Ma nema se tu sta vise reci,kloc do kloca,jedino onaj Bekric zna nesto lopte,mada i on nije nesto posebno,Bekric i Beslija,ovo ostalo sve klocevi,90% ih ne zna da trci a kamoli nesto drugo,jasno je do sada svima(onim normalnim) da sadasnji kokosari iz uprave samo gledaju kako ce da prodaju nekog talenta kao npr.Stilu i Bubu,i onda da dovedu neke kloceve koji su za opstinske lige i koji su svjesni da kada bi imali postenu upravu,ti klocevi su svjesni da ne bi nikada ni prismrdili Zelji,ovo je dno dna,sada me vise niko ne moze ubjediti da nema sprege izmedju raznih menadzercica i kokosara iz "nase" uprave,jedni guraju svoje kloceve da igraju u Zelji,ovi drugi samo gledaju kako da prodaju nekog talenta i da onda rastale finu cifru sa tim menadzercicima,i tako u krug,nista se ne desava slucajno,pa tako i ova nasa dugogodisnja agonija,KLOCEVI od igraca i kokosari u upravi=katastrofa,bruka i sramota-SanaFCŽ- je napisao/la:A igrača u pm, stvarno je žalosno gledati ko sve nosi dres Želje danas..
I stvarno više ne znam dokad će se gostujući navijači izbacivati 15tak minuta prije kraja tekme, to samo kod nas ima..a vi koji živite u Sa. kad vidite komentatora pozdravite mu gospođu od mene!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bruka i sramota...ko sve nosi željin dres
...čelik je velika qurcina od ekipe a mi još veca.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Ma buraz izgleda da treba da padne mrtva glava(od nekog kokosara iz uprave) pa da se nesto promjeni,zao mi ovih navijaca sto idu na gostovanja,a na drugu stranu i nije,da usmjerimo pola ove energije koja se daje za podrsku klocevima i klubu,da usmjerimo tu energiju na tjeranje kloceva od igraca i kokosara iz uprave,davno bi bili nogirani,treba bojkotovati gostovanja,pa i uprave klubova ucestvuju u represiji nad navijacima,puste navijace sa 15-20 minuta zakasnjenja na stadion,pa te onda tjeraju 15-20 minuta ranije prije kraja tekme,tako bi sve navijacke grupe trebale da postupe,i da se onda okrenu prema borbi protiv "svojih" uprava,ako uskoro ne bude smanjen broj klubova u ovoj idiotskoj ligi,prijeti joj totalni krah,kod nas 90% kloceva koji ne znaju da trce,kod Celika isto tako,plus kod njih jos kostolomci,za onoga Jurcevica sam znao da je kostolomac,veceras mi je to samo potvrdio,od trenutka kada su nam zabili gol,samo su gledali kako da ukradu vrijeme,"zaboravili" na nas gol,o nasim klocevima ne znam sta vise da kazem,cocalic,muharemovic,sadikovic,mujkanovic,hrkac,stanic,bajic,,ma skoro svi,mars iz kluba,stanicu se svaki put lopta odbije od njega kao da je drvo,muharemovic ne zna da trci,prodjes pored njega svaki put kako zazelis,ma i onaj zeba je kloc,ma skoro svi su klocevi,nema pomaka sve dok navijaci ne naprave neke radikalne poteze.............drop je napisao/la:bruka i sramota...ko sve nosi željin dres![]()
-
- Kontakt:
muharemovicu hvala ti sto si dobio crveni,tim "potezom" si nas pojacao u narednoj tekmi,kamo srece da ste svi dobili crvene kartone pa da u sljedecoj tekmi igramo sa juniorima,umjesto da su u ovoj tekmi dali priliku npr.onom junioru Karicu i jos ponekom junioru,tekma uzivo na tv-u,da se momci afirmisu na taj nacin,oni nam "serviraju" ove kloceve od igraca da gledamo,fuj,fuj,faruk i samire mars iz kluba,mars i dzelo Litex,sportski direktor,kada bi mu neko postavio pitanje i rekao da i on snosi dio odgovornosti zbog toga sto su ovi klocevi dovedeni u Zelju,on bi prebacio lopticu na nekog drugog,gadi mi se i pisati o njima,kamoli sta drugo.........
ma jarane ne znam šta bi ti rekao i odakle da pocnem jer ako pocnem psovati bojim se da cu dobiti ban.lopta je okrugla je napisao/la:Ma buraz izgleda da treba da padne mrtva glava(od nekog kokosara iz uprave) pa da se nesto promjeni,zao mi ovih navijaca sto idu na gostovanja,a na drugu stranu i nije,da usmjerimo pola ove energije koja se daje za podrsku klocevima i klubu,da usmjerimo tu energiju na tjeranje kloceva od igraca i kokosara iz uprave,davno bi bili nogirani,treba bojkotovati gostovanja,pa i uprave klubova ucestvuju u represiji nad navijacima,puste navijace sa 15-20 minuta zakasnjenja na stadion,pa te onda tjeraju 15-20 minuta ranije prije kraja tekme,tako bi sve navijacke grupe trebale da postupe,i da se onda okrenu prema borbi protiv "svojih" uprava,ako uskoro ne bude smanjen broj klubova u ovoj idiotskoj ligi,prijeti joj totalni krah,kod nas 90% kloceva koji ne znaju da trce,kod Celika isto tako,plus kod njih jos kostolomci,za onoga Jurcevica sam znao da je kostolomac,veceras mi je to samo potvrdio,od trenutka kada su nam zabili gol,samo su gledali kako da ukradu vrijeme,"zaboravili" na nas gol,o nasim klocevima ne znam sta vise da kazem,cocalic,muharemovic,sadikovic,mujkanovic,hrkac,stanic,bajic,,ma skoro svi,mars iz kluba,stanicu se svaki put lopta odbije od njega kao da je drvo,muharemovic ne zna da trci,prodjes pored njega svaki put kako zazelis,ma i onaj zeba je kloc,ma skoro svi su klocevi,nema pomaka sve dok navijaci ne naprave neke radikalne poteze.............drop je napisao/la:bruka i sramota...ko sve nosi željin dres![]()
U suštini si sve rekao...igraci degenerici i totalni antitalenti,strucni štab na celu sa trenerom-amaterom je posebno smiješan,uprava najgora i najkriminalnija u cijeloj PL Definitivno!! (amaterski igraci i amaterski stucni štab je djelo uprave kojima je cilj da se javnost i mediji bavi igracima i trenerima dok ce oni sa strane i na miru mlatiti pare)...i kad to sve saberaš dobiješ katastrofalnu kombinaciju i bice dobro da opstanemo u ovoj jadu od lige.
Ovakvi nikakvi mi prošlo kolo pobjedimo Slaviju koja je ponajbolji tim lige i koji ce predstavljati ovu državu u evropi...pa šta drugo reci nego Cirkus!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Ma u pravu si sve sto si rekao,rekao si ono najbitnije,a to je da se mediji i javnost bave samo klocevima i trenerima kod nas,a kokosari na miru hapaju li hapaju,sve je do korumpirane i nesposobne(sposobni samo da hapaju) uprave,da imamo postenu upravu kao sto nemamo,ne bi bilo ni kloceva od igraca ni svega ostalog-negativnog,ja ovdje najmanje krivim trenera,ni Wenger ne bi sa ovim klocevima nista napravio,ne mozes ti od antitalenta da napravis igraca,nikad,nikad,nikad i nikad,ne mozes ti igrati sa "igracem" koji ne zna da trci,dovoljno je samo pogledati kako vecina njih trci i sve ti je jasno,ne treba biti neki veliki strucnjak da bi se to primjetilo,ne treba se loziti na trenera,to kokosari iz uprave i zele,oni vec godinama trose trenere,a oni uvijek ostaju na svojim funkcijama,dosta je vise mazanja ociju........Hoticu samo ne trebaju onakve izjave tipa da smo napravili neke pomake u igri,ali ne zamjeram mu,ne zna ni on sam sta vise da kaze,valjda je i on sada svjestan da ima posla sa klocevima,da sam na njegovom mjestu,rekao bih klocevima,nikada vi necete ni prismrditi ligi u kojoj sam ja igrao,mozete preko nekog mesetara eventualno do Poljske i Bjelorusije,ali ni tamo necete nikada zaigrati,nagovorio bi im se i napustio klub....."imaju ovi klocevi srece da veceras poslije tekme-u svlacionici ih nije cekao 15-20 godina mladji Osim jer bi nekog sigurno uhvatio za vrat",ali sta ja tu pricam,tj.pisem,kod Osima ovakvi klocevi ne bi mogli ni da prismrde ekipi,kamoli sta drugo.....drop je napisao/la:ma jarane ne znam šta bi ti rekao i odakle da pocnem jer ako pocnem psovati bojim se da cu dobiti ban.lopta je okrugla je napisao/la:Ma buraz izgleda da treba da padne mrtva glava(od nekog kokosara iz uprave) pa da se nesto promjeni,zao mi ovih navijaca sto idu na gostovanja,a na drugu stranu i nije,da usmjerimo pola ove energije koja se daje za podrsku klocevima i klubu,da usmjerimo tu energiju na tjeranje kloceva od igraca i kokosara iz uprave,davno bi bili nogirani,treba bojkotovati gostovanja,pa i uprave klubova ucestvuju u represiji nad navijacima,puste navijace sa 15-20 minuta zakasnjenja na stadion,pa te onda tjeraju 15-20 minuta ranije prije kraja tekme,tako bi sve navijacke grupe trebale da postupe,i da se onda okrenu prema borbi protiv "svojih" uprava,ako uskoro ne bude smanjen broj klubova u ovoj idiotskoj ligi,prijeti joj totalni krah,kod nas 90% kloceva koji ne znaju da trce,kod Celika isto tako,plus kod njih jos kostolomci,za onoga Jurcevica sam znao da je kostolomac,veceras mi je to samo potvrdio,od trenutka kada su nam zabili gol,samo su gledali kako da ukradu vrijeme,"zaboravili" na nas gol,o nasim klocevima ne znam sta vise da kazem,cocalic,muharemovic,sadikovic,mujkanovic,hrkac,stanic,bajic,,ma skoro svi,mars iz kluba,stanicu se svaki put lopta odbije od njega kao da je drvo,muharemovic ne zna da trci,prodjes pored njega svaki put kako zazelis,ma i onaj zeba je kloc,ma skoro svi su klocevi,nema pomaka sve dok navijaci ne naprave neke radikalne poteze.............drop je napisao/la:bruka i sramota...ko sve nosi željin dres![]()
U suštini si sve rekao...igraci degenerici i totalni antitalenti,strucni štab na celu sa trenerom-amaterom je posebno smiješan,uprava najgora i najkriminalnija u cijeloj PL Definitivno!! (amaterski igraci i amaterski stucni štab je djelo uprave kojima je cilj da se javnost i mediji bavi igracima i trenerima dok ce oni sa strane i na miru mlatiti pare)...i kad to sve saberaš dobiješ katastrofalnu kombinaciju i bice dobro da opstanemo u ovoj jadu od lige.
Ovakvi nikakvi mi prošlo kolo pobjedimo Slaviju koja je ponajbolji tim lige i koji ce predstavljati ovu državu u evropi...pa šta drugo reci nego Cirkus!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma ovi klocevi nebi kod Amara ni lopte mogli dofacat, nabijemi h na k...... sve, mars vise svi u PM, i ti brko mars odakle si dosao, uzas, ne pobijediti dvije godine na strani, pa stvarno, nek ispadnu nek j.... mater vise, treba ono dobro istuci sve do jednog, uh, kako sam bijesan, nek mi oproste na ovim rijecima al stvarno vise nemoze ovako, pa i oni momci sto idu na ta gostovanja, pa kome idu kad nisu oni klocevi vrijedni nicega, uzas
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- el-fighter
- Kontakt:
Ovu utakmicu dosta slabo su odigrale obe momčadi, ali više me razočarao Željezničar. Ovi igrači nikad nebi igrali kod Amara. Bio je ovo "derbi kola". Jadni mi i naša liga ako je ovo bio derbi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sinoć igraći ko da su imali po dvije kile betona u kopačkama, ne bih spominjao više imena igraća, ustvari moram spomenuti onog Mujkanovića, pa ne znam ko ga dovede u Želju.........to se samo nama može desiti...
Igra bezidejna, nema ko da poveže redove, da povuće loptu, nek' su se svi oni dobro nakvarcali u solarijumu.......
jedina svijetla tačka manijaci, kao i uvijek....
Igra bezidejna, nema ko da poveže redove, da povuće loptu, nek' su se svi oni dobro nakvarcali u solarijumu.......
jedina svijetla tačka manijaci, kao i uvijek....
SAMO ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Okupljamo se na dogovorenom mjestu,ali krecemo sa zakasnjenjem zbog drotova i njihovih pregleda,iz sarajeva krece 7 buseva i 10-tak automobila,u Visokom se koloni prikljucuje jos 3-4 automobila,u Zenici nas docekuju Manijaci iz Kaknja njih 15-tak,tako da se nasa konacna brojka krece negdje oko 450,na stadion ulazimo uz ponovni detaljni pregled "kornjaca",odmah po ulasku kace se transovi i pocinje navijanje,navijanje konstantno i na momente je stvarno grmilo,bilo je par bespotrebnih odgovora ne neke provokacije al yebiga bice bolje
Sto se tice igre katastrofa mi bukvalno nismo 2 pasa sastavili sve dok nismo primili gol pa smo onda kao nesto napadali ali slabo pravo,utakmicu napustamo oko 80 minute,povratak protekao prema planu i bez problema,svim momcima koji su bili u Zenici svaka cast na pokazanoj disciplini i strpljenju

Sto se tice igre katastrofa mi bukvalno nismo 2 pasa sastavili sve dok nismo primili gol pa smo onda kao nesto napadali ali slabo pravo,utakmicu napustamo oko 80 minute,povratak protekao prema planu i bez problema,svim momcima koji su bili u Zenici svaka cast na pokazanoj disciplini i strpljenju

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
simpatična ekipa ovaj željo
- bistrikboy
- Kontakt:
Danas je u 72. godini života preminuo nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara Zvonko Duspara.
Duspara je preminuo u Slavosnkom Brodu, a dres Željezničara nosio je početkom šestdesetih godina prošlog stoljeća. Nakon okončanja igračke karijere, posvetio se trenerskom pozivu, pa je trenirao nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
R.I.P.
Duspara je preminuo u Slavosnkom Brodu, a dres Željezničara nosio je početkom šestdesetih godina prošlog stoljeća. Nakon okončanja igračke karijere, posvetio se trenerskom pozivu, pa je trenirao nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
R.I.P.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Gledam Želju 30 godina i mogu komotno reći da nikad gori nije bio u svakom pogledu. 96. su bolje igrali nego sad. Pola ekipe ne zna loptu uštopati. Nije problem odigrati sezonu - dvije loše, ali je problem što apsulutno ne postoji nikakva perspektiva. U Upravi kluba sjede totalni levati, ljudi koji su zalutali u fudbal. (Ne)stručni štab smješan, igraći su kamara hadalja bez ikakve ideje i osnovnog fudbalskog znanja. Kad se na sve ovo doda totalni finansijski kolaps onda imamo Klub čiji je krajnji domet ostati u ovom jadu od ekipe. Ako se ništa radikalno ne promijeni, a neće sa ovim ljudima koji trenutno vode Klub, dogodine nam predstoji grčevita borba za opstanak sa Travnikom, Veležom i Modričom. Ni najgori dušmani nam ne bi zaželjeli ovo u čemu se trenutno nalazimo. Užas je naša furka.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ima li neko slucajno snimljeno ovu utakmicu u Zenici, ili ako ima negdje na netu za download... nisam bio u mogucnosti da gledam.
Takodje ako moze neko i protiv Zrinjskog da snimi bio bih mu jako zahvalan
Takodje ako moze neko i protiv Zrinjskog da snimi bio bih mu jako zahvalan

010 ISN'T JUST A CODE
Ma nemoj jarane, bolje ti je ne gledaj. Blago tebi kad nisi gled'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sezona propala...
Samo se nadam da će ostat u društvu "najboljih".
Za sljedeću sezonu bi se odmah trebali pripremat...
Samo se nadam da će ostat u društvu "najboljih".
Za sljedeću sezonu bi se odmah trebali pripremat...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Stone Island
- Kontakt:
R.I.P.bistrikboy je napisao/la:Danas je u 72. godini života preminuo nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara Zvonko Duspara.
R.I.P.
- alan ford 26
- Kontakt:
Jel def tekma u srijedu pod reflektorima?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je za Želju ova sezona propala.Ostaje im da se dobro pripreme za sljedeću sezonu i pokušaju izaći u Evropu. Ako i sljedeće sezone ponove ovu igru mogli bi vrlo lako i u Prvu ligu Federacije. Ipak su oni nekada bili face.
Velež do groba života mi moga
- bistrikboy
- Kontakt:
Tekma u srijedu je 100% pod reflektorima,bez Tv prijenosa,sto je i bolje radi posjete 

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, ristagrad i 46 gostiju.