Do polusezoneElCartel11 je napisao/la:Do kad moras nositi glavonju?FrancescoTotti je napisao/la:I novi avatari

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do polusezoneElCartel11 je napisao/la:Do kad moras nositi glavonju?FrancescoTotti je napisao/la:I novi avatari
Bilo koji drugi tim? A zašto to tuzlaci nisu u tom košu? Zašto bi posrnuli? Evo imaju 2 poraza, mi i mitomani imali na kraju toliko ukupno, zašto ne bi i Sloboda imala? Igraju čvrsto? Evo za razliku od nas oni pobjediše bez nekih većih problema ovaj Zrinjski, od kojeg mi izgubsimo, na papiru. Ja pričam bolan trenutnoj situaciji, a ti mi govoriš kako je od Sarajeva kiks samo u Ligi prvaka izgubiti na Koševu... Možeš li ikako biti subjektivniji... Nije ni čudo što posle kad nas uzme mjesna zajednica iz okoline Kaknja sa igračkim kadrom kojem je ista vrhunac, pa bude stanje kakavo bude.Bolanos je napisao/la:Poraz od Sarajeva na Kosevu je kiks nekome u kvalifikacijama za LP, nekim ozbiljnijim ekipama. Ne znam sta si kontao, ali pogledaj sve ekipe iz vrha, mi, Siroki i Zrinjski imamo kikseve u pravom smislu te rijeci dok se za Slobodu ili BILO KOJI DRUGI TIM remi na Grbavici ili poraz na Kosevu ne moze reci da je kiks. Nema potrebe da mi izvrces rijeci, nikakvo branjenje vec pogled na igracki kadar, u najvecim timovima sa najvecim ciljevima su i najvece turbulencije unutar kluba to je jasno, jer se tezi uvijek da budes ispred ostalih.
Ok, zaobilazi moje postove i ok. Mozda nisi shvatio, bilo koje drugom timu je bod na Grbavici ili Kosevu uspjeh.PitarBordo je napisao/la:Bilo koji drugi tim? A zašto to tuzlaci nisu u tom košu? Zašto bi posrnuli? Evo imaju 2 poraza, mi i mitomani imali na kraju toliko ukupno, zašto ne bi i Sloboda imala? Igraju čvrsto? Evo za razliku od nas oni pobjediše bez nekih većih problema ovaj Zrinjski, od kojeg mi izgubsimo, na papiru. Ja pričam bolan trenutnoj situaciji, a ti mi govoriš kako je od Sarajeva kiks samo u Ligi prvaka izgubiti na Koševu... Možeš li ikako biti subjektivniji... Nije ni čudo što posle kad nas uzme mjesna zajednica iz okoline Kaknja sa igračkim kadrom kojem je ista vrhunac, pa bude stanje kakavo bude.Bolanos je napisao/la:Poraz od Sarajeva na Kosevu je kiks nekome u kvalifikacijama za LP, nekim ozbiljnijim ekipama. Ne znam sta si kontao, ali pogledaj sve ekipe iz vrha, mi, Siroki i Zrinjski imamo kikseve u pravom smislu te rijeci dok se za Slobodu ili BILO KOJI DRUGI TIM remi na Grbavici ili poraz na Kosevu ne moze reci da je kiks. Nema potrebe da mi izvrces rijeci, nikakvo branjenje vec pogled na igracki kadar, u najvecim timovima sa najvecim ciljevima su i najvece turbulencije unutar kluba to je jasno, jer se tezi uvijek da budes ispred ostalih.
Mani me demagogije i spinovanja nije mi 12 godina, fakat kontao ti neki ozbiljan lik... Ti na granici da postaneš mitoman ko ovi iz Vase Miskina Crnog.
muhamedhulk je napisao/la:Zna se kome sjever hebe i grebeTi se lako pronadju..Veladzic i dr. omladinci sigurno znaju da ne hebe niko njima nista, nego drugima.
Al' se na istoku danas castilood mama, preko djece do sestara
ljudi nisu normalni sekunde..haj malo, ali na svaki dodir se psuje, ne zvizdi nego psuje ono bas kocijaski..mene bilo nekad i sramota.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
collector je napisao/la:godinama su igraci dobijali podrsku od sjevera, i kad su bile afere virsla pa zeta, kukesi i uvijek im se pjevalo, a sad kad imaju sve kurce se i nece da dodju pred navijace poslije Mladosti a tu nije bilo kako bi vi rekli 100 balavaca na tribini nego 1500 ozbiljnih ljudi koji prate Sarajevo !!!
a vama sa svetog istoka sto smeta tjeranje igraca prvo malo u svoje dvoriste i poradite na kocijaskim fazonima koji se cuju do sjevera pa cemo onda pricati o kulturi, odgoju, godinama i slicnim stvarima a tek onda podrsci !!!
BRAVO SARAJEVO
hoces reci da 1500 nacijaca sa SJEVERA ide na gsotovanja a nece da dodju nedeljom protiv olimpica .... nego ih dodo 300 ? pusti suplju, upravo je ISTOK i doprrinjeo toj brojci, a sjever je katastrofa zbog poteza 2011-2013 ...bukvalno otjerano sa sjevera sve sto je vrijedilo da bi se na tribinu popeli oni kojima sarajevo ne znaci ni 50% onoga sto je generaciji 2006-2007-2008-2009 znacilo! ,collector je napisao/la:godinama su igraci dobijali podrsku od sjevera, i kad su bile afere virsla pa zeta, kukesi i uvijek im se pjevalo, a sad kad imaju sve kurce se i nece da dodju pred navijace poslije Mladosti a tu nije bilo kako bi vi rekli 100 balavaca na tribini nego 1500 ozbiljnih ljudi koji prate Sarajevo !!!
a vama sa svetog istoka sto smeta tjeranje igraca prvo malo u svoje dvoriste i poradite na kocijaskim fazonima koji se cuju do sjevera pa cemo onda pricati o kulturi, odgoju, godinama i slicnim stvarima a tek onda podrsci !!!
BRAVO SARAJEVO
ja te pitam, zasto tih 1500 navijaca se sjevera nije bilo danas na sjeveru?MortemHz je napisao/la:A je l' to nema veze s tim da dosta omladine ide iz grada Sarajeva, Pantelija? Jedva se sjever napuni protiv BMG a ne nesto drugo...
dogovoren ili se prica sa njim ?Zukanovic je napisao/la:Dobio sam ime od Brazilaca.ali ne smijem reci ti. Mogu samo re citi da je igro kod Jesica, i nije poznat igrac.ali kazu da daje golove ko budala
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], bordobijeli, bordospartanac, Cwirek, DzemoSmjecanin, Hajdeee, Jalson, Lavcina, strahmeipomisliti i 139 gostiju.