FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra aBd očekujem borbu na terenu kao nikad dosad, ne sumnjam ni u pune tribine uz još dekor koji će biti pripremljen sutra aBd možemo i desetkovani do pobjede. Žaliti za bodovima protiv slavije je nepotrebno uz sve ove nedaće koje nas prate iako bi ti bodovi mnogo značili al uz sutrašnju aBd pobjedu time ćemo ih nadoknaditi. Iskreno više bi volio da tomić ne igra da ne bi pogoršao situaciju radije nek se skroz oporavi ili ako baš zagusti da udje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Sigurno da podrska nece izostati ni ovaj put. Uvijek smo svi bili uz Zelju, nekada kritikovali, s pravom ili ne, cesto se radovali zadnjih godina i sigurno je da momci znaju da smo svi uz njih. Svaku utakmicu ginu, iako nemaju toliki kvalitet, ali nadoknadjuju borbom, igraju roviti, idu glavom na kopacku, jednostavno daju sve od sebe i svi smo to prepoznali. Meni vise nista ne treba, situacija je teska, imali smo nekih losih procjena, gresaka, kiksova i mnogo, mnogo nesrece.
Sve dok oni daju svoj maksimum ja se ne brinem mnogo za rezultate. Sutra jako vazna utakmica, mozda i najvaznija u sezoni, sve osim poraza je dobitak za nas. Sta god da se desi mi cemo, kao i uvijek, ostati uz naseg Zelju i podrzati ekipu, a oni ce nas na kraju jos jednom usreciti i uciniti ponosnim. Da izadjemo s 11 juniora na Grbavici protiv nas niko nije favorit, tako ce biti i sutra, jesmo osakaceni, jesmo nespremni i nesretni, ali mi smo ekipa koja dominira ligom zadnjih pet, sest godina, najtrofejni i najveci klub u drzavi, na ostalima je da nas postuju, a posebno mi moramo postovati sebe. Tako da price o tome kako smo losi, kako je neko dobar, kako ce nas dobiti na Grbavici ne prolaze i nemaju smisla.
Kada smo kompletni sigurno imamo najjacu ekipu u ligi, sa Zoloticem, Hodzicem, Kvesicem, Colicem, Tomicem, Stanom i ostalim. Pola prvog tima nam ne igra, a mi smo prvi i niko nas nije nadigrao i kada smo gubili nismo bili losiji od drugih. Mnogo je djece tu u i oko prvog tima, mali Memija je vec zaigrao za nas u jednom vaznoj utakmici kada nam je trebala pobjeda, nismo rezultatski dosli do nje, ali smo opet pobjednici. Samo treba da vjerujemo, a mali Ara ce proci cijelu njihovu odbranu i zabiti, Bajic ce smjestiti jednu bombu u raslje, Svraka ili Vernes ce se pojaviti nakon 80 minuta utakmice i zabiti neku frljoku. To smo mi, to je Zeljo.
Sve dok oni daju svoj maksimum ja se ne brinem mnogo za rezultate. Sutra jako vazna utakmica, mozda i najvaznija u sezoni, sve osim poraza je dobitak za nas. Sta god da se desi mi cemo, kao i uvijek, ostati uz naseg Zelju i podrzati ekipu, a oni ce nas na kraju jos jednom usreciti i uciniti ponosnim. Da izadjemo s 11 juniora na Grbavici protiv nas niko nije favorit, tako ce biti i sutra, jesmo osakaceni, jesmo nespremni i nesretni, ali mi smo ekipa koja dominira ligom zadnjih pet, sest godina, najtrofejni i najveci klub u drzavi, na ostalima je da nas postuju, a posebno mi moramo postovati sebe. Tako da price o tome kako smo losi, kako je neko dobar, kako ce nas dobiti na Grbavici ne prolaze i nemaju smisla.
Kada smo kompletni sigurno imamo najjacu ekipu u ligi, sa Zoloticem, Hodzicem, Kvesicem, Colicem, Tomicem, Stanom i ostalim. Pola prvog tima nam ne igra, a mi smo prvi i niko nas nije nadigrao i kada smo gubili nismo bili losiji od drugih. Mnogo je djece tu u i oko prvog tima, mali Memija je vec zaigrao za nas u jednom vaznoj utakmici kada nam je trebala pobjeda, nismo rezultatski dosli do nje, ali smo opet pobjednici. Samo treba da vjerujemo, a mali Ara ce proci cijelu njihovu odbranu i zabiti, Bajic ce smjestiti jednu bombu u raslje, Svraka ili Vernes ce se pojaviti nakon 80 minuta utakmice i zabiti neku frljoku. To smo mi, to je Zeljo.
da smo u punom sastavu mi bi već gledali one kombinacije nosilac-nenosilac za ligu prvaka. ali i ovako je situacija daleko od loše kad se sve uzme u obzir. ekipa ima volju, želju i petlju i zaista niko ni ovako nije favorit protiv nas.
ja ostajem kod prognoze da uzimamo barem jedan trofej i pod ovim okolnostima.
ja ostajem kod prognoze da uzimamo barem jedan trofej i pod ovim okolnostima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pozdrav Zeljeznicaru, klub koji je uz nas svakako zadnjih 5 godina najkonstantniji, i nek pobijedi bolji.
...Život za Široki...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svaka cast prijatelju..ŠB_Fidelis je napisao/la:Pozdrav Zeljeznicaru, klub koji je uz nas svakako zadnjih 5 godina najkonstantniji, i nek pobijedi bolji.
Uvijek su ljudi u Sirokom bili gospoda i ostali.

Ne znam sta mi se dogada, ali imam neku cudno pozivtnu tremu pred sutrasnji mec. Jbg, kao da ja igram..

Valjda sto nam dolazi najbolja ekipa u ligi...
I UEFA najvaljuje utakmicu...Željezničar's youth focus
FK Željezničar's young side, including Liverpool FC loanee Armin Hodžić, can take a step towards a third successive title when they meet NK Široki Brijeg on Saturday.
No one has defeated the Sarajevo Railwaymen since 21 September...
Željezničar coach Hajrudin Djurbuzović started the season building his side around players from the youth ranks, including Armin Hodžić, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Damir Sadiković and Kerim Memija, who only turned 18 two months ago. That production line recently turned out Edin Džeko, Ervin Zukanović, Ibrahim Šehić, Semir Štilić, Avdija Vršajević and Edin Višća.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 74893.html

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
pozdrav prijatelju i za Siroki, dobrodosli ste uvijek i nadam se da cemo vas uzeti sutra, a ako vi zasluzite cestitat cu vam prvi, zivioŠB_Fidelis je napisao/la:Pozdrav Zeljeznicaru, klub koji je uz nas svakako zadnjih 5 godina najkonstantniji, i nek pobijedi bolji.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- franklampard8
- Kontakt:
Adviser je napisao/la:I UEFA najvaljuje utakmicu...Željezničar's youth focus
FK Željezničar's young side, including Liverpool FC loanee Armin Hodžić, can take a step towards a third successive title when they meet NK Široki Brijeg on Saturday.
No one has defeated the Sarajevo Railwaymen since 21 September...
Željezničar coach Hajrudin Djurbuzović started the season building his side around players from the youth ranks, including Armin Hodžić, Nermin Zolotić, Rijad Bajić, Damir Sadiković and Kerim Memija, who only turned 18 two months ago. That production line recently turned out Edin Džeko, Ervin Zukanović, Ibrahim Šehić, Semir Štilić, Avdija Vršajević and Edin Višća.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 74893.html

1946
-
- Kontakt:
Izna li iko sastav za sutra?
E moj Dzole nisko si paoDzoleZeljo je napisao/la: Svaka cast prijatelju..
Uvijek su ljudi u Sirokom bili gospoda i ostali.![]()
Ne znam sta mi se dogada, ali imam neku cudno pozivtnu tremu pred sutrasnji mec. Jbg, kao da ja igram..![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@sabinho
Hajde ne*eri sada tu nisu svi ljudi isti iz Širokog..
A sto je žalosnije pitaj ljude sa sjevera(sa te iste tribine koja se zove Vedran Puljic),99% raje navija za Široki sutra protiv nas..tako da idi u jazbinu i bez provokacija..
Ko o cemu,**** o postenju...
Al opet nema jaceg osjecaja kad navijaca sarajeva natjeras u muci da navija za široki..
A sto je žalosnije pitaj ljude sa sjevera(sa te iste tribine koja se zove Vedran Puljic),99% raje navija za Široki sutra protiv nas..tako da idi u jazbinu i bez provokacija..
Al opet nema jaceg osjecaja kad navijaca sarajeva natjeras u muci da navija za široki..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
zašto bi iko navijao za Široki kad smo bodovno izjednačeni s njima, imamo lošiji međusobni skor... nama je X sutra poželjan rezultat. Pobjeda Širokog već nije.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma ko da vas zanimaju bodovi. Vi bi voljeli da nas uzme Siroki nego da vi uzmete Velez. To je jedina istina, a vamo se prosipa prica Siroki fol nesto ne valja. Sjecam se kupa protiv Sirokog finala, kad je pola pitara molilo Boga da nas uzmu..
Ali kad se treba pisati po forumu tu se prosipa suplja prica ..
Ali kad se treba pisati po forumu tu se prosipa suplja prica ..
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 21 mar 2014, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Procitaj boldirano.Southboy je napisao/la:@sabinho
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Još kad se sjetim kad je ovaj SB pisao kako nema bosanskog jezika, države i sl.Sabinho je napisao/la:E moj Dzole nisko si paoDzoleZeljo je napisao/la: Svaka cast prijatelju..
Ne znam sta mi se dogada, ali imam neku cudno pozivtnu tremu pred sutrasnji mec. Jbg, kao da ja igram..![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moglo bi sutra u našoj zadnjoj liniji doći do rotacija. Kerla bi mogao uletiti u prvih 11.
- tarikhordas
- Kontakt:
Kakvi ste vi kompleksasi, radije ce te se lizati sa ubicama i fasistima nego sto cete priznati da smo mi u nekom segmentu bolji od vas. Boze sacuvajBosniacum Lilium je napisao/la:Još kad se sjetim kad je ovaj SB pisao kako nema bosanskog jezika, države i sl.Sabinho je napisao/la:E moj Dzole nisko si paoDzoleZeljo je napisao/la: Svaka cast prijatelju..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Ultras1921
- Kontakt:
Svi ste vi upravu, ali ste i licemjeri. Svi ćete sutra navijati za ove iz lištice!
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- tarikhordas
- Kontakt:
Ma ko ce navijati ? Svakako nama najvise odgovara remi. Evo ja prvi da ti kazem kad spominjete proslosezonsko finale kupa, da mi je bilo potpuno svejedno, mada bi mi u svakom slucaju bilo draze da ste vi osvojili.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Kako vas ba nije stid nama nešto prigovarati? Mi se redovno sjetimo Vedrana, odamo počast, kad ste to vi uradili za Anera ili Begića? Kad? Nemojte vi pitari molim vas o tome da pišete, kad gledate samo svoj interes.
Sutra moramo pobjediti!
Sutra moramo pobjediti!
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, NekoSaDaleka, svemalim1 i 52 gosta.