Nikakvo trolanje. Sve što sam ikada napisao na ovom forumu je istina, što je vrijeme uglavnom i pokazalo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Apsolutno. Ruku na srce, niti jedna ekipa u BiH trenutno nema kvalitet za napraviti nešto u Evropi protiv iole ozbilnijih ekipa, u smislu da budu protiv nekoga favorit. Naravno, uvijek se može zalomit da jedna ekipa priredi iznenađenje, na račun volje i zalaganja kao što je recimo Velež izbacio AEK, al to su samo iznimke.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:16Evropa je neko mjerilo kvalitete ekipe.
Ako te prospu neki ribari, znači da nisi ni za q.
Borac s trenutnim rosterom može proći samo ako ih ždrijeb pomazi pa dobiju neku polu-amatersku ekipu iz San Marina ili tako nešto.
Zrinjski je jedino zadnje dvije "pošteno" osvojio. Mada su i tad imali svoje standardno guranje. Ali bi uzeli vjerojatno i bez toga samo manje uvjerljivo.
Pa ove godine svi prozivaju Borac, s razlogom, al da se zadnjih 10 kola Zrinjskom nije natezalo jednako kao i Borcu, nebi ni Borac morao krasti do predzadnjeg kola nego bi ranije osigurali prvo mjesto. Tako da, sve je to ista bagra.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko će mi potvrditi za Amara Osima, Mirsada Šiljka i ostale lopine?Virtu4l je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:45Ovo iznad će ti potvrditi svaki iole upućeniji navijač Sarajeva. Posebno za Selimovića, čovjek se ugrađivao u štampanje plakata. Neko vrijeme se nije smio kretati od HZ.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:38Kako ti to sve fino znaš za naš klub, al u tvom klubu ne daš reći na svog miljenika, a otprilike je isto ukopao klub, ako ne i gore nego ova naša garnitura.
Evo ja ću tebi otvoreno, Selimović je bio lopina.
Koševo Zapad
Evo prilike da rodjeni napune Grbavicu, steta za RA sto nemaju sta zakaciti za ogradu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Za Amara Osima imaš potvrdu u Sudu i Tužilaštvu Kantona Sarajevo, ne može jača potvrda od te, složićeš se sa mnom.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:54Ko će mi potvrditi za Amara Osima, Mirsada Šiljka i ostale lopine?
Šiljak je nebitan lik.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbolje da svaki put moramo napuniti Grbavicu, pa to ne rade ni domaćini, dapače, samo jednom su i oni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dobro hocemo li se sad svadjati, pa ovo je jedinstvena prilika da obidjete glavni grad u Bosni i Hercegovini.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Rekord Grbavice je nesto vise od 25.000
Uzivaj u Europi, mani se te price
Uzivaj u Europi, mani se te price
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba bit realan i reci da Grbavica ima najbolji stadion trenutno i najposjeceniji, njima svaka cast na tome koliko vole klub i ako su bili u donjem dijelu tabele, ne uvlacim se nikom samo sam iskren i jedva cekamo PL i onda na Grbavicu doci i na ostale stadione
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Joj ovih debila sa ssba.
Čuj poguranac borcu, dobar roster, dobro vodjenje.
Ne idioti.
Sistematski planirana i odrađena brutalna krađa i uništavanje fudbala.
Hvale Čelića kojem jedino još nisu bokser dali pa da tuče ljude u glavu a s njim kad si u duelu ako mu dres očešeš faul je. Jbo vas Čelić ništa bolji od Dupovca nije.
Čuj poguranac borcu, dobar roster, dobro vodjenje.
Ne idioti.
Sistematski planirana i odrađena brutalna krađa i uništavanje fudbala.
Hvale Čelića kojem jedino još nisu bokser dali pa da tuče ljude u glavu a s njim kad si u duelu ako mu dres očešeš faul je. Jbo vas Čelić ništa bolji od Dupovca nije.
- feniksptica
- Kontakt:
Volio bih samo da onaj mali sto je odbio repku ode megje u drugi klub da ga samar realnosti udari. Da udje u dva duela da ga ljudi otresu bubrege pomjere pa da vidi kako je kad se moras borit a ne bacati po terenu.
Meni su svi fudbaleri Borca pali na ispitu sporta. Nije da ih je stid sto im se pomagali nego su prednjačili u kukavičluku. Svjesno koriste situaciju pa idu preostro udaraju, podbadaju. Kad to radi jedan Kvrzic koji ima kakvu takvu karijeru iza sebe sta tek od drugih ocekivati...

Meni su svi fudbaleri Borca pali na ispitu sporta. Nije da ih je stid sto im se pomagali nego su prednjačili u kukavičluku. Svjesno koriste situaciju pa idu preostro udaraju, podbadaju. Kad to radi jedan Kvrzic koji ima kakvu takvu karijeru iza sebe sta tek od drugih ocekivati...

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Nema potvrde za kožne torbe, složićeš se sa mnom.Virtu4l je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:00Za Amara Osima imaš potvrdu u Sudu i Tužilaštvu Kantona Sarajevo, ne može jača potvrda od te, složićeš se sa mnom.Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:54Ko će mi potvrditi za Amara Osima, Mirsada Šiljka i ostale lopine?
Šiljak je nebitan lik.
Pa sad, kad (ni)je znao popuniti uplatnicu, kad je pisao cifre na papirne maramice, nije baš bio nebitan.
Sad je nebitan

Koševo Zapad
Ko Kuduzu Foča, nama je Mostar glavni grad, šta imamo igdje drugo ići.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ponovo si, kao i svaki put do sad, odlutao. Zato je nemoguće voditi raspravu sa tobom jer svaki put odlutaš u nebitnost, kakve kožne torbe, kakva uplatnica i gdje je tu krivično djelo?Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:20Nema potvrde za kožne torbe, složićeš se sa mnom.
Pa sad, kad (ni)je znao popuniti uplatnicu, kad je pisao cifre na papirne maramice, nije baš bio nebitan.
Sad je nebitan![]()
Lutaš legendo, svaki put kad dobiješ konkretan odgovor ti otvoriš neke nove gluposti, nebitne za diskusiju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pričaju Manijaci po mahalama, otet će šalove od simpatizera Veleža, s obzirom da je RA ugašen.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Oziljak koji smo im napravili jer smo prvi napunili njihov stadion ih tjera na sizofreniju da cemo to uraditi i ako nas zapadne La Florita
Opustite se kisobrandzije bice solidna cifra ali nikakvo punjenje odmah pa nema nismo Ajntraht Frankfurt ali cemo bit ako se poklopi

Opustite se kisobrandzije bice solidna cifra ali nikakvo punjenje odmah pa nema nismo Ajntraht Frankfurt ali cemo bit ako se poklopi

Vidiš koliko sad sa ovim nisi fer. Znate pucati priču da je na Koševu najviše bilo vaših navijača protiv Newcastlea, pa kad vam se kaže da je nas znalo biti više u Jugoslaviji, onda je odgovor kako se to ne ubraja, to su stara vremena, itd, svakakve gluposti ste znali reći. Ako ti je rekord Grbavice 25 hiljada, onda je rekord Koševa preko 50 hiljada.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Navijaci Zeljkana
Rukovodstvo Zeljkana

Velež nije dobrodošao na Grbavicu neka se zna, za sve pare svijeta. Eno im lavor sa svojim haverima i neka gore igraju. Nakon dešavanja zadnjih godinu i po, i odnosa prema našem klubu nisu dobrodošli.
Rukovodstvo Zeljkana

Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 17 gostiju.