Ovdje samo odbrani možeš prigovoriti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 20:05E ne pamtim kada su igrači igrali ovako bezvoljno , nisam pristalica nasilja , ali večeras da mogu sve igrače bi postrojio i dobro kaznio ! Ovo je sramota , nije problem rezultat , iz 3 udarca su dali 3 gola ( nije im prvi put sve im sretno yebem ) , problem je veliko NEZALAGANJE ...
Nemoj tako,oni su najvljivali da ce ove sezone zavrsiti ispred Milana,budi realan pa reci da ste srwtno samo 0-3 pobjedili,cuj sretno 0-3, nije bolest sve sto boliBiscione je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:06bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 20:05E ne pamtim kada su igrači igrali ovako bezvoljno , nisam pristalica nasilja , ali večeras da mogu sve igrače bi postrojio i dobro kaznio ! Ovo je sramota , nije problem rezultat , iz 3 udarca su dali 3 gola ( nije im prvi put sve im sretno yebem ) , problem je veliko NEZALAGANJE ...jel ti stvarno nisi primjetio da je Inter igrao sa pola snage? Umjesto da budeš sretan što vas nisu osramotili do kraja ti to zoveš sreća
smiju ti se i tvoji navijači
Imaš svoju temu , ne znam šta ovdje radiš . Pokušavaš da provociraš , nije ti prvi putBiscione je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:06bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 20:05E ne pamtim kada su igrači igrali ovako bezvoljno , nisam pristalica nasilja , ali večeras da mogu sve igrače bi postrojio i dobro kaznio ! Ovo je sramota , nije problem rezultat , iz 3 udarca su dali 3 gola ( nije im prvi put sve im sretno yebem ) , problem je veliko NEZALAGANJE ...jel ti stvarno nisi primjetio da je Inter igrao sa pola snage? Umjesto da budeš sretan što vas nisu osramotili do kraja ti to zoveš sreća
Imaš i ti svoju temu , lagano tamo piši ... Generalno većina tvojih komentara je kako nekoga prozivaš kada napiše svoju prognozu , a kada ti promašiš svoje prognoze nema te nikako , samo se izgubiš šutiš kao pichka ...ronaldo99 je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:09Nemoj tako,oni su najvljivali da ce ove sezone zavrsiti ispred Milana,budi realan pa reci da ste srwtno samo 0-3 pobjedili,cuj sretno 0-3, nije bolest sve sto boliBiscione je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:06bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 20:05E ne pamtim kada su igrači igrali ovako bezvoljno , nisam pristalica nasilja , ali večeras da mogu sve igrače bi postrojio i dobro kaznio ! Ovo je sramota , nije problem rezultat , iz 3 udarca su dali 3 gola ( nije im prvi put sve im sretno yebem ) , problem je veliko NEZALAGANJE ...jel ti stvarno nisi primjetio da je Inter igrao sa pola snage? Umjesto da budeš sretan što vas nisu osramotili do kraja ti to zoveš sreća
Koji je tebi k? Bio si nekad normalan forumas. Imas problem(lol) sa jednim likom, ne moras da lazes za ostalo.
Halali nisam znao da je ovo tvoja privatna tema, ja mislio da se na ovoj temi smije dat osvrt na utakmicu Rome. Halali još jednom, odoh sad
Nije dobar lik , ja nikako ne pišem na temi Seria A i on dođe ovdje da mene proziva , mozga bez
Nije ovo moja privatna tema , ovo je tema za Romu , na kojoj veliku većinu postova pišu navijaći i simpatizeri Rome ... Naravno da su dobrodošli i oni koji to nisu , čak i oni koji mrze Romu pišu kao @Chinaglia i tu nema problema ...
Surreal je skudeto najavljivao, mislim da ima problem sa njimbombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:29Nije dobar lik , ja nikako ne pišem na temi Seria A i on dođe ovdje da mene proziva , mozga bez![]()
Imam dovoljno vise mozga od tebe pa da nikad ne bi napisao da je 0-3 sretno dobijena tekma. Al tesko je tebi to shvatiti kad nemas scimbombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2021, 22:29Nije dobar lik , ja nikako ne pišem na temi Seria A i on dođe ovdje da mene proziva , mozga bez![]()