FK Slavija

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 01 apr 2012, 23:31

benfica1923 je napisao/la:Ocete izvudi barem bod??Do sudaca vam nece biti....sudi najjjbolji sudac lige!!!Obradovic.....bit ce preko 5 zuti kartona...haha....Sretno SLAVIJA....
Najbolji sudac lige,hahahha.Ili je retardiran ili potkupljen,jer ako napravis 3 greske koje direktno uticu na rezultat(zajedno sa asistentima) onda nikada vise ne treba da dobijes priliku da sudis.Cak ni u rodnom Stocu.Tuzno je da se i dalje desavaju ovakve stvari u nasem fudbalu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 apr 2012, 23:36

ljubiteljfudbala je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la:Ocete izvudi barem bod??Do sudaca vam nece biti....sudi najjjbolji sudac lige!!!Obradovic.....bit ce preko 5 zuti kartona...haha....Sretno SLAVIJA....
Najbolji sudac lige,hahahha.Ili je retardiran ili potkupljen,jer ako napravis 3 greske koje direktno uticu na rezultat(zajedno sa asistentima) onda nikada vise ne treba da dobijes priliku da sudis.Cak ni u rodnom Stocu.Tuzno je da se i dalje desavaju ovakve stvari u nasem fudbalu.
Prije su znali krast, sad poceli javno na zivim prenosima, sramota stvarno

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 01 apr 2012, 23:49

Jel ovo samo meni previse ili sam lud pa da u 4 kola 3 prelaza pravite 1-2 ili 2-1 :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 01 apr 2012, 23:57

A jest vas pokraše,jbt...Četiri i kusur miliona ljudi je moglo da vidi čistu krađu na fudbalskom terenu.Postavlja se pitanje ima li smisla dalje igrati?Zato nam i jeste ovako,i jos za duuuugo nece biti bolje.Samo da se zna oteto-prokleto...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 apr 2012, 00:09

ultra_slavija je napisao/la:Šta su oni dočekali da im štimaju protiv ove naše Slavije koja je primila kući 4 komada od Sarajeva prošlu polusezonu....Nek vas je sramota !!! Dušmani će da umru, a mi će mo da ostanemo u PLBiH !!!
Sta vi mislite da nema Boga ? Malo se prisjetite prosle utakmice , da je neko drugi hajd , al bas mi je drago sto smo vas pokrali.Sad skandirajte kolko vam je qrcu cejf !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2012, 00:14

Blagoje Bratić je napisao/la:Slavija dobro igrala zaslužila bod sudije su na očigled izvršili krađu i to samo ćorav ne vidi ili pristrasan,treba bit realan,a ko bi volio sarajevo taj je blesav to je arhivirano i dobro znate kako ste nastali.
@Bljagoje Sestricu,dobro je povijesnicar, ohani.
Sto se stimanja tice,moze se stimati sve do evrope, ci-futa,ceha ili takvih.A onda ''spektakl'',ode ''stim u onu stvar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 02 apr 2012, 09:16

pa dobro niej ni dao crveni karton Benovicu a trebao bi, a mogao je komotno i jedan penal svirati i za Sarajevo jer u ovoj našoj ligi nažalost se svira penal za one stvari za domačina (pričam o tome da je dva puta Obuća oboren u šestnestercu, a sudija nije sivrao, a znamo da u ovoj ligi sviraju domačinski)

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 apr 2012, 09:19

da vam hoce ovako stalno sudit pakujte lagano kofere za drugu ligu

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 02 apr 2012, 10:31

eliminator je napisao/la:da vam hoce ovako stalno sudit pakujte lagano kofere za drugu ligu
$ ", а " ' у ? !!! " ОВО $, " " " се $ се " сезона... У овој " ' ? $ " / " у ? " " " $ & за & остаје $ ' & " $ у % "...
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 02 apr 2012, 10:38

ultra_slavija je napisao/la:
eliminator je napisao/la:da vam hoce ovako stalno sudit pakujte lagano kofere za drugu ligu
$ ", а " ' у ? !!! " ОВО $, " " " се $ се " сезона... У овој " ' ? $ " / " у ? " " " $ & за & остаје $ ' & " $ у % "...
U cemu je ba frka, vi ste odigrali fino trebali ste bod uzeti, ali nije do FKS!!
Nego do sudije tako da nemoj ti kletvi bezveze, na vama je sad da se borite i ostanete!!Igrate sljedecu protiv kozare eto vam prilike, tako da bezveze ovo pricas, i u prvom dijelu smo vas razbili 0-4!!Toliko. ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2012, 21:43

Ne vidim kakve veze ima to što je sarajevo jesenas pobijedilo 4:0, sa klasičnom sudijskom krađom koja se desila u nedjelju.
Slavija je zaslužila zlata vrijedan bod, bili su dosta bolji u prvom poluvremenu, vi u drugom.
Naravno da nije fks krivo za sudijske greške, ali eto kad su vas sudije već pogurale, dobro i jest, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što ste vi ubjedljivo pobijedili u prvom dijelu sezone. :lol: Logika niđe veze.
I da, samo još jedna stvar, ona slavija od jesenas i ova sadašnja nije ista ekipa, što po igračkim kvalitetima, što po igri, što po trenerskom znanju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 apr 2012, 22:15

Bistrik je napisao/la:pa dobro niej ni dao crveni karton Benovicu a trebao bi, a mogao je komotno i jedan penal svirati i za Sarajevo jer u ovoj našoj ligi nažalost se svira penal za one stvari za domačina (pričam o tome da je dva puta Obuća oboren u šestnestercu, a sudija nije sivrao, a znamo da u ovoj ligi sviraju domačinski)
A taj crveni bio duboko u sudijskoj nadoknadi kada se nista vise ne bi moglo promeniti i pri tome bi taj crveni dobio po mome misljenju jedan od najlosih igraca Slavije juce. :roll:
Dok su ove druge dve situacije bile jos dok se nesta moglo promeniti.
Cuj penali za Sarajevo,i argument ti je da se ono svira u BIH ligi.Pa za ono mu ni rodjena keva ne bi svirala penale a ne sudija. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 apr 2012, 16:25

slavija vodi 1-0
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 07 apr 2012, 18:13

2:1 kraj
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2012, 20:02

a raševića što se raspuc`o. uz adilovića najbolji napadač u ligi trenutno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 apr 2012, 20:49

Devil je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:pa dobro niej ni dao crveni karton Benovicu a trebao bi, a mogao je komotno i jedan penal svirati i za Sarajevo jer u ovoj našoj ligi nažalost se svira penal za one stvari za domačina (pričam o tome da je dva puta Obuća oboren u šestnestercu, a sudija nije sivrao, a znamo da u ovoj ligi sviraju domačinski)
Pa za ono mu ni rodjena keva ne bi svirala penale a ne sudija. :roll:
Svirala bi majka sinu i gore. :mrgreen:

Rasevic fenomenalan. Uz Adilovica i Marjanovica mi se najvise svidja nekako.

Slaviji je zajeban raspored do kraja tako da moraju jos popraviti igru ako zele ostati u ligi. Gostovanja su im teska stvarno a ni domace utakmice nisu za baciti nikako. Vidjet` cemo...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2012, 22:46

Pricao sam sa rodjakom malopre,on kaze najbolja utakmica Slavije ove godine na domacem terenu(doduse to i nije bilo tesko samo je trebao pravi pristup).Od prvog do zadnjeg minuta kontrola utakmice,kombinacije i dva gola Rasevica.Kozara imala tri opasna suta koja je Dujkovic izvadio,te gol Pehilja u sudijskoj nadoknadi.Slaviji nije sviran cist penal na samom otvaranju meca kada je jedan prekrsaj sudija izvukao napolje iako je kaze jasno se videlo da je bilo duboko u sesn'est.
Kao najbolje on bi izdvojio stoperski tandem Aleksic-Papaz(pogotovo ovoga drugog).

Vredna pobeda za Slaviju,itekako vredna,sa njom se upotpunosti vraca u borbu za opstanak.Na ruku joj istina ne ide pobeda Rudara u Tuzli,i remi Leotara ali sta je tu je.Sledi upravo gostovanje u Trebinju,bod bi bio premija ali tesko. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2012, 00:19

[youtube][/youtube]

Drugi deo klipa. :roll: :roll:
Boze sacuvaj.

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 08 apr 2012, 01:34

Cestitke na pobjedi.Jako bitna 3 boda u borbi za opstanak.
DEVIL postajes dosadan sa hvaljenem Papaza svako malo,decko je kvalitetan ali ni blizu koliko ti potenciras.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2012, 01:42

ljubiteljfudbala je napisao/la:Cestitke na pobjedi.Jako bitna 3 boda u borbi za opstanak.
DEVIL postajes dosadan sa hvaljenem Papaza svako malo,decko je kvalitetan ali ni blizu koliko ti potenciras.
Cuj dosadan sa hvaljenjem,a ja momka spomenuo samo u mecu protiv Sarajeva i to jednom. :roll: :lol:
Stvarno se ponekad zapitam da li ljudi na forumu prvo nesta procitaju pa tek onda pisu. :roll:
Ako procitas opet posto vidim da nisi prvi put videces da sam napisao da sam dobio takve informacije od ljudi sa utakmice dakle nije moje misljenje da je on kvalitetno odigrao vec je preneseno misljenje drugih sto je takodje naznaceno u postu i sto nije procitano.

Ako se opet vratis unazad kada sam ja pokusao da nabrojim stopere koje Slavija ima trenutno,javio se @Sigurdson i rekao da je Papaz trenutno najbolji stoper koga sam Slavija ima.Sto njemu ne kazes da preteruje ? :roll:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.