FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma bezveze se raspisasmo a nista jos zvanicno ne znamo
U19
Radnik H - FKS 3-4
Pramenković Seid 7', 38'
Pločo Harun 32'
Bezdrob Faruk 54'
Sada protiv Zelje za titulu.
Radnik H - FKS 3-4
Pramenković Seid 7', 38'
Pločo Harun 32'
Bezdrob Faruk 54'
Sada protiv Zelje za titulu.
Ostao Rozman ili dosao neko drugi nista puno ne mijenja jer ni sljedece godine necemo titulu uzeti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
34 utakmice na klupi i 18 pobjeda...
Za ove sto sad brane Rozmana i žao im ga. Pa ne vodi lik Posušje pa, da je to dobra statistika.
Ali koliko vidim svi ste srozali svoje kriterije. Kad bi iduce sezone zavrsili na 3 mjestu ovdje bi se slavilo kako napredujemo.
Za ove sto sad brane Rozmana i žao im ga. Pa ne vodi lik Posušje pa, da je to dobra statistika.
Ali koliko vidim svi ste srozali svoje kriterije. Kad bi iduce sezone zavrsili na 3 mjestu ovdje bi se slavilo kako napredujemo.
Al vas navukoše ljudi
Ne ide Simon nigdje, bilo je nekih razgovora ali je konačan dogovor sa Ismirom da ostane

Ne ide Simon nigdje, bilo je nekih razgovora ali je konačan dogovor sa Ismirom da ostane
- Objektivac1946
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Rozmana smo nogom trebali spucati i otjerati prvim letom iz Sarajeva nakon sto nije zelju dobio.
Da ne pricam o 3:0 na grbavici.
Da ne pricam o 3:0 na grbavici.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Razlozi zašto bi trebao Rozman ostati su se sveli na to:
Dosta nam je promjena,
Koga dovesti kao zamjenu.
A razlog "slabe" igre se pronalazi u time što su morali igrati tzv. "Mirvićevi" igrači: Šerbedžić, Viverios, Gulašvili, Oliveira, Peneranda i sad Duljević.
Koji su btw skupili 7,5 minuta igre.
Dosta nam je promjena,
Koga dovesti kao zamjenu.
A razlog "slabe" igre se pronalazi u time što su morali igrati tzv. "Mirvićevi" igrači: Šerbedžić, Viverios, Gulašvili, Oliveira, Peneranda i sad Duljević.

Koji su btw skupili 7,5 minuta igre.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije ovo dobra statistika, ali isto tako on i igrači nisu imali mira. Nered nakon one ublehe, Ziljkić, oštećeni haman u svakoj protiv FK Sudije, itd. Za svaki pristojan rad trebaju ti neki osnovni uslovi.Lavcina je napisao/la: ↑12 maj 2024, 19:2534 utakmice na klupi i 18 pobjeda...
Rožman bi trebao ostati, ne zato što je ostvario dobar rezultat, već zbog drugih stvari.
Ovaj Serbecic igra fantasticno u Radnickom, ali mislim kad bi ga vratili da bi opet grohno.
Ne znam da li je ko pratio veceras Radnicki protiv Zvezde...
Serbecic je odigrao fantasticnu utakmicu, svaku loptu vrlo lahko iznjeo.
Siguran sam da cemo u sljedecoj sezoni imati velike koristi od njega.
Serbecic je odigrao fantasticnu utakmicu, svaku loptu vrlo lahko iznjeo.
Siguran sam da cemo u sljedecoj sezoni imati velike koristi od njega.
-
- Kontakt:
Sjećam se onomad kad je Kodro dobio nogu da se pričalo kako ga bojkotuje Puzigaća,ja sam odma rekao onda i neka je dobio nogu.Zasluženo.
Kad jedno ime kao što je Meho Kodro dozvoli da ga nasadi neko seljanče iz Drvara onda ništa bolje i ne zaslužuje.
E tako i mister Simon Rožman,Ziljkić te minirao.Pa majstore nisi ti onda mangup kakav nama treba.
Ako smo išta naučili je to da Sarajevo može voditi samo neko ko će se posrat po igraču,a ne obratno.
Igrači su kvarna roba,to svi znaju.
Kad jedno ime kao što je Meho Kodro dozvoli da ga nasadi neko seljanče iz Drvara onda ništa bolje i ne zaslužuje.
E tako i mister Simon Rožman,Ziljkić te minirao.Pa majstore nisi ti onda mangup kakav nama treba.
Ako smo išta naučili je to da Sarajevo može voditi samo neko ko će se posrat po igraču,a ne obratno.
Igrači su kvarna roba,to svi znaju.
-
- Kontakt:
Procjenit ce nas vrli strucni stab nakon 3 treninga da je Anicic od 35 godina bolji i korisniji yebo ih on.
I Besim je bio tanak al vecu kar.inu od Anicica vidio nisam u zivotu.Uzasan u svakom smislu te rijeci.Sreca istice ugovor ne moramo ga vise gledat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Perfektno je odigrao, ne samo veceras vec generalno je odlican.
Ne znam samo kako ovih 60 golova primiše...
NEMA NAZAD
E cuj ovo, Hus ima zastavu od sjevera i to je referenca da bude trener...
Pa i Hicfild ima bistu od Bajerna pa ga niko ne zove da zamjeni Tuchela.

Pa i Hicfild ima bistu od Bajerna pa ga niko ne zove da zamjeni Tuchela.
Odoh baciti drkicu na Serbecica i na spavanje...
Laku noc
Laku noc
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Fouzi1, InatSilniBosanski, JavierBosnia, rimljanin90, Seipronto, skoJaa, ubipara, ventilateur i 61 gost.