Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 sep 2009, 20:04

Imam 11 godina.Sutra idem vaditi konce nakon operacije zuba koji mi je bio izrastao na nepcetu 27. augusta(mislim) sam operisan. Ako neko ima iskustva s tim da mi kaze sta su mu radili, treba li injekcija i ako ne treba boli li vadjenje konaca.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 03 sep 2009, 23:11

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Imam 11 godina.Sutra idem vaditi konce nakon operacije zuba koji mi je bio izrastao na nepcetu 27. augusta(mislim) sam operisan. Ako neko ima iskustva s tim da mi kaze sta su mu radili, treba li injekcija i ako ne treba boli li vadjenje konaca.
Buraz kad se vratis javi nam kako je proslo ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 04 sep 2009, 01:00

To je nista.Neces ni osjetiti da ti vade konce. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 01:40

Sretan rođendan jednom od najboljih forumaša "Lovac" :mrgreen:

Već 24 godine, mašAllah, nadam se da ćeš se vratiti aktivno na ovaj forum. Nedostaju nam tvoji postovi, jedan si od rijetkih s kojim se može ući u normalnu raspravu.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 sep 2009, 08:50

Evo dosao sam, malo me boljelo al je ok, to je minuta. Iz one sprice su mi sipali onu vodu u usta, bas je ruznog okusa :D . Kad je zubar donio onih stvari i stvarcica i nekih karafeka ja reko nece ovo do nove ere :D kad ono sekunda :mrgreen:

Lovac sretan rodjendan, primjecujem da te nema nekoliko mjeseci. Prije si dolazio cesto ovamo

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 04 sep 2009, 14:41

ljudi koji program koristite za skidanje youtube klipova ali treba mi neki koji moze i convertovat u druge formate da bi mogao na mobitel prebacit.ja sam koristio youtube downloader ali u zadnje vrijeme nece da radi nit mogu snjim skinut sta,nit convertovat.pa ako imate neki dobar dajte link ili nesto. ;)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 04 sep 2009, 15:48

adnan_nanda je napisao/la:ljudi koji program koristite za skidanje youtube klipova ali treba mi neki koji moze i convertovat u druge formate da bi mogao na mobitel prebacit.ja sam koristio youtube downloader ali u zadnje vrijeme nece da radi nit mogu snjim skinut sta,nit convertovat.pa ako imate neki dobar dajte link ili nesto. ;)
skines novi yt downloader,,, :roll: :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 sep 2009, 15:51

Ne trebaš samo idi na stranicu http://www.keepvid.com i tamo samo ukucaš adresu i eto

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 sep 2009, 16:27

adnan_nanda je napisao/la:ljudi koji program koristite za skidanje youtube klipova ali treba mi neki koji moze i convertovat u druge formate da bi mogao na mobitel prebacit.ja sam koristio youtube downloader ali u zadnje vrijeme nece da radi nit mogu snjim skinut sta,nit convertovat.pa ako imate neki dobar dajte link ili nesto. ;)
probaj real player http://www.real.com/realplayer ,kad pokrenes program imas u gornjem desnom uglu search for video i sl. samo to izbrises i upises youtube,onda nadjes video i misem dodjes do gornjeg desnog ugla KLIPA i imas opciju da downloadujes,kad zavrsi sa downloadovanjem,na real playeru nadjes my library i desni klik na video koji si downloadovao,imas opcije da konvertujes,ili locate file,da ga prebacis na neku drugu " destinaciju" ,prilicno brzo downloaduje :D meni se isto desava sa yt :roll: a uopste,za convertovanje klipova,muzike dobar je format factory
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 04 sep 2009, 20:31

hvala ovim iz liverpoola,pomogli ste mi :) ;)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 sep 2009, 21:44

Nema problema, tu smo da pomognemo :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 sep 2009, 21:53

evo citam ovom sto ej noga slomita Jhonatanu Rihteru amputirana noga, jadnik ne moye vise football igrati, treba onog smarada dozivotno zatvoriti. :evil: :evil:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 21:56

QUARESMA 18<<< je napisao/la:evo citam ovom sto ej noga slomita Jhonatanu Rihteru amputirana noga, jadnik ne moye vise football igrati, treba onog smarada dozivotno zatvoriti. :evil: :evil:
Još je imao drskosti prigovarati kad je dobio crveni karton...njemu 10 utakmica....ovom drugom život....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 sep 2009, 00:03

QUARESMA 18<<< je napisao/la:evo citam ovom sto ej noga slomita Jhonatanu Rihteru amputirana noga, jadnik ne moye vise football igrati, treba onog smarada dozivotno zatvoriti. :evil: :evil:
Rihteru je amputirana noga zbog udara groma koji ga je pogodio tokom utakmice za svoj klub Nordsjiland.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 00:30

Kako Irma ubi onu djevojku iz Bugarske hehehe. Dobro pobjedila je sudijskom odlukom, ali ubjedljivo. Kako je dobar prvi meć bio, nakva iz Mađarske (hot chick 89 godište, te nakva iz Srbije). Žao mi lijepih faca.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 01:27

ko je to i sta je se tacno dogodilo? :?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 01:29

Elddar je napisao/la:
ko je to i sta je se tacno dogodilo? :?
tog igraca puko grom on igra u danskoj u Nordsjaelland-u i zivot mu bio u opasnosti i on pristao na amputiranje noge
na treningu ga grom udario

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 01:34

a ovo sto je kvaresma napisao nije on u tjeku mozda se cojek zbunio a ovaj sto je rekao da mu treba dati dozivotnu kaznu je axel vicel igrac standarda iz lijeza a slomio je nogu igracu marcinu vasilevskom i njemu je prijetio prekid karijere al nakon neki pregleda kazu opet kazu da ce nekad u martu igrati ponovo lopte I hope so

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2009, 01:41

Nakon upućene žalbe sada je njegova kazna smanjena sa deset na osam utakmica zabrane nastupa, a smanjena mu je i novčana kazna s 2500 na 250 eura

Veznjak Standarda iz Liegea Axel Witsel brutalno je prošle nedjelje u derbiju belgijske nogometne lige slomio nogu Anderlechtovu Marcinu Wasilewskom. Dobio je deset utakmica kazne. Nakon upućene žalbe sada je njegova kazna smanjena sa deset na osam utakmica zabrane nastupa, a smanjena mu je i novčana kazna s 2500 na 250 eura.

Nadalje dobra je vijest za Witsela da je Belgijski nogometni savez odustao i s daljnjim prosljeđivanjem slučaja UEFA-i ili FIFA-i, čije bi eventualna intervencija samo produljila njegovu kaznu.

Podsjetimo, nesmotreno, neodgovorno i nadasve opasno startao je Witsel džonom na ispruženu potkoljenicu poljskog braniča u 25. minuti utakmice u Bruxellesu. Dobio je odmah crveni karton.

Nakon incidenta Witesl je dobio i prijetnje smrću putem e-maila, nakon čega mu je dodijeljena policijska pratnja. Nesretnom poljskom braniču prve su prognoze predviđale čak i mogući kraj karijere, ali se nakon naknadnih pretraga predviđa njegov povratak treninzima u ožujku sljedeće godine.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NASER_ORIC
Kontakt:

Post Postao/la NASER_ORIC » 05 sep 2009, 01:49

Raul_64 je napisao/la:Nakon upućene žalbe sada je njegova kazna smanjena sa deset na osam utakmica zabrane nastupa, a smanjena mu je i novčana kazna s 2500 na 250 eura

Veznjak Standarda iz Liegea Axel Witsel brutalno je prošle nedjelje u derbiju belgijske nogometne lige slomio nogu Anderlechtovu Marcinu Wasilewskom. Dobio je deset utakmica kazne. Nakon upućene žalbe sada je njegova kazna smanjena sa deset na osam utakmica zabrane nastupa, a smanjena mu je i novčana kazna s 2500 na 250 eura.

Nadalje dobra je vijest za Witsela da je Belgijski nogometni savez odustao i s daljnjim prosljeđivanjem slučaja UEFA-i ili FIFA-i, čije bi eventualna intervencija samo produljila njegovu kaznu.

Podsjetimo, nesmotreno, neodgovorno i nadasve opasno startao je Witsel džonom na ispruženu potkoljenicu poljskog braniča u 25. minuti utakmice u Bruxellesu. Dobio je odmah crveni karton.

Nakon incidenta Witesl je dobio i prijetnje smrću putem e-maila, nakon čega mu je dodijeljena policijska pratnja. Nesretnom poljskom braniču prve su prognoze predviđale čak i mogući kraj karijere, ali se nakon naknadnih pretraga predviđa njegov povratak treninzima u ožujku sljedeće godine.
copy paste sportske nosvosti hr

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.