I ja sam sutao od selektora. Svima se desi losa tekma ali da protiv *ebene Nigerije na yebenom svjetskom ti ne napravis **** priliku za gol u 90 **** minuta nema nigdje.revan je napisao/la:Iskreno, neću ni gledati. Skrši godišnji da gledam ovo, a mogao sam negdje na more otići, da se opustim petnaestak dana. Mislim da ću se sutra spakovati i otići, isključiti SP. Isključiti sve. Kad dobijemo pravog selektora, možemo pričati. Nisam kritizirao nikad. Nisam pljuvao, ali ovo večeras je...nemam riječi.Otelo je napisao/la:Safet pokazao svu genijalnost protiv Nigerije. Apsolutno nadigran, makar cu protiv Irana gledati lagano i da se sjecam kako smo sa 0 bodova zavrsili prvo ucesce na SP i tu cemo biti sa velesilama Kamerunom i Australijom.
I to vadis najbolje igraca da bi ubacio jos jednog setaca pa vadis Medu koji makar moze osutati a ostavljas Misimovica jer si *icka i nemas *ebenih muda da ga izvadis vani.
Ma mars i ti i tvoja taktika i tvoj Tino, neg ti ga pusi nakon sto se proda iz Hajduka.
De makar imaj muda i nakon Irana daj otkaz.
A igraci kao da su dosli igrati lopte dok cuvaju krave.