Treba se cuvati meksikanaca ovih dana noge pucaju ko ledenice.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja upravo ukljucio, koliko vidim Njemci standardno u 4-2-3-1 sistemu. Pozadi Kroos organizuje napade uz Khediru, naprijed Götze i Özil, Reus i Müller. Dobra postava.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hvala na infobagrcavi je napisao/la:Jel' bio taj trening u novoj opremi?
nerkolfc je napisao/la:K. Toure ima malariju, gdje su ga se ovi dokopali iz ss.ba
- Goalgetter
- Kontakt:
Fino igraju, poceli su jako ostro, imali su vec par 100% sansi. Mladi Durm bi mogao i do prve postave na SP.DonCorleone je napisao/la:Ja upravo ukljucio, koliko vidim Njemci standardno u 4-2-3-1 sistemu. Pozadi Kroos organizuje napade uz Khediru, naprijed Götze i Özil, Reus i Müller. Dobra postava.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Greska je protiv tamnoputih reprezentacijama povrede izbjegavat 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ko prenosi?Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koja sansa za Kamerun

- Goalgetter
- Kontakt:
Njemacki ARD.Kaunas je napisao/la:ko prenosi?Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
- 1988risha
- Kontakt:
A gledaj u Švaba dresova,ko Sloboda ili Čelik
A ovi Kamerunci se zelene pa crvene

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja gledam Belgiju protiv Svedske, skautiram za naredne kvalifikacije.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Moze se igrati protiv njih, iako mozda ne igraju punom parom ali vidim da ima skrip u defanzivi
- DonCorleone
- Kontakt:
Mi imamo konacno istu formaciju kao Njemacka, sto je jako dobro, jer imamo i igrace za istu. Samo kada vidim ovaj tempo koji igra Kamerun a i Njemacka, bojim se da Misimovic nece se naigrati. Ovo je 90 % trcanje i borba.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 01 jun 2014, 21:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo se oni i precjenjuju, nisu tolike zvijeri kao sto se predstavljaju. Kao sto kazes, protiv Sveda mozda jos igraju pod rucnom, ali vidjecemo njihovu snagu na SP-u.calcio je napisao/la:Ja gledam Belgiju protiv Svedske, skautiram za naredne kvalifikacije.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Moze se igrati protiv njih, iako mozda ne igraju punom parom ali vidim da ima skrip u defanzivi
+1DonCorleone je napisao/la:Mi imamo konacno istu formaciju kao Njemacka, sto je jako dobro, jer imamo i igrace za istu. Samo kada vidim ovaj tempo koji igra Kamerun a i Njemacka, bojim se da Misimovic nece se naigrati. Ovo je 90 % trcanje i borba.
daj neko stream za kEmerunce
edit: ne treba, evo vidim Arena prenosi
edit: ne treba, evo vidim Arena prenosi
15.10.2013.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se. Dobra su ekipa ali vidim neki ih navode kao jednog od favorita za titulu sto je malo previse za moj ukus. Mogu oni osvojiti naravno ali i dalje su teski autsajderi.Goalgetter je napisao/la:Malo se oni i precjenjuju, nisu tolike zvijeri kao sto se predstavljaju. Kao sto kazes, protiv Sveda mozda jos igraju pod rucnom, ali vidjecemo njihovu snagu na SP-u.calcio je napisao/la:Ja gledam Belgiju protiv Svedske, skautiram za naredne kvalifikacije.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Na igra Ibra ali opet im svedjani dolaze do gola dosta lako. To me malo iznenadilo jer ova Svedska bez Ibrahimovica nije neka ekipa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Miske mora igrati.DonCorleone je napisao/la:Mi imamo konacno istu formaciju kao Njemacka, sto je jako dobro, jer imamo i igrace za istu. Samo kada vidim ovaj tempo koji igra Kamerun a i Njemacka, bojim se da Misimovic nece se naigrati. Ovo je 90 % trcanje i borba.
Kao sto ameticki komentatori rekose,on je tip fudbalera koji vidi neke puteve, koji nijedan fudbaler ne vidi.
Kako nisu bolji su od jedne Hrvatske realno 30%. Imaju velemajstora Hazarda koji sam moze odlucit utakmicu jedan na jedan. Da ne nabrajam sve te odlicne igrace. Belgija je odlicna i sve bolja i bolja. Igracki po imenima je jaca od nas.Goalgetter je napisao/la:Malo se oni i precjenjuju, nisu tolike zvijeri kao sto se predstavljaju. Kao sto kazes, protiv Sveda mozda jos igraju pod rucnom, ali vidjecemo njihovu snagu na SP-u.calcio je napisao/la:Ja gledam Belgiju protiv Svedske, skautiram za naredne kvalifikacije.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam Njemacku - Kamerun, kako samo ovi crnci po nogama tucu.Pa prijateljska je, ohani malo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 jun 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte uzimati Švabe kao mjerilo ni u cemu, pogotovo ne u trci 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ja Belgiju vidim barem u polufinalu, vi kako hoćete 
15.10.2013.
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
a lukaku, kdb, hazard i drugi tek ulaze u godine a vec su odlicni igraciAjax je napisao/la:Kako nisu bolji su od jedne Hrvatske realno 30%. Imaju velemajstora Hazarda koji sam moze odlucit utakmicu jedan na jedan. Da ne nabrajam sve te odlicne igrace. Belgija je odlicna i sve bolja i bolja. Igracki po imenima je jaca od nas.Goalgetter je napisao/la:Malo se oni i precjenjuju, nisu tolike zvijeri kao sto se predstavljaju. Kao sto kazes, protiv Sveda mozda jos igraju pod rucnom, ali vidjecemo njihovu snagu na SP-u.calcio je napisao/la: Ja gledam Belgiju protiv Svedske, skautiram za naredne kvalifikacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.