Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 02 sep 2009, 21:53

ma ja ba dosta je bilo o Ribiju ove sezone,al ono stvarno...nego eto osta nam onaj VDV u ekipi ni kriv ni duzan,a samo sam za njeg mislio da ce 100% ove sezone otič,al nema veze kad su vec dvojica Nizozemaca napustili klub bolje sto nam je on ostao ;)
Zadnja izmjena: JameS, dana/u 02 sep 2009, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 sep 2009, 22:06

Saurman je napisao/la:jest Ribery je potpisao za Real ali ce jos igrati tri god za Bayern :D ....

ma ribery je realov i tačka :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 22:09

Ma VDV je sjajan igrač samo trebamo izmisliti poziciju za njega.....Kaka igra njegovu poziciju iza dva napadača pa bi on mogao na lijevo krilo......lijevo krilo al grafički nikako u praksi...netrebamo pričati više koje došao,koje mogao doči,koje otišao....imamo sjajnu ekipu koja če kad se uigra moči pobjediti bilo koga...
Evo moje formacija;

.....Casillas(Dudek).......

.....Ramos(Arbeloa)...Pepe(Mecelder)......Albiol(Garay).....Marcelo(Drhente,Arbeloa)

....Lass(Momo)........Xabi(Gago).....

...Ronaldo(VDV,Granero).....Kaka(VDV,Granero)......Ronaldo(Marcelo,VDV,Drhente)

.....Raul(Ruud)........Benzema(Higuain)......

Znam da u fudbalu il nogometu igra 11 igrača :lol: ....ali ovo je prikaz da smo popunjeni na svakom mjestu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2009, 22:17

zadnja linija je mrak i to bukvalno :D .....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 sep 2009, 22:22

Saurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno :D .....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo :D
isto kao sto mi vjerovatno ne mozemo zaustaviti Barcine napadace,tako i Barcini odbrambeni igraci ne mogu zaustaviti Realove napadace...prognoza 6:6 :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 22:22

Saurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno :D .....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo :D
Igramo za gol više 8-) a zadnja linija je odlaskom Canavara i Heinze 30%
Mada ni vaša mi ne ulijeva samopouzdanje...a bogami ni Valdes..
Zašto je Farsa htjela kupiti Vilju...pa da mu Valdes nedodaje više u kažnjenom :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2009, 22:25

usporedjivati odbranu Reala i Barse je kao usporediti golfa dvicu i SLR :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 sep 2009, 22:25

ovdje se 99posto spominju igraci, nigdje trenera u toj prici. u danasnjem nogometu ajmo reci barem trideset posto ovisi kakav trener vodi klub i koja mu je omiljena taktika. nije mi nesto posebno ofanzivno igrao viljeral

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 22:28

bh hrvat je napisao/la:ovdje se 99posto spominju igraci, nigdje trenera u toj prici. u danasnjem nogometu ajmo reci barem trideset posto ovisi kakav trener vodi klub i koja mu je omiljena taktika. nije mi nesto posebno ofanzivno igrao viljeral
Ma jest često su bili rezultati 4:4;7:3......al problem je što Pero postavlja taktiku...a on je malo defanzivniji...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 23:06

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 10314.aspx

Ma eto nek se ima nešto čitat.....Ako neznate nešto o Kaki......

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2009, 13:43

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/j ... 11136.aspx

Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda...

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 11221.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/i ... 11262.aspx

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 11166.aspx

I vijest dana As je objavio da če Real u januaru dovesti Carlosa....Roberta Carlosa :roll:

Sljedeči bi trebao biti Figo pa fenomene....

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 sep 2009, 13:51

Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2009, 13:55

Harrison je napisao/la:Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 sep 2009, 14:08

Saurman je napisao/la:usporedjivati odbranu Reala i Barse je kao usporediti golfa dvicu i SLR :D
Golf je cvrst izdrzljiv ,sto se ne moze reci za SLR :D :D :D :D :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 sep 2009, 14:12

Raul_64 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....
jak im ponos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbrana
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 sep 2009, 14:39

23 KING JAMES je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbrana
nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2009, 14:44

nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.[/quote]
Nisu možda jači ali nisu ni slabiji...glavna je uigranost...i Čigngriski se treba uklopiti platiti nekog €25miliona pa da sjedi na klupi...mogao bi Puyol ispasti iz prvih 11..to je možda i razlog što odbija produžiti ugovor...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 sep 2009, 14:46

Cigrinski je predobar,a Barca ga drzi na klupi :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 sep 2009, 14:47

-Barcelona- je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:[quote="Raul_64"Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbrana[/quote]
nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.
oni će biti najjači stoperski par zato što u vas puyol mora igrat dok bolji igrači pike,čikrinski ili markez neće kad bi igrali pike i čigrinski u barse tada bi već bili tu negdje samo Realov problem je što je neiskusna ekipa među prvih 11 jedino Raul preko 30 godina i još Pepe,Kaka i Xabi preko 25 ovi ostali su svi mladi dok u barse ibra,xavi,pujol,henry,alves,abidal i to je jako bitno
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 sep 2009, 14:50

Raul_64 je napisao/la:nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.
Nisu možda jači ali nisu ni slabiji...glavna je uigranost...i Čigngriski se treba uklopiti platiti nekog €25miliona pa da sjedi na klupi...mogao bi Puyol ispasti iz prvih 11..to je možda i razlog što odbija produžiti ugovor...[/quote]
dobro,tu si u pravu,ali onda ipak prednost imaju pike i puyol,oni su vec uigrani za razliku od pepea i albiola,sigurno nece ni njima puno trebati,sto se tice cigrniskog nezaboravi da je sezona jako duga igra se na 3 fronta tako da nece bas cesto sjediti na klupi,niti vjerujem da ce puyol ispasti iz prvih 11
ja bi ovako stavio nekoliko utakmica da vidimo sta bi ispalo
alves-----pique-----chingrinsky----puyol :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.