Kada vi možete svašta pisati protiv Ivice, možemo i mi za radovana.scudetto89 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01Jel moguce da lik postavlja sliku ratnog zlocinca, da bi sprdao navijace sarajeva?, jel moguce da ce ovo proci a da se retard trajno ne odstrani sa ovog foruma ???!![]()
**** ti radovan sve usta majmune balavi !!!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Slazem seFoxMulder je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:05Kada vi možete svašta pisati protiv Ivice, možemo i mi za radovana.scudetto89 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01Jel moguce da lik postavlja sliku ratnog zlocinca, da bi sprdao navijace sarajeva?, jel moguce da ce ovo proci a da se retard trajno ne odstrani sa ovog foruma ???!![]()
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bravo obojica u isti kos.FoxMulder je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:05Kada vi možete svašta pisati protiv Ivice, možemo i mi za radovana.scudetto89 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:01Jel moguce da lik postavlja sliku ratnog zlocinca, da bi sprdao navijace sarajeva?, jel moguce da ce ovo proci a da se retard trajno ne odstrani sa ovog foruma ???!![]()
Pa ja, i jesu ista gov.na obojica. Svaka čast na iskrenosti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sarajevo jest srpski klub. I hrvatski i bosnjacki i jevrejski i romski i antifasisticki... A ja se, opet, najvise ponosim sto nikad nije bio ustaski.
Nema vece sramote za jednu drzavu od okupacije. Ako postoji veca sramota, onda je to biti sluga okupatoru - **** od ****.
Dok su ljudi visili na Marindvoru, NK Zeljeznicar je igrao prvenstvene utakmice i radovao se golovima, dok su njihove komšije, rođaci, prijatelji trulili u sarajevskim kazamatima. Igrati za rezim kojeg su se gnusali i njihovi gospodari i koji je poznat jer je jedini na svijetu, u istoriji covjecanstva, imao logore za djecu, moze samo amoralna bagra. Naravno da je bilo neophodno osnivanje kluba koji ce odrazavati zajednicki duh Sarajeva, e da i grad moze otvoreno svima u oči pogledati i sprati sportsku ljagu koju je gradu nanio Zeljeznicar, cega se svaki normalan i posten covjek stidi i osjeca gađenje.
Sto se tice RZ Karadzica, on jest radio kao psiholog u klubu. Međutim, ovim postovima vi nedvojbeno odajete svoje seljacko i papansko porijeklo. Svaki stariji, a poneki i mlađi Sarajlija zna da je Karadzic bio stalno zaposleni psihijatar na UMC Koševo. Ja poznajem hejbet nana koje su isle kod njega na lijecenje, kao uostalom, kod svakog doktora. Pominjanje RZ Karadzica u kontekstu FKS, isto je kao Mersadu Berberu odsjeci ruke, jer se bavi istim zanatom kojim se Hitler bavio.
No, to je svojstveno svim papcima koji su Sarajevo gledali samo na razglednici i koje je moja poridica, s vremena na vrijeme, uzimala u najam, sazalivsi se na njihovu cemernu sirotinju i tupi mrak koji im je izbijao iz očiju, a koji opet, bez pomenutog ratnog zločinca i zvijeri u ljudskom obliku, nikad Saraj'va ni vidjeli ne bi.
Nema vece sramote za jednu drzavu od okupacije. Ako postoji veca sramota, onda je to biti sluga okupatoru - **** od ****.
Dok su ljudi visili na Marindvoru, NK Zeljeznicar je igrao prvenstvene utakmice i radovao se golovima, dok su njihove komšije, rođaci, prijatelji trulili u sarajevskim kazamatima. Igrati za rezim kojeg su se gnusali i njihovi gospodari i koji je poznat jer je jedini na svijetu, u istoriji covjecanstva, imao logore za djecu, moze samo amoralna bagra. Naravno da je bilo neophodno osnivanje kluba koji ce odrazavati zajednicki duh Sarajeva, e da i grad moze otvoreno svima u oči pogledati i sprati sportsku ljagu koju je gradu nanio Zeljeznicar, cega se svaki normalan i posten covjek stidi i osjeca gađenje.
Sto se tice RZ Karadzica, on jest radio kao psiholog u klubu. Međutim, ovim postovima vi nedvojbeno odajete svoje seljacko i papansko porijeklo. Svaki stariji, a poneki i mlađi Sarajlija zna da je Karadzic bio stalno zaposleni psihijatar na UMC Koševo. Ja poznajem hejbet nana koje su isle kod njega na lijecenje, kao uostalom, kod svakog doktora. Pominjanje RZ Karadzica u kontekstu FKS, isto je kao Mersadu Berberu odsjeci ruke, jer se bavi istim zanatom kojim se Hitler bavio.
No, to je svojstveno svim papcima koji su Sarajevo gledali samo na razglednici i koje je moja poridica, s vremena na vrijeme, uzimala u najam, sazalivsi se na njihovu cemernu sirotinju i tupi mrak koji im je izbijao iz očiju, a koji opet, bez pomenutog ratnog zločinca i zvijeri u ljudskom obliku, nikad Saraj'va ni vidjeli ne bi.
Naravno da je bio i taj što kažeš...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:10A ja se, opet, najvise ponosim sto nikad nije bio ustaski.
Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.
I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić
Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.
13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo, bio je Boško Baškot.
Do 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanske policije bili su Bosko Baskot...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lik mu odgovoran za genocid nad narodom, spalio mu stadion i naselje, a on ga postavlja po temi i neki dan još ovaj smajli
.. Manijak stvarno ne može biti svak, moraš biti fekalija i retardiran do kosti, sam sebe frajer šamara i ponižava sa ovim postovima, ko Matić njihovog kriminalnog idola. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa napišite vi, kad ste već počeli lagati o ovome.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2019, 10:05400 golovaNapisite jos da ste osvojili ligu sampiona
![]()
Hase je dao 100 golova i tako zvanično piše.
"aLi oN jE dAo 400000 gOlOva"

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni je ni 100 vec 66.Pa duplo vise dzelaludin nas dao golova od njegMortemHz je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:16Pa napišite vi, kad ste već počeli lagati o ovome.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 nov 2019, 10:05400 golovaNapisite jos da ste osvojili ligu sampiona
![]()
Hase je dao 100 golova i tako zvanično piše.
"aLi oN jE dAo 400000 gOlOva"
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro, dao je 2 gola, kako već kome odgovara šta li 

Debi u bordo dresu imao je 1952. godine, protiv Zagreba. Za prvi tim Sarajeva odigrao je 600 utakmica i postigao 400 golova.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa vidiš da je lik iz Vojkovića ili neka slična vukojebina, i ti odmah poletio..joker90 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:15Lik mu odgovoran za genocid nad narodom, spalio mu stadion i naselje, a on ga postavlja po temi i neki dan još ovaj smajli.. Manijak stvarno ne može biti svak, moraš biti fekalija i retardiran do kosti, sam sebe frajer šamara i ponižava sa ovim postovima, ko Matić njihovog kriminalnog idola.
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ebeni Eldin Adilovic za 2 sezone u Zelji dao 40 golova a hase za 15 u sarajevu 66.I onda se ljute kad im se kazu da su manji klub,kod nas obicni prolaznik zabio golova za par sezona haman ko njihova najveca legenda za 15
#Punoljetstvo
To su mozgovi koji će svakog današnjeg studenta PMFa popljuvat jer je na njegovom fakultetu predavala Biljana Plavšić.
Glupani iz raznih prip.izdina. Sarajeva vidjelo nije ni na TVu.

Glupani iz raznih prip.izdina. Sarajeva vidjelo nije ni na TVu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cristiano Ronaldo je zabio 702 gola iz 981 utakmice, a Asim Ferhatović Hase 400 komada iz 600 utakmica. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije bitno koliko je odigrao i zabio golova, bitno je da je nasa najveca fudbalska legenda cista kao suza i nije krimanalac i stimac utakmica kao legende recimo Zeljescara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ivica Osim zvani Stimac 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
"U konkurenciji fudbalskih imena koje spomenuh nije bilo lako doći do jugoslavenskog reprezentativnog dresa osim ako nisi iz ‘velike četvorke’, pa kad je konačno došao red da i Hase odigra za državni tim on je nakon pola sata igre u kojoj su ga ostali ignorisali, na prvo primanje lopte prošao kompletan protivnički tim, došao do gol crte i na njoj ostavio loptu, a zatim napustio teren odmahujući tadašnjem selektoru Tirnaniću. To je, naravno, bila i jedina utakmica Asima Ferhatovića za reprezentaciju Jugoslavije."

Ovo brojimo kao 401 gol.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.