FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 nov 2015, 18:08

ElCartel11 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:I novi avatari :thumbup:
Do kad moras nositi glavonju? :mrgreen:
Do polusezone :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 nov 2015, 18:13

Zna se kome sjever hebe i grebe :D Ti se lako pronadju..Veladzic i dr. omladinci sigurno znaju da ne hebe niko njima nista, nego drugima.
Al' se na istoku danas castilo :D od mama, preko djece do sestara :D ljudi nisu normalni sekunde..haj malo, ali na svaki dodir se psuje, ne zvizdi nego psuje ono bas kocijaski..mene bilo nekad i sramota.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 08 nov 2015, 18:14

Losa igra ali borbenost na nivou, konacno su nas poceli da igraju agresivnije da ulaze u duele i evo drugu utakmicu nam se to isplatilo.

MIRZA VARESANOVIC JE DZUBRE DA GA VECEG NEMA.

Pa konju onaj zalizani kako te nije stid da pricas o sudjenju (penali cisti) a pored toga mogli smo vam jos 3 komada uvaliti, pa jesu li ti navijaci sarajeva dali podrsku u kupu protiv Sirokog na zapadu je bilo 80 % navijaca Sarajeva, 3 puta vam igraci rukom diraju to nisi vidio majmune. Zalis se svaku utakmicu na sudjenje a veze nemas kako te nije stid FUJ :facepalm:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 nov 2015, 18:15

Manite pricu o navijacima. Svi smo mi tu radi iste stvari. Je ne mogu kenjati po sjeveru, istoku, jer vec par tekmi nisam na Kosevu, doduse opravdano, ali nisam tu i nece da kenjam.
Danas teska tekma, ona dva cobana Stanic i Smajic se nalozili, papcici, vidi se da su kompleksasi. Dzemo danas za Ikandea i Projekta bio Yaya Toure. Benko killer, sta god mi mislili. Bekic nit smrdi nit mirise, supacki sto nije dodao Demirelu...
Ostali 'nako. Uzeti aBd naredne dvije...pa u Listicu hrabro...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 08 nov 2015, 18:15

Kao da sjever već sam po sebi nema dovoljno pljuvača, neprijatelja, mrzitelja pa se i vi priključili, svaka čast, bravo. :) Samo naprijed ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 18:18

Bolanos je napisao/la:Poraz od Sarajeva na Kosevu je kiks nekome u kvalifikacijama za LP, nekim ozbiljnijim ekipama. Ne znam sta si kontao, ali pogledaj sve ekipe iz vrha, mi, Siroki i Zrinjski imamo kikseve u pravom smislu te rijeci dok se za Slobodu ili BILO KOJI DRUGI TIM remi na Grbavici ili poraz na Kosevu ne moze reci da je kiks. Nema potrebe da mi izvrces rijeci, nikakvo branjenje vec pogled na igracki kadar, u najvecim timovima sa najvecim ciljevima su i najvece turbulencije unutar kluba to je jasno, jer se tezi uvijek da budes ispred ostalih.
Bilo koji drugi tim? A zašto to tuzlaci nisu u tom košu? Zašto bi posrnuli? Evo imaju 2 poraza, mi i mitomani imali na kraju toliko ukupno, zašto ne bi i Sloboda imala? Igraju čvrsto? Evo za razliku od nas oni pobjediše bez nekih većih problema ovaj Zrinjski, od kojeg mi izgubsimo, na papiru. Ja pričam bolan trenutnoj situaciji, a ti mi govoriš kako je od Sarajeva kiks samo u Ligi prvaka izgubiti na Koševu... Možeš li ikako biti subjektivniji... Nije ni čudo što posle kad nas uzme mjesna zajednica iz okoline Kaknja sa igračkim kadrom kojem je ista vrhunac, pa bude stanje kakavo bude.
Mani me demagogije i spinovanja nije mi 12 godina, fakat kontao ti neki ozbiljan lik... Ti na granici da postaneš mitoman ko ovi iz Vase Miskina Crnog.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 08 nov 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 nov 2015, 18:19

Može joker opklada. Ja sam za uvijek, pa ja sam je i ponudio.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 08 nov 2015, 18:20

godinama su igraci dobijali podrsku od sjevera, i kad su bile afere virsla pa zeta, kukesi i uvijek im se pjevalo, a sad kad imaju sve kurce se i nece da dodju pred navijace poslije Mladosti a tu nije bilo kako bi vi rekli 100 balavaca na tribini nego 1500 ozbiljnih ljudi koji prate Sarajevo !!!

a vama sa svetog istoka sto smeta tjeranje igraca prvo malo u svoje dvoriste i poradite na kocijaskim fazonima koji se cuju do sjevera pa cemo onda pricati o kulturi, odgoju, godinama i slicnim stvarima a tek onda podrsci !!!

BRAVO SARAJEVO
Zadnja izmjena: collector, dana/u 08 nov 2015, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2015, 18:20

Dobri rezultati steta sto nije bilo streama. Jesic je vukao dobre poteze a bilo je i malo srece. Sada jos samo da se dovedu prava pojacanja na polusezoni. Sredina terena bi trebala biti mala jaca i sigurnija. Ne ide uvijek sve preko krila. Mozda i da se proba vise razlicitih formacija. Sigurno ce tako i biti u drugom dijelu sezone. Sretno :thumbup: :thumbup:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 08 nov 2015, 18:22

Cuj godinama su dobijali podrsku, ko da su izmislili toplu vodu. Oni i trebaji da pruzaju podrsku, i kad ide i kad ne ide.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 18:24

Joj podjela oko tribina čuj ovog "a vi sa istoka prvo svoje dvorište...".... Da li si realan kume? Sjever kao navijačka tribina trenutno jeste u problemima, to što oni koji su tamo shvataju kao da im neko mater opsuje je druga priča, na svu sreću postoji internet i može se pogledati kako je nekada s viršlama i sličnim situacijama isti izgledao protiv nekih Olimpica i raspalih ekipa, a kako sad izgleda u derbiju protiv lidera prvenstva recimo... Pa neka se ljuti ko hoće.

Još jednom da se ponovim: Neka neko organizuje neki broj da se Radovcu kupi hljeb jer lik očigledno ništa ne jede, to jedino može da opravda toliku fizičku nemoć... Pa njega malo jači vjetar obori s nogu. Zanimljivo je šta ti šiša uradi s tijela.
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 18:24

PitarBordo je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Poraz od Sarajeva na Kosevu je kiks nekome u kvalifikacijama za LP, nekim ozbiljnijim ekipama. Ne znam sta si kontao, ali pogledaj sve ekipe iz vrha, mi, Siroki i Zrinjski imamo kikseve u pravom smislu te rijeci dok se za Slobodu ili BILO KOJI DRUGI TIM remi na Grbavici ili poraz na Kosevu ne moze reci da je kiks. Nema potrebe da mi izvrces rijeci, nikakvo branjenje vec pogled na igracki kadar, u najvecim timovima sa najvecim ciljevima su i najvece turbulencije unutar kluba to je jasno, jer se tezi uvijek da budes ispred ostalih.
Bilo koji drugi tim? A zašto to tuzlaci nisu u tom košu? Zašto bi posrnuli? Evo imaju 2 poraza, mi i mitomani imali na kraju toliko ukupno, zašto ne bi i Sloboda imala? Igraju čvrsto? Evo za razliku od nas oni pobjediše bez nekih većih problema ovaj Zrinjski, od kojeg mi izgubsimo, na papiru. Ja pričam bolan trenutnoj situaciji, a ti mi govoriš kako je od Sarajeva kiks samo u Ligi prvaka izgubiti na Koševu... Možeš li ikako biti subjektivniji... Nije ni čudo što posle kad nas uzme mjesna zajednica iz okoline Kaknja sa igračkim kadrom kojem je ista vrhunac, pa bude stanje kakavo bude.
Mani me demagogije i spinovanja nije mi 12 godina, fakat kontao ti neki ozbiljan lik... Ti na granici da postaneš mitoman ko ovi iz Vase Miskina Crnog.
Ok, zaobilazi moje postove i ok. Mozda nisi shvatio, bilo koje drugom timu je bod na Grbavici ili Kosevu uspjeh.
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 08 nov 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2015, 18:25

muhamedhulk je napisao/la:Zna se kome sjever hebe i grebe :D Ti se lako pronadju..Veladzic i dr. omladinci sigurno znaju da ne hebe niko njima nista, nego drugima.
Al' se na istoku danas castilo :D od mama, preko djece do sestara :D ljudi nisu normalni sekunde..haj malo, ali na svaki dodir se psuje, ne zvizdi nego psuje ono bas kocijaski..mene bilo nekad i sramota.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
collector je napisao/la:godinama su igraci dobijali podrsku od sjevera, i kad su bile afere virsla pa zeta, kukesi i uvijek im se pjevalo, a sad kad imaju sve kurce se i nece da dodju pred navijace poslije Mladosti a tu nije bilo kako bi vi rekli 100 balavaca na tribini nego 1500 ozbiljnih ljudi koji prate Sarajevo !!!

a vama sa svetog istoka sto smeta tjeranje igraca prvo malo u svoje dvoriste i poradite na kocijaskim fazonima koji se cuju do sjevera pa cemo onda pricati o kulturi, odgoju, godinama i slicnim stvarima a tek onda podrsci !!!

BRAVO SARAJEVO
:bow: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 18:26

collector je napisao/la:godinama su igraci dobijali podrsku od sjevera, i kad su bile afere virsla pa zeta, kukesi i uvijek im se pjevalo, a sad kad imaju sve kurce se i nece da dodju pred navijace poslije Mladosti a tu nije bilo kako bi vi rekli 100 balavaca na tribini nego 1500 ozbiljnih ljudi koji prate Sarajevo !!!

BRAVO SARAJEVO
hoces reci da 1500 nacijaca sa SJEVERA ide na gsotovanja a nece da dodju nedeljom protiv olimpica .... nego ih dodo 300 ? pusti suplju, upravo je ISTOK i doprrinjeo toj brojci, a sjever je katastrofa zbog poteza 2011-2013 ...bukvalno otjerano sa sjevera sve sto je vrijedilo da bi se na tribinu popeli oni kojima sarajevo ne znaci ni 50% onoga sto je generaciji 2006-2007-2008-2009 znacilo! ,

uz tozasto sjever u SRIJEDU radi ono?
igrala su DJECA kojima je to prva utakmica u KARIJERI i razbiju SLAVIJU od kojie su mahalaši izgubili u prvenstvu i vi ih ****.ete? gdje je tu logika?

hocemo li o uzimanju dresova poslije izgubljenih utakmcia, umjesto da im vođe hebu sve, oni preskoce ogradu da uzmu dresove pa poslije po forumima prodaju!
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 08 nov 2015, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 18:27

Pet pitanja i isto toliko argumenata... Čudi me da mi na to nisi odgovorio sa "Mi Sarajevo, izvolite se braniti". Priča ti je preslikana priča s Vase Miskina Crnog htio ti to priznati ili ne. Plus ideš na ignore i ti, nisi ti džaba bananu dobio već jednom, dođem ovdje da proeglenišem koju šuplju o klubu kojeg volim, a ne da mi soliš nerealno pamet s nekom matematikom gdje će ovakva Sloboda kiksati u Prijedoru, a mi ćemo pobjediti u Lištici i završiti tako prvi... Gori od macehz.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2015, 18:29

A je l' to nema veze s tim da dosta omladine ide iz grada Sarajeva, Pantelija? Jedva se sjever napuni protiv BMG a ne nesto drugo...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2015, 18:32

Dobio sam ime od Brazilaca.ali ne smijem reci ti. Mogu samo re citi da je igro kod Jesica, i nije poznat igrac.ali kazu da daje golove ko budala :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2015, 18:32

MortemHz je napisao/la:A je l' to nema veze s tim da dosta omladine ide iz grada Sarajeva, Pantelija? Jedva se sjever napuni protiv BMG a ne nesto drugo...
ja te pitam, zasto tih 1500 navijaca se sjevera nije bilo danas na sjeveru?
gdje su ?
ja ti garantujem da je broj HZ-a u Kaknju bio isto tako 500 u vrh glave... ostalo zapad i istok.... znam po facama...
ako hoces na pp pa da popricamo da ti objasnim neke stvari jer vidim da si mlad momak, koji voli klub ...ali je smijesno pricati o nekoj ljubavi i porediti se i izjednacavati sa generacijom 2007-2008.... ona generacija je vrhunac ULTRA scene
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 nov 2015, 18:36

Po vama kakav je ahmo bio ??

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 nov 2015, 18:37

Zukanovic je napisao/la:Dobio sam ime od Brazilaca.ali ne smijem reci ti. Mogu samo re citi da je igro kod Jesica, i nije poznat igrac.ali kazu da daje golove ko budala :D
dogovoren ili se prica sa njim ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], bordobijeli, bordospartanac, Cwirek, DzemoSmjecanin, Hajdeee, Jalson, Lavcina, strahmeipomisliti i 139 gostiju.