Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma ja ba dosta je bilo o Ribiju ove sezone,al ono stvarno...nego eto osta nam onaj VDV u ekipi ni kriv ni duzan,a samo sam za njeg mislio da ce 100% ove sezone otič,al nema veze kad su vec dvojica Nizozemaca napustili klub bolje sto nam je on ostao 

Zadnja izmjena: JameS, dana/u 02 sep 2009, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:jest Ribery je potpisao za Real ali ce jos igrati tri god za Bayern....
ma ribery je realov i tačka

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma VDV je sjajan igrač samo trebamo izmisliti poziciju za njega.....Kaka igra njegovu poziciju iza dva napadača pa bi on mogao na lijevo krilo......lijevo krilo al grafički nikako u praksi...netrebamo pričati više koje došao,koje mogao doči,koje otišao....imamo sjajnu ekipu koja če kad se uigra moči pobjediti bilo koga...
Evo moje formacija;
.....Casillas(Dudek).......
.....Ramos(Arbeloa)...Pepe(Mecelder)......Albiol(Garay).....Marcelo(Drhente,Arbeloa)
....Lass(Momo)........Xabi(Gago).....
...Ronaldo(VDV,Granero).....Kaka(VDV,Granero)......Ronaldo(Marcelo,VDV,Drhente)
.....Raul(Ruud)........Benzema(Higuain)......
Znam da u fudbalu il nogometu igra 11 igrača
....ali ovo je prikaz da smo popunjeni na svakom mjestu...
Evo moje formacija;
.....Casillas(Dudek).......
.....Ramos(Arbeloa)...Pepe(Mecelder)......Albiol(Garay).....Marcelo(Drhente,Arbeloa)
....Lass(Momo)........Xabi(Gago).....
...Ronaldo(VDV,Granero).....Kaka(VDV,Granero)......Ronaldo(Marcelo,VDV,Drhente)
.....Raul(Ruud)........Benzema(Higuain)......
Znam da u fudbalu il nogometu igra 11 igrača

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zadnja linija je mrak i to bukvalno
.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
isto kao sto mi vjerovatno ne mozemo zaustaviti Barcine napadace,tako i Barcini odbrambeni igraci ne mogu zaustaviti Realove napadace...prognoza 6:6Saurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Igramo za gol višeSaurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo

Mada ni vaša mi ne ulijeva samopouzdanje...a bogami ni Valdes..
Zašto je Farsa htjela kupiti Vilju...pa da mu Valdes nedodaje više u kažnjenom

usporedjivati odbranu Reala i Barse je kao usporediti golfa dvicu i SLR 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ovdje se 99posto spominju igraci, nigdje trenera u toj prici. u danasnjem nogometu ajmo reci barem trideset posto ovisi kakav trener vodi klub i koja mu je omiljena taktika. nije mi nesto posebno ofanzivno igrao viljeral
Ma jest često su bili rezultati 4:4;7:3......al problem je što Pero postavlja taktiku...a on je malo defanzivniji...bh hrvat je napisao/la:ovdje se 99posto spominju igraci, nigdje trenera u toj prici. u danasnjem nogometu ajmo reci barem trideset posto ovisi kakav trener vodi klub i koja mu je omiljena taktika. nije mi nesto posebno ofanzivno igrao viljeral
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 10314.aspx
Ma eto nek se ima nešto čitat.....Ako neznate nešto o Kaki......
Ma eto nek se ima nešto čitat.....Ako neznate nešto o Kaki......
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/j ... 11136.aspx
Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda...
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 11221.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/i ... 11262.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 11166.aspx
I vijest dana As je objavio da če Real u januaru dovesti Carlosa....Roberta Carlosa
Sljedeči bi trebao biti Figo pa fenomene....
Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda...
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 11221.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/i ... 11262.aspx
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 11166.aspx
I vijest dana As je objavio da če Real u januaru dovesti Carlosa....Roberta Carlosa

Sljedeči bi trebao biti Figo pa fenomene....
Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....Harrison je napisao/la:Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...
- Nail for Real
- Kontakt:
Golf je cvrst izdrzljiv ,sto se ne moze reci za SLRSaurman je napisao/la:usporedjivati odbranu Reala i Barse je kao usporediti golfa dvicu i SLR

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jak im ponosRaul_64 je napisao/la:Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....Harrison je napisao/la:Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...

ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbranaSaurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- -Barcelona-
- Kontakt:
nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.23 KING JAMES je napisao/la:jak im ponosRaul_64 je napisao/la:Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....Harrison je napisao/la:Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbranaSaurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.[/quote]
Nisu možda jači ali nisu ni slabiji...glavna je uigranost...i Čigngriski se treba uklopiti platiti nekog €25miliona pa da sjedi na klupi...mogao bi Puyol ispasti iz prvih 11..to je možda i razlog što odbija produžiti ugovor...
Nisu možda jači ali nisu ni slabiji...glavna je uigranost...i Čigngriski se treba uklopiti platiti nekog €25miliona pa da sjedi na klupi...mogao bi Puyol ispasti iz prvih 11..to je možda i razlog što odbija produžiti ugovor...
- Nail for Real
- Kontakt:
Cigrinski je predobar,a Barca ga drzi na klupi 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jak im ponos-Barcelona- je napisao/la:Ma pusti ga...imaju oni svoj ponos...Bayern...a problem če biti kad istekne ugovor(Balack)da če napustiti klub bez marke...€....23 KING JAMES je napisao/la:[quote="Raul_64"Siguran sam da se slazete da se niko ne bi vise radovao dolasku Riberya od mene. Nisam se oglasavao ovih zadnjih dana, nisam mogao od huje i bijesa... bayern mi je oduvijek bio mrzak, a sada mi taj klub gadi, zapravo to nije vise klub, to je ausvic... fuj..nemam rijeci...

ne,ne,ne kad smo primili 6 tada su igrali glupan(canavaro)i debil(heinze)sad su oni otišli samim tim je odbrana dobila puno još je Albiol došao i uz Pepea njih dvojica će bit najjača izvanengleska(cska,scum i Livpool)odbrana[/quote]Saurman je napisao/la:zadnja linija je mrak i to bukvalno.....uskoro Messi ce vam podariti svijetlo
nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.
oni će biti najjači stoperski par zato što u vas puyol mora igrat dok bolji igrači pike,čikrinski ili markez neće kad bi igrali pike i čigrinski u barse tada bi već bili tu negdje samo Realov problem je što je neiskusna ekipa među prvih 11 jedino Raul preko 30 godina i još Pepe,Kaka i Xabi preko 25 ovi ostali su svi mladi dok u barse ibra,xavi,pujol,henry,alves,abidal i to je jako bitno
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- -Barcelona-
- Kontakt:
Nisu možda jači ali nisu ni slabiji...glavna je uigranost...i Čigngriski se treba uklopiti platiti nekog €25miliona pa da sjedi na klupi...mogao bi Puyol ispasti iz prvih 11..to je možda i razlog što odbija produžiti ugovor...[/quote]Raul_64 je napisao/la:nebi se slozio bas da ce biti najaci stoperski par izvan engleske,al eto to je tvoje misljenje,ja mislim da pepe nije nista bolji od puyola,niti je albiol bolji od pikea ili cingrisnkog.
dobro,tu si u pravu,ali onda ipak prednost imaju pike i puyol,oni su vec uigrani za razliku od pepea i albiola,sigurno nece ni njima puno trebati,sto se tice cigrniskog nezaboravi da je sezona jako duga igra se na 3 fronta tako da nece bas cesto sjediti na klupi,niti vjerujem da ce puyol ispasti iz prvih 11
ja bi ovako stavio nekoliko utakmica da vidimo sta bi ispalo
alves-----pique-----chingrinsky----puyol

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.