Jos nam samo fali da nam ga ''Djilkos'' zabije.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ne vjeruj Plavcima ni kad darove donose.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- bayern4ever
- Kontakt:
Danas mi sve mirise na pobjedu vukova , ej pa ljudi su oborili rekord 2 utakmice bez poraza

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
1 u 1 na vukove, vrijeme je da i mandža nekome uvali a i dormund mora negdje pasti a nije ni loša kvota
Burazeru, Vukojebina nije izgubila vec 7-8 kola!!
WER WIRD DEUTSCHER MEISTER ? BvB BORUSSIA ! Ocekujem pobjedu i BARRIGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL ...
Ale ale ale ooo BvB 09 !
Ale ale ale ooo BvB 09 !
BvB Echte Liebe !!!
nisam dugo bio ovdje, zažutilo se na ovom portalu, dosta je i bilo onih crvenih
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma hebaji ga nisu ni pobijedili do proslog kola 100 godina , pa eto mislim da je vrijeme da danas upisu i novu pobjedu i zapocnu seriju

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Daj LEWANDOWSKOG nek ovo profula...
Damire lafe, imas pivu od mene.
Joj akcije!!
Nuri Sahin rješava utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Interista di cuore
- Kontakt:
Damir_BvB je napisao/la:WER WIRD DEUTSCHER MEISTER ? BvB BORUSSIA ! Ocekujem pobjedu i BARRIGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL ...
Ale ale ale ooo BvB 09 !
nema zajebancije sine,svaka cast
al Sahin je masina ocam... i da,doso red da bijeda (kako ti velis) osvoji
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Cestitke na tituli 
Konacno i ja stigao pogledati BVB u Bundeski,i veoma sam zadovoljan prikazanim,dobro igrate pravo.Wolfsburg lagano apsolviran,da je bilo malo vise koncentracije izaslo bi ovo na pet komada lagano.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cestitike na zasluzenoj pobjedi i odlicnoj igri, i ova ekipa iz utakmice u utakmicu sve vise sazrijeva i postaju prava "klapa" (i ako su to vec sada) i vidi se da ih nista ne moze izbaciti iz kolosijeka, ni povrede, ni nesretno izgubljeni bodovi, ni mediji s svojim pritiskom i trazenja dlake u jajetu.
@ adnan24
dobih ja opkladu i morat ce mi rodjak na sisanje.

@ adnan24
dobih ja opkladu i morat ce mi rodjak na sisanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
HzBvB je napisao/la:Daj LEWANDOWSKOG nek ovo profula...
Hahahaha...nisam odavno jaci "post" procitao...
@Hare
Kakva crna suhva kakvi bakraci
Sahin je klasa samo takva...igracina...samo steta za Subotica koji je dobio peti zuti i nece igrati protiv Schalke-a
@amerosm
A realno uzeo si ga na foru...gdje ces se kladiti protiv Dortmunda...dobro si to odradio nema sta
Pa dobro, bili su upitni za ovu utakmicu a pokazalo se da nisu mnoga toga ni učinili. Isto tako, ništa tu ne umanjuje moje predviđanje da će ga vukovi popušiti.Hare_BvB je napisao/la:Ne vjeruj Plavcima ni kad darove donose.![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nezaustavljivi.
Da mi je znati do kada?
Cestitke na prikazanoj igri, nesto malo sam upratio, ali dovoljno je bilo.
Da mi je znati do kada?
Cestitke na prikazanoj igri, nesto malo sam upratio, ali dovoljno je bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Moram priznat da se odavno nisam pribojav'o jednog meca k'o ovog danasnjeg, ne znam ni ja zasto. Danasnja predstava mi je odagnala i svaku sumLJu u mogucnosti nase mlade masinerije i mislim da vec mozemo pricati o tituli. Sahin je genije, nevjerovatno sposoban i inteligentan igrac. Bender je masina, mozda i najjaci ''razarac'' u ligi, Hummya mi je mrsko hvaliti, u odbrani perfektan, a kako je samo majstorski otvorio napad za drugi gol. Gotze jos jednom fenomenalan, a Lucas podesio nisanske sprave i cini mi se da je opet onaj stari. Valjda cemo se skrpit nekako za derbi.
@Zdena
Ma salim se, znam da su bili upitni.
@Zdena
Ma salim se, znam da su bili upitni.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Svaka čast na ovoj pobjedi.
Djelovali ste fantastično,niste Wolfsburgu dali da diše.Sjajna akcija kod prvog gola kao iz udžbenika,drugi veoma sličan.
Kakva požrtvovanost Sahina kod drugog gola,ono je bilo odlično.
Super Mario je odigrao još jednu odličnu utakmicu,dokazao klasu,Bender takođe,Hummels je opet bio na nivou.Zaista sve pohvale za igre ovih mladih igrača.Još kada se uzme u obzir da nema Kagawe...
Svaka čast i Barriosu na onom prvom golu,ondje bi velika većina igrača prebacila loptu preko gola,no sjajno se snašao i smjestio ju je u mrežu.
Djelovali ste fantastično,niste Wolfsburgu dali da diše.Sjajna akcija kod prvog gola kao iz udžbenika,drugi veoma sličan.
Kakva požrtvovanost Sahina kod drugog gola,ono je bilo odlično.
Super Mario je odigrao još jednu odličnu utakmicu,dokazao klasu,Bender takođe,Hummels je opet bio na nivou.Zaista sve pohvale za igre ovih mladih igrača.Još kada se uzme u obzir da nema Kagawe...
Svaka čast i Barriosu na onom prvom golu,ondje bi velika većina igrača prebacila loptu preko gola,no sjajno se snašao i smjestio ju je u mrežu.
You'll never walk alone.
- majestic24
- Kontakt:
Puno ce vam faliti Kagawa u drugom dijelu sezonu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.