj provincijski, seljacki mentalitet. Nista vise nista manje. A sta konkretno znaci romi LP, kad ih nasutaju sa sedmicom svake sezone i ispanu prije nego sto su i zaigrali? Neka roma samo slaze pare i ulaze u promasaje, meni ce uvijek i zauvijek biti draze osvajanje titula i trofeja. Zbog toga se i igra, slozit ces se?
Ti si neobrazovana osoba. Imas mahanje, a ako se pozelis castiti rekao sam ti.
Roma non si tifa, si ama!
Furaj mali.
Srecno veceras.Lazio mi je najdrazi klub iz Italije i poslije Man Utd-a vjerovarno najdrazi klub u Evropi,nadam se da ako prodjete u play off LŠ da se ta 2 kluba nece susresti i da ce oba zaigrati LŠ 
Pioli postade pred kraj sezone i odlican takticar

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
od samog početka je on odličan taktičar, nego nas je pratio veliki broj pehova od starta sezone, pa se odrazilo na rezultate, nažalostZivot je napisao/la:Pioli postade pred kraj sezone i odlican takticar![]()
- SteveHeighway
- Kontakt:
Primate tricu u drugom i gubite meč.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
boli nas qrac, dosadan si
Tako je, samo ovu ekipu treba njegovat, jer jedini imaju potencijal da postanu kapacitet juveta, a vidimo gdje je juve trenutno u euro okvirima, ali tesko je to ocekivat kad nam je predsjednik nepredvidivi Lotito
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Cestitke i srecno u play offu 
Ovaj Marchetti nije normalan
ispod golmanskog dresa nosi dres Lulica 
- L'Avvocato
- Kontakt:
sad ganola pošamarat' nejač u kvalama
sve i da ispadnemo, bit' će mi drago zbog ovih "Italijana" s foruma
sve i da ispadnemo, bit' će mi drago zbog ovih "Italijana" s foruma
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.