PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Dvije godine bez trofeja, mnogo brate, mnogo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa normalno da vas neće bit', brukaju vas ljudi po PL, evropi bi masakr napravili. Ah šta ćeš, zato imate za nekadašnje vedete Vinogradara, Slavena, Bratstva i sličnihHeller je napisao/la:
Nema nas nit ce nas bit, jbg mi sebi ne mozemo prisutit livaju i hodzurdu, a ni travnik ni leotar

DRUG NEBI TI PUNCA
Virtu4l je napisao/la:Mislim da se ne računaju koeficijenti iz 1978 kad im je moćni Las Palmas utrpao cenera s lukombagrcavi je napisao/la:A Sloboda?

I vedete Zeljeznicara, jbg, ko **** smo stvarno, ne mozemo priustiti pojacanje iz Vitezabagrcavi je napisao/la:Pa normalno da vas neće bit', brukaju vas ljudi po PL, evropi bi masakr napravili. Ah šta ćeš, zato imate za nekadašnje vedete Vinogradara, Slavena, Bratstva i sličnihHeller je napisao/la:
Nema nas nit ce nas bit, jbg mi sebi ne mozemo prisutit livaju i hodzurdu, a ni travnik ni leotar

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bolje i to nego da nam ga slažu po raznraznim oranicama, nadaleko ste poznatiHeller je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Mislim da se ne računaju koeficijenti iz 1978 kad im je moćni Las Palmas utrpao cenera s lukombagrcavi je napisao/la:A Sloboda?![]()
![]()
![]()
![]()
pa dobro, racunaju se Maribori, Viktorije i Zidovi kad vam ga sloze

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nek vi imate za hodzurdu,diattu,strasnobagrcavi je napisao/la:Pa normalno da vas neće bit', brukaju vas ljudi po PL, evropi bi masakr napravili. Ah šta ćeš, zato imate za nekadašnje vedete Vinogradara, Slavena, Bratstva i sličnihHeller je napisao/la:

vama ga slozi zmaj 9-1

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Šteta što ukinuše Intertoto kup 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogućnost da nam zabrane igranje utakmica gore je jednaka onoj da mi njima zabranimo da igraju pa ti pogađaj kolike su šanse za tostaragarda je napisao/la:Ne sikiraj se ti za anzi i palermo...de vi vidite prvo kako ce te sa hadzurdama ove konobare sa malte uzet....dole sigurno necete dobit a u sarajevu ko najtrofejniji bh klub ne mozete igrat na svom stadionu pa cisto sumnjam da ste na neutralnom terenu nesto bolji od njih...ja da sam na mjestu pitara bih vam zabranio da igrate na Kosevu....nego se potrpajte svi u onu lokomotivu sa stadiona pa pravac Trebinje...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima

Dokle je došlo da oni nas zajebavaju što mi igramo Europu koje oni inače očima vidjeli nisu

Ma u cvajtu sve sa onim "joge poćeraj" i "ubiše nas predsjedniče"

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
To je tek početakVirtu4l je napisao/la:Dvije godine bez trofeja, mnogo brate, mnogo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
favoriti za titulu
1.Sarajevo
2.Zrinjski
3.Siroki
4.Sloboda
5.Zeljo
Pa se vi ponosite koificijentom u evropi ,i mijenjate avatare kako vam Infantino izvuce.
1.Sarajevo
2.Zrinjski
3.Siroki
4.Sloboda
5.Zeljo
Pa se vi ponosite koificijentom u evropi ,i mijenjate avatare kako vam Infantino izvuce.
Samo Sarajevo
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
I 2003. je bio početakhilmo je napisao/la:To je tek početakVirtu4l je napisao/la:Dvije godine bez trofeja, mnogo brate, mnogo![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mogli bi vi preko reda malo,majka uefa se pravo narogusila sto vam se brkica bio zaigrao.Ajzea je napisao/la:Mogućnost da nam zabrane igranje utakmica gore je jednaka onoj da mi njima zabranimo da igraju pa ti pogađaj kolike su šanse za tostaragarda je napisao/la:Ne sikiraj se ti za anzi i palermo...de vi vidite prvo kako ce te sa hadzurdama ove konobare sa malte uzet....dole sigurno necete dobit a u sarajevu ko najtrofejniji bh klub ne mozete igrat na svom stadionu pa cisto sumnjam da ste na neutralnom terenu nesto bolji od njih...ja da sam na mjestu pitara bih vam zabranio da igrate na Kosevu....nego se potrpajte svi u onu lokomotivu sa stadiona pa pravac Trebinje...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima![]()
Dokle je došlo da oni nas zajebavaju što mi igramo Europu koje oni inače očima vidjeli nisu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma u cvajtu sve sa onim "joge poćeraj" i "ubiše nas predsjedniče"![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Bagrcavi jesi ti rom? Ko da imas komplekse od toga sta si, nemoj tako...
Nullius in verba
Da sam Tuzlak sad bi bilo "I sam znaš da su to bila druga vremena, nismo mogli pobijediti nikako bilo zabranjeno" kao vi za Slaviju što govorite pa vam Željo kriv što su vas raznorazni indijanci brukali po livadama Federalne ligesolinas je napisao/la:nek vi imate za hodzurdu,diattu,strasnobagrcavi je napisao/la:Pa normalno da vas neće bit', brukaju vas ljudi po PL, evropi bi masakr napravili. Ah šta ćeš, zato imate za nekadašnje vedete Vinogradara, Slavena, Bratstva i sličnihHeller je napisao/la:
Nema nas nit ce nas bit, jbg mi sebi ne mozemo prisutit livaju i hodzurdu, a ni travnik ni leotar![]()
vama ga slozi zmaj 9-1

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Možeš ti i bolje, slabo je ovo baš.Heller je napisao/la:Bagrcavi jesi ti rom? Ko da imas komplekse od toga sta si, nemoj tako...
DRUG NEBI TI PUNCA
Evo odgovoraHeller je napisao/la:Bagrcavi jesi ti rom? Ko da imas komplekse od toga sta si, nemoj tako...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali samo njih forsiraHeller je napisao/la:Bagrcavi jesi ti rom? Ko da imas komplekse od toga sta si, nemoj tako...

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jun 2015, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa to je vaša klasična, nije se smjelo a trebali smo svake godine bit prvaci SFRJ 
Jel to bagrcavi dok nije dres promijenio

Jel to bagrcavi dok nije dres promijenio
Nullius in verba
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nfsbih-u ... ova/165339solinas je napisao/la: mogli bi vi preko reda malo,majka uefa se pravo narogusila sto vam se brkica bio zaigrao.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta bi Virtual,opet povlacenje nakon sto ti dokazem cinjenicu da si slagao i postavim kako jeste ili nesto drugo?MortemHz je napisao/la:10/11 godina se brise sada nego nisu update izvrsili oni,znas da se svake godine to radi valjda a upisat ce se novi kako koji klub bude zavrsio svoj nastup s tim da ce Sarajevo minimalno osvojiti 1.350 be obzira na sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.