NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

L-Train
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 21:07

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Gospodin Rubio igra izuzetnu kosarku 8-)

fenomenalnu košarku igra za jednog neameričkog beka,osobito kad se sjetimo kako je prošle sezone igrao u evropi
iskreno,mislio sam nakon onako losih partija u evropi da bi ga NBA mogao u potpunosti pojesti,ali tako se momak izdigao iznad svega da mi je zaista postao izuzetno drag decko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jan 2012, 22:21

Kobe Bryant je napisao/la:Jao kad mi neko pocne pricati kao evropa i taktika i odbrana , vamo tamo.

Gledam ovog Jan Vesely-a koji je u partizanu kada je bio cudo u EL igrao F4 i to na produzeke ispao , a ceh bio jedan od glavih igraca.
A sada protiv Minesote ima sekvencu za njegovih 6 min igre njegova ekipa je imala seriju -19p :roll:
Onda nisi gledao Jana tada. Bio je peta opcija u napadu.

Prije njega su bili Mc Calleb, Maric, Roberts, Kecman..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 jan 2012, 22:41

neno#4 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Jao kad mi neko pocne pricati kao evropa i taktika i odbrana , vamo tamo.

Gledam ovog Jan Vesely-a koji je u partizanu kada je bio cudo u EL igrao F4 i to na produzeke ispao , a ceh bio jedan od glavih igraca.
A sada protiv Minesote ima sekvencu za njegovih 6 min igre njegova ekipa je imala seriju -19p :roll:

Daj ba neno moje zaje*avati :roll:

Bio im je all round igrac , skakac , momentum igrac ma bas tezak za odbranu jer neznas sta igra.

Kakav bre Kecman , mojne se brukati , to sto je dao tricu sa 30 Ciboni i sto je igrao kod Zeljke 2 min u prosjeku to mu je uspjeh , eto srbi bi forsirali nekog ceha , pored svih svojih talenata da nije bio dobar :roll:
Meni je onu sezonu prije bio 3-ci igrac iza Velickovica i Rasica.
Mada tesko u Partizanu mozes poredati prvu postavu prema vrjednosti , bas i zbog toga su imali uspjeha pod "krmetom" zato sto su bili TIM , a Jan je bio vazan dio tog TIMA ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jan 2012, 23:01

Kobe Bryant je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Daj ba neno moje zaje*avati :roll:

Bio im je all round igrac , skakac , momentum igrac ma bas tezak za odbranu jer neznas sta igra.

Kakav bre Kecman , mojne se brukati , to sto je dao tricu sa 30 Ciboni i sto je igrao kod Zeljke 2 min u prosjeku to mu je uspjeh , eto srbi bi forsirali nekog ceha , pored svih svojih talenata da nije bio dobar :roll:
Meni je onu sezonu prije bio 3-ci igrac iza Velickovica i Rasica.
Mada tesko u Partizanu mozes poredati prvu postavu prema vrjednosti , bas i zbog toga su imali uspjeha pod "krmetom" zato sto su bili TIM , a Jan je bio vazan dio tog TIMA ;)
Ti se brukas. Vesely je bio peta opcija u napadu, kao sto sam ti rekao. Bio je vazan igrac tima, ali pogledaj procenat suta npr. za tri. Mizerno je sutirao tada, nije mogao da vola ubode. Odigrao je dobro protiv Olija na F4, ali nije bio kao sto ti pricas.

Gdje sam ja napisao da nije bio dobar?! Taj Kecman je ako se sjecas dobio Maccabi u NOKIA Areni, i to sam. Pogodio zadnji sut u super bitnoj utakmici protiv Efesa, i protiv Olimpijakosa u Pioniru takodjer.

Ako je tebi igrac koji je debitovao u pola sezone tada ( utakmica protiv CSKA u Moskvi, i to kada se Ceda Vitkovac povrijedio), bio treci igrac tima, onda ne znam stvarno. A gdje je Lasme, a Tepic.

Ja sam te sezone sve i jednu utakmicu Partizana gledao, svaku, tako da znam sta pricam.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 jan 2012, 23:05

adriano_leite je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Znam da sam nesto htio kopirati ovdje a zaboravio:
Love Declares Himself Best Power Forward, Won't Commit To Signing Max Deal With Wolves

nisam učio engleski,on sebe smatra najboljom 4?,ne želi potpisati dugoročni ugovor sa yulvsima?
Da, kaze kao da je najbolja 4, te da ne zeli potpisati max ugovor sa Minnesotom. U nastavku teksta kaze kako je i Muhamed Ali imao takav stav da je najbolji prije nego je bio najbolji bla bla bla te kao ovo do sada svidja mu se da je tu u Minnesoti ali da ce sa agentom da vidi za ugovor, ali da nije siguran da ce ostati u Minnesoti, a cini mi se da ce sada nekada rok za produzenje ugovora, cini mi se u januaru je nekad. Ovo je u kratkim crtama.
Ma nece da se za*ebe kao Garnett koji je camio u toj Minnesotti bezveze i koji bi propao da nije otisao u Boston.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jan 2012, 23:11

Kako mozete tako pogresno prevosdit tekstove? Covjek je rekao da vjeruje da je najbolja cetvorka. Onda kaze kako bi svako trebao vjerovati za sebe da je najbolji. Ovako covjek ispade ego manijak ko Jordan Crawford.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jan 2012, 23:12

Donnie Darko je napisao/la:Kako mozete tako pogresno prevosdit tekstove? Covjek je rekao da vjeruje da je najbolja cetvorka. Onda kaze kako bi svako trebao vjerovati za sebe da je najbolji. Ovako covjek ispade ego manijak ko Jordan Crawford.
jesi promjenio misljenje o Rubiu

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 jan 2012, 23:12

Ma eto kako god , ali eto bio je zapazen kosarkas , koji nije neki napadac , ali je za eurupu bio atleta i all round igrac.
Znaci 6-ti pick , znaci prvi igrac iz Evrope , Kanter je proizvod americkog univerziteta , onaj litvanac jos neigra, a visoko je samo zbog visine.

Ali priznaj da je sramota da neki igrac ima +- u 6 min 1 poluvremena -19 :roll: :shock: , a za cijelu utakmicu za samo 9 min -21 :roll: , a da nisu igrali protiv Oklahome ili Miami-a nego protiv Minesote koja je isto puna igracima sa 1-2-3 god iskustva :roll:

Znaci da igraci iz evrope definitivno moraju imati 1-2 godine samo u teretani i u dvorani da vjezbaju samo , npr. kako je samo Stojakovic vjezbao sut , 2-3 sata poslije svih u Sacramentu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jan 2012, 23:57

Nego, nesto se ne cuju anti-Lebron brigade.
U dosadasnjem delu sezone, LBJ je ubedljivo prvi igrac lige. Gledam malo brojke da vidim ko bi bio MVP da se sada bira (znam da je jako rano), i sa 30.1 ptsa je prvi u ligi, 7.6 asista i 7.6 skokova, sut iz igre 60.1% (drugi u ligi), trojke skoro da i nije sutirao, 2 ukradene po mecu, za 36 minuta + Heat #1 skor u ligi...
Usput receno, Wade 18.8 ptsa, 3.2 skoka, 6.5 asista, fg-44.6%, i on prakticno nije sutirao trojke, 1.5 steala, za nesto manje od 35 minuta.
Dakle, to je sada i zvanicno LeBronov tim, ako je i bilo mozda onih koji su sumnjali u to...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jan 2012, 00:03

MaGiCa je napisao/la:Nego, nesto se ne cuju anti-Lebron brigade.
U dosadasnjem delu sezone, LBJ je ubedljivo prvi igrac lige. Gledam malo brojke da vidim ko bi bio MVP da se sada bira (znam da je jako rano), i sa 30.1 ptsa je prvi u ligi, 7.6 asista i 7.6 skokova, sut iz igre 60.1% (drugi u ligi), trojke skoro da i nije sutirao, 2 ukradene po mecu, za 36 minuta + Heat #1 skor u ligi...
Usput receno, Wade 18.8 ptsa, 3.2 skoka, 6.5 asista, fg-44.6%, i on prakticno nije sutirao trojke, 1.5 steala, za nesto manje od 35 minuta.
Dakle, to je sada i zvanicno LeBronov tim, ako je i bilo mozda onih koji su sumnjali u to...
I prosle je godine bio u RS , nema sumnje on je prvi kandidat uz Love-a i Duranta.

Ali kad dodje PO , vjeruj mi to je Wade-ov tim , Sad Spolstra crta akcije za Wade-a u cluch vremenu . Nema vise ono daj sad cu ja sad ce on , sad je kako kaze trener , a toce uvjek biti Wade ispred Lebrona jer je neuporedljivo bolji cluch player od njega. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2012, 00:06

Statistika :shock:
@Kobe pa normalno da će za Wadea crtat.Prije svega svi očekuju da Bron završi nakon sjajne tekme,a i pokazao se pouzdaniji.Druga je stvar što Bron vodi Miami do pobjeda i on je trenutno sigurno prvi igrač Heata.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jan 2012, 00:10

Kobe Bryant je napisao/la:Ma eto kako god , ali eto bio je zapazen kosarkas , koji nije neki napadac , ali je za eurupu bio atleta i all round igrac.
Znaci 6-ti pick , znaci prvi igrac iz Evrope , Kanter je proizvod americkog univerziteta , onaj litvanac jos neigra, a visoko je samo zbog visine.

Ali priznaj da je sramota da neki igrac ima +- u 6 min 1 poluvremena -19 :roll: :shock: , a za cijelu utakmicu za samo 9 min -21 :roll: , a da nisu igrali protiv Oklahome ili Miami-a nego protiv Minesote koja je isto puna igracima sa 1-2-3 god iskustva :roll:

Znaci da igraci iz evrope definitivno moraju imati 1-2 godine samo u teretani i u dvorani da vjezbaju samo , npr. kako je samo Stojakovic vjezbao sut , 2-3 sata poslije svih u Sacramentu.
Kanter produkt americkog univerziteta??? Covjek dosao da igra i presjedio cijelu sezonu zbog profi ugovora koji je imao prije u Turskoj.... Ako mislis na Valanciunasa pod tim 'litvanac koji ima samo visinu',onda te moram pitati da li si ti gledao zadnji Eurobasket??Decko ima samo takav talenat i osjecaj za igru,a tek mu 19-20godina...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jan 2012, 00:17

dema je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kako mozete tako pogresno prevosdit tekstove? Covjek je rekao da vjeruje da je najbolja cetvorka. Onda kaze kako bi svako trebao vjerovati za sebe da je najbolji. Ovako covjek ispade ego manijak ko Jordan Crawford.
nisam toliko o njemu koliko sam promjenio misljenje o dragicu. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2012, 00:18

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:
Dragić samo nas pomeo :roll: Uglavnom neće se po previše dobra pamtit :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jan 2012, 00:19

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:
Dragic ko krava muzara sinoc...Da 20l mlijeka i onda se trzne i sve prospe... :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2012, 00:26

NEZALAGANJE je napisao/la: Kanter produkt americkog univerziteta??? Covjek dosao da igra i presjedio cijelu sezonu zbog profi ugovora koji je imao prije u Turskoj.... Ako mislis na Valanciunasa pod tim 'litvanac koji ima samo visinu',onda te moram pitati da li si ti gledao zadnji Eurobasket??Decko ima samo takav talenat i osjecaj za igru,a tek mu 19-20godina...
Joj kad se ti dotaknu tog Valenciunasa, svi u SAD imaju samo rijeci hvale, stavljali ga i ispred TT-a na draftu i skoro da su svi bili uvjereni da ce on biti nas pick, eh sad ne znam zasto su Cavsi propustili njega i uzeli TT-a a dobro je poznato da nam treba centar. Ne znam fkt. razlog zasto smo uzeli TT-a a ne Jonasa, ne znam mozda se njegov karakter nije uklapao u nasu novu filozofiju, jer smo vec imali jednog Z-a koji je iz Litvanije i njegov dres ce biti umirovljen i mnogo je cijenje u Clevelandu i ako je sve ok sa njim mi bismo ga sigurno uzeli, neko moje misljenje. Poznavajuci koliko Big Z voli Cleveland, valjda bi nam rekao kakve rijeci hvale za svog sunarodnjaka. Fkt. od dana drafta do danas mi nije jasan potez Cavsa, TT ispred Jonasa, valjda ne zazalimo, mada ruku na srce TT je pokazao da ce biti igrac od koristi u buducnosti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jan 2012, 00:48

[quote][OKLAHOMA CITY -- Oklahoma City Thunder backup point guard Eric Maynor will miss the rest of the season after tearing the anterior cruciate ligament in his right knee/quote]

Znaci i Oklahoma odpada kao kandidat , prvo Memphis sa povredama Artura i Z-bo-a , sada i Oklahoma , tesko mogu bez da malo nekad ohlade Westbrook-a :roll:

Sve se otvara Heat-u , sad ili nikad , znaci prema procjenama svih analiticara prve tri momacadi na papiru su bile Oklahoma , Memhis i Dallas , znaci ostaju 2 tima iz Los Angelesa i eventualno SAS , kao i jedini izazivac sa istoka Chicago.
Naporan tempo uzima danak , mislim da ce biti puno povreda , bas kao i '99 :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2012, 00:55

[OKLAHOMA CITY -- Oklahoma City Thunder backup point guard Eric Maynor will miss the rest of the season after tearing the anterior cruciate ligament in his right knee/quote]

Znaci i Oklahoma odpada kao kandidat , prvo Memphis sa povredama Artura i Z-bo-a , sada i Oklahoma , tesko mogu bez da malo nekad ohlade Westbrook-a :roll:

Sve se otvara Heat-u , sad ili nikad , znaci prema procjenama svih analiticara prve tri momacadi na papiru su bile Oklahoma , Memhis i Dallas , znaci ostaju 2 tima iz Los Angelesa i eventualno SAS , kao i jedini izazivac sa istoka Chicago.
Naporan tempo uzima danak , mislim da ce biti puno povreda , bas kao i '99 :roll:
Sve mi bolje izgleda ovo.Ko je bio prvak tada? :mrgreen:

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 09 jan 2012, 00:56

[OKLAHOMA CITY -- Oklahoma City Thunder backup point guard Eric Maynor will miss the rest of the season after tearing the anterior cruciate ligament in his right knee/quote]

Trebali su ostaviti Nejta Robinsona. :D
YNWA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jan 2012, 01:05

Ma moze igrati i James Harden malo na playu kada odmara Russel, a tu je i R. Jackson koji je rookie i posljednju sezonu na koledzu je imao oko 18 poena u prosjeku cini mi se. Imaju oko 5 6 miliona u salary capu sigurno, a na trzistu ima Arenas koji bi i mogao pomoci OKC jer nije nista slabiji od Maynora. Neki trejd takodjer mogu povuci i fakticki nisu nista izgubili.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.